Cup Denmark

Heeej bloggen!

Idag kom jag hem från en fotbollscup i Danmark. Det gick som det gick men vi hade det jääävligt kul i alla fall!! Hann aldrig blogga innan cupen.

I onsdags var jag på Fjordfestivalen i Uddevalla och kollade läget lite med mamma. Mysig dag!

I torsdags åkte vi halv tio till Danmark, Ishöj. Det var en lång men rolig bussresa. Senare mot kvällen när vi hade checkat in på skolan där vi skulle bo drog vi in till själva Köpenhamn och käkade och kollade runt lite, gick längs Ströget. I fredags hade vi två matcher, en mot ett lag från USA och en mot ett norskt lag. På kvällen var det ett as roligt nöjesfält som gällde. Bakken hette det och vi hade sjukt kul! Åkte massa karuseller, blev blöta och köpte sockervadd. Igår, lördag hade vi också två matcher. En mot ett svenskt lag och en mot ett annat norskt lag. På kvällen var det disco och det var också riktigt roligt, men varmt som fan!

Idag hade vi en match, mot Kosovo, som vi vann. Ett bra avslut på den cupen! Efter matchen kollade vi bara på en match som några killar vi träffade där spelade och sen var det hemfärd. Stannade och åt på bästa Donken också!

Men är väldigt trött efter den här helgen i alla fall, så idag kommer jag nog lägga mig lite tidigare. Bilder kommer nog någon dag, tog dock inte så många.


Min tisdag

Goookväll!

Jag och Maria vaknade halv två idag, haha. Har ju såklart sovit längre men det var längesen jag sov så länge, har inte gjort det på detta lovet i alla fall. Vi drog upp och käka frukost med en gång och sen gick jag hem. Kvällen blev jätte mysig med två grymma filmer, Due date och Life as we know it. Vi hyrde Love and other drugs också, den ska jag se imorgon. Jag såg den på planet hem från New York och den är så sjukt bra tycker jag. Väldigt bra skådespelare med i filmen, Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway!

Senare mot kvällen var det träning som gällde. Vi har haft ett litet uppehåll men vi har cup på torsdag-söndag så.. Den ska spelas i Danmark, Köpenhamn och det ska bli sjukt kul! Hoppas det går bra för oss, men det finns en del roliga nöjen där också, hehe.

Innan träningen träffade jag Vilma en stund och vi träffades efter träningen också. Har saknat den bruden alltså!

Nu ska jag snart lägga mig faktiskt. Behöver det känner jag, så godnatt! ♥


Hade velat lägga upp lite bilder från Stockholm nu men det får räcka med en för datan har blivit så seg så en bild tar typ fem år att ladda upp. En snygg bild också, haha..


Sleepover

Hallå!

Bion igår var sjukt bra! Älskar Transformers-filmerna och Rosie Huntington spelade rollen skit bra!

Idag har jag varit i stan med Maria. Gick runt Spikön och lite sånt, hade massor att prata om. Är hemma nu för att packa och så för ikväll ska jag sova hos henne. Vi hyrde film förut också så det blir film och mys! Ska dra nu så ha en bra kväll, puss ♥


Hanna och jag på falleeens


Hahaha, söt bild på Jenny där borta och Maria


Transformers 3

Ändrade planer! Efter Överby åt jag pizza och sånt, sjukt gott, och så ringde Maria och sa att hon inte kunde träffas ikväll ändå, så nu blir det bio med Hampus och Rebecca istället. Men det blir la roooleet kömpisar! Transformers 3, och vi ska gå i Vänersborg, dit bästa Emelie ska köra oss. Hon och Sara ska också på den bion så det passar perfekt! Nu ska vi dra snart, ha en bra söndagskväll! ♥




Läste en intervju i SOLO med den snygga Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley. Hon ersätter ju Megan Fox i filmen. Ska bli intressant och se, hoppas hon ersätter den riktigt bra, eftersom Megan Fox spelar de föregående filmerna grymt!

Transformers 3

Ändrade planer! Efter Överby åt jag pizza och sånt, sjukt gott, och så ringde Maria och sa att hon inte kunde träffas ikväll ändå, så nu blir det bio med Hampus och Rebecca istället. Men det blir la roooleet kömpisar! Transformers 3, och vi ska gå i Vänersborg, dit bästa Emelie ska köra oss. Hon och Sara ska också på den bion så det passar perfekt! Nu ska vi dra snart, ha en bra söndagskväll! ♥




Läste en intervju i SOLO med den snygga Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley. Hon ersätter ju Megan Fox i filmen. Ska bli intressant och se, hoppas hon ersätter den riktigt bra, eftersom Megan Fox spelar de föregående filmerna grymt!

Det är som det är

Hejsan!

Det blev ingen Gothia alls igår, vilket jag tycker är jävligt synd :( Hade velat se det sista av cupen och ville träffa några och så, men Jenny kunde inte och då ville jag inte åka ner själv såklart så vi åkte aldrig ner. Men då får man göra det bästa av situationen, så jag tog en dusch och sånt på dagen och runt sex drog jag och Jenny till stan och käkade pizza och kebab, hehe. Så gött är det! När vi hade käkat och suttit och pratat där ett antal timmar drog vi hem till mig och kollade på film, Aquamarine. Alltid lika bra!

Inatt la jag mig väldigt sent men vaknade ändå runt elva. Satte mig vid datorn med en gång och tiden har bara flygit iväg. Nu ska jag fixa mig för snart drar jag till Överby med mamma. Ska lämna in min mobil på lagning och sånt, det står att SIMet är inaktivt och vissa knappar funkar inte, helt cp? Senare ikväll ska jag träffa Maria och sova där, det blir kul!


Haha, cpbarn i Stockholmooo


Carro och Becca i väntan på bussen till Gullmarsplan


Gothia Cup

Hej bloggen!

Är hemma från Stockholm nu, eller kom hem i torsdags. Hade det skit bra där! I måndags kom vi dit på kvällen så då kollade vi bara på film. I tisdags gick vi på stan heeela dagen lång och på kvällen kollade vi på den sista Harry Potter-filmen. Den var sjukt bra tycker jag! Coolt med 3D också. På onsdagen var det Gröna Lund som gällde. Det var så mycket folk och så långa köer så vi hann inte åka så mycket, haha, men en del hann vi med! Jag och Rebecca spelade för över 100 spänn också och vi vann ingenting, som vi är jävligt sura över, så kommer Carro och spelar för 30, och vinner självklaaart stjärnvinst.. Så typiskt, haha. I torsdags var det dags för hemfärd, men bara för mig. De andra skulle hem på fredag men jag tog tåget hem för att jag skulle upp tidigt till Gothia Cup igår, fredag.

Så igår var jag alltså på Gothia Cup med Jenny och vi var där hela dagen. Kollade matcher, käkade och såg några man kände och kände igen. OCH vi träffade snyggingen Andreas Wijk och tog kort med honom, hihi. Vi tänkte dra på Club Gothia men vi kom på att vi inte hade pengar så vi fick skita i det och stressa som fan till bussen istället, haha.

Idag ska vi åka till Göteborg, Gothia Cup igen och se det sista, och jag hoppas att det blir Club Gothia ikväll, det är tänkt så men inte helt säkert än. Vi åker ner senare idag, runt halv fyra skulle jag tro.

Nu regnar det som fan ute, ska sätta mig och kolla på tv och äta tror jag. Ha en bra dag och helg, puss! ♥


Jenny, Andreas Wijk och jag. Haha, ser helt fail ut. Kan inte ladda upp fler bilder nu för det cpar, men bilder från Stockholm kommer =)


Bästa Rhodos!

Hallå där min kära blogg!

Jag kom ju egentligen hem runt halv fem i onsdags natt från Rhodos men har inte hunnit eller tänkt på att blogga sedan dess.

Jag hade det i alla fall sjuuukt underbart och så jävla bra i Rhodos. Har aldrig haft så kul, det var verkligen den roligaste veckan i mitt liv. Så himla glad att jag åkte med! Resan började sjukt bra och mötte min gamla klasskompis Michael på flygplatsen också så vi umgicks en del där nere. Väl där nere blev det mycket sol, bad, mat och party! Träffade en massa annat härligt folk också. Fyfan vad jag hade det bra! Fick sån ångest när vi åkte hem sen alltså, tillbaka till tråkiga Trollhättan.. Men, från fredag till söndag, idag, så har det varit Fallens dagar här så jag har haft en rolig helg ändå. Vi har gått på stan varje dag och träffat mycket folk och så, och ikväll var det Oskar Linnros och fyrverkerier som gällde. Oskar var skit bra och han är ju så snyyyygg, så det var ett bra avslut av Fallens dagar! I fredags var det RixFm-festival också, som var helt okej och igår, lördags så var det Erik Hassle och Veronica Maggio. Mycket kändisar har man ju sett i alla fall, haha. Inte nog med det, i Rhodos hittade jag Rodney, Sonia och två av hunkarna från Big Brother också, och Jan-Pierre från Paradise Hotel, haha, helt sjuuukt, gick fram och pratade med dom alla! Det var två till från PH också men de hittade jag inte.

Så den senaste tiden har varit väldigt händelserik och rolig kan man säga! Men här tar det fan inte stopp, imorgon drar jag till Stockholm med Rebecca till torsdag eller fredag. Då blir det nog Gröna Lund och sista Harry Potter filmen i 3D. Gothia Cup startar ju imorgon och är till lördag också så dit ska jag på fredag och lördag tror jag, med Jenny.

Nu kom jag nyss hem från Fallens och ska vara inne på datorn lite till, sen får jag nog gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon till Stockholm, har inte fått någon riktigt sömn, förutom inatt, på mer än en vecka. I Rhodos var det fan no sleep, all in bara, haha. Så ha det så bra så länge så kanske vi hörs när jag är i huvudustaden. Puss och kram! ♥




Häng vid poolen






Åt melon heeela tiden i Rhodos. Bästa som finns i värmen!






Stranden var helt underbar!


Så fin solnedgång sista dagen!

GREKLAND!

Heeej bloggen!

Nu har jag väldigt bråttom för nu ska vi åka till Landvetter. Planet går ikväll tjugo i sex men vi åker tidigare för att det först och främst tar en stund dit, sen ska vi äta på Landvetter och sen checka in. Incheckningen stänger ju en timma innan man får gå på planet.

Men igår i alla fall var jag i Götebor och shoppade med Sara. Hittade två grejer, en t-shirt från Monki och en långärmad t-shirt från Zara. Båda på rean, kap! På kvällen mötte jag Jenny vid jätten och köpte melon, hehe.

I aöndags var jag med Evelina, Linnea R, Veronica och Jenny och vi åt vinbär, haha. Senare mot kvällen drog jag, Jenny, Ivana och Evelina till Strandgatan, mysigt!

I måndags bakade jag, jenny och Julia tårta till Sara som fyllde år, Grattis! ♥ Var på Överby också och köpte en ny resväska, rosa, hihi.

Nu måste jag verkligen åka. Ha det bra här i Sverige, ses om en vecka! Fan vad gött det här ska bli. RHODOS HERE WE COMEEE! ♥








Rockin' the latest

Heeej!

Bloggade aldrig igår, orkade inte.

Men igår började jag dagen med en go joggingtur med pappa. Sen försökte jag lära mig en dans också, så svettades som en gris, i den här värmen också, haha. Sen träffade jag Rebecca och vi plockade massoooor av vinbär. De åt vi sedan med mjölk och socker, så himla gott, älskar vinbär! Mer mot kvällen drog jag till Strandgatan med Jenny och sen gick vi runt i stan lite.

Idag vaknade jag vid tolv och följde med mamma och hämtade Sofia och Shaw. Sen drog vi hem till Shaw för att skriva ut lite papper, för på onsdag, fick reda på detta igår, så ska jag.... ÅKA UTOMLANDS!! WOHO! Fyfaaaan vad gött eller? Mamma beställde en sista-minuten-resa igår till Rhodos, där det just nu är Beach Summer Party 2011 också. Kan det bli bättre?! Har velat åka utomlands länge nu, till ett varmt land och nu blir det Grekland i en vecka då. Sååå jävla underbart! Har aldrig varit utomlands på sommaren heller så det ska bli kul.

Nu kom jag nyss hem från en joggingrunda idag igen med pappa och är sjukt svettig, fräscht. Så ska ta en dusch nu och sen ska jag träffa Evelina en stund. Ikväll ska jag träffa Ivana också!




Vinbäääär ♥




Var på Jätten en snabbis igår också, jag och Beccis


Strandgatan med Jenny


Shaws gosiga katt, Theodora


Watching the night turns into day

Back on track bitches!

Haha, nej inte riktigt, kommer inte blogga så mycket under sommaren kanske men är tillbaka i Trollhättan efter mer än en vecka på kusten i alla fall. Läste lite av tidningen SOLO när jag kom hem och träffade sedan Evelina och köpte glass, gott såhär i sommarvärmen! Senare, mer nu ikväll träffade jag en massa andra goingar för grillkväll. Vi köpte marshmallows och grillade och så köpte vi naturgodis och kladdkaka till. Haha, tror ni jag har lust och spy nu eller? Eller ingen lust men fyfan vad jag mår illa! Har ätit som en jävla häst två veckor i rad snart, haha. Imorgon får jag nog skärpa mig lite, men det är fan såhär det ska vara på sommarlovet ju!!

Nu är jag riktigt trött så nu blir det min goa, sköna säng som jag inte sovit i på länge. Godnatt! ♥


Go cykelbild, bara för jag cyklade hem från stan ikväll, hehe. Laddar upp bilder imorgon från veckan som gått o.s.v!


Bästa kusten!

Hejsan bloggeeeen!

Jenny åkte hem igår och var här i två nätter. Hade skit kul med henne här på kusten! Vi solade och badade väldigt mycket, för det var ju så underbaaart väder i onsdags och i torsdags. Snacka om att vi  fick färg alltså, haha. Men idag blir det hemfärd. Har varit här sen förra torsdagen så det blir lagom och komma hem nu, till helgen också. Denna veckan på kusten har varit grym och det har hänt en massa roliga saker, orkar fan inte berätta allt :)

Men måste hjälpa till med att packa ihop allt i husvagnen och så nu. Ha en bra dag!




Jag och Jenny häromdagen. La mano arriba, cintura sola, da media vuelta, DANZA KUDURO!


RSS 2.0