AustraliaSåg filmen Australia på bio i fredags med Pappa, Timy och Sofia. Jag lovar er, den är så värd att se! Riktigt bra var den. Nicole Kidman, Hugh Jackman och den lille pojken Nullah var i huvudrollerna och det gjorde ju bara filmen bättre. Någon mer som har sett den?

We can dance all night long


Daniella och jag i somras

Nu har jag inte bloggat sen julafton. Men har verkligen gjort något hela tiden så. Igår var det i alla fall sand. Jätte kul var det verkligen. Förra måndagen var det också sand förresten, och det var väl också kul, men igår var det nog roligast. Jag gick med Jenny, Sara, Sara, Elin, Hanna, Sanna och Jessica, men man träffar ju en massa annat folk där också.. Som sagt, kul var det!

Vaknade runt tolv idag och har verkligen vaknat sent varje dag på lovet, men det är för att jag har lagt mig sent. Rekordet är väl 14.10, men lov=frihet så då får man lägga sig hur sent man vill och sova så länge man vill. 

Idag ska jag i alla fall vara med Jenny. Och vet ni, imorgon är det ju nyår, WOHO säger jag bara! Pussar J.

Och förresten, ska börja blogga mer nu, jag lovar!

MERRY CHRISTMAS.GOD JUL PÅ ER! Idag är det julafton och det är kul. Jag ville bara säga god jul och ha en riktigt bra julhelg nu. Puss och kram J.

I don't wanna pressure you dear.


Sara på bild

Igår var det sista dagen i skolan innan jullovet, skönt eller? Vi kollade bara på film kan man säga och så började vi senare och slutade tidigare. 9.00-12.05 var min skoldag. Efter skolan stack jag till stan med Sara, Ludde och Niklas. Vi gick bara runt lite och käka och sånt. Sen åkte vi hem och var hemma också. Då var vi ute och inne lite hos Niklas. På kvällen såg jag en rolig julfilm. Kommer inte ihåg vad den hette men den började kl. 21.00 på 5:an i alla fall. Men såg inte hela. Blev väldigt sent igår också.

Idag sov jag ändå inte så länge som jag trodde, men jag vaknade och började greja lite på mitt rum. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, inget bestämt än. Men nåt får jag hitta på, lördag och allt. Vad ska ni göra idag då? Puss, J.

Take my hand, and we make it, I swearNu är jag hemma från skolan, fick sluta en timma tidigare för min labbgrupp i fysiken skulle inte ha labb idag, så det var skönt. Senare vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, men något måste jag ju göra, det är ju fredag! Vad jag vet är att jag ska käka pizza eller kebabtallrik snart i alla fall. Skolan har varit rätt skön idag, två håltimmar är gött. Men nu ska jag fortsätta och greja lite på datorn, den har inte funkat på ett tag nu, igen, så det är därför jag inte har lagt upp bilder. Men nu funkar den. Ha en skön fredag, hugs J.

RSS 2.0