tv-kväll!

nu är jag snart redo för att kolla skräckfilm. jag och mamma ska se halloween H20 - 20 år senare eller någon utav saw filmerna, 4:an eller 5:an, som går på tv1000 action ikväll. saw 4 började klockan 20.00 och saw 5 börjar 22.00. sen kanske jag tar en titt på resident evil - extinction också, som går på tv1000 klockan 22.00. halloween H20 - 20 år senare går på tv4film klockan 22.30 men vi har inte den kanalen så vi ska se den på vhs istället, för vi har den på film, så det är ju braooo. sen har vi halloween 2 också, men den har jag för mig att jag såg förra halloween med daniella och sara så denna gången får det bli halloween H20! =)

hoppas ni får en as go kväll nu, happy halloween! :D ♥


HALLOWEEN!

hej!

jenny stack hem runt åtta igår och då drog jag till hampus där rebecca var. vi kollade på idol och efter det såg vi film, en thriller, the last house on the left. har någon sett den? =) den var rätt bra ändå men äcklig. så bestämde vi också att jag skulle sova där eftersom becca också skulle sova där så jag stack hem o hämtade grejer o så. detta gjorde jag mellan idol och thrillern ;) efter filmen så la vi oss.

idag vaknade vi typ kvart över elva och låg kvar ett tag. sen ropade hampus mamma att det var frukost så då stack vi ner och käka. sen kom min syster sofia till hampus (hampus har en syster som heter emelie och sofia och emelie är kompisar) så kollade hon o emelie på den filmen vi såg igår och jag hade lust o se den igen så jag satte mig och kollade en gång till med dom. efter den drog jag hem och duschade och fixade mig och nu sitter jag på min systers dator som är snabbare än datorn där nere. senare ska jag nog vara med nån och se skräckfilm såklart, halloween idag ju, WOHO! :D


j11

sitter o dampar loss med jenny här nu på min systers dator. vi var ute förut och tog massa kort, laddar upp några sen kanske. innan det var vi på jätten och köpte vindruvor, haha, och jag köpte chips också. senare blire la tv, idol och kanske skräckfilm. många skräckfilmer som går på tv nu ju runt halloween! =)

laddar KANSKE upp lite bilder senare så då kommer det ett inlägg till ikväll, pussar ♥


some new stuff

nu funkar kameran igen så här får ni se det senaste, haha ;p


haha, dom här tofflorna var det jag köpte på ikea igår. as goa på!


från goldmine, fick i förrgår av mamma ♥

frulle snart dååå


naaw, min gamla katt, tessan. saknar dig så! ♥

hej!

jag vakna typ nyss, eller kanske för 45 minuter sen typ. jag har sån lust att ladda upp massa bilder och visa er på dagarna men min överladdningssladd till mobilen funkar inte och kameran går inte o sätta på, så jag säger bara åååååååååh! men ska väl lämna in kameran för typ tredje gången nu nån dag och så köpa en ny överladdningssladd eller nåt, eller det kan hända att sladden funkar på min systers dator som jag sitter på nu, ska testa det.

senare vet jag inte riktigt vad som händer, bloggar mer senare i alla fall.
hörs sen ♥


THIS IS IT

ååh, ledsen att jag inte har bloggat nåt idag men har inte hunnit.
först vaknade jag runt kvart över elva och sprang rakt in i duschen, haha. när jag hade duschat färdigt och fixat mig och så så drog familjen direkt till ikea. och där var vi typ hela dagen, tills typ tio över sju. vi köpte inte så mycket till mig just nu eftersom vi inte håller på med mitt rum nu, just nu håller vi på o gör om i mammas och pappas rum och i min systers rum, men sen är det min tur och då drar vi till ikea igen ;) fick i alla fall ett par goa röda tofflor som jag kan ha nu när det börjar bli kallare, eller, haha, börjar, det har vart det ett tag nu. när vi kom hem från ikea så drog vi hem snabbt och sen hämtade vi upp danni och så körde pappa oss till stan för vi skulle på bio, this is it med michael jackson. åååh, fan vad bra den var, jag älskar han assåh, den är verkligen värd att se, för dom som gillar MJ iaf, så sjukt grym är han. grät nästan i slutet av filmen, haha!

men nu är klockan 01.56 och jag är sjukt trött så ska nog sova nu.
hörs imorrn (idag), pusss!








@ sara's place



hej!

sitter hos sara nu och har nyss vart i stan. vi kollade runt och käkade o så, och hittade bl.a. en MJ t-shirt som jag kanske ska köpa, och ett album med han. vill verkligen ha det! =) senare kanske vi drar ut lite eller nåt, vi får se.
är det nåt bra på tv ikväll?

hörs senare eller imorrn, puss!

all falls down

hej! =)

idag har jag träffat maria. det var ett tag sen så det var kul o träffa henne, en av mina bästa vänner =) vi tog en promenad ner till stan och fikade på strandgatan och gick runt där nere. efter ett tag var jag tvungen att åka hem för jag skulle på träning så vi tog bussen hem. träningen gick sådär idag, blev ovanligt snabbt trött idag. men efter träningen i alla fall så var jag en stund med danni och kollade på film, hajen, med popcorn och grejer. hon har ju varit i turkiet så det var först idag jag såg henne efter det, så sjukt brun var hon och fan vad jag har saknat henne ♥

internet cpar as mycket nu så kan inte ladda upp nån bild nu, hoppas ni står ut! =)
vi hörs mer imorrn tror jag, ska vara med sara då. puss ♥


yeee


bild från liseberg i somras, har typ inga bilder nu!

hej!

vaknade runt halv tolv imorse och gick upp o åt frukost. sen träffa jag jenny och vi stack till jätten och köpte godis. sen drog vi hem till henne och fjortis sminka oss, och emo sminka oss, hahaha, fyfan vad kul man kan ha, så fula blev vi.

nu är jag hemma och ska snart käka. efter det vet jag inte, typ tvn eller nåt.
sorry att min blogg är så tråkig men ska ändra mig när jag orkar =)

vi hörs imorrn! ♥

BIO!

jag hann tyvärr inte blogga igår för jag var hos vilma nästan hela dagen och fick inte tillfälle till att blogga. men i alla fall, först så drog jag till henne runt tre kanske och sen hem o käkade kina-mat. grymt gott, hela familjen samlad =) sen drog jag och vilma på bio, flickan som lekte med elden. såå grym! ettan, män som hatar kvinnor är minst lika bra och jag älskar dom filmerna. lisbeth salander i filmen spelar hennes roll så jäkla bra! har ni sett filmerna?
efter bion körde vilmas pappa hem mig och efter ett tag bestämde jag o vilma att jag skulle sova hos henne så det gjorde jag.

vaknade upp hos vilma och kollade lite desperate housewives, älskar't! sen åt vi frukost och fixade oss och kollade sen ännu mer dh. nu för en stund sen drog jag hem från henne för hon skulle på kalas. vet inte vad som händer mer idag, får se. höstlov nästa vecka för mig ju så jag behöver inte tänka på att lägga mig tidigt iaf, riktigt skönt. blir nog bara en mysdag idag! =)

hörs nog senare, puss! ♥


got to be there



HEJ

nu var det verkligen ett tag sen, men har inte orkat blogga. går ju i åttan nu och det är massa plugg o skit så aa.. men ska försöka börja nu igen.

idag är det ju fredag och ÄNTLIGEN HÖSTLOV! fyfan vad skönt, har längtat som fan alltså. chill dag i skolan idag. först hade jag bild, sen svenska som tjejerna hade håltimma på, och så sjöng vi någon låt som hette give peace a chance, hela skolan sjöng den. efter det var det lunch och sen matte och sen fysik, då hade jag också håltimma så fick sluta tidigare, sjukt gött.

nu sitter jag här vid datan och lyssnar på michael jackson, så grym är han, bäst! <3
senare idag ska jag nog vara med vilma och kanske hanna. men nu ska jag snart käka, hörs senare ikväll eller imorrn, pusss.

RSS 2.0