Göteborg!

Hemkommen från Göteborg nu! Har haft en riktigt bra dag där med min mamma och min syster. Hittade en del grejer och åt jättegod mat!

Ikväll blir det att träffa Maria. Vi ska till några andra först och sen drar vi hem till henne och myser och så sover jag där! Ha en bra måndagkväll, puss! ♥




Kvällen

Kom hem för ett tag sen från Ida. Spenderade kvällen där hos henne med en massa annat gött folk. Vi kollade skräckfilm först, riktigt bra var den! Go kväll i alla fall!

Sen har jag fixat en massa annat idag och så, inget intressant direkt, har bland annat vart på jätten osv, skräll, haha. Ska i alla fall lägga mig snart, imorgon blir det Göteborg med mamma och syster!


Söndag

Hejsan!

Inatt skulle man ju ställa om klockan, så när jag vaknade tio i tolv, var den egentligen tio i elva. Sjukt skönt faktiskt! Blev en rätt så sen frukost idag och satt och snackade med mamma typ skit länge så har bara slappat än så länge. Resten av dagen ser ut att bli samma, det är mulet ute och har precis regnat så inte så kul att gå ut. Men ska träffa Rebecca en stund sen och har lite planer för ikväll, får se om det blir nåt!


Från i torsdags när jag fikade med Danni. Har lust att baka något, får alltid lust med det när vädret är såhär, och så är det ju en vanlig tråkig söndag också, så det passar väl braaa.

Klassträff

Hej!

Tänkte bara berätta lite om gårdagen på STIP, avslutningen. Det var sjukt kul och mysigt med de bästa tjejerna! Vi spelade spel, åt masssssa god mat och efterrätter, godis, spelade ännu mer spel, satt och snackade och bara umgicks. Somnade efter halv fyra någon gång så har vart hyffsat trött idag. Men det blev en riktigt lyckad kväll!

Åkte hem runt halv tolv idag och sen väl hemma fixade jag lite grejer, duschade, åt osv. och sen bar det av till Sara L där det var klassträff, med den gamla klassen. Det var rätt lamt i början, men sen blev det roligare, så det var bra! Kom hem för bara ett litet tag sen, det var roligast i slutet, sjöng massa singstar och sånt där, haha.

Nu blir det sängen, får se vad jag hittar på imorgon! =) ♥

Och förresten.. Har pyntat lite med Halloweenprylar här hemma nu, har änna firat lite Halloween denna helgen, men nästa helg blir det kanske Halloweenfest, hoppas på det! Jag firar både denna och nästa helg, men egentligen är ju den riktiga Halloween på måndag (i USA i alla fall) och Alla Helgons Dag är ju nästa lördag. Men jag kör på som jag alltid har gjort. ;) Så i alla fall: GLAD HALLOWEEN!


Med andra ord. Jag och Danni var grymma!






Fina tjejer!




Tacos till middag


Fina vikta servetter




Kladdkaka och marrängswiss till efterrätt, muuuuuuuums!


Twister! Har skit ont i ryggen idag efter det, haha


Godiiiiis


Halv tre på natten hittade vi detta hockeyspelet. Vi var ju bara tvungna att köra, haha. Linnea vann överlägset mot mig..

HÖSTLOV!

YEEEEEEEEES, ÄNTLIGEN HÖSTLOV!!!!!!!!!!!!!

FYFAN, vad jag har längtat till detta lovet alltså. Jag har varit så trött det senaste och har haft mycket plugg, så det kommer verkligen i rätt tid nu. Har inte så jättemycket planerat än så länge, vilket är väldigt skönt. Tar nog dagarna som de kommer.

Ikväll blir det avslutning med fotbollslaget. Vi ska äta, umgås och ha kul och sova över på STIP, det blir roligt! Förövrigt idag har jag varit i skolan och som vanligt slutade vi vid lunch (har ingen lektion efter lunch längre) men jag har ju franska så har världens håltimma emellan där. Det blev i alla fall käk och lite kik på stan med Emma, riktigt mätt blev jag. Vi åt buffé på Ät&Bar, GOTT SOM FAN! Så ska vi äta massa ikväll också, haha, kommer spy.

Vad jag vet som händer på lovet än så länge är att ikväll blir det avslutning, imorgon kanske vi ska ha klassträff, annars blir det käk med lite andra brudar, på måndag blir det Göteborg med mamma och Sofia, och på fredag ska jag också göra en sak. Sen får vi se vad som händer! :D

Nu ska jag packa lite och dra till Jätten med Jenny!


Yeeeeeeeeah!


Träning

Hallå bloggen!

Sitter här och gör lite franska. Kom hem för ett tag sen bara, handlade med mamma, och innan det fikade jag på Strandgatan med Danni, myys!

Hade engelskaprov idag i skolan, hoppas verkligen det gick bra! Annars nu ikväll så ska jag nu byta om och dra mig till träningen, är så himla trött nu, måste tagga lite! Har förresten inte bloggat så mycket denna veckan, har haft en del plugg och så och har bara inte orkat, är så trött nu när hösten är här..


Ååh, hittade en bild på en vattenmelon!! Haha, skräll..

Kaffe


Kaffe i skolan, götttt!

Fullt upp

Förövrigt idag har jag haft fullt upp känns det som. Först var jag i skolan, och vi skulle egentligen slutat två men vi hade dubbelpass på medicinen idag för att vi skulle se en film, så vi fick sluta typ tre. Men det var lugnt! Rain man, med Tom Cruise var det vi såg. Bra film får jag säga!

Efter skolan fixade jag en grej, kom hem, Maria kom hit för att hämta sina skor sen i helgen, haha (jag råkade nämligen ta fel skor i lördags, hade inte riktigt fötterna på jorden den kvällen, haha), åkte till Ola för att hämta mina skor och min väska från i lördags, sen bar det av mot min gamla skola, Lyrfågel. Det var TFK:s ungdomsavslutning där så jag drog dit och kollade. Det var bra underhållning och fick korv med bröd också, hehe, så det var gött! Nu efter det har jag gjort en rätt svår läxa som jag hade tills imorgon, vet inte ens om jag gjorde rätt, men nu är den gjord i alla fall. Ska lägga mig nu, puss och kram! ♥




Söt i pyjamas, haha


Vila i frid!

Vilken sjuk värld vi lever i. Det finns så mycket man inte vet om folk, om deras problem osv. Alla döljer verkligen något. Mina tankar går till dig, även fast jag knappt kände dig. Vila i frid tjejen! ♥


Pepparkaka ♥





Sitter här och äter fullt med pepparkakor. Så himla gott, riktiga julkänslor man får! ♥

Damn

Vilken kväll igår alltså. Det var skit trevligt, ända tills.. Aa, som man brukar säga: Idag mår man verkligen som man förtjänar. Fyfan alltså..

Hade tänkt ligga inne hela dagen och bara dö typ men så ville mina fina vänner få med mig att kolla på en DM-match, TFK - IF Elfsborg, så jag följde med. Gött det, det är så fint väder ute idag också, och mår mycket bättre nu när jag fick komma ut lite.

Nu blir det nog lite käk, om jag får ner något.


Jag och mina brudar igårkväll ♥

Badhuset

Tro det eller ej, men idag har jag fan vart på badhuset, HAHA. Mamma undrade om jag skulle med och jag hade fan lust, i detta skitvädret också så jag följde med. Det var riktigt gött att få simma, bada bubbelpool och basta lite, och åka lite vattenrutschbana såklart, hehe.

Snart ska jag till stan med Maria för en fika och sen blir det hemmagjord pizza till middag. Härlig lördag!


FREDAG!!

Hallå där!

Är riktigt trött så ska snart gå och lägga mig men tänkte bara berätta lite om dagen först.

GÖTT SOM FAN ATT DET ÄR FREDAG IGEN! Jag var ju ledig idag så det var riktigt gött! Vid tolv drog jag och mamma till New Place och lunchade, min syster serverar där också. Skit god mat verkligen! Sen körde mamma mig till Måg där jag var ett tag med några goingar innan min franska började. Efter den drog jag hem och sen handlade jag lite med mina parents. Kvällen har spenderats hos Virre med henne, Eve, Jenny och Hummern. Go kväll!

Godnatt då folket!






Hittade lite härliga bilder på google från Mauritius (sökte på det pga Jenny). Det hade inte vart fel att åka utomlands nu, när det är så kallt och regnigt här hemma. Drömmer mig bort!

Fotografering

Hejsan!

Kom ganska så nyss hem från att ha vart på jätten med Veronica. Innan det var jag på fotografering som jag fick skynda mig till efter skolan. Slutade fyra idag egentligen men fick sluta en kvart tidigare, blev hämtad av mamma direkt och fick dra hem och äta och fixa mig, och sedan iväg! Dagen i skolan känns så meningslös, jag har knappt gjort någonting känns det som, har bara gått runt, suttit vid datorn osv. Men har verkligen inte orkat jobba, haha.

Imorgon är vi i alla fall lediga pga inställda lektioner så det är sjukt gött! Jag har bara franska, mitt individuella val, men den börjar två så det är lugnt ändå. Nu ska jag få i mig nåt i magen, plugga lite franska och sen dra mig till träningen. Behöver inte tänka på att lägga mig tidigt idag i alla fall! :)




Har inga nya bilder på denna datorn just nu så det får bli rätt mycket cambilder, som det har vart ett tag


Schooool

Hellooooo!

Sitter i skolan just nu och skriver om Alzheimers, haha, och lyssnar på musik. Sen har vi håltimma så får se vad vi hittar på då. Efter skolan har jag lite grejer att göra och ikväll vid åtta är det fotbollsträning. Var på fysträning igår också, med damlaget. Sen gjorde jag lite annat igår också. Vi slutade skolan tio i tolv för vi hade ingen matte men såklaaart, så hade jag och några fler anmält oss till att vara elevguide för niorna, så vi fick sluta halv tre typ.. Men jaja, det gick bra i alla fall.

Nu får jag jobba lite här, pussaaaar! ♥




Just nuuu


Solo

Hallå där!

Idag har jag haft fullt upp. Först var det skola och direkt efter skolan fick jag skynda mig att äta och sen drog jag till n3. Där skulle jag öva inför uppträdet jag gjorde ikväll. Jag och några andra tjejer uppträdde solo med varsin låt, med ett band. Det var riktigt kul och det gick faktiskt bra! Jag sjöng Summer of 69 med Bryan Adams, riktigt bra låt tycker jag.

Nu har jag precis kollat klart på Desperate Housewives och ska gå och lägga mig. Kramar! ♥


Har inga nya bilder nu eftersom mobilen är på lagning så här är en bild från ljusfestivalen, HAHA. Det var den bästa bilden, hade väl inte så bra balans just den kvällen, men har några bättre på kameran som mamma och pappa tog.

Sovdags

Nu går jag och lägger mig. Är så sjukt trött och det har varit en händelserik kväll, både bra och dåliga saker har hänt. Älskar mina vänner så jävla mycket, vill verkligen att dom ska veta det! Godnatt ♥




Nervös

Nervöööös! Berättar sen eller någon annan dag om vad det gäller. Puss!! ♥


Glassss ♥

Hejsan!

Sitter och äter glass med pappas hemmagjorda kolasås nu. Faaan vad gott det är! För övrigt har jag vart på Bingo Båberg idag och hjälpt till och efter det fixade jag lite grejer och var på Jätten med Jenny.

Igår hade jag egentligen en del grymma planer inför kvällen men det sket sig så jag drog till stan med Jenny och Eve istället. Där träffade vi på lite annat folk så kvällen blev lyckad ändå! Var med Eve tidigare på dagen också.

I fredags hade jag myskväll med Emelie, Ludvig och Angelica hemma hos Emelie. Det blev kik på Idol och lite annat. Go kväll!

Nu ska jag fortsätta äta här och kolla lite tv tror jag. Kramar!


Har bara gamla bilder på den datorn jag är på nu så här är en bild från kräftskivan i augusti. Saknar!!


Julmust ♥


Årets första julmust! Dock inte Apotekarnes som jag älskar mest, men denna får duga :)
Btw, vilken sjukt ful min jag gör?

Per Gessle

Åååh, jag tryckte nyss på en länk på facebook och fick upp låten "Tuffa tider" med Per Gessle/Gyllene Tider. Jag älskade verkligen Per Gessle och Gyllene Tider när jag var liten, haha. Lyssnade på de as mycket, go smak jag hade. Men deras låtar är så jävla goa och dom påminner så mycket om sommaren. Gessle bor ju i Halmstad och jag är alltid där på sommaren, och så tycker jag att dom flesta av deras texter tillhör sommaren. Hans röst är också riktigt go. Och deras gamla låtar som "Sommartider" och "Jag går och fiskar" och när han var med i Roxette med Marie Fredriksson, det är ju de bästa av de bästa låtarna! Lyssnar på de nu och saknar sommaren och dom gamla somrarna något sjukt! ♥




Hahaha, kolla hur dom såg ut, Gessle iaf!

Höstväder!

Hallå bloggen!

Kom nästan nyss hem efter att ha varit på stan med saknade Maria och Evelina. Det blev en fika på Espresso House och lite kik i affärer, mys! Det är riktigt skönt höstväder idag tycker jag också! Det är rätt kallt men solen skiner så det är gött. Nu blir det nog lite plugg bara och senare har jag solo med bandet idag igen! Har verkligen lust att dra ut nu igen för att det är sol ute, får se vad jag gör.

Igårkväll såg jag ju som sagt på matchen och varvade det med Desperate Housewives. Kollade på det hos Hampus med Emelie och Sofia också. Som ni såg i förra inlägget blev jag så jääävla glad över att Sverige vann, haha. Men det klart man blir!

Nu blir det då liiite, lite plugg bara och sen ut igen kanske. Pussar ♥


Mina baaabes och fina Micaela i bakgrunden!


SVERIGE I EM!

Nemen FYFAN VAD GÖTT SVERIGEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! HELT FUCKING JÄVLA UNDERBART!! Jag är så jääävla glad för Sverige nu alltså. Tänk att de vann mot världsmästarna Holland och de är nu med i EM!! Det är så sjukt underbart! Blir nästan tårögd, älskar Sverige alltså, vilket jävla spela de hade ikväll! NI ÄR GRYMMA!


Sån jävla glädje!!


...

1-1 till Holland.. Det var väl bara en tidsfråga!

MÅÅÅL!

EFTER 14 MINUTER: KIM KÄLLSTRÖM GÖR 1-0!!!!!!! FYFAN VAD GÖTT!!!!!!!!!!!!!! RIKTITG SNYGGT MÅL OCKSÅ, FRISPARK!


KOM IGEN SVERIGE!

Hello!

Idag har jag vart i skolan och fixat lite grejer efteråt. Var bland annat med när Sofia övningskörde och lite annat. Nu sitter jag och kollar på Sverige - Holland matchen som precis har börjat. Hoppas verkligen vårat Sverige vinner, då är dom klara för EM!! Klockan nio blir det att kolla DH som jag missade förra veckan när det började igen. Men ska se reprisen någon dag. Hampus kommer hit en stund också!


Synd att inte min favorit spelar nu, han har två fucking gula kort så han fick ju stå över idag :( Zlatan ♥






Blågula drömmar

Hallå!

Jag och Jenny blev körda till Jätten igår av bästa Sara och köpte lite grejer. När jag kom hem myste jag ner mig i soffan med lite gott och OC istället för Grey's, har saknat OC som fan, bästa! Sen drog jag en stund till Veronica också. Var hemma runt kvart i tio.

Idag hade jag liiite, lite sovmorgon för att jag skulle till tandläkaren tjugo i nio. Det gick skit bra och sen drog jag till skolan där jag bara var lite mer än en timma, sen slutade vi. Gött som fan! Drog hem och åt snabbt och sen drog jag till Daniella där det blev mys med bra filmer. Väl hemma sedan följde jag med när Sofia övningskörde lite grann och nu har jag precis kollat klart på ett riktigt bra fotbollsprogram på tvåan, Blågula drömmar - Vägen till landslaget. Har följt det alla åtta avsnitt och det har varit riktigt bra som sagt! En del snygga killar där också, hehe ;).

Nu blir det sängen, är riktigt trött! Godnatt ♥






Grey's Anatomy

Shit! Var ute och sprang förut och det blev en rejäl bit kan jag säga, känns hur gött som helst efteråt alltså! Nu har jag precis duschat och ätit och ska nog kolla Grey's Anatomy en del ikväll. Har inte kollat alls mycket på det sen jag fick typ femte säsongen när jag fyllde år, och det var i maj.. Haha, men nu har jag hur mycket som helst att kolla på, awesome!


I lördags förra helgen. Haha, man ser knappt något men, som vanligt är det brist på bilder :)

Sova ut

Godmorgon!

Eller aa, vaknade kvart i tolv idag dock. Äntligen fick jag sova ut idag, har inte kunnat göra det de senaste helgerna. Har vaknat innan tio hela tiden, sjukt jobbigt. Men är mycket piggare idag så det är skönt. Vet inte vad jag ska hitta på idag heller. Det är ju söndag så det blir säkert en rätt lugn dag. Vi får se vad som händer!


Maten på New Place i fredags. Riktigt gott var det!

Meteorregn

Hallå där bloggen, såhär på natten!

Hade en riktigt go kväll med Danni. Bion var bra och skitrolig och meteorregnet missade man inte heller! Jag såg faktiskt ett stjärnfall och önskade mig såklart något, hehe. Jättefint var det! Nu är man ju inte dåligt trött eftersom jag la mig sent igår och vaknade tidigt. Puss och godnatt bloggen! ♥






Kul liv man har


Meteorregn

Hallå där bloggen, såhär på natten!

Hade en riktigt go kväll med Danni. Bion var bra och skitrolig och meteorregnet missade man inte heller! Jag såg faktiskt ett stjärnfall och önskade mig såklart något, hehe. Jättefint var det! Nu är man ju inte dåligt trött eftersom jag la mig sent igår och vaknade tidigt imorses. Puss och godnatt bloggen! ♥






Kul liv man har


Bio!

Hej på er!

Har spenderat denna lördag på stan med min bästa Evelina. Vi gick runt lite på höstmarknaden och käkade pizza och kebab också, gott!! Nu ikväll blev det inte som planerat, synd nog, hade verkligen sett fram emot det, men istället blir det bio med Danni, Johnny English Reborn. Det blir mysigt det också! ♥

Det ska ju bli meteorregn ikväll också berättade Danni för mig. Hade verkligen velat se det!




Heeelg!

Hemkommen från en riktigt go kväll hos Virre med henne och Jenny, och hundarna såååklart. Resten av dagen har vart chill. Skolan slutade vi typ halv tolv men eftersom jag hade franska klockan två fick jag sluta kvart över tre, och ha världens håltimma.. Men det gick bra! Åt på New Place med Jovana och satt på MÅG med mina underbaringar som tidsfördriv (haha, det lät kanske lite taskigt, mena inte så ♥). Härlig fredag i alla fall!

Förövrigt så är det ju fucking AWESOME med heeeelg!! GÖTT!


Just det ja! Åkte lite bil till Vänersborg med syskonen Erikson tidigare idag också. Nötter in my ♥. Är seriöst besatt av det!


V&J ♥


Sötaste Ceasar!


Everybody's looking forward to the weekend, hihi

Som ni ser har jag låten "Friday"'s låttext som rubrik, haha. Har haft den låten på hjärnan hela kvällen, men texten stämmer ju så bra nu också ;).

Nyduschad och klar efter träningen nu. Träningen gick bara fint! Har precis ätit kvällsmat och snart blir det sängen, börjar halv nio imorgon. Gött med fredag imorrn också!!

Pusss på er ♥







Tre bilder från i lördags. Mysdag på bryggan med mina flickor ♥ Det var värsta varmt i helgen också och soligt så det var as fint längs bryggan. Synd att min kamera inte hade några batterier, hade blivit finare kvalité då =)

Lugnt

Heeejsan!

Hade ju som sagt matteprov idag och vågar inte säga hur det gick riktigt, men hoppas verkligen att det gick bra i alla fall. Jag har inte gjort så mycket mer idag än att vara i skolan. Här hemma har jag för en gångs skull bara tagit det lugnt. Det har vart full rulle hela tiden, massa plugg, träffat kompisar och annat så har det väldigt lugnt idag jämfört med hur det brukar vara. Det är väl gött det men börjar bli lite tråkigt nu, haha. Har träning senare, klockan åtta. Önska att den var sju istället, vill inte ha den så sent..

Nu ska jag väl kolla lite på tvn eller något.




Just nu


Pluuuuuuugg

Hallå bloggen!

Har inte kunnat blogga denna veckan för har verkligen inte hunnit. Har pluggat en del eftersom att i tisdags hade jag två prov, i franska och i vård och omsorg, och sen hade vi en redovisning också (ett rollspel) och skolfoto. Den dagen var inte att leka med! Så jäkla skönt att den dagen är gjord i alla fall, har fasat för den i flera veckor. På kvällen följde jag med pappa med sin löparklubb och sprang med dom också, haha, en utmaning kan man verkligen säga, men det gick skit bra!

Idag efter skolan käka jag o.s.v. och sen drog jag till Jenny och pluggade. Efter det var det solosång som gällde. Eftersom det strula lite med instrumenten i bandet förra gången jag repade med dom fick jag ett till repetitionstillfälle idag, som tur var. Idag satt allt som en smäck!

I måndags i skolan var vi på besök på NÄL också, ganska tråkig föreläsning men bättre en lektion. Efteråt drog jag en sväng till Överby och köpte ett par skor.

Jag har precis duschat nu och ska faktiskt gå och lägga mig, trots sovmorgon till kvart över tio imorgon. Men är sjukt trött så behöver sömn och vi har matteprov imorgon också, gaaah, så vill gärna vara pigg till det. Orkar inte fler prov alltså, haha, och det har precis börjat.. Jaja, man får kämpa vidare. Goooodnatt! ♥


Haha, jag och Ludde igår i skolan. Snyggt..


Vilken kväll!

Alltså vilken kväll det blev!! Sjukt rolig kväll med en massa härligt folk, det var riktigt grymt! Ljusfestivalen var jättefin och i öltälten spelades det massa bra musik o.s.v. Jag åkte hem tio i tre inatt, haha. Mår som jag förtjänar idag!

Idag blir det att plugga typ hela dagen, kul när man har världens huvudvärk också.. Men ha en bra söndag i alla fall!


Polleys snygga byxor inatt. Så jävla smidigt!


Ljusfestival

Hallå dääär!

Har haft en gör skön dag! Vaknade upp pigg och åt en stor, god frukost. Lite senare drog jag till stan och mötte upp Eve och Josse där. Vi gick runt och kikade lite och köpte en frapino och satte oss på bryggan, riktigt mysigt! Det har ju varit så sjukt bra väder idag, sol och go temperatur så man har ju knappt velat vara inne. Nu har jag ätit för ett tag sen och snart drar jag till Grästorp där det är Ljusfestival. Har aldrig vart på den så det ska bli kul o se!

Ha en bra lördagskväll! ♥




Haha, söt


Ljusfestivalen


Mysig kväll!

Heeej!

Kom nästan nyss hem från Daniella. Har varit där ikväll och myst, kollade på Water for Elephants som jag har velat se as länge, och den var ju bara så sjukt jävla grym!! Så himla fin film verkligen, en av de bästa jag sett! En riktigt mysig kväll med henne i alla fall, med mycket girltalk, hihi. Kärlek till dig vännen ♥

Efter skolan idag som sagt så var jag på banken och fixade kortet och nu fungerar det då, efter aktiveringen. Skönt! Efteråt blev det pizza till käk, riktigt gött var det!

Nu blir det sovdags, är inte dåligt trött nu alltså. Puss på er och godnatt! ♥


Pizza som jag och mamma åt för några veckor sedan. Mmmm!


RSS 2.0