Mors-dag ♥

Hello!

Denna veckan har återigen varit ganska fullspäckad. Har haft en del grejer att göra färdigt inför betygssättningen och det har jag idag och imorgon också och har gjort en massa annat också.

Förra lördagen var senast jag bloggade och kvällen hos Ida var rätt sjuk, så jävla kul! Sov också hos henne den natten med en massa andra. Blev inte mycket sömn kan jag ju säga, haha.
Söndagen därefter var jag så trött så det blev en lugn dag. Käkade pizza med Hampus och kollade film och sånt.
I måndags hände inte mycket. Det var springning i skolan, träning hemma och vi fick våra skoltröjor. Ska lägga upp bild någon dag.
I tisdags var det match mot Vänersborg. Vi förlorade tyvärr med 1-0 men vi hade hela matchen!
I onsdags var det friluftsdag så då tränade vi inför skolavslutningen hela dagen. Fick sluta tidigare då också. Efter skolan var det konsert som gällde, på n3. Sista musikkonserten innan sommaren. Det gick skitbra!
I torsdags var det träning och minns inte så mycket mer vad som hände, haha.
I fredags kollade jag och Linnea på Virres och Eves pjäs med sin klass. Den var awesome! Efter den var jag med Virre.
I lördags, igår var jag på Överby och lite sånt och på kvällen var det typ kalas/tjejkväll hos Julia. Det var ju cruising också men det regnade hela kvällen så vi gick aldrig ut och tittade på några bilar. Lite synd att vädret ska förstöra allt. Men det var en gör rolig och mysig kväll i alla fall! Vi fick en massa gott så jag åt som en jävla häst, har inte ätit så mycket på länge alltså, haha. Sov hos Jenny inatt också, och fan vilken händelserik natt, haha. Bästa!
Idag har jag och Jenny vart på jätten och sånt och nu snart ska familjen ut och äta mat någonstans för att fira mamma, eftersom att det är Mors-dag. Grattis världens bästa mamma. Jag älskar dig! ♥ Måste också säga grattis till Julia som fyller 16 år idag. Grattis!! ♥ Ha en fortsatt go söndag!


Mamma ♥




Mer bilder kommer. Förra helgen.

Hamburgare all day

Heeej!

Åt nyss mat, hamburgare och sen tårta till efterrätt för att mamma och pappa har bröllopsdag idag! Grattis! ♥
Tidigare idag var jag ju på klassbollen och sålde hamburgare (mycket hamburgare idag, haha) och det gick bra! Ikväll ska jag till Ida dit fler ska komma så ska börja fixa mig lite nu. Ha en bra lördagkväll!


Var bara tvungen och lägga upp denna från USA. Ser det inte undrerbart gott ut??! Göör fina jordgubbar som vi doppade i choklad, sista kvällen i New York!




Nu blir det melon också, haha. Varför lägger jag alltid upp bilder på mat?


Melon

Hejsan!

Fan vad gött med FREDAG!! Helt underbart. Jag åt nyss och ska spendera min kväll med Vilma. Vi får se vad vi hittar på. Rätt gött väder ute nu så ute ska vi nog vara lite först.

Imorgon är det Klassbollen och jag och mitt lag ska hjälpa till med att sälja hamburgare och stå i kiosken. Får hoppas det blir skoj, hehe. Skriver mer om det imorrn, nu blir det melon! ♥


Jag och Vilma på Hanna Nordhs kalas


Mycket text igen

Hej bloggen!

Kom hem från träningen för ett tag sen. Nu ska jag ta en dusch och äta!

Lite vad jag gjort i veckan:
Jag fyllde ju som sagt år i söndags och jag hade en jättebra födelsedag verkligen! Fick massa fint och åt tacos till middag och glass- och marrängtårta till efterrätt. Så himla gott var det!

I måndags var det en chill dag i skolan. Hade bara lektioner fram till elva och sen drog vi till stan för att kolla en pingisturnering vi har med skolan. Slutade tidigare då och senare var det fotbollsträning.

I tisdags hade vi SPEX i skolan, där alla klär ut sig till något kul och jag var utklädd till sjuksköterska! Haha, så himla rolig dag, många var så jävla balla! Det som är så synd är att på själva spexbilden med hela klassen så syntes bara mitt ansikte och inte min klädsel så man såg inte hela min outfit. Så var det för fler också..
Senare var det match mot Gauthiod i bästa Grästorp. Vi förlorade med 4 eller 5-0 :( Kunde inte spela mycket heller eftersom att jag har så ont i höftkulan. Har ont i vaden också, har fan ont överallt känns det som, haha. Hoppas det blir bättre!

I onsdags, igår, gjode jag klart en tekninkuppgift, följde med mamma och handlade och lite såna småsaker.

Idag har det också vart en lugn dag i skolan. Vi tränade mycket på vad vi ska göra på skolavslutningen och inte så mycket mer. Hade ju som sagt träning nu på kvällen också.

Btw; hade en skit rolig och mysig kväll hemma hos Ida i lördags också med mina girls. Eurovision Song Contest och massa skrik beskriver kvällen, haha! ♥

Bilder från SPEX kommer!
Förlåt om det blir så mycket text varje gång men har inte hunnit blogga på veckodagarna


Bedske danske fanet


Sverige låg fan etta ett långt tag juu!! Bästa Saade. Fan vad vi skrek av glädje alltså, haha


Min gose katt


Vi åt ju tacos på min födelsedag. Här är dock inte allt framdukat som man ser, hehe. Köttfärsen och grejer fattas ju


Goaste tårtan! Haha, mamma faila lite när hon skulle skriva "16 år"


Fick fina rosor (a)


Pingisen i måndags


Solnedgång efter matchen i tisdags. Haha, alla i bilen var tvungna att ta kort


Hahaha, Mayo asså! Han transade sig lite igår


15 maj 2011 - 16 ÅR!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller jag 16 ÅR!! Dagen har börjat skit bra så jag hoppas den fortsätter ännu bättre. Nu ska det firas!


Kör på denna bilden igen för den passar så bra, haha!


I was born this way

Tjenare!

Hade match klockan elva idag så fick gå upp lite tidigare. Vi vann den med 4-0, gött tjejer! Senare ska jag träffa Sara.

Sitter och lyssnar på en massa Lady GaGa låtar nu. Såg hennes konsert igår på ettan och hur grym är hon inte???!!


Igår på Överby käkade jag och Danni på Etagegrillen. BÄSTA!! Så jävla god kebab där! Man dör av att bara kolla på den


Sweeeet


I väntan på bussen


Summerfeelings

HALLÅ DÄR!

Nu var det en vecka sen jag bloggade, ooops. Men har inte hunnit blogga typ.

I fredags var jag med Virre, Max och David på kvällen. Rebecca fyllde år då också så bjöd henne på kladdkaka! Det var någorlunda bra väder då men vädret blev bättre på helgen. Så sjukt varmt och klarblå himmel var det, riktig sommarkänsla!
I lördags kollade jag och Virre på match på STIP där killarna hade DM-match. Efter den drog vi och Max och kollade en annan match. Efter det väntade grillad mat hemma och senare var jag ensam hemma, så då tog jag hit ett par vänner och hade det gatt!! Kvällen blev så jävla konstig, men det slutade med att Virre och Ida sov här.
I söndags var jag med Hampus, Becca och Erik och Becca bjöd på kladdkaka för att fira henne lite mer. Senare på kvällen sov Becca hos mig.
I måndags träffade jag Maria en sväng eftersom att det var studiedag, och vi drog till stan och käkade på bryggan. Efter det drog jag till Hampus där jag fick tårta för att hans syster och mamma fyllde år! Senare på kvällen blev det ännu mer kladdkaka, mycket av det nu det senaste, haha. MEN, det är ju så sjuuuukt gott!!
I tisdags var det fotbollsträning, första för mig på några veckor ju. Efter det var det självklart Desperate Housewives som jag inte heller har sett på flera veckor.
I onsdags var det en chill dag i skolan. På förmiddagen var det nationellt prov i matte, vilket inte var så kul, men på eftermiddagen drog vi till n3 och kollade på pärlplattor vi på skolan har gjort och efter det fick vi sluta. Så fick sluta två timmar tidigare den dagen än vanligt! Senare drog jag till Sara L där Jenny och Hanna N också var. Vi spelade kubb, tog kort och "flög", haha. Gööör go dag! Efter det drog jag till Becca och Johanna och fick tårta, igeeen, haha, för att Johanna fyllde år. Skit många som fyller år i maj som jag känner! Även jag själv, haha.
Igår hade vi DM-match i Brämhult. Vi förlorade tyvärr, med 2-0 men vi spelade bra ändå!
Idag har jag haft franskaprov och eftersom att jag hade match igår har jag inte kunnat plugga mycket men jag gjorde mitt bästa såklart.

Nu blir det Överby med Daniella och kika runt lite!


Rebecca i fredags. Jag köpte en kladdkaka till oss, haha. Hann aldrig göra en själv, men det var gött ändå!


Åt glass, marränger och jordgubbar till efterrätt en dag. Sjukt gott, särskilt när det är så bra väder!


Köpte vita, låga Converse i USA


Kladdkaka återigen på Rebeccas altan i söndags. Det är så det ska vaaaa!


En kväll blev det chilinötter och RedBull. MINA DROGER! ♥


På bryggan i måndags med Maria


Vi gjorde tvålar på kemin i onsdags. Här är mina labbpartners, fan vad vi ägde!


På n3 i onsdags


Kubb med brudarna. Vem vann båda gångerna vi körde? Jaaaag!!


Jenny och Hanna


I onsdags hos B&J. Vitchokladdoppade vindruvor, grymt gott! Haha, märker att jag lägger upp jävligt mycket bilder på mat, men är man matälskare så är man!


Vi gjorde någon rolig grej på matten idag, och Vilma var jävligt koncentrerad!



I'm so excited, and I just can't hide it

Hej bloggen!

Nu var det ett tag sen ja bloggade. Jag hade inte tid att blogga mer i New York så det blev ingen mer uppdatering där. Men jag har gjort så mycket, något varje dag verkligen. Jag var ju som sagt uppe i Empire State Building, gått runt i Central Park, sett frihetsgudinnan, gått i Chinatown, vart vid Times Square, sett på baseball, gått på bio, vart i ett av världens största köpcenter, sett en massa kända hotell och andra kända grejer (ALLT är ju i stort sett känt i NY men, haha), ätit så mycket goood mat, träffat några bekanta, solat lite och mycket mer! Allt har varit perfekt!!! Vädret har varit mulet någon dag sådär men för det mesta har det varit varmt och soligt. Det är så fuktig luft där också. Vill verkligen tillbaka. De två veckorna där gick sjukt snabbt?! Skulle vilja vara där minst två veckor till, hos min saknade syster!

Kom hem i tisdags då efter två helt sjukt underbara veckor och då var jag helt död efter flygresan. Var så sjukt trött så orkade typ ingenting. Träffade Jenny en snabbis innan träningen bara och sen drog jag hem igen och bara chillade resten av dagen. Mamma hade gjort cheesecake till oss när vi kom hem så det var gott! Lade mig rätt sent den dagen.
I onsdags skulle jag egentligen dratt till skolan men jag var fortfarande helt off då. Hade ont i magen, mådde illa och massa andra jävla symptom också, men själva tröttheten var ju bara värst. Kunde knappt stå på benen alltså. Sov till ungefär fyra den dagen och det behövde jag verkligen. Träffade Virre lite ute då också för att få lite luft.
Dock fick jag inte mycket sömn den natten eftersom jag sov så mycket dagen innan, och det var lite surt för igår, torsdag, hade jag nationellt prov i matte. Det behöver man ju verkligen energi till men det hade jag ju inte kan man säga. Mådde skit innan provet och kunde ingenting heller kändes det som, men efter provet mådde jag bättre. Tror mycket stress inför provet gjorde att jag mådde dåligt också. Senare på dagen var jag fortfarande väldigt trött och matt i kroppen så kunde inte vara med på träningen. Följde istället med mamma på en vårfest på hennes jobb och åt korv och annat gött, hehe. Orkade knappt med det men det var väl trevligt! Efter det träffade jag Hampus en stund och åt ännu mer god mat som hans mamma hade lagat. Snacka om att det blev mycket mat igår!!
Idag mår jag mycket bättre än de andra dagarna. Jag är fortfarande trött men känner mig lite piggare, fick mycket sömn inatt. Det var en chill dag i skolan också så det var gött! Nu blir det ju långhelg eftersom det är studiedag på måndag. Känns sjuuukt underbart! Behöver verkligen det. Jag som vart ledig i två veckor.. Haha, nej men ni fattar (inte många som läser men, HAHA).

Nu ska jag snart käka. Vi får se vad det blir, antingen pizza eller kebab, hehe. Go fredag! ♥




























RSS 2.0