pepparkakor!

hej!
som sagt... mitt internet cpar jätte mycket så det går inte alltid o få in ett inlägg, så det blir lite oflitigt med bloggningen.
nu sitter jag här och har nyss ätit en pepparkaka och lyssnar på julmusik på spotify, så sjukt mysigt! pepparkakor är så gott, och man känner verkligen att det börjar närma sig jul! :)

nu till vad jag har gjort idag...
jag har ju vart så sjukt trött alla morgnar nu det sista, men idag kände jag mig lite piggare på morgonen. gick upp o fixade mig och drog till skolan. vi hade matteprov i tisdags som var den lätta delen, idag hade vi nämligen andra delen som är svårare. det var svårt jag kan säga, vet nog att jag har fel på tre tal där i alla fall, vi har ju bara 40 minuter på oss att göra det och jag hann ju knappt räkna ut dom två sista. aja, får hoppas jag får G i alla fall! resten av skolan flöt på och fick reda på betyget på en hemuppgift vi hade gjort i samhällskunskapen, fick G+ på den, typ alla i klassen fick det och ändå skrev typ dom flesta värsta bra, haha, aja, svårt o få bra betyg med den lärarn i alla fall.
nu ska jag snart duscha tror jag, eller så blir det ikväll och så ska jag käka, hoppas vi hörs imorrn, eller ikväll! ♥

hurtig jaooo

hej!

mitt internet är så jäääkla segt så det är svårt att blogga. därför är jag lite kass på det just nu. eller, har alltid varit, haha! men i alla fall, jag ska snart lägga mig, är så himla trött på mornarna nu för tiden, kan ju bero på att jag lägger mig en aning sent.

idag var det ju först skola, som kändes rätt chill idag. när jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn och pluggade matte samtidigt, har matteprov imorrn (wish me luck). efter det åt jag nudlar med kycklingsmak och sen var det dags för jogging med fotbollslaget. varannan måndag har vi det. det var inte alls många idag, bara fem stycken på joggingen, så vi trodde änna att vi inte skulle springa så långt idag, men jo, vad blir det? ännu längre än vanligt, typ mer än 7 km, hahaha, fyfan, men nu är det gjort och det känns så jäkla gött efteråt, stolt är man! tog en dusch därefter och plugga lite till på matten, sen åt jag och nu datan. ska faktiskt lägga mig nu, så hoppas jag vi hörs mer imorgon.

godnatt!



haha, så seriös bild på jenny och mig (hemma hos henne typ förra veckan)

hos konstapel!

hallå där!

vaknade runt halv tolv idag, så jäkla gött. igår kväll kollade jag och danni på film hos henne, myyys. jag drog hem typ halv tolv, då mamma kom o hämtade mig. idag när jag vaknade gick jag in på datorn och sen åt jag frukost. fixade mig och stack sen till jenny. vi drog till jätten och köpte b&j och sen kollade vi på raise your voice med hilary duff på hennes dator. nu sitter vi bara här och biter på naglarna och sånt, hörs nog mer sen. pusss!


jenny och jag (K)

NEW MOON ♥


hej!
det var ett tag sen nu, men har inte pallat eller hunnit blogga så aa, men ska försöka så gott det går.
gissa vem som var på new moon premiären igår då? jo jaaaag, med sara och jenny. AASSÅH FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD GRYM DEN VAR, SÅ SJUUUKT GRYM, OBESKRIVLIGT BRA, MAN BLIR HELT FÖRTROLLAD, OCH MAN KAN KNAPPT ANDAS NÄR MAN SER JACOB OCH EDWARD, SÅ SNYGGA ÄR DOM! OCH BELLA VAR JU AAAS FIN I DENNA. DENNA ÄR KLART BÄTTRE ÄN TWILIGHT. ASSÅH JAG SÄGER BARA OMG VAD BRAAA DEN VAR!!! KAN INTE BESKRIVAS HUR BRA DEN VAR. MÅSTE KÖPA OCH LÄSA BÖCKERNA

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

HAHAHA, så, nu fick jag skriva av mig lite om hur bra den var i alla fall, då vet ni det ;)
igår var det först skola. på förmiddagen drog alla 8:or in till stan för att kolla på skolbio, i taket lyser stjärnorna, som jag redan har sett, men bättre än lektioner i alla fall. efter bion var det lunch och då drog jag och danni till sibylla som ligger i stan, eftersom vi ändå var i stan istället för att äta skolmaten. efter det var det bara vanliga lektioner, matte och biologi. senare mot kvällen drog det ihop sig till new moon och jag såg den ju med sara och jenny. så sjukt grym var den! 

idag vaknade jag kanske runt elva eller halv tolv och åt frukost. sen duschade jag och fixa mig. snart ska jag vara med danni. hon har hela huset för sig själv senare så då ska vi kolla på film hos henne med massa gott. vi hörs nog mer ikväll hoppas jag. ha en skön lördag, puss!


hata prov!

HEJ!

inatt sov jag hos daniella och igår kväll kollade vi film. dream girls där beyonce är med och nån film där alicia keys och jennifer hudson bl.a. är med. as mysigt. vi la oss typ halv två men sen låg vi och pratade i typ två timmar, haha, gött. idag vaknade vi tio över tolv och låg kvar en stund. sen gick vi upp och käka frukost och kollade på the proposal. jag hann inte se hela för pappa kom o hämtade mig för jag skulle hem och äta och typ fira han för det är ju fars-dag idag, så grattis alla pappor, HAHA! =) nu ska jag snart duscha och sen träna på ett samhällskunskaps-prov som vi ska ha imorgon. ååh, orka ha prov på en måndag, fyfan!

hinner inte blogga mer idag tror jag, så hörs imorrn, puss! ♥


you are the reason that i'm breathing

jag har vart på stan med daniella idag för att hämta ut mina new moon biljetter och har även köpt fars-dag present. efter det drog vi hem till henne och satt vi datorn. stack hem efter en stund för att käka och har käkat färdigt nu och ska snart vara med daniella igen. vi drar kanske till jätten snart och ser nån film ikväll eller nåt.


har ingen bild på mig och danni (eller jo, det är vi på headern ;)) så här är en bild på mig o jenny från förra veckan, haha, inte seriösa ;)

frukost!

hej!
jag vakna för en stund sen och ska snart äta frukost. idag ska jag vara med daniella, vi hörs senare! =)

här får ni michael jacksons thriller, beat it och bad att lyssna på!

ÄRE FREDAG ELLEEE? :D

hej!

sorry om det inte blir något inlägg vissa dagar men har fullt upp med prov o grejer nu, går ju i åttan och då är det mycket prov! men ska försöka göra så gott jag kan.

igår pluggade jag nästan bara fysik som vi hade prov i idag. hoppas det gick bra, kändes rätt så bra iaf. aja, idag i alla fall så är det ju fredag, så jäääkla gött! :D efter skolan var det hem o äta en snabbis och sen dra på träning, vi hade en extraträning idag inför inomhuscupen i alingsås i december, som vi kommer ha två gånger till. ikväll kollade jag idol först en stund här hemma och sen drog jag till becca och kolla eftersom hon var ensam hemma, haha, huset för oss själva ett tag dåraa. FAN ATT RABIH ÅKTE UT, assåh jag älskar han, det var jävligt synd, men ändå tur att inte mariette åkte för hon var ju grym idag, och det var ju erik med, erkänn?! nu är klockan 01.23 och jag måste fan gå o lägga mig nu, är sjukt trött, men det är ju helg så det är ju lugnt, LIVING THE DREAM!

puss, hörs imorrn (idag)!


bild från midsommar detta året, saknar! ♥ + saknar mitt hår, har ju klippt mig, men snart växer det ut igen hoppas vi! ;p

there is no other way

hej!

hann aldrig blogga igår. först var det ju skola och efter skolan satte jag mig direkt och gjorde läxan. efter läxan och käk så var det träning (fotboll ni vet) och efter träningen pluggade jag på på historia provet som vi hade idag. sen var det dh och sen la jag mig med en gång för att vara lite piggare idag när provet var första lektionen. det kändes som att det gick rätt så bra i alla fall, får hoppas på g/vg iaf!

idag har jag vart i skolan, gjort lite matte och käkat och mycket mer har inte hänt. ska kanske dra ut o jogga sen med pappa eller så är jag med nån istället, får se.

hörs nog mer ikväll eller imorrn, puss! ♥

det krånglar jätte myckte med bilderna nu, så det blir ingen bild :(


you rock my world

hallå där!

har vart rätt dålig uppdatering igår och idag men hinner knappt gå in och blogga nu, med skolan, träningar och så.. har bara pluggat och tränat med laget idag, och vart i skolan då såklart. plus att blogg.se och allt med internet cpar på min vanliga dator så får vara inne på min systers dator istället, och här har jag inga av mina bilder så det blir lite tråkigt, men blogg.se går snabbare på dagen så ska försöka hinna blogga på dagen istället så ni får se mina egna bilder ;) sitter här och lyssnar på michael jackson och surfar runt lite på internet, haha. men ska faktiskt lägga mig nu, brukar alltid lägga mig sent men det ska det fanimej bli ändring på, är så jäkla trött på dagarna annars. men ska kolla på fashion nu om några minuter, premiär för det idag ju, på 5:an!

men godnatt så hörs vi imorrn, puss! ♥


här är en snygg bild på eva longoria, hon är en av dom vackraste tjejerna jag vet!


trött!

hej!

har inte kunnat blogga idag för imorse gick jag upp typ åtta för att klockan nio skulle jag vara på stip och ha hand om tipspromenaden med mamma och några andra. så jäkla jobbigt o gå upp så tidigt när det är sista dagen man får sova länge + att jag sov så jävla dåligt inatt. aja, det gick bra iaf! efter det hämtade jag min cykel hos jenny snabbt, den har stått hos henne i några dagar för jag glömde den hos henne, haha. sen resten av dagen har jag bara ta't det lugnt och nästan inte gjort ett skit. kollade gossip girl, playa del sol och parlamentet iaf, haha. men ska faktiskt sova nu, kommer aldrig orka upp till skolan imorrn annars (har ju haft höstlov).

men ha en jätte bra kväll så hörs vi mer imorgon, puss! ♥


RSS 2.0