Burlesque

Hejsan!

Jag har haft en riktigt dålig dag idag. Vet inte varför men den har bara inte vart bra och så är det mulet ute, vilket gör en ännu deppigare. Nu ska jag i alla fall till Daniella. Vi måste göra klart en bilduppgift som ska vara klar på måndag och sen ska vi kolla på Burlesque där bl.a. Christina Aguilera är med. Den verkar så sjukt bra!

Måste kila nu i alla fall. Hej då!


Överby

Hallå där!

Underbart väder idag i alla fall jämfört med igår morse. Har som vanligt vart i skolan idag och nu blir det Överby med mamma. Blir kanske en sväng till Virre sen också. Hare gött!


Cooling


Nyss i skolan


En helt vanlig tisdag

Hello!

Tråkigt väder idag, regn imorse och så. Fast nu senare på dagen har det blivit värsta varmt ute, det är gött! Åt grymt god mat för ett tag sen och nu ska jag snart på träning. Ikväll blir det DH och BB som vanligt. Inget mer speciellt händer idag, en helt vanlig tisdag liksom.

Här kommer bilder från den senaste tiden:


En dag i skolan


One night, hos Virre




Stan med Jenny ponken


Jenny och Eve gumsisar


Lekte på en lekpark med Jenny en dag också


Min lilla Kaaa


Överby med några girls


Våfflor




Stan med Jenny igen. Lyxshake in our hearts!


Min och Virres Earth Hour-kväll


Veckan som gått

Hej bloggen!

Har inte bloggat på snart en vecka, men internet har cpat sönder så har knappt kunnat vara inne på datorn. Ska berätta lite om veckan som gått i alla fall!

I onsdags hade vi vårt andra nationella prov i fysik, där vi skulle göra en labb och svara på några frågor. Det gick väl sådär, eller jag vet inte. Kommer inte ihåg vad jag gjorde resten av dagen sen.
I torsdag efter skolan cyklade jag till Överby med Sara, Julia och Hanna och kikade runt där ett tag. Härlig dag!
I fredags hade jag ingen skola. Vårat volleyboll-lag i klassen vann allt när vi hade volleyboll i skolan och då gick vi vidare till statsmästerskap. Vi mötte massa andra skolor och vi kom tvåa av elva skolor tror jag. Riktigt bra! Kronan vann, men vi hade redan mött de innan finalen och då vann vi mot dem, men tydligen inte i finalen, men det var för att alla var nervösa o.s.v. Sen var det ju våffeldagen också så såklart gjorde jag våfflor! Gjorde en massa och åt verkligen jätte många. Men ska det va så ska det va! Älskar det! Sen var det träning på kvällen och efter träningen var jag med Virre, Eve och Sofia. Vi kollade på en film, The stoning of Sorayam. Den handlar om att en kvinna döms av sin man att hon vart otrogen, så blir hon stenad till döds. Sorglig film som man hör men väldigt bra!
I lördags var det strålande sol så då drog jag och Jenny ner till stan och var där länge. Köpte en lyxshake, satte oss på bryggan och gick runt lite. Sen åt jag på New Place också, så sjukt god mat där! Väl hemma drog jag till Virre igen och tillbringade kvällen hos henne med Max, Simon och Daniel. Det var ju Earth Hour så vi tände massa ljus och grejer, haha! All in!
Igår, söndag, så skulle man ju ställa fram klockan en timme. Jobbigt, nu får man ju sova en timma kortare, men det är så skönt med ljusare kvällar! Fick plugga lite också, eftersom jag hade prov idag, i samhällskunskap. Sen var det match som gällde, mot Vallen. Det snöade ju jätte mycket igår (typiskt när våren äntligen var här), så det blev ganska svårt att spela, men det gjorde vi i alla fall. Förlorade dock med 1-0, men det var ju bara en träningsmatch så.. Efter matchen fick jag hem och plugga igen och sen var det Big Brother. Roza åkte ut, min andra favorit. Så himla synd. Det är dom högljudda som är roliga i huset, det är dom som livar upp det och gör det värt att kolla. Men jaja, Nicky var i publiken i alla fall. Fan vad glad jag blev, haha. Älskar han!

Idag hade jag ju som sagt prov, och det gick fan inte bra. Eller det känns inte så i alla fall. Jag hann inte ens skriva klart allt jag ville skriva och så hann jag inte kolla igenom provet, så glömde skriva vissa grejer och skit. Fan också!! Orkar inte tänka på det nu. Kom hem för typ en timma sen och håller på att göra mat nu. Sen blir det gymmet med Vilma. Inget mer prov denna veckan i alla fall. Helt underbart!
Fan vad mycket det blev nu, haha. Men tvingar ingen att läsa, det är bara för att jag själv ska kunna kolla tillbaka vad jag gjort och så. Det är mycket man hinner med på en vecka asså!

Nu bränner kycklingen. Ha en go dag! ♥




Våfflorna blev as goda! Det kommer nog en bildbomb ikväll eller imorrn, har tagit en massa bilder under veckan.

Desperate Housewives

Hellooo!

Desperate Housewives är ju nu så passar på att blogga i pausen. Jag var på träning precis innan och ska duscha sen.

Resten av dagen har jag inte gjort nåt speciellt. Var i skolan och åt god mat hemma och sedan var det träning. Shit ja, Big Brother är ju klockan tio, kommer fan inte hinna duscha. Jo, jag gör det i pausen sen om jag hinner. Haha, kul att jag skriver allt jag tänker..

Nu börjar det snart igen. Vi hörs imorgon! ♥


Efter träningen. Åt nyss blåbär och hallon så det förklarar den konstiga färgen på tungan, haha


BBB (Bästa Big Brother, hehe)

Nu har jag precis gjort i ordning mig inför kvällen. Ska faktiskt lägga mig, sen om jag somnar eller kollar på Big Brother klockan tio är en annan sak, haha. Huvudsaken är att jag lägger mig tidigt!

Var på gymmet en sväng förut och efter det drog jag till Max där Virre var och kollade på reprisen av BB från igår, utröstningen. Jag missade ju det eftersom jag kom hem så sent från matchen. Fan att Nicky åkte ut, han var ju bäst och coolast!! Aja, bara att heja på mina andra favoriter. Gurkan är ju skönast av alla, haha. Så himla go!

Men då säger jag godnatt nu då, och sov gott! ♥


Bästa Gurkan!


Jag bara älskar Nicky. Alla tycker han är omogen och jobbig, men han är perfekt enligt mig!! Hahaha, låter värsta besatt, men faaan vad snygg han är. Tyckte dock inte det i början, men nu alltså! ♥


Hell yeah!


Trött

Hej hej!

Imorse var jag faktisk väldigt pigg, även fast jag lade mig sent på grund av matchen igår. Men sen senare på dagen kom tröttheten och jag ska verkligen försöka lägga mig tidigt ikväll. Vi vann matchen igår förresten, med 2-1, härligt tjejer! Jag åt nyss och snart ska jag följa med mamma och slänga skräp, haha kul, men hon ville ha hjälp så det klart jag hjälper till min lilla mami!


Haha, söt bild. En tjejkväll hos Julia!


Minnen

Hejsan bloggen!

Idag sov jag ut till kvart över tolv, lade mig halv tre inatt. Förut var jag med Jenny en stund och vi gick till en lekplats vid min mormor som väckte mycket minnen. Vad töntigt det lät, men that's it. Efter en promenad med henne drog jag hem och åt mat. Ikväll klockan åtta har jag ju match i Vänersborg också, vet inte vad jag ska göra tills dess. Nu ska jag börja packa lite i alla fall.

Här kommer några bilder som Julia T tog igår hos Maria (har inte lagt in mina bilder på datorn än):





















Update: Såg nu att bilderna skärs av och att inte hela bilderna syns. Orkar inte ladda upp alla igen i ett mindre format så det får vara så!


Tjejkväll

Hellooo!

Kom hem från Maria för ett tag sen, där jag var på typ tjejkväll med henne och några fler. Hon har nämligen fyllt år! Det var jättekul verkligen, vi dansade, tog kort, åt mat o.s.v. Grymt! Tog en del bilder som kanske kommer upp imorgon.

Resten av dagen var jag först på stan med Jenny och sen träffade vi Evelina en stund. Sen drog jag hem och där väntade hemmagjord kebabtallrik, haha. Så sjukt gott, skojar inte!! Sen bar det av till Maria runt sju-tiden.

Igår, eller i fredags, så spenderade jag min kväll hos Veronica där det blev film och annat. Bra helg! Imorrn vill jag verkligen sova ut och sen klockan åtta på kvällen är det träningsmatch i Vänersborg. Nu ska jag lägga mig, är redigt trött. Godnatt! ♥


Right now


Opera

Godmorgon!

Igår hade jag en riktigt lyckad dag, igen, haha. Först var det skola som vi fick sluta tidigare ifrån eftersom vi skulle på opera senare. Sedan var det dags för opera med alla nior i bästa Göteborg. Buss dit och buss hem. I Göteborg fick man lite egentid och då gick vi runt och tittade i affärer och jag och Daniella åt på kinarestaurang och sånt. Sen var det dags för operan, Sunset of Boulevard, och jag tycker faktiskt att den var bra! Rätt coolt att gå på opera, haha :) Tog inte så mycket bilder, på varken mig eller alla andra, vilket är lite synd. Här är i alla fall några bilder:



















Bra dag!

Hejsan!

Vilken härlig dag, med tanke på vädret alltså! Det är underbart väder, sol och klarblå himmel! Vi hade dock som sagt nationellt prov i fysik idag i skolan och vågar inte säga hur det gick än, kändes sådär, fast så säger jag alltid men ändå. Vi hade i alla fall sovmorgon till tjugo i tio, riktigt skönt, och sen fick vi skriva provet från klockan tio till tolv. Sen var det lunch och det var pizza i skolan idag, perfekt en sån här dag! Efter maten skulle vi tillbaka och skriva nån labinstruktion som vi ska använda till en labb nästa vecka (det ingick i provet) och det var faktiskt svårt. När det väl var över kunde man äntligen andas ut, haha. Sen var det teknik och där fick vi fika och fick sluta en halvtimme tidigare. Så man hör ju att dagen har varit bra än så länge, förutom proven.

Nu ska jag äta och plugga lite. Sedan blir det Överby med mamma för att hitta kläder till operan som vi ska på imorgon med skolan och efter det blir det utvecklingssamtal. Ha det gött! ♥




Längesen jag hade denna skjortan på mig


Sol!

Hallå där!

Idag har jag studiedag vilket är helt underbart! Sov ungefär till elva och gick upp och kollade tv. Sen gjorde jag mig en riktigt god frukost! Idag är det äntligen sol och jag ska ut nu och möta Vilma. Blir en del plugg idag också eftersom att det är nationellt prov i fysik imorgon.. Känns inte bra just nu men jag får hoppas att det går bra! Träning senare ikväll också.

Igår var jag på gymmet med Jenny efter skolan. Vi drog till jätten och frisören en sväng innan också för Jenny skulle beställa klipptid. Efter gymmet drog jag hem och skulle plugga lite men då ringde Virre och ville att jag skulle komma ut till henne och Max så då gjorde jag det. När jag kom hem pluggade jag lite grann och kollade BB med mamma.

Ha en bra dag! ♥


Jag just nu


Maaat ♥

Fan, fan, FAN!!! La in bilderna jag tog igår hos Virre och så råkade jag ta bort en massa av dem. FAAAAAN! Världens bästa bilder och videos var det ju :( aja..

Matchen förut blev lika, 2-2. Planen i Sjuntorp var egentligen av grus men idag var den lera, så himla geggigt var det. Efter matchen var jag hungrig så då blev det pizza. Fan vad tjock jag känner mig nu, men jag säger bara: LIVE YOUR LIFE! Mat är ju livets njutning. Älskar mat! ♥ Snart blir det bästa Big Brother med lite glass och kolasås tror jag, hehe, gatttt!


Virre igår. Hon åt som en jävla häst ska ni veta, but that's how she rooollls!


Match

Hejsan!

Sitter och äter äpple nu och är någorlunda trött. Vaknade lite över tolv, inte många timmars sömn inatt. Men nu är det den första matchen för i år som gäller klockan fyra och det är samling halv tre, bara att tagga!


Kollade på en träning för några veckor sen. Fin bild!


Sen natt, tidig morgon

HALLÅ BLOGGEN!

Kom hem från Virre nyss. Haha, fan vad grym kväll säger jag bara! Först kollade jag tv och myste med Danni. Sen drog jag till min kusin Åsa med mamma och pappa men när det blev lite tråkigare drog jag hem till Virre där Mayo också var. Kom rätt sent dit och stannade tills nu, haha. Härligt säger jag bara. Match imorrn också, kan inte bli bättre! Men ska snart sova i alla fall. Hare gött, haaaaj!


Jag just nu

In the club

Kom hem från Överby för ett tag sedan. Köpte bara ett puder och ett coverstick och så åt vi på goda Briggen. Älskar maten där! Ska vara med Danni ikväll sen igen och kolla film eller melodifestivalen och bara ta det lungt. Ikväll hejar jag nog på Eric Saade eller Danny. Har inte hört alla låtar än men av de jag hört så tycker jag deras låtar var bäst! Dannys är ju en riktig partydänga!

Lägger upp några bilder från skolan i matsalen igår, bara för att:


Julia och Sara


Sara och Jenny


Danni och Elin


The boys from tha hood


Resten av tjejerna


Disco

Godmorgon bloggen!

Hade en grym dag igår. Först var det skolan och på sista lektionen fick vi semla på matten, riktigt gott! Sen på kvällen hade min klass två discon för en massa små barn. På första discot kom det jättemånga men sen på andra var det lite färre kan man säga.. Men det blev sjukt kul ändå! När jag kom hem la jag mig i soffan och somnade med en gång. Sov där i en timma och gick upp och la mig i min säng sen.

Idag vaknade jag runt tjugo över elva. Satt vid datorn en stund och åt frukost för inte så längesen. Senare blir det Överby med Daniella. Ha en bra dag! ♥


Åt tacos igår. Det är så gott!


Cashflow!


Sara och några småbarn


Man ser inte så mycket men det var på discot i alla fall


Från vår till vinter

Hej bloggen!

Hann aldrig blogga mer igår eftersom att jag var tvungen att skriva det sista i min inlämningsuppgift i flera timmar. Men som sagt så var jag ju på Överby innan och jag hittade ett par skor. Marinblå vanliga sommarskor blev det! Hade beslutsångest, som vanligt, om jag skulle ta den färgen, eller vita eller svart och så visste jag först inte vilken sko jag ville ha och, ja man hör ju. Fan vad svårt jag har och bestämma mig! Nu får vi bara invänta våren innan jag kan använda dem. Ååh, vill bara ha vår nu! Hittade en vanlig svart tröja också. Svart är alltid snyggt!

Idag har jag pluggat lite matte som jag behövde och efter det hade jag för en gångs skull typ ingenting att göra, haha, så jag drog till gymmet. Kom hem för inte alls längesen och sitter och kollar på James Bond nu på tv4+. Jag lär nog sitta uppe ett tag till så ska nog kolla BB snart. Vi har ju lite sovmorgon imorgon, inte mycket men alltid något, så jag kan vara uppe lite längre ;) Vi hörs imorrn, puss! ♥


Det våriga vädret på väg till skolan i tisdags!


Vinter igen en dag efter.. Fan vad jag snackar om vädret hela tiden, haha. Men såg i tidningen att den riktiga våren skulle komma nästa vecka. Det håller vi verkligen tummarna för!


Volleyboll

HEJ!

Kom hem från stan för ett tag sen. Vi har haft volleybollturnering idag med skolan och mitt lag vann hela skiten och får spela vidare i statsmästerskapen, as kul! :D Snart ska jag till överby för att köpa nya skor och sånt. Mina converse är helt söndriga, haha. Efter det måste jag plugga lite tyvärr..

Har makaroner som håller på att koka över nu så måste sticka. Hare gött!


Så här fint var det häromdagen och man trodde våren var på väg. Idag kom den där jävla snön och förstörde allt igen..


Massa semlor

Hej hej!

Duschade för ett tag sedan och har haft träning nu ikväll. Förut i skolan fick jag två semlor för att jag hjälpte till och delade ut dom, något positivt med att vara med i matrådet! Sen hemma väntade en till semla på mig så har ätit tre semlor idag, haha. Jag är grym! Men fettisdagen är ju bara en gång om året så vafan, ska det va så ska det va!

Ikväll blir det ingen Big Brother för min del, bara en stund. Måste verkligen försöka somna tidigare för att jag har vart så trött alla morgnar så det är sjukt. Det kommer nog inte gå så bra men ska försöka nu, hehe. Godnatt ♥


Semla i skolan!


Min kära klass, väldigt fokuserade på filmen vi kollade på på historian


Men jag och Jenny är cp som vanligt.. Mest jag här tyvärr


Fettisdagen!

Godmorgon bloggen!

Sitter just nu i skolan och hade nyss engelska, jobbade med någon artikel man ska sammanfatta. Snart börjar NO:n också. Idag är det ju semledagen, så idag ska jag och många fler hoppas jag, äta fullt med semlor!




Paprikaaa



Försöker se positiv ut till pluggningen och det verkar ju gå bra. Känner dock inte samma i verkligheten..

Ny vecka

Hej!

Satt i flera timmar och pluggade igår, har fortfarande mycket att göra idag. Kollade på bästa BB på kvällen också och la mig sent, som vanligt.. Så idag är jag trött, som vanligt.. Haha!

Åt mat för en stund sedan och nu ska jag plugga. Det är nog det min dag kommer bestå av..


Tog en promenad i solen med Virre innan plugget också


För att orka plugga måste man ju ha lite energi också ;)


Pluggsöndag

Hellooo!

Vaknade tolv idag och drog upp och fixade en god frukost. Resten av dagen har jag mest suttit vid datorn och gjort lite annat. Duschade nyss och snart väntas plugg.. Det är så himla tråkigt att plugga på helgen, fyfan för det!


I väntan på bussen igår. Strålande sol idag med, underbart!


Min rosa kamera

I väntan på den goda maten laddar jag in lite bilder från kameran som jag inte har gjort sen jul. Jag har ju en rosa digitalkamera som har 10.2 megapixlar. Den tar helt okej bilder och så, men till sommaren vill jag ha en kamera som tar bättre bilder, så att det blir bra kvalité o.s.v. Det är roligare att ta kort då och det blir mer känsla i bilderna!




Där ligger kameran. Den har följt med i ett par år nu men funkar lika bra fortfarande! Dock har den vart på lagning ett par gånger, haha.


Bryggan

Hallå bloggen!

Kom hem för ett tag sen från stan där jag var med Daniella. Vi köpte kakor och dricka och satte oss i vårsolen på bryggan. Vilken känsla alltså, haha. Riktig vårkänsla!

Ska äta snart, moussaka blir det! Sen ska jag hem till Danni igen och mysa framför en film. Puss!


På bryggan


Haha, bästa oss! Vi om några kan tjocka oss. Åt dock inte upp allt, som man kanske förstår ;)


Vi matade våra vänner med muffins också, måste ju dela med sig lite


Sommarbilder - fortsättning

Fortsätter att ladda upp andra delen av mina sommarbilder nu!


Kom hem till Evelina och såg detta på hennes dörr, haha bästa Eve


Ett as stort löv vi hittade, haha


Min lilla katt gosar


Missy, så fin!


En biokväll med Becca, Hampus, Erik och Marcus. Trollkarlens lärling!


Sleepover också!


Virre en sommarkväll på lekplatsen


En av många goa tjejkvällar ♥










Go kväll hos Ida med henne, Virre och Jenny




En dag på kyrkorgården, haha. Var där med Julia och Sara för att lämna blommor


Jakt på presenter till Hanna M, inne på Elgiganten


Kalas hos Hanna med rosa tema. Sjukt kul!









Det var väldigt mycket gott som bjöds!




En härlig sommardag med Sara, Julia och Sara. Vi köpte glass och banan och satte oss vid kanalen på en filt och åt, mysigt!


Sara och Sara


Julia


Första eller andra dagen i nian. Temadag typ!


Vad små alla ser ut, det var nästan bara ett halvår sedan och nu ser alla mycket äldre ut




Sara och Julia i bilen på väg någonstans, kommer inte ihåg vart, hehe..


Haha, alltså Jenny..


Kollade många matcher och här är bland annat en som jag såg med..


.. Ida och..


.. Veronica!


Var på junkfest med Ivana och fler!


På bussen på väg hem satt det en framför oss med världens längsta tumnagel, haha!


En ring jag köpte


En av alla stora frukostar jag åt, haha. Älskar frukost!


Pizza med Jenny ♥


Sofia, min syster, övningskörde en dag och vet inte vart vi hamnade, haha


Tjejkväll hos Elin






Mmmmm!


Liseberg med Daniella, Jenny och Linnea!


Lisebergskaninen ♥


Linnea och jenny i Jukebox. Jenny ser lite borta ut? HAHA!


Detta måste vart sommarens bild alltså, hahaha!


Haha, bästa!


Älskade Liseberg!






I Sagoslottet ♥





Detta var min förra sommar i bilder. Gjorde en massa mer saker som inte har fastnat på bild, och har en massa bilder på kameran och så, så detta var inte allt! Fan vilken underbar sommar det var, och denna sommaren ska bli minst lika bra, om inte bättre! ♥

Vårkänslor

Godmorgon!

Vaknade faktiskt runt kvart över tio idag, fast att jag la mig halv fyra typ? Verkligen inte likt mig. Idag får vi se vad som händer. Det är jättefint väder ute i alla fall, klarblå himmel och sol så inne ska jag inte sitta. Nu känns det verkligen som att våren är här!

Nu ska jag äta frukost och sen kanske ta en promenad med mamma. Ha en riktigt bra lördag! ♥


Fick världens lust att dra till stan och ta en fika med en kompis eller bara sätta oss på bryggan vid kanalen, med en frapino och skinnjacka. Det är vårkänslor!

Sommar ♥

Sitter uppe än, och kollar igenom en massa bilder från sommaren. Kom på nu hur mycket jag älskar sommaren! Sommaren är verkligen det bästa som finns. Saknar verkligen känslan av sommaren, när man går barfota på den brännheta marken, går runt och svettas i shorts och linne, badar med vänner i alla olika sjöar och hav i närheten, är ute hela kvällarna och nätterna, campar med familjen och vännerna vid midsommar, har underbara tjejkvällar, träffar så mycket nytt underbart folk, alla dagar man äter så god mat och äter glass hela tiden, alla dagar man grillar på altanen, alla dagar och kvällar man bara är, går runt i tunna, snygga sommarkläder utan att frysa. Fan vad man lever då! Sommaren och känslan av sommaren är så obeskrivlig. Jag längtar så otroligt mycket till denna sommaren, vem gör inte det?! Som alla säger varje år, detta ska bli en riktigt, riktigt, riktigt bra sommar! ♥


En studsmattekväll hos Rebecca


På badhuset första sommarlovsdagen med Sara och Jenny..


.. och Julia och Sara


Trampbåt på Hafsten som varje år


En liten ö vi trampade till






På bryggan. Man ser midsommarstången också! Bästa Hafsten ♥






Krabbfiske här egentligen, men sitter och tar kort istället, haha. Flip-flop och tunna sommarskor alltså ♥


Brännan!


Min söta mamma på färjan till eller från Lysekil


"Vandring" till Hafstenstoppen med Becca och syskonen


Utsikten. Mycket coolare i verkligheten!


Hittade en orm förra året på vägen ner


En av alla goa dagar på kullen. Hampus och.. det är Andreas röv som sticker ut, haha


Min kaaaa

'
Lilla Beccan



I halmstad på härliga Tylösand där vi hälsade på min bror Timy. Brodern Andreas steker på här!








Bästa Fallens dagar! Fick bild på Stål-Henrik och Supersnällasilver-Sara, WOHO!


Fick se Adept live




Jenny och Vilma på Fallens


Älskar verkligen Fallens dagar! Äntligen något som händer i Trollhättan då och det finns så mycket man kan göra. Något mer positivt är att man träffar så mycket folk!

Vilma tog en utmaning och sprang runt i en stor boll, haha. Minnen!!


Raketer på Fallens






At lekparken med Becca + vinbär. Jag älskar alla bär och frukter som finns så när alla sommarens godheter spricker ut och mognar på sommaren lever jag i paradiset! Kan inte sluta äta vinbär!


En av sjukt många kvällar med dem bästa Evelina och Sofia..


.. och Veronica och Jenny


Ma girls ♥


Chill kväll hos Beccis


Min fina och älskade katt Missy som dog i höstas :( Saknar min gosekatt! ♥


Bästa Converse! Dock är dem helt sönder nu, haha, måste köpa nya!


Jenny i väntan på bussen till den bästa staden Göteborg ♥


På bussen hem, lite hyper?


Vinbär på kullen som alltid!


Glädjen när dem första jordgubbarna har mognat!


Min fina mamma äter i vårat goda körsbärsträd en dag efter jobbet


Himmelriket, at Eves house!


En vinbärskväll med Virre, Eve och Linnea




Den berömda lekplatsen! Här har man spenderat många dagar, hela mitt liv typ!


Missy ♥


Linnea och Signe, så söta!


Följde med Rebecca och hennes familj till Haverdal i Halmstad där hennes kusiner har en stuga


Söta Becca en skön sommarkväll i Haverdal!


Stugan. I den lilla stugan till vänster sov jag och Rebecca, riktigt mysigt! Världens skönaste hängmatta också!


Beccas kusin Kaisa och Beccaaa


Sista dagen i Haverdal drog vi till något fik och bredvid fanns det en liten gullig affär. Hittade ett fint fönster där, haha


På väg hem. Älskar när det regnar när man åker bil, så mysigt! Blev donken och godis på hemvägen ♥


En av många smoothies jag gjorde under sommaren


En vanlig dag med mitt cp-barn!


Virres ULTRA-söta hund Rocky! ♥


En mysig kväll på Jennys uteplats med BB-unit!

Har laddat upp en miljon bilder nu känns det som, haha, men har dock många fler som kommer upp imorgon! Godnatt nu ♥


Skön kväll

Godkväll! (haha, jävla nyhetsuppläsare)

Kom hem från Virre för ett tag sen där jag har spenderat min kväll efter träningen med henne, Eve, Linnea och Sofia. Riktigt skön kväll med många skratt, som vanligt! Imorgon får vi se vad som händer. Jag ska i alla fall ta en rejäl sovmorgon så lite jag har sovit den här veckan. Ska lägga mig snart, så godnatt! ♥


Haha, har typ ingen annan bild på den här datorn, men tänkte bara säga att igår och idag så har man verkligen känt vårkänslor alltså! Det har varit plusgrader för en gångs skull och igår kikade solen fram. Mycket bra, fortsätt så! Hoppas inte det kommer mer snö bara!

Äntligen fredag!

Kom hem från skolan för några timmar sedan. Fick sluta tidigare och så skulle jag ha med mig kakor hem också. Vi ska sälja det med klassen för att samla in pengar till en skolresa innan nian är slut. Tungt var det!

Jag är sjukt hungrig nu, så tur att maten står i ugnen. Sen ska jag träffa Vilma en stund innan det är träning!


Kakorna vi ska sälja. Elva lådor var!


In school

HALLÅ!

Sitter i skolan och jobbar med geografi som jag ska vara klar med på tisdag. Lycka till säger jag bara! Kollar på film också emellanåt och har en god redbull bredvid mig.

Igår var jag med Virre och Jenny och sen drog vi till Max och Linnea. Chill dag bara sådär. Pluggade lite också eftersom att jag har franskaprov idag. Känner att det inte kommer gå så bra för mig, fan.. Men måste jobba vidare här nu. HA EN GO FREDAG!


Fan vad man drömmer sig bort!


Andra bulls

Hejsan!

Idag har jag faktiskt vart på spinning och pluggat lite. Ska faktiskt lägga mig nu, har lagt mig sent varje dag och är sjukt trött så nu blir det andra bullar! Blir ingen Big Brother ikväll, orkar inte vara uppe så sent. Kollar imorgon på reprisen istället ;) Godnatt ♥












Är så sjukt hungrig nu, skulle kunna äta eller dricka vad som helst! Mat ♥


BIG BROTHAAA

Gött med träning förut och nu har jag precis kollat på Big Brother. Hur kan det vara så underhållande?! Ska i alla fall sova nu, godnatt! ♥


Haha, bitchen?!


As usual

Hallå där!

Idag har jag som vanligt vart i skolan och snart blir det träning. Såg nyss på America's Funniest Home Videos och det är ju bara så klockrent, haha. Älskar det programmet!

Nu: plugg!


Jag och Jenny tryckte in peace-märken på armarna idag av mitt halsband, haha


Min gosiga katt i soffan nyss. Haha, kolla hur hon ligger


RSS 2.0