I like candy

Hallå där! Nu har jag precis varit med Daniella, Niklas, Oscar och Tim. Förut var vi på jätten och sen gick vi in till mig. Nu skulle Daniella hem och det skulle killarna också så nu blev jag sittandes här vi datorn själv. Men Sara ska komma snart också, och vi ska nog vara ute och inne, haha!

Imorse vaknade jag sent tycker jag, vid elva ungefär men jag låg kvar i sängen en timma till. Sen gick jag upp och gick ut och joggade, själv idag. Mamma och pappa ska på någon Elvis-grej i Stenungsund så är hemma själv idag med syrran också.

Förresten, är det Halloween idag eller imorgon? :P
Jag har godislöfte, men vid speciella tillfällen, som t.ex. Halloween så får jag äta godis, så jag äter godis idag OCH imorgon :)

Hoppas att ni får en bra fredagskväll i alla fall!
Hugs, J.

A long way to go

Hallå! På morgonen så kollade jag på DH och senare åkte familjen till IKEA och efter IKEA blev det DH igen så jag har inte hunnit blogga idag heller, men nu gör jag ju det :) Fick köpt lite grejer till mitt rum. En filt, två kuddar, ett soffbord, ljuslyktor och så skulle jag köpt en spegel men den modellen var slut så det blev ingen spegel. Köpte säkert något mer men kommer inte ihåg allt ;)

Igår så var jag i alla fall med Sara hela dagen och vi var även med Elias, Tim och Ludde lite senare, ute hela tiden. Senare mot kvällen stack Ludde hem och vi andra köpte pizza och käkade det hemma hos Elias. Sen gick vi ut igen och träffade en massa andra. Jag och Sara frös nästan ihjäl så vi stack hem till mig och värmde oss. Efter ett tag så skulle Sara åka hem och då satte jag mig lite vid datorn.

Nu ska jag fortsätta chatta med mina underbara vänner så hörs vi nog imorgon!
Kramar, J.

Btw; Nu blev det ingen bild igen för pappa har ju nästan inga bilder på sin laptop, men hoppas det går bra ändå!

Just dance

Hallå där! Hann inte blogga igår, här får ni förklaringen;
På morgonen tittade jag på DH, lite senare var jag med Sara och Sanna hela dagen, och vi var ute nästan hela tiden så fick inte tid till att blogga. Sen på kvällen så var det Sand, ett disco-ställe här i Trollhättan. Fattar ni vad kul det var eller? Åh, längtar tills nästa gång det är. Så himla kul var det! Nu till något helt annat... I förrgår på kvällen, så kom det världens största blixt och muller precis över oss här i Trollhättan. Jag satt och kollade på DH då, och jag satt med ryggen mot väggen och hela väggen skakade alltså, och blixten lös in som fan så det blinkade ju till i hela huset, men TV:n funkade fortfarande. Men datorn gick ju sönder, och även telefonen, men datorn liksom... Så nu sitter jag vid pappas laptop så jag kan inte blogga alltför mycket heller, för pappa kan vara inne här på sin laptop rätt ofta. Men jag får bara säga att det där med blixten var riktigt läskigt, men sen kom det inget mer som tur var.

Nu har jag precis varit ute och joggat med pappa så nu ska jag ta en dusch och sen käka frukost. Lite senare ska jag vara med Sara också!

Men vi hörs senare, J.

Btw; Har typ inga bilder på den här datorn så nu blev det ingen bild!

Hot N Cold.

Lyssnar sönder på den här låten. Vad tycker ni om den här? Jag älskar den!


Run away


Jag gillar bilden

Hejsan folket! Vaknade runt halv tio och kände att jag behövde ut och jogga, så det gjorde jag med pappa. Sen tog jag en dusch och nu sitter jag här vid datorn. Ska snart äta frukost också, det blir en sen frukost idag. Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra?! Kanske ska titta på Desperate Housewifes eller nåt. Vad ska ni göra idag? Jaja, nu ska jag i alla fall gå och käka frukost, jag äter nog frukost till DH!

Ha det bäst så länge, J.

I'm gonna miss you



Hallå bloggen! Nu sitter jag här vid datorn och käkar vindruvor och dricker pucko. Det är riktigt gött. Sara drog hem för en stund sen men innan det så stack vi till jätten (en mataffär här i Trollhättan) och köpte det här på bilden. Och ytterligare innan det så drog Julia och Timy hem till Halmstad. Kommer sakna er som vanligt. Och innat så åker ju Jenny till Cypern, så som sagt så kommer jag att sakna henne väldigt mycket, och jag vill också utomlands, igen. Var i Mallorca för ett tag sen och det var inte lite skönt det. Men Jenny får bada och sola åt mig. Jaja, nu ska jag i alla fall fortsätta att dricka min pucko, för vindruvorna tog nyss slut, haha. Men hoppas att ni har haft en mysig söndagskväll för det har jag haft. Puss&kram, J.

Like a moviestar.


Jag och Sara

Hallå folket! Nu har jag precis käkat och är proppmätt. Dagen har spenderats med Julia och Sara. Snart ska Sara komma hit igen tror jag, hon har vart hemma för att äta hon också. Då vet jag inte vad vi ska göra, kanske titta på film!? Några förslag på bra filmer som går på TV ikväll? Och ikväll så kan jag ju lägga mig senare än vanligt, för vi har ju HÖSTLOV! :D Det är riktigt skönt det. Men nu ska jag nog ringa Sara.

Ha det bäst, J.

Nytt!

Hej :D

Johanna här, Jenny har fått ny design av mig. Skriv gärna vad ni tycker om den på Jennys eller på min blogg!
Hoppas ni gillar den !


Because I love you



Godmorgon! Har precis käkat frukost och ska snart borsta tänderna. Det blev ingen översovning hos Jenny för hon började verkligen må riktigt illa så det var nog bäst för mig att cykla hem. Hon ska ju åka till Cypern imorgon också i en vecka, så sakna henne kommer jag. Har inga planer för vad jag ska göra idag men det blir väl att vara med någon, och sen åker ju Julia och Timy hem också, det är tråkigt. Men nu ska jag borsta tänderna, så hörs vi senare.

Kramar, J.

You're beautiful


Jenny på bild


Hallå! Sitter här hemma hos Jenny och ska sova här inatt. Vi ska ha fett mys ikväll. Jag tror vi ska äta snart och sen blire mys. Detta blev inte ett så långt inlägg, kanske bloggar mer sen. Vad ska ni ha för er denna lördagskväll?

Pussar, J.

Hjälp!


Sötaste Julia på bild

Hallå där!
Som ni kanske har märkt så är inte bloggen färdig än. Den kommer bli snyggare, hoppas jag ;) Måste bara fixa en header, någon som finns till hjälp? Men i alla fall så har jag precis ätit och Julia (brors barn) och Timy (bror) är här så nu ska jag ta och umgås lite med Julia.

Men ni får ha, det så bloggar jag lite senare!
J.

Ny blogg på G!

Hej. Nu har jag skaffat blogg och hoppas att ni kommer gilla den.
Ha det bäst!
J.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0