Oscarsgalan!

Haft en bra söndag med fika med min Mary, tacos och annat mys.Välbehövligt efter en galen partykväll igår i Lidköping. Var även en sväng hos syster igår med Jenny!

Kollar just nu på Oscarsgalan, och snart blir det väl sängen, för imorgon börjar skolan igen.. Men har i alla fall haft ett bra lov! Godnatt :)


Får bli en gammal bild på mig och Jenny från förr förra sommaren trooor jag det var. Standard vinbärsplockning hos Evelainen
 

Chillllll

Tjosan bloggaaa!

Jenny och Eve gick precis hem så tog tillfället i akt och bloggade lite, hehe. Kvällen spenderades med dom pinglorna och annars har jag vart på Överby idag och käkat på bästa Briggen där osv, fick mig ett träningspass också och en annan grej blev fixad. En dag då jag fått mycket gjort kan jag säga i alla fall!

Längtar till imorrn hihi, jag och Jenny är så jävla barnsliga haha. Då blir det nämligen Vattenpalatset!!! The waterpalace ftw!!!!! ♥◊♣Φ♠


Mina cp vänner ♥

Grattis Mami! ♥

Skulle bara kika in och säga Grattis till min mamma på hennes födelsedag idag! Har firat henne med massa god mat och tårta och presenter så hoppas att hon haft en grym dag! Puss världens bästa mamma ♥♥♥


Lussebak med mamma i julas ♥

Beautiful Creatures

Hej!

Har haft en riktigt bra helg och en bra start på lovet. Ja herregud, det är ju förfan sportlov nu, SÅ UNDERBART! Kommer verkligen lägligt kan jag säga. Sov hos min syster inatt och drog sedan till stan för att träffa en vän. Sen bar det vidare till biografen, där det blev biotimeee så klart, med Daniella. Beautiful Creatures blev det, helt okej film, inget mer! Mysig kväll med min sweetie i alla fall ♥

I fredags träffade jag Vilma och gjorde lite grejer och igår blev det att fixa saker med pappsen och på kvällen blev det Melodifestivalen hos Rebecca. Blev god mat och annat gott där också!

Annars då. Nu kollar jag på Johan Falk på tvn, bra skit! Och imorgon bär det av till IKEA. Bästa ikea, älskar att åka dit!
Ha en bra start på lovet alla som har det imorgon i alla fall, annars får ni andra ha en bra dag, kram kram!! ♣




Så himla bra!
 

Alla ♥ dag!

Glad Alla hjärtans dag på er alla! Har haft en jättefin dag med mina bästa tjejer. Gjorde finmiddag och grejer! Ville bara önska er en fin dag, även fast den snart är förbi, och ta hand om era nära och kära. Är så tacksam för allt och alla jag har, man måste påminna sig om det oftare. Puss och kram! ♥








Fasters ängel ♥

Eftersom jag är inne på pappas dator fick det bli lite blandade gamla bilder som passar till denna kärleksfulla dag ;)

Måndag, ny vecka!

Tjeeenare!

Idag har dagen bestått av en lektion i skolan, sen lite träning, lite fix, och så hade jag duettuppträdande med söta Julia ikväll också. Det gick verkligen bra och det var lika roligt som vanligt! Nu är jag hos min syster och grejar lite.

Hade en bra helg i alla fall, fredagen var det ju bio, och i lördags var det festligheter som gällde. Igår tog jag det mest lugnt och träffade min Jenny en stund.

Imorgon är det ju Semledagen, Fettisdagen, så semlekäk står på schemat, godaste!! Det är ju fan Pannkaksdagen imorgon också haha, vafan har de satt in den samma dag som fettisdagen för? Lite dumt tycker jag..

Hoppas ni haft en bra start på veckan i alla fall! Puss och kraaam


Haha, en spinningbild på mig från 24-timmar. Så jäkla kul var det, som alltid!

Biotimeee

Efter en tuff vecka i skolan är det äntligen helg! Hur skönt som helst med fredag, och ikväll blir det biomys med min Josse - Texas Chainsaw 3D. Daaaaaamn, vet inte om jag vågar se den på bio haha, men det ska allt bli kul!!



♥♥♥♥♥

Ville bara nämna hur mycket jag älskar mina vänner och familj. Finns inga bättre än ni, är så glad att jag har er! ♥


Melodifestivalen 2013!

ÅÅH jag hataaaaar när maten blir så jävla sen. Är svin hungrig och maten är fan inte klar än, har tagit smågrejer att äta men vill ha riktig jävla maaaaat. Jaja, snart är den klar och då jävlar bli det att hugga i!

Sov länge idag i alla fall, var ju sjukt trött efter inatt alltså. Sen drog jag tillbaka till 24-timmars för att se sista passet och avslutningen, och efter det blev det en fika med Alexandra. Nu väntar jag som sagt på maten och att Jenny ska komma. Ikväll börjar ju Melodifestivalen! :D


Bara för jag är hungrig får ni massa bilder från de två senaste åren med mat..

24-timmars!

GÖTT! Är nu klar med mina två pass i 24-timmarsspinningen! Känns skit bra. Gick upp två inatt för att spinna 3-4 och sedan vila en timma då Ida körde, och sen på't igen 5-6. Det är så vi jobbar! Det är ju så jäkla kul med detta, man blir så peppad eftersom det är så bra musik och mycket folk.

Nu fan blir det sängen, lär sova länge idag! PUSS FRÅN EN HYPER JENNY


Dåliga bilder från 24-timmars förr förra året

Word!

RSS 2.0