just get back up when it knocks you down

första skoldagen idag. först så mötte jag danni, vilma, jenny och sara l vid stip. sen drog vi till skolan och det började med att vi snackade lite. och sen, så var det ju brännboll, haha, fyfan, gillar't inte, men idag var det kul, hehe :p sen käkade vi och sen snacka igen och sen hem vid ett eller nåt. sen var jag med vilma och vi satt vid en lekpark och lyssna på musik och åt plommon som jag och becca hade plockat innan, eller vi hade plockat varsin påse assåh. nu ska jag äta kvällsmat och sen gå in lite mer på datorn, ha det bra, pusss!

förresten, igår var jag med becca en stund och sen hade jag träning. den var jobbig men as kul igår, gött juuu!

här kommer några bilder från liseberg i förrgår:


danni, vilma och jenny i väntan på tåget, haha


danni och vilma i göteborg


jenny fett pepp i jukebox


danni och vilma i jukebox


haha, danni och vilma i full fart

LISEBERG!



vill bara säga att vi vann matchen igår med 1-0 när det var 5 sekunder kvar av matchen, haha, snacka om tur! sen var jag nära på att göra självmål också, men som tur var så gick den inte in.

idag ska jag till liseberg med danni, jenny, vilma och kanske michael. sjukt kul ska det bli, taggar som fan!!!
ha det bra så hörs vi mer imorrn tror jag, pussss!

i never thought i'd fall for you as hard as i did

hejsan!
idag ska jag ha match mot holmalund, borta och jag känner mig rätt taggad, men det är ju första matchen efter sommarlovet så hoppas det går bra iallafall! nu ska jag käka korv med bröd och sen åka till stip för samling. hörs, pusss!


ingen lust

jag har inte direkt nån lust att blogga just nu men slänger in ett litet inlägg ialla fall.

inatt sov jag och danni hos vilma. vi somnade runt fyra och vaknade halv ett så det blev inte så mycket sömn, eller jo en del ändå, haha. men igår kollade vi film, i taket lyser stjärnorna, beyonce's konsert The Beyonce Experience (sjukt bra) och rihannas konsert good girl gone bad och sånt där och satt vid datorn, orkar inte berätta varenda detalj nu. idag skulle danni hem typ två för hon ska bort ikväll så då blev det jag och vilma kvar och vi satt bara vid datorn typ, rätt gött ändå, vi bara satt där och lyssna på musik och pratade. nu ikväll kanske jag är med hampus och fler, eller så är jag bara hemma, får se, har ju match imorrn också. aja, ha det bra, hörs kanske imorrn, puss! =)






helt sjukt!


haha, har inga bilder nu så fick bli denna.

hejsan!
igår var jag med daniella och lite senare på kvällen så var vilma med oss. kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde hehe, men när vilma var med så satt vi bara och snackade, mysigt! jo, jag och danni hyrde film och köpte glass, en shopaholics bekännelser. den var faktiskt väldigt bra och rolig var den också.

idag var jag med danni en stund och då skulle vi ju lämna tillbaks filmen då, och så var det VÄRLDENS mörkaste moln på himlen alltså, har typ aldrig sett mörkare, eller jo kanske nån gång men dom var verkligen äkta mörka och vi var ju förfan svin rädda för rätt som det var så började det ju att åska och blixtra (vilket det har gjort nästan varje dag här nu) och en blixt var precis över oss så jag trodde ju fan vi skulle dö :O alltså så rädd jag var har jag nog aldrig varit, shit! aja sen när vi väl kom in till danni så var det ju inte så farligt längre, egentligen är jag inte så rädd för åska, bara när jag är ute med det, men det är väl dom flesta! iallafall så var det träning därefter och den var as kul idag, inte för jobbig men lagom liksom.

nu, duschen! pusss.

she's so lucky


haha, aa alltså ibland får man bjuda på sig själv lite grann!

hallå där!
igår var jag ju med maria. vi hade det jätte mysigt. men måste bara berätta att jag och maria stod och väntade på bussen i typ en halvtimma, och när den kommer så åker den bara förbi oss, vi ba: vafaaaan? aja, sjuka busschaufförer finns det ju så. men i alla fall, så då gick vi till stan istället, rätt gött ändå. när vi väl kom till stan så stack vi till hemmakväll och hyrde en film: linas kvällsbok, haha, har velat se den länge så nu blev det av. lite snuskig är den ju men ändå rätt bra, haha, helt okej liksom ;p men aa när vi hade hyrt den så gick vi till strandgatan (ett café) och jag tog en varm choklad och en chokladboll, as gott, men dyrt! sen tog vi bussen hem och båda skulle käka så det gjorde vi, och så träffades vi efteråt och då såg vi filmen och till så hade vi rabarberpaj som marias mamma hade bakat, suuuper gott! cyklade hem sen och kollade på beck, älskar beck! någon mer? =)

idag så var jag med danni en stund och vi käkade hamburgare med pommes frites och såg på air bud - hunden som klarar allt, haha. söt film det, den var faktiskt bra, haha! =) (gud vad jag skriver haha, haha! HAHAHA!) aja och sen drog vi hem till mig och då kom vilma och då stack vi tre till träningen. det var först jogging och sen träning, joggingen var jobbig men träningen var ändå rätt kul, lite jobbigt ska det ju vara. nu sitter jag här och har kollat på paris hilton - my new bff. jag tycker att helt rätt person vann, brittany! vad tycker ni? nu ska jag snart duscha och sen återvända till datorn igen, haha (där kom det igen). nu blev det en lång text men hoppas ni orkar läsa det! =) hörs mer imorrn, pussss!

do you have something to say?

hemma nu från kusten (hafsten), eller har varit hemma länge men aa, haha. var med vilma och danni idag och vi kollade skräckfilm och hannah montana the movie, med massa gott, jag köpte vattenmelon, haha, har gjort det alla dom tre senaste gångerna vi kollat film, men det är ju så sjukt gott! :p men iallafall, så gick vi ut lite sen men det började åska så vi gick in igen, och då blixtrade det som attans alltså, lyste upp hela himlen, haha. well, nu är jag hemma och ska nog snart lägga mig, är jävligt trött och ska träffa maria imorrn (idag, klockan är över tolv) så vill gärna vara lite piggare då, men godnatt på er! =)

kusten!

idag drar jag till kusten, ska sova med familjen i min mosters villavagn över natten. ska såklart sola och bada idag, sjukt fint och varmt väder nu!



good girls gotta get down with the gangstas


kusten!

sitter och lyssnar på beyonce nu och ska käka frukost!

träningen igår var rätt så jobbig eftersom jag inte har tränat på länge men det var gött och få komma igång igen. efter träningen satte jag mig framför tvn och käkade vattenmelon, sååå sjukt gott.

idag ska jag vara med vilma, får se vad vi hittar på, fint väder idag med ju så ute kommer vi vara!

men nu: frukost!

when your life is going too fast



igår var jag med vilma, danni och linnea en stund. vi gjorde i stort sett ingenting. efter ett tag skulle alla hem och äta och vilma följde med mig. när alla hade ätit så stack vi till vilma igen, men inte linnea nu, hon stannade hemma och badade i sin pool istället ;) sen lite mer åt kvällen så satte vi oss och kollade på film, jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren (bilden). den var faktiskt riktigt bra men vill gärna se ettan också, jag vet vad du gjorde förra sommaren. hoppas det finns en trea också för den slutade inte så bra, eller den slutade som att det ska komma en fortsättning, aa ni fattar. hon var lycklig med sin nyförlovade kille i slutet och sen blir hon nedragen under sängen av en man, haha. jag rekommenderar denna i alla fall.

idag är det grymt fint väder, nästan klarblå himmel, as varmt och sol. ut och sola snart då! ska vara med danni och vilma senare tror jag och kanske fler, sen ikväll börjar träningen igen! hörs senare eller imorrn (som jag brukar säga), pusss!

bra på tvn

nu är det tvn som gäller. har sett på paris hiltons my new bff, nåt special program (final nästa vecka), ghost whisperer med fina jennifer love hewitt och nu är det hajen 3. chips, cider och glass till, kan det bli bättre? =)

hej då, du kan dra härifrån


trivial pursuit ;) haha, rolig bild ju, men kameran cpar så kan inte få in bilderna på datorn :s

hallå där!
kom typ nyss hem från danni, har sovit där inatt. igår så var jag ju också med henne då. då kollade vi på film och myste och så, twilight, tröttnar aldrig på den, har sett den massa gånger i rad med danni nu, och nån dag nu, i typ lördags så var vi på överby. jag hittade tyvärr inget plagg, har as svårt med det. aja, nu ska jag duscha i alla fall och sen äta mat tror jag och sen, film eller sims! =)

1 augusti


haha, massa energidrycker som jag och danni hade den helgen som vi var ensamma hemma!

nu är det 1 augusti, eftersom klockan är över tolv och nu är det inte alls lång tid tills skolan börjar igen, fan vad fort sommarlovet går egentligen :s aja, men det är ju samma för alla så!

igår (eller i förrgår då) så var jag ju med danni, vilma och jenny. vi spelade trivial persuit eller hur fan det stavas ;p och så drog vi till jätten och köpte kakor och boost (energidricka 1 liter typ) och sen kollade vi på twilight, men jenny var inte med när vi kollade på filmen.

idag (eller igår då) så var jag med danni och vilma men först med danni ett tag själv. vi kolla på tv och var inne på datan och så och sen gjorde vi någon god mat, pasta, bacon och nån mer typ sås. aaas gott var det!!! sen kom vilma och då kollade vi ju på afv (americas funniest home videos). så sjuuuukt kul är det ju, fan vad vi skratta assåh, hahaha. nu kom jag nästan nyss hem från danni och ska vara med henne idag igen. hörs senare idag då, kram på er!

kom på att jag redan har laddat upp den här bilden, hahaha, men skit sam, orkar inte byta nu!

RSS 2.0