It's not that simple



Inatt vaknade jag av att jag hade så himla ont i magen och mådde så jäkla illa. Det fortsatte ett bra tag på morgonen så jag gick inte till skolan på förmiddagen, men lite innan lunchen så kom jag till skolan för då mådde jag bra igen. Så det var ju prima att jag blev bra igen, och så var det pizza i skolan i dag också. Det var gott! Sen resten av dagen har jag bara suttit vid datorn, ska nog snart kolla på DH tror jag. Senare ikväll blir det ju att titta på bonde söker fru också. Får bara meddela att här har det kommit lite snö också, men idag regnade allt bort igen. Inte kul, men nu blir det DH. Ha det bäst, J.

When you loose the one you wanted.



Det vet vi ju alla att det redan har vart ett tag, och nu är det ju nästan vinter, men ändå. Nu har vi fått tillbaka datorn igen, det fick vi i förrgår, så det är jag glad för. Idag vaknade jag runt halv tio och gick direkt till datorn. Sen efter frukost och allt så gick jag till Hampus. Vi var mest inne på datorn men efter ett tag gick vi ut till Andreas. Sen kom Max och då skulle dom tre killarna dra till ett internetcafé/kiosk och spela CS såklart. Då gick jag in och satte mig vid datorn och senare vet jag inte vad jag ska hitta på, får väl ringa någon i alla fall. Och förresten, bara så ni vet så kommer jag inte blogga exakt varje dag, vilket jag inte gjorde i förrgår eller igår. Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och vet ni? Jag har börjat älska en massa låtar nu som jag lyssnar på hela tiden! Hugs J.

We almost win


Haha, var bara tvungen att lägga ut den här bilden. Zlatan 8 år, visst är han för söt?


Nu har jag nyss kommit hem från skolan och hela eftermiddagen spelade vi innebandy. Det är skönt, slipper ju alla lektioner på eftermiddagen då och en lektion innan lunchen. Tjejerna spelade ju för sig och killarna för sig, så tjejerna och killarna hade två lag var. Mitt lag kom tvåa och vårat andra lag kom etta, tjejerna alltså, men det är ju super! I finalen så mötte våra lag varandra, och det var då dom vann. Nu ska jag äta hamburgare med mos och sen är det utomhusträning. Kanske ser på bonde söker fru ikväll också, kollar ni på det? Men nu ska jag i alla fall sätta mig och äta. Hugs J.

Live your life

Jag älskar den här låten! Men vad tycker ni om den?


T.I ft. Rihanna - Live your life

Zlatan, jag sa Zlatan.


Han är kung!


Någon som såg på fotbollsgalan igår? Det gjorde i alla fall jag och Zlatan fick ju guldbollen för tredje gången, in i historieböckerna alltså. Det tycker jag han var värd, han är ju så grym.

Nu har jag nyss ätit spagetti och köttfärssås och kom hem från skolan för en stund sen. Sista lektionen tränade vi fotboll, eftersom att jag går i fotbollsklass. Snart ska jag på träning igen med laget och direkt efter det drar jag till kören. När kören är slut blir det hem och kolla på DH.

Lots of hugs, J.

Inte igen



Nu är jag ledsen. Jag kom hem för en stund sen från Jenny och fick reda på att min fågel Musse hade dött för kanske några timmar sen. Då började jag gråta, för jag har levt med honom i 13 år, i hela mitt liv, så det känns ju. Nu kommer det bli väldigt tomt utan honom, han som alltid visslar när jag kommer hem från skolan och som man alltid kan "prata" med när man är ensam hemma, som alltid gjorde så man inte kände sig ensam då. Jag saknar dig redan Musse, vila i frid! <3

Nu till hur dagen har varit. Dagen började ju med skolan, den var rätt okej idag faktiskt, idrotten var kul. Vi spelade innebandy eftersom att vi ska ha innebandyturnering på onsdag hela eftermiddagen. Efter skolan så gick jag till Hampus och gjorde läxan. Sen skulle jag hem och äta, och efter det så var jag med Jenny. Vi var inne på datorn och fotade en del. Sen kom jag hem och fick reda på det hemska. Men nu är det bättre. Nu ska jag sticka till Hampus igen, hugs J.

I miss you like hell.



Nu är jag hemma från Maria som jag har sovit hos inatt. Vi hade det riktigt mysigt igår kväll, vi kollade på film, A cinderella story där Hilary Duff och Chad Michael Murray är med. Har ni sett den? Tycker ni att den var bra i såna fall? Jag tycker att den var en riktigt mysig och bra film, och förresten så lånar jag den av Sara, som jag ska vara med idag. Vi kanske hittar på något med Tim och Rasse också.

Och igår förresten, så fyllde min mormor 87 år, grattis!
Men tyvärr så dog hon den 16 maj i år, dagen efter min födelsedag ;'(
Vi saknar och älskar dig mormor!

Kramar J.

You are the best


Grattis bästa du <3

Nu skäms jag verkligen över min bloggning. Har ju inte bloggat på en vecka nästan, men nu blir det ändring. Det kanske inte blir varje dag, men oftare. Igår i alla fall så fyllde bästa Jenny 13 år! Det säger vi grattis till. Hon fick en ny mobil m.m, men det bästa är att jag och hon sms:ar gratis nu då, eftersom att jag har tre och hon också nu. Super bra! Men igår så var jag med Sara. Vi kollade mest på tv men var ute lite också. Ute träffade vi på Niklas och Tim, dom är så roliga. Och idag så ska jag sova över hos Maria. Vi ska ha det riktigt mysigt! För övrigt idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det blir väl kanske DH och lite sånt. Nu har jag blivit förkyld också, inte bra. Men jag får krya på mig och så hörs vi nog senare, pussar J.

You don't get it

Hejsan! Har inte bloggat på ett tag nu men har inte hunnit och orkat så... Men idag i alla fall är det ju FREDAG :D och jag älskar fredagar, gör inte ni det? Det är ju liksom sista skoldagen på veckan och helg. Idag har jag i alla fall vart med Sara och vi kollade nästan bara på TV, och jag somnade framför TV:n ;) Jag var så trött och är det nu också. Men i alla fall, såg ni idol ikväll eller? Fan vad bra alla var idag, jag gillade mest Kevin, Alice och Johan. Kevin ägde ju verkligen idag och den låten han sjöng, living on a prayer, har jag gått och nynnat på hela dan'. Nu så har jag gjort en smoothie och ska snart kolla på idol igen när det börjar, uttagningen. Jag tycker ingen borde åka hem idag, alla var ju så bra, men jag gillar inte Lars förresten. Vet inte varför, men det gör jag inte. Aja,hoppas ni får/har haft en bra fredagskväll, J.

Halloween you know.




Hallå bloggen! Har inte bloggat så mycket nu men har gjort något hela tiden.
I förrgår kväll kollade jag på film med Sofia (syster), Emelie, Therese (Emelies syssling) och Johanna. Efter det lyssnade vi på musik och körde vattenpoker. Sen satt vi uppe och kollade på MTV och sånt ända till typ fem i sju på morgonen, rekordlänge var jag uppe då alltså. Sen skulle jag ju upp fem i elva och kolla på match med Sara och Daniella så jag sov bara i fyra timmar :) Igår kollade vi ju då först på matchen och sen åkte vi till jätten och köpte godis. Efter det var vi ute och sånt med Niklas, Tim och Ludde. På kvällen kollade jag, Sara och Daniella på skräckfilm, Halloween 2. Den passade ju bra och se då. Sen gick vi ut till  Niklas och Ludde och sen gick vi in till Niklas och spelade vattenpoker med Niklas bror Andreas också. Riktigt kul idag!

Imorse stack jag ut och joggade med Daniella. Sen duschade jag och nu har jag precis ätit frukost. Ska vara med Sara och Daniella snart också, och kanske Niklas, Ludde och Oscar. Men nu ska jag borsta tänderna.
Hugs, J.

RSS 2.0