Kvällen

Hello!

Vi kom trea i cupen igår så det känns bra. Vi var dock skit nära på att komma till final så det var lite synd, men trea är ju inte dåligt! Direkt efter cupen drog jag ju till Upphäraa för lite partaj, och sen sov jag där. Riktigt skön kväll! Efter den kvällen mår man ju sådär, haha, plus att jag inte fick så jävla mycket sömn inatt heller. Men vi vaknade och gjorde en god frukost och chillade typ halva dagen med film. Sen drog jag hem och sen vidare till Mellandagscupen med Josse. Väl där inne mötte man en del folk men satte mig med lilla Virre och fler och kollade på den underhållande fotbollen. Riktigt spännande, och till slut fan IFK Trollhättan, grattis!

Komm hem typ elva och chillar lite vid tvn nu, ska snart lägga mig. Imorgon måste jag bestämma mig för vad jag ska göra på Nyår, har lite olika alternativ att välja på, svårt..


Emelie, Jovis och jag igår. Har fler bildern från kvällen men laddar upp dom nån annan dag! :)

NSP-cup

Hallå!

Gud vad länge jag sover hela tiden, vaknade kvart i ett idag, får fan skärpa mig.. Men gött är det, det är ju lov så! Idag blir det i alla fall fotbollscup i Vänersborg. Vi ska samlas halv sex så håller på att packa och så nu. Sen har vi fyra gruppspelsmatcher så får vi se hur det går för oss. Direkt efter cupen drar jag mig mot Upphärad för lite skoj och sover där! Nu får jag tagga till lite!!

Vill förresten också säga Grattis till min underbaring Daniella Cvetic som fyller år idag! GRATTIS GUMMAN, älskar dig och hoppas du får en underbar födelsedag! ♥






Hahaha, så jävla söta är vi!

Min jul!

Hejsan bloggen!

Nu är julen helt över, så himla synd. Man har längtat så mycket till den och nu är den slut, fan :( haha. Jaja, bara att vänta ett år till.. Jag har i alla fall haft en underbar jul med mina nära och kära, min bror Andreas kom hit, mycket och god mat, massa godis och grymma julklappar, riktigt nöjd är jag! På Julafton vaknade jag först och öppnade en morgonpresent, kollade julfilmer som gick på tvn, Kalle Anka och Kan du vissla Johanna, julmat, Tomten kom såklart, öppnade julklapparna och sen den klassiska rundvandringen till Rebecca och Hampus för att se vad dom har fått, haha. Så det var en underbar Julafton!
Sen på Juldagen tog jag det mest lugnt hela dagen. Kollade en massa bra julfilmer som gick på tvn och åt julmat igen. Sen på kvällen drog jag en sväng till Evelina.
På Annandag jul, igår då, så var jag sjukt trött, så vaknade runt ett. Sen gick jag faktiskt ut och sprang, vilket verkligen behövdes, haha.. Sen blev det duschen och sen kom den andra brodern, Timy, med sin familj. Då blev det käk och umgås med de resten av kvällen. De sov här så idag gjorde Timy en asgod maträtt, så åt vi, och sen drog dom. De körde mig till stan där jag fick byta en film, fick nämligen två Eclipse i julklapp. I stan hämtade Emmas mamma mig och så körde vi mot Upphärad där jag har spenderat kvällen med riktigt goa människor!
Nu ska jag snart lägga mig, imorgon blir det fotbollscup, fast det är inte förrän på kvällen. Godnatt! ♥



Våran gran!


Söta Julia. Laddar upp fler bilder snart!


God Jul! ♥



God Jul på er allihopa! Hoppas ni får en riktigt fin och mysig jul med mycket god mat och fina julklappar! ♥


Julafton! ♥

Förstår inte riktigt vad jag gör uppe nu. Jag vill ju vara pigg och glad imorgon på Julafton, eller det är faktiskt Julafton nu, så GOD JUL på er! ♥ Bloggar nog mer imorgon också, ett inlägg i alla fall. Hela kvällen har jag suttit framför Bingolotto med knäck och nybakt bröd, och julskinkan också, så himla gott! Har även städat färdigt nu, ska bara byta lakan och sånt i sängen. Jag kom på klockan två, att jag skulle duschat ikväll, så jag gick in i duschen, haha. Så därför blev det såhär sent liksom.. Men det känns skönare att vakna nyduschad imorgon och lägga sig med nya lakan i sängen när man är nyduschad. Nu ska jag bara blåsa håret och sen sova. Kalle Anka om några timmar, hihi. God Jul! ♥


Bild från google, men våra ser nästan ut såhär!

Uppesittarkväll

Hejhej bloggen!

Det har varit en ganska lugn dag men samtidigt mycket att göra. Vaknade faktiskt kvart i ett imorse, haha. Jag la mig så sent inatt så behövde sova ut, efter denna ganska sömnlösa veckan också. Direkt när jag gick upp fick jag värsta suget att börja städa på mitt rum, fast det hade jag bestämt att göra ändå. Jag började damma och julpynta som fan, men sen skulle jag följa med till kyrkorgården och fixa lite, så det blev inte riktigt klart. Så nu har jag lite kvar att göra, ska möblera om lite bara och dammsuga, sen är det klart! Men det tar jag inte tag i nu, för nu sitter jag självklart framför tvn och kollar på Bingolottos Uppesittarkväll. Har dock ingen lott ikväll men jag visste att jag inte skulle hinna kolla hela kvällen så det var ingen ide. Efter kyrkogården förresten så drog jag mig till Rebecca och bytte julklappar med henne. Blev jätteglad för vad jag fick, tack gumman! ♥ Sen gick vi till Hampus där det blev julmys med julfilm, tomteskum och annat gott. Som gamla tider, haha!

Snart börjar Bingolotto igen, så drar mig mot tvn, och ska smaka på våran nygjorda knäck också och mamma bakar något bröd. Sen gjorde vi pepparkakshuset igår också så snart är allt julbak färdigt! Puss och kram! ♥

Update: Nu sjunger Molly bästa låten All I want for Christmas is you!










Lite bilder från förra året när vi åkte skridskor med skolan. Och när jag och Jenny skulle till 24-timmars och kolla. Var förresten en sväng på Jätten med henne igår också, skräll haha!


Programledarna ikväll!


Jullista

Vad föredrar jag mest? Hittade denna listan på en blogg som var på blogg.se:s första sida. Vissa gillar jag lika mycket men om jag måste välja så är det såhär:

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få (kan man inte tro, haha)
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss (gillar båda egentligen)
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst (Ernst är mysig men Arne Weise är ju våran klassiska julvärd, hihi)

Jullov!

Hello!

Har pluggat till ett prov som jag skulle haft i onsdags, denna veckan, men så blev det inte av.. Så det är därför jag inte hunnit blogga något.

Men i måndags blev det i alla fall plugg för det mesta då men jag hade också mitt sista luciauppträdande, inför kommunfullmäktige. Lite sorgligt är det men ändå skönt. Shit vad stressigt det var de två veckorna (till och med mer) med lucia alltså, men det har varit en rolig upplevelse och jag har fått många nya minnen och vänner samtidigt! :) Haha, vad vuxen jag låter, men så är det! Hade också sista solon innan uppehållet också. Självklart sjöng vi jullåtar!
I tisdags pluggade jag också, och gjorde inte så mycket mer. Fick plugga rätt mycket eftersom det är mycket att läsa på till provet. Jag skulle egentligen ha gjort det förra veckan men jag hade lucia då så fick göra det denna veckan, men så blev det inte av heller.. Så istället ska jag göra det efter våran praktik, men jaja, det får gå. Sen hade jag bara två lektioner i tisdags också, och världens håltimma emellan. Det har varit väldigt lugnt i skolan denna veckan, gött det! Hade till exempel sovmorgon i måndags, bara två lektioner då med, chill på tisdagen och igår hade de flesta i klassen matteprov, men inte jag för jag har redan gjort det, så då fick vi sluta en och en halvtimme tidigare. Då drog jag och Emma till Överby och jag fick köpt den sista julklappen, till min bror, och så käkade vi där. Sen var det dags för träning på Volvo, och när jag kom hem klädde vi granen och kollade på roliga klipp och en massa annat. Skrattade sönder igår alltså, haha! La mig nästan halv två faktiskt. för att jag satt och kollade på Ernst jul mitt i natten, haha. Men det är ju så mysigt!

Idag, torsdag så började vi kvart över nio och så pratade vi bara med klassen lite och fick fika, och sen gick vi ner till aulan för en liten julavslutning med uppträdanden och tal och sånt. Slutade elva ungefär! Och nu.. så är det ÄNTLIGEN JULLOV! Fyfaaan vad det är underbart alltså! Som jag har längtat och som man kämpat denna terminen. Det har ju varit så mycket i skolan. Men det känns så sjukt underbart nu, och på lördag är det ju Julafton! Redan liksom? Känns som vi nyss kom tillbaka efter höstlovet typ, haha. Men nu ska jag i alla fall kolla på dagens avsnitt av julkalendern och sen ska jag kolla gamla julkalendrar också, typ "Julens hjältar" osv. Haha, TÖNT är jag, men älskar man julen så gör man!

Jävlar vad mycket text det blev, haha! Läs det ni orkar.


Haha, otroligt ful, men orkade inte fixa bort den vita bakgrunden runt luvan..

Söndag!

Nemen hej!

Vafan gör jag uppe nu? Det är skola imorgon som vanligt så jag lär ju vara trött. Men som tur är har vi sovmorgon till tio, så jag får sova lite i alla fall.

Idag har jag handlat lite med papi, följt med Emelie till Grästorp, träffat Veronica, ätit god mat och efterrätt och kollat på bra filmer på våran nya tv. Vi har ju gjort om i vardagsrummet så allt är nytt nu. Soffan är så himla underbar så man vill knappt resa sig från den. Men nej, nu får jag fan ta och lägga mig, är inte dåligt trött nu. Godnatt på er! ♥


En mysig kväll framför Greveholm!


Min lördag

Tjenare!

Kom hem från Överby för ett tag sen där jag var med Vilma. Längesen jag träffade den tjejen, så vi hade mycket att ta igen =). Fick köpt två julklappar, och nu har jag en julklapp kvar bara tror jag, sen är jag klar. Inte dåligt för att ha börjat julhandla igår, haha. Vi tog en mysig fika på Espresso House också. När jag kom hem var det en bra julfilm på tvn så kollade lite på den också, och så blev det tacos till.

Nu ska jag snart ta bussen in till stan för att köpa en fet godispåse på Hemmakväll, till mig och Danni. Jag behöver pyssla om den sjuka flickan lite, hehe. Min sötnos! Så kvällen tillbringas med henne, blir nog en mysig kväll. Kramar på er!




Har mössa på mig ikväll, hehe

Julklappshandling

Hallå bloggen!

Jag slutade ju skolan så tidigt när jag kom hem blev det chill vid datorn, gott käk och sen kollade jag på alla avsnitt jag missat av julkalendern, på datorn, hehe. Så grym är den! (a)

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har vart på stan med Jenny och handlat de första julklapparna, haha. Hade inte börjat än och hade ändå inget annat för mig efter skolan så kände att jag fan får ta tag i julklapparna nu. Nu har jag bara några kvar. Nu sitter jag och lyssnar på Pendulum och Skrillex, hur bra är de inteee? Helt sjukt vad grym musik de gör! Väntar också på att tacosen ska bli klar, snart blir det käk alltså! Och senare drar jag mig mot Evelina för en go kväll!

Ha en bra fredagkväll, puss och kram! ♥


FREDAG!

In schooool, IT'S FRIDAY BITCHEEEEEEES!

Update: Franskan är inställd, så det betyder att jag slutar fem över halv tolv, GÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

Lucia!

Glad Lucia på er! ♥

Idag är det ju Lucia och det är en väldigt fin dag tycker jag. Eftersom jag är med i Trollhättans luciagrupp har jag haft fullt med uppträdanden varje dag i mer än två veckor nu, så har haft fullspäckade veckor det senaste. Har även haft mycket i skolan så snacka om att jag har varit stressad. Så därför har jag knappt hunnit blogga något alls. Har gjort över 50 uppträdanen och har imorgon och 19 december kvar att uppträda på också, puuh.

Idag i alla fall, så var ju den stora dagen för oss tärnor och lucian, som var Emma Melldén! Vi hade luciakonstert i kyrkan med några andra körer så det blev jättefint, med en massa olika stämmor och starka röster. Gillar verkligen lucialåtarna, de är så fina så blev fan rörd när jag stod där i Statskyrkan, haha. Efteråt fick jag rosor av min kära granne också, det tackar man för! Hela dagen har vi uppträtt idag, från halv nio på morgonen till halv nio på kvällen. Vi fick frukostbuffé imorse och middag på Swania senare också, så vi hade energi hela dagen, skit gött var det kan jag säga! Och vid kröningen idag, så fick vi gå i våra stora pälsar med facklor, hästar och häst-o-vagn i det jävla regnet, till Snäckan, där Lucian krönades. Fan vad vi krigade fram! Lucian och vi tärnor fick jättefina halsband på krönigen som det står: Lucia 2011, och så sjöng vi också. På Swania när vi åt mat fick vi en liten gåva också! Sen har vi fått en massa presenter på våra andra uppträdanden så det lönar sig, haha. Nejdå, uppskattas verkligen!

Jag är jättenöjd över den här dagen och den har varit så fin! Nu är jag något sjukt trött så jag ska gå och lägga mig. Puss och godnatt! ♥

Och btw; min syster Tirana fyller år idag, så Grattis världen bästa syster! ♥


Våran fina Lucia, Emma!


Min bild i tidningen

http://ttela.se/tv#b1uSTAwgTVqYClpdoqlyNA - Här är en länk till när vi värmde upp lite lätt innan kröningen idag.

http://ttela.se/tv#tHZnB_DxYlT2alD4zR3LGQ - och här är en länk från våran första sjungning tillsammans. Haha, där kände vi knappt varandra. Nu är det som att vi känt varandra i flera år!


LUSSEBAK!





Här är det helt kaooos, hahaha! Familjen Appelgren bakar lussekatter och det är full rulle! Den klassiska julmusiken är på och degen jäser, och så är det ju 3e advent! BÄSTA! ♥


IDOL 2011!

Kvällen har spenderats med Jenny framför tvn med en fet godispåse och såklart, IDOL-finalen! Facebook bombas redan av Idolstatusar och mer kommer det bli. Amanda blev vinnaren av Idol och jag kan inget mer än att säga att hon är en värdig vinnare! Jag hejade verkligen på Robin, men Amanda var också sjukt jääävla grym. Hon är helt otrolig verkligen och har sin egna stil. Så hon är värd detta! Jenny däremot bredvid mig sitter sur och spelar tetris för att Robin inte vann, HAHA, LILLY!

Och förresten, gud vad fin Agnes var ikväll, och vad bra hon sjöng!






SNÖ 5/12-11

Nu har jag varit ute och lugnat ner mig lite, haha. Seriöst, fattar inte vad det är med mig detta året, blir helt galen när snön kommer, haha, men man blir ju så glad alltsååå! Jag har en speciell connection med julen asså!
Jag bara sprang ut och ringde Rebecca med en gång, haha, stackarn fick gå ut med mig i kylan utan jacka. Nu är näsan sådär röd och kall som den blir efter en kall vistelse ute när det har snöat, hihi! ♥




Haha, söt..

SNÖ!

DET SNÖAR!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN, DEN ÄLSKADE SNÖN ÄR HÄR, HOPPAS DEN HÅLLER SIG PÅ MARKEN NU BARA OCH ATT DET SNÖAR ETT TAG! HAHA, HELT EXALTERAD, MEN MAN HAR JU LÄNGTAT SÅ ♥

DRAR UT MED EN GÅNG! Är fem år på nytt =)


Julstämning

Hej alla julälskare! (haha, skojar lite)

Sitter och lyssnar på en massa julmusik nu. Det finns en grym julstämningslista på Spotify som jag kan rekommendera! Sån här julstämning som jag har känt de senaste veckorna var längesen jag kände, och idag kom det till och med några snöflingor, blandat med regn dock, men ändå!! Åt också första julskinkan igår, haha, på macka som vi fick på ett ställe vi uppträdde med Lucia. Berättar mer om Lucia och vad jag har gjort på dagarna imorgon eller någon annan gång i helgen. =)

LET IT SNOW SÄGER JAG BARA, SNÄLLA GUD!




RSS 2.0