Legenden, we want you back!



R.I.P Michael Jackson!

Han blev bara 50 år och efterlämnade sig sina 3 barn. Han var den största av alla!
Jag älskade han så mycket, han var så jävla grym, kan inte fatta att det är sant :(
The one and only, Michael Jackson, the king of pop!

1958 - 2009, Jacko, vi glömmer dig aldrig! <3

why don't you come over here?


haha, så ful bild jenny har tagit ;)


idag kom sara hit en stund och vi gick till jätten och köpte varsin glass, kollade i skolkataloger och spelade kort. hon drog hem för en stund sen och nu ska jag käka. det blir nog potatisgratäng och kyckling, gott! efter det får jag fortsätta packa lite, vi drar ju till kusten sen, till hafsten, för att fira midsommar där med en massa annat roligt folk. jag kommer ju hem om typ en vecka så vi hörs inte förrän då, ha det jävligt bra nu. pusssar!

let's get together


haha, bild från bussen påväg till ullevi för att se sverige-malta!

har inte bloggat igår eller i förrgår men har haft annat för mig. i förrgår var jag med vilma och sen var vi med jenny och sara l också. vi gjorde inte så mycket, chillade mest. sen var det bara jag och vilma och vi köpte en pizza att dela på och käka den hos henne. vi satt i typ två timmar och snackade om allt, mysiiigt!

igår var jag med vilma, hanna och elin. vi cyklade runt överallt och köpte godis och gott på jätten för att fira att vi har sommarlov, haha. sen kollade vi på killarnas match med en massa andra goa tjejer. efter matchen stack jag och vilma till jätten och köpte jordgubbar och shark och satte oss vid en lekplats och åt och drack det och bara snackade. när hon skulle hem följde jag med och vi satt på hennes rum och snackade från klockan 22 till typ 01.30, haha, inte lite länge, mysigt vare i alla fall.

idag har jag vart med linnea. först kom jag hem till henne och då spelade vi kubb två gånger, haha. hon vann en gång och jag en ifall ni ville veta! sen ringde elin och sara och undrade om vi ville bada i kanalen med dom och det gjorde vi. vi drog till stan och mötte dom där och efter ett tag så vågade jag och linnea hoppa i, men elin och sara doppade sig inte. sen drog vi hem för att spela hemma match mot skepplanda. tror ni matchen gick bra eller? den gick så jävla bra! vi vann med 3-1 men kunde sättit in 50 mål till, massor av målchanser och vi spelade så jävla bra, skit bra tjejer!

nu ska jag nog packa lite tills imorrn för då drar jag till hafsten, en camping i uddevalla, och är där i en vecka. bloggar nog inte så mycket då eftersom jag inte kommer få tag i en dator om inte pappa tar med sin men jag vill ju helst vara ute och bada och allt och leva livet så kanske något inlägg bara. jag bloggar nog mer imorrn så vi hörs, pusss.

skolavslutning!


kören som sjöng i aulan på skolavslutningen


massa folk


michael, filip, alexander och elias, några killar i klassen!


alla tjejer i klassen förutom daniella för hon är ju i serbien :( vilma som är näst
sist från vänster går inte heller i våran klass men hon tillhör "fotbollsgänget" ;)


sara, jag och hanna


sara, jag och jenny


julia och sara, så fina var ni igår tjejer!


elin, hanna och vilma


sara, sara och jag. haha, inte seriös ;)

här var några av alla bilder jag tog från skolavslutningen. vi började klockan elva i aulan och där skulle alla åttor och sjuor vara. först sjöng en kör några låtar och sen spelade nån piano. efter det gick vi upp till klassrummet och sa hej då och önskade ett härligt sommarlov och allt det där, ni vet, så slutade vi kvart i tolv. sen tog alla tjejer massor med kort på varandra och allt. och vet ni vad? NU ÄR DET JU FÖRFAN SOMMARLOOOOOV, alltså shit vad skööönt.

på kvällen hade jag, elin, hanna, sara, sara och julia filmkväll hemma hos elin. vi hyrde två filmer, kommer tyvärr inte ihåg vad dom hette, haha. men en film var svensk och läskig i alla fall. det var en liten flicka som var vampyr och allt, haha, orkar inte berätta allt. den andra filmen var zac efron med i i alla fall. sen efter filmerna och allt gott vi käkade så gick vi ut i regnet och hoppa studsmatta och snackade om vad vi skulle göra i sommar, och till och med nästa sommar. haha, fan vad blöta vi blev alltså. efter nån timma stack alla hem.

grymt bra dag, och idag ska jag ha filmkväll med jenny, hemma hos henne ikväll :) ha det bra, så skriver jag mer imorrn, pusss.

btw; sorry att jag inte bloggade igår men hade ju fullt upp igår!

remember who i am


ser ni zlatan? han är längst till höger i den lilla gruppen som stretchar! ;)

hallå där.

jag var ju som sagt på sverige-malta igår och shit vad kul det var. mycket skratt och godis och en snygging på plan, ZLATAN. han är så jävla snygg och han är bäst! så är det bara! har tagit jätte många bilder, laddar upp några imorrn tror jag, eller nu kanske, haha :)

idag började vi 10 och fick sluta 12 så var bara två timmar i skolan idag, riktigt gött. tömde, städade skåpen, löste korsord och käkade bara. sen senare har vi träning men kan inte vara med idag heller. är fortfarande förkyld och nu har jag ju börjat hosta också, inte kul. men jag ska i alla fall kolla på min systers avslutning ikväll med mamma, det blir la kul.

imorrn är det skolavslutning, tagga till det, men har hört att det inte ska bli så bra väder, aja! pussar j.

förresten, hur många av er har haft examen redan?

SVERIGE-MALTA


gammal startelva, väldigt gammal ;)

nu kom jag nyss hem från skolan tyyyp, vi fick sluta typ en och en halv timme tidigare eller två. jan (min lärare) skulle på nåt möte så vi hade inte engelska eller fotboll. sen hade vi ingen matte första lektionen heller och fysik lektionen var värsta chill, satt bara i datasalen och typ spela spel :P snart ska jag käka och senare idag ska jag kolla på sverige-malta, live, (därför har jag den bilden) med mitt fotbollslag och killarna i samma ålder som går i fotboll. vi ska åka buss dit och fatta vad kul det kommer bli. hoppas jag i alla fall. regn ska det ju bli, typiskt ju. men mycket skratt och så kommer det nog bli. nu får jag sluta skriva "bli" i slutet av varje mening hela tiden, haha. bloggar nog mer imorgon. skolavslutning på fredag, SHIIIIT SÅ SKÖÖÖNT! längtaar! pusss.

dance with me tonight



hann inte blogga igår, hade fullt upp. först skolan och sen överby med mamma. på överby köpte jag avslutningskläder och jag lägger in en bild på klänningen och det imorrn eller på skolavslutningen på fredag. har i alla fall blivit jätte förkyld sen i söndags så kan inte träna idag. så typiskt att jag ska bli sjuk sista veckan i skolan och allt, aja, jag kan i alla fall gå till skolan. innan träningen idag så ska jag, vilma, linnea och hanna hålla i boll och lek, där massa barn spelar fotboll, haha, så söta är dom. får se hur det går och sen efter ska jag nog kolla på träningen eller dra hem. nu är det käk som gäller!

kolla vad fin header jag har fått, eller vad tycker ni? johanna har gjort den :)

ny design

hej alla. Jenny har fått en ny design utav mig. vad tycker ni? :)

/ Johanna

everyday, everynight



hej.

igår kväll kollade jag på sverige-danmark med becca, första halvlek hos henne och andra hos mig. jag var helt själv hemma så det var därför vi stack hem till mig sen. vi myste till matchen med godis, chips, dipp och dricka. vi köpte ett par nya chips, en ny sort, sour creme och dill chips tillsammans i en smak, dom var fan goda. efter matchen satte vi på hög musik och sprang runt och dansa i huset som jag och daniella gjorde en gång ni vet, haha. sen la jag mig runt halv ett.

idag fick jag gå upp kvart över nio för vi skulle ha match idag mot falköping på stip och då skulle vi samlas klockan tio, matchstart elva. i första halvlek var vi inte så himla bra, för där gjorde dom fyra mål och vi noll. sen i andra halvlek så gick det bättre för oss och vi gjorde ett mål, men det blev slutsiffran. 4-1 till falköping och detta var en viktig match för oss att vinna för det var en dm-match, vi vann ju våran förra dm-match så vi gick vidare till att möta falköping men nu vann dom. aja, sånt är livet! idag ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på tv och så, chill dag idag. och idag åker daniella till serbien, faaaan vad jag kommer sakna henne alltså, hon ska vara där i fyra veckor :( nu ska jag nog chatta med lite folk på msn och sen kolla på tv. pusss.

livet är livet








här är några bilder från cruisingen som var förra lördan!

igår kväll hade vi det riktigt kul. det var jag, hanna, elin och sara. vi köpte pizza och käkade den på ett berg. mysigt alltså! sen stack vi till jätten och hyrde två filmer och köpte godis, chips och shark. efter det stack vi hem till elin för att kolla på filmerna och käka godis och det. det var barnhemmet vi hyrde och den andra filmen hette typ my bestfriend's girl tror jag. har ni sett någon av dom? jag hade i alla fall sett barnhemmet så den var inte lika läskig den här gången men dom andra tre tjejerna, särskilt hanna, skrek som faaaan i filmen, haha. efter båda filmerna drog vi hem och på hemvägen åkte vi förbi en massa studentfester. ett par, en tjej och en kille, stod bakom en kiosk så kommer jag och hanna där på hennes cykel och jag ba: hallå! hanna skratta ihjäl sig, jag förstörde ju stämningen för dom värsta, haha. men det var en as grym kväll igår i alla fall!

idag vaknade jag kvart i elva och nu ska jag snart käka frukost. vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske ska vara med rebecca. aja, ska käka nu, bloggar kanske ikväll men annars blir det imorrn. just det ja, det är ju sveriges nationaldag idag! pussss.

i know you like it


haha, ivana på bild, redigerad av mig. fin ju?

hallå.

nu kom jag hem för en timma sen från sädessällan, det dagiset som jag och ivana praoade på. det var faktiskt kul och alla barn är ju så söta, förutom dom som börjar lipa så fort man säger hej, haha. senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. skulle haft filmkväll med daniella, elin, hanna och sara men daniella kunde inte så jag vet inte hur det blir för vi har ju filmkvällen för henne, för hon ska ju till serbien på söndag och vara där i fyra veckor så... men aja, vi får se vad som händer. bloggar mer imorrn! puss.

och vi längtaaar


julia och sara i lördags på hemköp när det var cruising i stan!

hallå där.

idag har det ändå vart rätt lugnt i skolan. på biologin innan luchen hade jag håltimma för jag behövde inte göra omprov på ett prov med ögat som vissa andra fick. sen efter lunchen var det bara svenska kvar och därifrån slutade vi också tidigare så jag kom hem runt typ kvart över ett från skolan, skööönt. sen efter skolan har jag bara tatt det lugnt och nyss käkade jag. senare, halv sju, så är det träning och imorrn är det prao så ingen skola imorrn då, yesss. bloggar kanske mer ikväll eller imorrn. ska nog byta header snart också, tycker den här börjar bli lite långtråkig. aja, pusssar j.

pusssssssss

hej

hinner inte blogga nu för jag ska snart åka på match i alingsås. kvart över fem ska vi samlas så jag ska snart dra, men själva matchen börjar sju så jag är ju inte hemma förrän rätt sent så hinner ju inte blogga då heller men annars hörs vi imorrn. pusss j.

för det är dig jag vill ha


min sötiii katt, missy!


det var ingen lång skoldag idag. egentligen skulle vi ha slutat halv fyra men vi slutade två istället för att niorna hade skol-dm (fotboll) och final var det också så vi fick kolla på det på stip från typ kvart i elva till två. på morgongen hade vi slöjd och då hade vi världens fetaste slöjd prov, men det gick ändå rätt bra. sen hade vi språk, jag har franska och sen fick vi dra till stip och kolla. efter skolan drog jag hem och åt. nu ska jag snart på träning så har pecis bytt om till fotbollskläder. på fredag är det prao och då ska jag praoa på dagis med ivana, haha, jag + småbarn, vi passar ihop säger jag bara, iblaaand. men nu ska jag snart dra så bloggar jag mer imorrn. desperate housewives ikväll också, får inte missa! pusssss j.

the risk that i'm taking



bild från i fredags!

hellooo

hann inte blogga igår. jag var i alla fall på en match med daniella, vilma och ivana och sen när jag kom hem stod grillat på bordet. gryyymt gott. och till efterrätt blev det kolatårta med jordgubbar, ännu godare. men det var ju morsdag igår så...

idag och igår och hela helgen typ så har det ju varit riiiktigt varmt alltså. sååå skönt. vill bada men ingen annan kan typ. men först var det ju skola idag och snart så ska jag kolla på en annan match på stip med en massa. det är killarna i samma ålder som mig som spelar mot heimer, 95:or alltså. efter den så får jag dra hem och plugga till ett fett stort prov som vi har imorrn i syslöjd. jag kan verkligen ingenting. aja, nu ska jag dra till jätten med daniella och köpa shark, den typ nyaste energy drinken, smakar typ som red bull, skiiit god.

pusssar j.

RSS 2.0