Ledig måndag

Hej hej, hemskt mycket hej!

Är ledig idag, riktigt skönt, så ligger nu i min goa säng och bloggar. Igår fick jag sluta tre på praktiken så hann hem i lugn och ro tills träningen började. Det var en riktigt go träning igår i alla fall, och när jag kom hem gjorde jag våfflor, skit gott, längesen man åt det!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, förutom solo vid sju, får se vad som händer. Ska snart gå upp och äta frukost i alla fall. Puss!

Btw så går det inte att ladda upp bilder från mobilen nu? Så ni får bara text igen.


Hard work

Hallå där!

Sitter och nästan somnar och spyr. Är på praktiken nu och har rast, har precis ätit mycket mat och är trött eftersom jag gick upp tidigt idag igen. Fick välja om jag ville jobba dag eller kväll idag men valde dag så jag kan göra annat ikväll. Har bland annat fotbollsträning. Är ledig imorgon också, helt underbart!
Snart är rasten slut och då blir det att fortsätta till halv fem.

Hörs nog senare, bloggar förresten från mobilen för första gången nu. Kram!


Lördag! =)

Hej bloggen!

Hade en riktigt go kväll med bästis igår. När jag kom hem var det härligt folk här så det blev sent inatt, och så började jag praktiken halv åtta imorses.. Men det gick bra att gå upp! Har inte ens vart trött idag, hur är det möjligt? Haha, ska inte klaga i alla fall. Snart blir det hemmagjord pizza och ikväll hade jag åter igen partyplans som gick åt skogen men istället ska jag vara med mina goa barndomsvänner. Inte fel det heller. Hoppas ni får en bra lördag dudes! ♥

Bilder från brandstationen:














There's no one likes the other

Seriöst. Sitter och äter müsli och cornflakes utan något tillbehör, haha. Jag är så random, kan typ ta vad som helst bara för jag är hungrig, kan börja äta bara massa ost och sånt ibland också, haha. Hej i alla fall! Vaknade typ halv tolv imorses. Är ledig idag från praktiken så det är gött! Jobbar dock imorgon och på söndag, inte lika kul, men ledig måndag sen.
Igår var också en rolig dag med räddningstjänsten. Skrev ju i förrgår vad vi skulle göra, och hos polisen var det en skiiit snygg kille, tro fan att jag och Lisa ska börja jobba där, haha! Senare mot kvällen var det träning som gällde, jobbig i slutet men rolig ändå. Det är väldigt bra träning i alla fall.

Idag är det ju då fredag och jag har inte gått ut än, har bara suttit vid datorn typ.. Men ska snart dra mig ut och handla lite med m&p och ikväll hade jag roliga planer som gick åt skogen så istället ska jag vara med min gose Jenny.

Ha en bra fredag folk! ♥


Brandstationen

Heeej!

Har haft jätteroliga dagar på brandstationen igår och jag idag, verkligen min grej det där, haha! Nemen har imorgon kvar också, fast då ska vi bada, åka till polisen och till NÄL så blir ingen brandstation imorgon. Igår var det träning på kvällen också, som var ganska jobbig men kul, och så hade vi fysträning imorses på brandstationen, tror ni jag har träningsverk nu eller? Svar JA! Fyfan alltså.. Har vart hos Eve idag också och haft det gött, kollade på Sveriges Mästerkock där också. Synd att han från Trollhättan åkte ut..

Nu ska jag nog ta och lägga mig, var skit trött förut, dock inte nu men det kommer väl. Ska upp tidigt imorgon också. Puss! ♥




Ååh, en god smoothie förra veckan. Kan ju va bland det godaste!

Guldbaggegalan 2012

Då har man kollat på Guldbaggegalan 2012 ikväll, och gud vad många bra svenska filmer man inte sett! Ska hyra en massa nu i fortsättningen och kolla på. Vi har så många bra skådespelare här så dom är värda att se, man är ju ändå svensk liksom. Hyllar priset för bästa film - Apflickorna, men fyfan vilken urringning producenten hade, haha. Boobsen ploppade ju fan ut, jaja, hon har på sig vad hon vill. Petra Mede ska vi ju inte snacka om, haha, fyfan vad skön hon är!

Nu blir det sängen, ska kolla klart på Aladdin som jag har börjat kolla på, hehe. Imorgon blir det brandstationen och räddningstjänst i tre dagar istället för praktik. Hoppas det blir kul i alla fall, det verkar så. Godnatt! ♥


Snygga Bill Skarsgård är riktigt grym tycker jag! Han visades mycket i rutan ikväll


Lisa Werlinder och Izabella Scorupco, som ska leda Topmodel Sverige, redo på röda mattan


Kevin Vaz som var med i filmen "Play" var nominerad för bästa manliga huvudroll och han gjorde sin debut i serien Svaleskär. Han blev street-castad så det var ganska coolt. Goodlooking guy också!


HAMILTON

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit ledig från praktiken så har mest tagit det lugnt, förutom att jag nyss var ute på en PW i en timme! Riktigt jävla gött var det, eftersom det var solig och kallt ute också, det gillar jag, hehe. Innan den mötte jag Becca och snackade lite. Ska nog ta mig lite mat snart och sen kolla klart på Törnrosa som jag inte har kollat klart på än, haha.

Igår firade jag och några kompisar Hampus som fyllde år i lördags. Vi gick bland annat på bio, Hamilton - I nationens intresse, och jag gav han lite annat också. Riktigt bra film, skojar inte! Det är nog den bästa jag sett på länge, så se den!! Den är sevärd kan jag säga! Och Persbrandt gör den ju inte sämre med sin sexiness ;);) När jag kom hem kom Emelie hit också så kollade vi och S och P på Paranormal Activity 3. Har inte sett någon av de filmerna men de ville att jag också skulle titta så jag tvingade mig själv, haha. Den var ganska läskig medan man kollade men nu i efterhand så tycker jag inte den var så läskig. Var dock ganska rädd när jag skulle lägga mig igårkväll, haha..

Nu blir det mat!




Maj frends

Go kväll!

Kom hem runt tolv efter en mysig kväll med Vilma. Vi kollade på Gladiatorerna såklaaaaart och The Day After Tomorrow som gick på tvn, riktigt bra film och gjorde lite annat. Go kväll som sagt och nu börjar jag bli ganska trött så ska nog lägga mig snart. Haha fyfan, när jag kom hem möttes jag av mamma och pappa ute och så började snöbollskriget, haha. Pappa brottade ner mig och mulade mig i snön, snällt va? Haha, goa är dom i alla fall!

Sov gott hörrni! ♥


Hahaha, en gammal bild på oss två, söta eller hur?

Stan med mami

Tjooo!

Sitter här och har precis druckit upp min smooothie som jag gjorde till igårkväll också. Gött som fan är det! Vaknade tolv idag och gjorde en aaas god juice till frukost också. Rebecca var nyss här en stund och nu blir det stan med mamma. Ska köpa en present till min vän Hampus som fyller 16 år idag. Grattis till honom! ♥

I torsdags blev det ju tidigt på jobbet och när jag kom hem gjorde jag lite saker innan det bar av till gymmet med Evelina. Gött som fan och när jag kom hem blev det att kolla Biggest Loser och Lilla Sjöjungfrun två, haha. Som sagt, älskar Disneyfilmer! Igår började jag sju, tidigaste jag någonsin har börjat, fyfan vad jobbigt det var, eller det gick rätt okej faktiskt, haha. Skulle slutat ett men fick sluta typ tolv. Lite senare var det fotbollscup som gällde, Scandic Swania Cup. Vi förlorade första matchen, vann andra och förlorade tredje så det gick ju sådär. Vet inte vad det var med oss, men så är det ibland. Efter vi hade spelat klart var jag kvar med Jenny och fler och kollade till halv tio. Väl hemma kollade jag bästa Rocky 5 på tvn och sånt där.

Nu ska vi åka, ha en bra lördag. Kram! ♥


Min gose katt, haha, ni ska se hur hon ligger nu, helt cp ♥

Jobb, jobb, jobb

Hallå hallå!

Är så jävla trött nu trots mycket sömn på nätterna. Det är praktiken som tar på mina krafter, haha, man är fan helt död när man kommer hem, orkar inte göra mycket. Men jobbade kvällen både igår och idag så man hinner inte göra mycket när man kommer hem, blir att äta och kolla lite tv och sånt då. Följer ju Sveriges Mästerkock på tvn och en som bor på äldreboendet jag jobbar på, hennes barnbarn är med i det, han från Trollhättan. Lite coolt ännaaa!

Nu blir det att lägga sig, blir tidig läggning ikväll för imorgon har jag inte sovmorgon som de senaste dagarna, börjar istället halv åtta då, men slutar dock fyra, så det är gött. Ska kolla Lilla Sjöjungfrun som jag inte hann se klart igår, hehee, bästa! Har fått världens sug efter Disneyfilmer det senaste! Jajaaa, godnatt på er!




Haha, domarna är la för goa

VARNING: Lååång text!

Hej bloggen!!!!

Har inte bloggat på en vecka nu förutom igår. Var ju ledig förra måndagen och det är jag idag med. I min praktik jobbar jag även helger och kvällar också och då blir jag ledig på veckorna istället. Jobbade hela förra veckan förutom i torsdags då jag var ledig, så har vart ganska hetsigt. Men som tur är så trivs jag jättebra på praktiken. Jag har fått en bra handledare och bra personal osv, så det är gött. De äldre är så söta asså, haha, och så får vi fika typ hela tiden. Lär ju gå upp några kilo efter detta, haha.

I tisdags förra veckan började jag praktiken, men hade sovmorgon till tolv då som sagt så det var skönt. Men gick ändå upp tidigare för att gymma, eftersom att jag då skulle missa träningen med laget på kvällen. Missar massa träningar nu på grund av praktiken. Sen när jag kom hem på kvällen var jag ganska trött kan man säga!
På onsdagen började jag tidigt och gick till kvart i fyra. Lite senare blev det gymmet igen med Evelina, vi pumpade på gött där!
I torsdags så var jag ju då ledig och då drog jag till Måg för att käka mat där med Jenny och vara lite med henne. Träffade Eve och massa där också. Sen på kvällen var det träning som gällde, första träningen med damlaget som vi har slått ihop med nu, och det gick faktiskt riktigt bra! Sen hade jag sovmorgon till ett på fredagen så behövde inte lägga mig tidigt, men jobbade dock till halv tio.. Inte så kul på en fredag, men fick sluta typ en timma tidigare och då drog jag till Eve och vi chillade hela kvällen, mysigt med den bästa!
Sen jobbade jag i lördags också, började tolv då och drog mig upp till gymmet igen, duktigt säger jag bara, till en morgontrött tös som mig! Eve skulle egentligen med men hon orkade inte.. Haha, förstår det, orkade knappt själv, gick ju upp så tidigt så. Slutade halv nio och drog till Eve igen med Jenny och vi hade en go kväll!
I söndags, igår då, så började jag tidigt och slutade halv fem, men fick vänta på bussen ett tag och då gick den till stan. Sen fick jag vänta as länge i stan på nästa buss så var hemma halv sex, så då missade jag träningen också, great! Eller inte.. Följde istället med Emelie till Grästorp då för att hämta Sofia och sen hem för att käka hemmagjorda köttbullar. Bakade som sagt igår också och kollade en bra film. GO DAG helt enkelt!

Ni tycker säkert inte att det är ett dugg intressant om att läsa i detalj vad jag gör på dagarna men jag gör det för min egen skull, tycker det är kul att kolla tillbaka senare, så läs inte om ni inte orkar, tvingar er inte liksom ;).

Idag vaknade jag typ tolv och fick lust att steka pannkakor. Det var sjukt längesen så det var änna gött! Sen gjorde jag lite annat och drog till Evelina efter. Har vart där ett tag och är hemma nu. Ska fan hjälpa mamma att plocka in maten nu för att göra någon nytta idag. Förutom att jag orkade ta mig till Evelina har jag knappt kunnat göra något idag, har haft så jävla ont i magen så orkar knappt göra något. Måste egentligen träna ikväll men självklart kan jag inte det heller för den här fucking magen, känner att jag har turen på min sida nu det senaste, fuck life!

Ha en bra kväll i alla fall, ska försöka med det själv. Kram! ♥


Glass på jobbet, göööött!!


Här får ni en bild från i höstas med min Eve också, du är fan bäst!

Lovligt byte

Berättar om veckan nästa vecka någon gång. Är i alla fall ledig imorgon, sjukt gött!
Kollar på en bra, klassisk film på tvn nu - Lovligt byte, med Mel Gibson, som är sjukt snygg i filmen, och fina Goldie Hawn. Ska nog inte se klart hela, är trött så ska lägga mig snart. Bakade förresten chokladkolakakor ikväll också, blev lite brända men ändå goa. Det var ju trots allt första gången jag bakade dom, haha.

Godnatt! ♥




Snööö!

Hej bloggen!

Vaknade ett idag, lite tidigare än vanligt i alla fall, haha. Gick upp då och åt en stor god frukost med risgrynsgröt och rostat bröd. Sen tog jag en dusch och sen drog jag till Evelina. Vi chillade lite först och sen tog vi bussen för att äta pizza i stan. Skit gott var det! Och så har det ju börjat snöa idag också, är så jävla glad över det!! Älskar snön, men det är synd att den kom nu och inte till jul och nyår dock. Men nu har den kommit så imorgon blir det att åka pulka, självklart! :D När jag kom hem från stan blev det att äta upp pepparkakshuset och har även ätit lussekatt, pepparkakor och druckit julmust ikväll och nu lyssnar jag på julmusik till, haha. Julen är liksom över för mer än två veckor sedan och här sitter jag på det sättet, men fick sån julstämning när snön kom så var bara tvungen. Älskar man julen så gör man! Längtar till nästa jul, haha, fast nu ser jag fan fram emot sommaren som fan!

Nu ska jag stänga av julmusiken och gå och lägga mig. Ska nog läsa i en bok jag fick i julklapp lite. Imorgon börjar allvaret, gå upp tidigt och allt det dära. Då är jullovet slut men har praktik imorgon och sex veckor framåt så har faktiskt sovmorgon till tolv, underbart! Hoppas jag somnar snabbt ikväll och vaknar upp någorlunda pigg imorgon, lär jag inte göra men, haha.. Godnatt! ♥

Lite bilder från julen:


Julaftons kväll, hade fått iPhonen då så det är bara bilder från kvällen


Johanna och jag hos Emelie och Hampus på kvällen


Mami och jag


Jag och Beccis


Juldagen, bästa Ensam hemma gick på tvn!


Våran julgran


Mamma hade fullt upp med att göra så att vi blev nöjda med våra julklappar på Julafton så hon glömde öppna sina. Hon öppnade dom dagen efter istället, haha så söt världen bästa! ♥


Hade klänning på Juldagen


Drog till Evelina en sväng på kvällen


På Annandag jul kom broder med familj på besök


Jag och lilla Mille, haha snygga eller?!


Min Julia och jag ♥






Hade kul med såpbubblor, hehe, vad gör man inte för barnen ;););)

På kvällen på Annandag jul åkte Timy och resten vidare och jag drog till Upphärad till Emma och fler! Riktigt bra jul var det!


Jullovet!

Kom hem från Sofia ganska nyss. Spenderade kvällen där med henne och Eve framför filmen Australia som gick på tvn. Riktigt mysig kväll! Kollar lite på tv nu och ska snart lägga mig. Måste försöka vända tillbaka dygnet lite, haha, lycka till med det typ! Är i alla fall ledig imorgon, studiedag tror jag, så kan sova ut igen i alla fall. Sen på tisdag börjar sex veckors praktik. Både jobbigt och skönt. Kommer få jobba helger och kvällar som är mindre skönt men kommer istället vara ledig mitt i veckan och så slipper jag allt plugg i sex veckor, hur skönt?!

Nu ska jag kolla klart nåt bra program på nian och sen lägga mig. Godnatt! ♥

Förövrigt har jag haft ett väldigt bra jullov också! Jag har dock lagt mig sent och vaknat sent, men det är mer nu i slutet av lovet, men annars har jag gjort väldigt mycket. Jag har träffat mycket folk, shoppat, fikat och haft det så jävla kul och mycket mer så det kunde inte ha blivit bättre. Blev jätteglad för mina julklappar och Jul och Nyår var sjukt bra, så Tack alla som har gjort det här lovet till ett grymt jullov! ♥


En kväll hos Beccis, hehe

GLADIATORERNA!

Tjeeenare bloggen!

Igår sov jag hos Hampus som sagt, och vi vaknade klockan två. Tur att man har kompisar som sover lika länge, haha. Sen drog jag hem och duschade och fixade mig och sen följde jag med till rese. På kvällen blev det Gladiatorerna som har börjat igen, med Jenny och Evelina. Fyfaaaan vad grymt det programmet är alltså! Älskar det och det är ju så jävla snygga killar med, dööör! Sen helt spontant drog jag till Danni typ ett på natten och sov där, tack bästa! ♥

Vaknade runt ett hos henne idag och käkade frukost och kollade tv och sånt där. Nu är jag hos Eve och laddar min mobil, haha. Hon äter nu och sen ska vi dra ut på en promenix. Måste få luft känner jag! Ha en bra söndag, kramar!

Toro är så jääävla snygg, lätt hetaste gladiatorn

Dock älskar jag Hero, min favvooo! ♥

Sofia 19 år!

Hello!

Hade en go kväll igår med boysen och film. Sen gick vi ut och var ute till typ två, haha.

Idag har jag firat min syster lite eftersom hon fyller 19 år. Grattis! Nu sitter jag och väntar på maten och snackar med Eve i skype och sen blir det pizza med Hampus, Andy och Erik. Mycket mat, haha! Sover hos Hampus ikväll också och så blir det nog skräckfilm och sånt dära. Hatar det men det är bara att bita ihop! Men nu ska jag snacka vidare här och sen käka.

Ha en bra fredagskväll, puss! ♥


Sofia, Polley och jag i inte så bra tillstånd på nyår, haha


Godaste cheesecaken blir det till efterrätt idag också!


Nyårslöften

Här är mina nyårslöften för år 2012!:

- träna mindre
- äta mig fetare än vad jag är
- supa som en jävla neger

♣ peace out sistaaaa!


Trettondagsafton

Hejsan!

Kom hem från stan för ett tag sen. Drog dit tidigare idag för en fika och återträff  på Strandgatan med luciatjejerna. Har allt saknat dom så det var roligt! Sen gick vi runt lite på stan och när alla drog gick jag lite själv och hittade en del grejer på rean. Nu lär jag inte ha några pengar kvar, har shoppat som ett jävla as nu efter jul, haha. Men det är det fan värt! Sen kom Maria till stan och vi satte oss och snackade och myste som bara vi kan!

Nu sitter jag här och äter nötter och snart drar jag mig till Hampus med Andreas också. Ha en bra trettondagsafton!


En raketbild jag fick på Nyårsafton


New Years Eve

Tjenare!

Kom hem från Daniella för ett tag sen. Jag sov där inatt, vaknade två idag, haha. Igår tillbringade jag dagen med henne med fika på stan, bio - New Years Eve, som var skitbra, och ännu mera film på kvällen med pizza, innan vi gick och la oss. Riktigt härlig dag med den tjejen!
I måndags var jag på Överby med Jenny och kollade in rea-på-rean. Fanns en del snyggt och fick med mig lite grejer hem. Ett par byxor, trosor och en transparent skjorta. Sen på kvällen drog jag till Evelina för en myskväll. Go dag det med!

Nu ska vi se vad jag hittar på fram tills klockan sex då det är spelarmöte med mitt fotbollslag och damlaget. Vi ska snacka om hur träningarna osv. blir detta året. Men ni får ha en bra dag, kram! ♥


Jag och Danni igår på bion, vi hade världens VIP platser, haha


Det var så himla bra skådisar med i filmen, som gjorde den ännu bättre!

Nyårsdagen

Idag har jag verkligen bara chillat. Eller var hos Jenny en sväng förut och hämtade lite grejer och gick och hämtade pizzan med Soff och Poll men annars har jag bara ätit och kollat på tv hela dagen verkligen.. Men såna här dagar är rätt goa, kände att det var det enda alternativet efter gårdagen. Tänkte berätta vad jag har gjorde i fredags bara.

Jag drog till Överby med Rebecca och var där nästan hela dagen. Vi var där typ från två till sju, haha, aldrig vart där så länge tror jag. Men jag hittade lite grejer först, som jag har velat köpa länge, och sen skulle vi dra hem men då kom syster, Polley och Johanna också till Överby och vi ville åka med i bilen hem så det blev en längre tur, och då hittade jag ännu mer grejer, så det slutade med att jag kom hem med ett par påsar. Känns jävligt bra! Köpte lite grejer till nyår bland annat. Hade dock inte den tishan jag köpte. Nu ska jag fortsätta titta på "Alla talar om Grace" och äta lite cheesecake. Lär ju vara fettovarning på mig idag, haha. Hoppas ni har haft en lugn och go Nyårsdag, puss och kram! ♥


Fina Nyårstjejerna




Raketerna


Maaat




GOTT NYTT ÅR!

Sorry att jag inte hann uppdatera något Gott Nytt År igår, men var bara inne på facebook på mobilen, var aldrig inne på datorn för hade fullt upp hela dagen. Jag vaknade fan två igår, haha. Bara för jag har lagt mig så sent de senaste dagarna, så nu fick jag äntligen sova ut. Men fick ju lite panik, det var ju Nyår och allt liksom, haha. Jag gick i alla fall upp med en gång och duschade och började fixa mig lite och så. Ända fram tills halv sju typ, fixade jag mig och kollade på tv stundtals och sånt dära, och taggade till med musik och så vidare. Kunde verkligen inte bestämma vad jag skulle ha på mig, jag bytte fan plagg minst 15 gånger..
Vid halv sju drog jag i alla fall till Jenny och sen kom Hanna och Vilma dit. Ångra vad jag hade på mig hemma hos Jenny också, men som tur var hade jag med mig lite kläder till ombyte, haha, man känner ju sig själv. Så hos Jenny taggade vi till som fan och käkade väldigt god mat. Vi orkade inte efterrätten så den tog resten av tjejerna inatt medan jag tog den idag, eftersom jag inte följde med dom hem inatt. Efter käk och trevligheter drog vi till Max för lite party och där var det en massa goa folk. Sen drog vi till stan för och se fyrverkerierna, och på vägen dit träffa man typ en miljon folk, så det tog ju ett tag att gå dit.. Väl där träffade man också massor. Efter the fireworks så drog vi på partaj igen och sen hemåt. Men jag var jävligt pigg vid det laget så jag drog till Rebeccas och hennes kompisar och sen till Hampus och Andreas och sen hem där det var helt vilt, haha. Det slutade med att jag la mig typ fem, halv sex. Har verkligen inte nämnt alla detaljer men det var en så sjukt bra Nyårsafton. Man träffa så mycket folk, både nya och gamla och allt var bara allmänt grymt! Tack för en sjukt jävla grym Nyår alla som gjorde den, får dock sota för det idag..
Vaknade fan tolv idag också?! Trodde jag skulle vakna typ fyra, haha, men icke. Mådde som jag mådde i alla fall men det var det fan värt!

Idag har man i alla fall käkat pizza som typ hela Sverige denna dagen.. Men i alla fall:

GOTT NYTT ÅR!!!


Skål vid maten!


Mina snyggingar Vilma och Jenny


Haha, bästa Ahlin och Kekko

RSS 2.0