CYPERN!

På grund av min jävla hosta har jag inte sovit nånting men jag är fan inte bitter för det:

För nu drar vi mot högre temperaturer, snart sitter jag på planet till AIYA FUCKING NAPA!! Cypern here we comeeeeee! :D








Här kör vi tummen upp!

Spänd

Tjenare!

Sitter och kollar igenom lite bloggar nu. Kom hem från Överby för ett tag sedan. Blev köpt några plagg där inför imorgon, då jag drar till CYPERN!!! Ska bli så jäkla underbart gött, har längtat som ett as för att åka utomlands! Är inte så nervös än men det lär komma ikväll och inatt.
Imorses blev det även lite solning eftersom det var fint väder och så blev det en PW med Jenny.

Nu ska jag snart duscha och sen träffa Daniella. Hör nog av mig ikväll en sista gång innan jag drar inatt. PUSS!

Här kommer lite randombilder från i början av sommaren:


Skolavslutningen, vi fick glassbåtar, muuuums


Fina tjejer på skolavslutningen


Jag och Emma




Danni och jag


Och Lajzie och jaj




Käk med syster på Shanghai på skolavslutningsdagen för att fira in sommarlovet


Födelsedagsfirande hos Evelainen torsdagen då det var skolavslutning


Jordgubbsmys på Bryggan med bästis förra veckan


Jag i Hafsten i måndags

Det kommer fler bilder efter Cypern, från roliga grejer i början av sommaren, om jag orkar ;)

Härliga sommar!

Hejhej!

Nu är jag hemma från kusten, kom hem igår kväll någon gång. Hörde att det hade åskat och regnat som fan här, på kusten var det helt klarblå himmel och sol så jag låg och solade hela dagen, hur gött?! Badade också såklart. På kvällen mötte jag upp Jenny i det fina vädret. Det blev ju jättebra väder sen på kvällen här i Trollhättan. Vi kollade bland annat på en A-lagsmatch också, härligt och se lite fotboll! Sen mötte vi upp Eve också så drog vi hem till mig. Mina bästa flickor ♥

Idag har det också vart hyffsat väder, jättebra imorses i alla fall. Runt ett drog jag och Maria till stan för att sätta oss vid bryggan. Vi köpte med oss skitbilliga och goda jordgubbar som vi satt och åt i solen sen, mysigt! Efter det träffade jag även min saknade Emma som jag strosade runt i stan med.

Nu har jag precis ätit, ska snart hem till Rebecca. Ha det gött!


Brände mig lite igår..


Let's go to the beach, beach, let's go get away

EM


Sitter i husvagnen på kusten där jag har varit sen i torsdags. Håller på att kolla England - Italien nu på tvn, håller på Italy! Spännande nu i förlängingen. Denna dag har i stort sätt bestått av att återhämta mig och ta det lugnt efter denna sjuka helgen, det behövdes! Åt på restaurangen här nere imorses till frukost också med vännerna innan dom drog hem.
Ska lägga mig tidigare idag i alla fall, är inte lite trött eftersom jag dygna inatt också, fyfäääään.

Imorgon blir det i alla fall att dra till Henån. Blir lite kik i affärer och gott käk, älskar att åka dit, så himla mysigt där!

Hoppas ni haft en bra och inte alltför ångestfylld söndag efter en supfull helg ;) Godnatt snart!!


Midsommar!

HALLÅ BLOGGEN!

Här har det inte hänt mycket den senaste veckan. Jag har verkligen inte haft någon lust att gå in på datorn så det är därför jag inte skrivit. Jag har gjort ganska mycket i alla fall och jag orkar fan inte berätta om allt jag gjort som jag brukar, haha. Så därför laddar jag upp lite bilder då och då från det senaste.

I fredags och igår var det ju Midsommar och det kan bara beskrivas med AWESOME! Fyfan vilken bra midsommar jag har haft, som alltid med allt det härliga folket. Jag har ätit god mat, massa jordgubbar, festat, umgåtts med grymt folk, och gjort en massa mer. Midsommar är enligt mig den roligaste högtiden på året då det händer mest och man träffar massa nytt folk. Dygnade inatt också förresten, haha tro fan jag är trött nu alltså.. Men det är gooa tider, JARÅÅ!




Minigolf föfaaan


Sup Albert




Jordgubbar och grädde är såklart ett måste på Midsommarafton!!


Fina tjejer!


Lilla flickan dah




Parteeey, fick ingen bra bild här


Fiska krabbor, standard!




Lite fotboll på det också innan en jävla regnskur


Mina sötisar


Hur lyckas jag?

KÖÖÖR!

Då kör vi återigen, denna gång i Halmstad. OH YEAAAH!!!


SOMMARLOV! ♥

Hej hej!

Igår var en go dag. Äntligen dags för skolavslutning och sommarlov som man väntat på så länge. På avslutningen var vi i aulan en stund och fikade sedan i klassrummet, sen slutade vi runt halv tio. Lite senare drog jag och min syster in till stan för att äta kinamat för att fira in mitt sommarlov, standard!! Efter det drog jag direkt till Evelina för att fira henne med några andra vänner. Hon fyllde 17 år igår, GRATTIS igen världens bästa vän! ♥ Hon och Linnea hade bakat massa så vi åt tills vi spydde typ, haha. Underbart gott var det i alla fall!
På kvällen var det dags för party med härliga människor för att fira in sommarlovet, det blev riktigt lyckat! Kom hem sent inatt så vaknade ganska sent idag också.

Nu är jag i Upphärad hos Emma lillen. Har kollat på deras träning och ikväll ska vi självklart kolla Sverige - England matchen med fler. Kom igen nu Sverige, vi tror på er!!!!!!!!!!!!!

Har för övrigt inte förstått att det redan är sommarlov?! Ettan på gymnasiet har gått så sjukt snabbt så jag minns knappt vad vi har gjort. Det känns helt underbart i alla fall, har bara inte riktigt fattat det. ÄNTLIGEN SOMMARLOOOOOOOOV! ♥♥♥




Haha, så jävla fula i skolan i början av ettan

Yeaaaaah

Hallå bloggen!

Har haft fullt upp hela helgen med studenten och allt så har knappt hunnit skriva!

I fredags var det ju studenten för min syster, och jag säger GRATTIS, åter igen. Det var en sjuk känsla när hon sprang ut, tänk att hon redan har tagit studenten. Bra kämpat i alla fall syster! Släkten kom ju då hit efteråt och var här nästan hela kvällen. Så sov mina bröder med familj här ockå, så det var fullt hus.

I lördags var typ alla helt döda efter fredagen, haha. Var stressigt och galet på fredagen så blev att ta det lugnt för det mesta. Gjorde lite andra grejer också och på kvällen kom Eve och Jenny hit och myste, bästa! Har ätit massa mat från studenten hela helgen också, blev massa över, haha. Götttt!!!

I söndags var det dags för att Sofia och Polley och fotograferas inför balen på kvällen. Blev jättefina bilder och på kvällen på balen var alla så jäkla fina, längtar tills jag själv är där!

I måndags hade jag en lektion i skolan bara och sen fixade jag med andra grejer, både innan och efter skolan. Var med Eve sen och på kvällen var det ju Sverige och Ukraina matchen. Ni vet ju redan hur det gick.. Besviken! Jaja, vi tar nya tag!

Igår fikade vi på franskan och kollade film i skolan, hur chill?! Senare träffade jag Vilma en stund och på kvällen drog jag till min saknade Linnea!

Idag har jag varit ledig, så började dagen med en löptur och sedan skulle jag lämna en bok på Måg, så passade på att äta där då med Eve och Maria, eftersom att det var så god mat, tacooos! Fett värt! Sen drog jag hem en snabbis för att sedan dra till Överby med syster och Emelie. Blev lite kik i affärer och lunch, riktigt mysigt!
Efter det var jag hemma en stund och tog en powernap och sen vidare till stan med Sofia och Jenny för att fixa lite stuffs. Blev även att vi drog till Strandgatan, härligt i det fina vädret som blev ikväll!

Nu kollar jag Holland - Tyskland matchen, fan vad bra Gomez är! Funderar även på vad jag ska ha på mig imorgon, då är det ju skolavslutning. Riktigt sjukt, ettan på gymnasiet har gått så jävla snabbt!


Fika på franskan, sjukt gott!


Film i skolan. Riktigt bra film med världens bästa och snyggaste Johnny Depp!




Outfit todayyy


Bestie och jag på Strandis



Förlust

HELVETE!!

Jaja, Ukraina var bättre.

SVERIGE!!

SÅÅÅÅÅÅÅÅJAAAAA!!!


En minut efter: Schevschenko gör 1-1 för Ukraina..

Nu: 2-1 till Ukraina..





EM 2012!

Då kör vi SVERIGE! Matchen Sverige - Ukraina är igång och vi hoppas på det bästa såklart. Både jag och mamma har laddat upp med sverigekläder, haha. KOM IGEN NU SVERIGE!!!

UPDATE: FAN VILKEN JÄVLA MÅLCHANS AV ZLATAN. Han nickar och så blir det stolpe ut, fy helvete. Ukraina har fan övertaget än så länge.. Kom igen nu Sverige!!




Startelvan




Lille Zlatan ponken dah




Yeah!

STUDENTEN 2012!

FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEEEEEEN, FYFAN VAD NI ÄR BRA!!!

Grattis mina fin syster och bästa Polley på studenten! Bra kämpat och lycka till i framtiden, all lycka till er! ♥



Förberedelser

Heeej!

Vi flyttade fram psykologilektionen till halv ett istället för kvart över två så fick sluta mycket tidigare idag, riktigt skönt! Hann även gå in till stan en snabbis med Emma för att köpa studentsaker att hänga runt min syster imorgon.

Annars har jag vart på gymmet idag, där Eve också var, och ätit god mat! Nu ska jag hjälpa till och förbereda inför imorgon. Imorgon är en stor dag så det är mycket att göra!


Ungefär halv ett igårkväll. Fortfarande ljust ute


Haha, Lume i skolan

Sveriges Nationaldag!

Hello!

Idag är det ju Sveriges nationaldag, så Grattis bästa Sverige! ♥

Har ni firat denna dag på nåt speciellt sätt? Jag har inte gjort något speciellt förutom att jag ätit färska jordgubbar och kollat på Nationaldagsfirandet på Skansen på tvn förut. Det är väl det jag gjort som förknippas med Sverige, haha. Annars har jag sovit ut idag eftersom vi var lediga och träffat min saknade vän Maria. Det har ju varit ganska fint väder idag också så har ätit grillat här hemma och varit ute mest. Härlig dag!

Imorgon har jag sovmorgon igen, lektion, lunch, håltimma och en lektion till. Jobbigt med så lång håltimma, men får väl hitta på något roligt. Måste till stan efter skolan i alla fall och fixa lite grejer inför min systers student.

Hoppas ni haft en skön ledig dag. Puss! ♥


Glömde ta kort på jordgubbarna, haha, så fick bli en bild från i måndags med Danni








Bästa vän ♥

Tisdag 5 juni 2012

Tjenare!

Har vart en ganska go tisdag. Lugn dag i skolan med sovmorgon och god mat, dock är det mycket att göra här hemma. Min syster tar ju studenten på fredag så hela denna veckan är det full rulle. Jag har i alla fall fixat en del grejer idag och snart drar jag till Evelina där jag tillbringar min kväll. Sista avsnittet på Desperate Housewives idag, alltså ALLRA SISTA!! Kan inte fatta det, vill inte att världens bästa tv-serie ska ta slut.. Men jaja, det lär vara sjukt spännande i alla fall!

Vi alla är ju lediga imorgon eftersom det är nationaldagen, UNDERBART! :D

Några bilder från i lördags:

















The weekend

Hej bloggen!

Har inte hunnit blogga i helgen, har haft en del att göra.

I fredags var det i alla fall party hos AK. Riktigt grym kväll med härliga människor. Grattis igen tjejen! ♥

I lördags var jag och pappa ute och sprang riktigt långt, skönt det. På kvällen drog jag mig till Upphärad för grillkväll. Vi grillade korv och annat över öppen eld och gjorde massa annat kul. Riktigt mysig och rolig kväll, det får det bli fler av i sommar, älskar såna sköna sommarkvällar!

Igår, söndag, var jag på Överby. Skulle egentligen bara köpt studenpresent till min syster men det blev en del nya plagg inköpt. Sen blev det god söndagsmiddag och klockan nio var det ju Big Brother finalen som jag skrev om. Grattis igen världens bästa Hanna J, det förtjänade du! ♥ Det blev en galen och vild kväll framför tvn kan jag säga, haha. Som vi skrek..

Idag är det måndag igen och snart en vecka kvar till skolavslutningen bara, hur skönt, och hur troligt?!?!?!?! Har fixat med smågrejer idag och ikväll träffade jag Daniella. Vi köpte jordgubbar och bigarråer och satt ute i den sköna kvällssolen! Härligt kan jag säga, blir inte annat med den underbara tjejen!

Kollade nyss Tomb Raider lite grann på tv och nu ska jag snart lägga mig. Sovmorgon imorgon, skräll ;) Godnatt sålänge!

Några bilder från AK:s birthdayparteeey!





















GRATTIS HANNA J!!!

STORT Grattis till Hanna J som nu står som vinnare av BIG BROTHER 2012!!! Det var hon fan värd, alla motgångar hon haft i huset och så mycket hon behövde pengarna. Fin och äkta rakt igenom!! GRATTIS BÄSTA HANNA! ♥♥♥




Big Brother 2012 - FINAL!

Om några minuter är det final av Big Brother 2012. Taggar för fullt här hemma och är fan lite nervös, seriöst. Jag har hejat på Amandus sen dag ett och jag tycker även att Hanna J förtjänar att vinna. Annica vill jag kommer trea och någon av dom andra ska vinna! Amandus och Hanna J har gått igenom så mycket skit i huset och även Annica, men hon har orsakat det själv, på grund av alla gånger hon har tagit tillbaka Marcelo. Hanna J behöver verkligen pengarna, men Amandus är verkligen min favorit sen början. Vi får se vem som vinner, båda de två förtjänar detta. Fyfan vad spännande det ska bli, SNART GÄLLER DET!


Finalisterna i Big Brother 2012!

Äntligen helg!

Gud vad skönt med fredag och helg! Är helt slut efter denna veckan, trots att det inte har varit alls mycket i skolan osv. Har nog med sömnen att göra. Skoldage idag var i alla fall helt okej, goa lektioner och riktigt god mat i skolan!!

Nu har jag varit hemma ett bra tag och ska snart äta något och senare ikväll blir det födelsedagsfest hos Annakristina. Ska bli riktigt kul, grattis tjejen! Evelina kommer hit innan så drar vi dit tillsammans.

Nu blir det käk. Ha en bra fredag! =)♥




Hade på mig min svarta skinnväst häromdagen!

RSS 2.0