Skola

Hallå hallå!

Sitter nu i skolan och väntar på att det ska bli lunch. Har fått reda på mitt betyg i Specialpedagogik osv, så har inget att göra nu.. Annars då, har varit sjuk sen jag skrev sist. Var cpförkyld och hade feber, så var hemma från skolan några dagar och tog det lugnt. Annars har jag vart med kompisar, planerat roliga grejer och gått i skolan och sådär.

Slutar två idag och efter det blir det nog en sväng till min syster och hennes pojkväns nya lägenhet. Jättekul att de fick den, den är så fin! Blir nog att hänga mycket där nu. :)

Ha det bra, kram! ♣


Skridskor i skolan en dag. Isprinsessor ftw!

Bara det som fattades..

Happ, det ska ju alltid vara något.. Någon jävla fattig bögjävel fick tydligen för sig att sno min fina iPhone, idag, i skolan. Hoppas inte att den får lycka i livet, jävla äckelkräk. Fattar inte ens hur man kan ha hjärta eller ens en tanke på att man ska sno en iPhone? Om man hittar en vet ju en normal människa att man lämnar in den någonstans. Men det finns så många cp-människor med NOLL empati här i världen, så det är väl bara att gå vidare och vara glad över att man själv inte är så DUM i huvudet.

Ikväll blir det i alla fall bio med Evelina, Django - The Unchained. Då har man i alla fall något att se fram emot, thank God! Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Ha en bra kväll ♥


Mobilblogg - tjeeenare

Hej!

Längesen jag skrev här nu. Har verkligen knappast vart inne på datorn på lovet, orkar fan inte det längre haha. Gör annat istället.
Har i alla fall haft ett så sjukt bra och underbart lov med mycket olika folk, mysigt julfirande, grym nyår och annat kul. Vill bara spola tillbaka tiden. Orkar inte med att skolan börjar imorgon igen.. Men det är bara att kämpa!
Nu är jag i alla fall hos Evelina och ska snart hem för käk. Igår blev det 20-årsfirande för min syster. Grattis igen! <3

Vi hörs nog mer i veckan. Lägger nog upp lite bilder från lovet då, kanske. Nu ska jag i alla fall njuta av sista lovdagen, vi hade nämligen studiedag idag! Puss och kraaaam


RSS 2.0