Lööördag

Mer än en vecka sen jag bloggade nu. Bloggar om det senaste imorgon eller nåt, för snart drar jag vidare för lite partyy med härligt folk! Annars idag så har jag vart i stan med Evelina och fick köpt en jeansjacka, äntligen säger jag bara!

Hoppas ni får en go lördag!! ♥



Myskväll

VILKET JÄVLA UNDERBART VÄDER! Alltså kan inte få nog av att säga det, man blir på så jäkla mycket bättre humör. Dock förstör min fucking förkylning allt, ögonen och näsan rinner, fan alltsååå. Men men, roligt kan man ha ändå och ikväll blir det myskväll hos Emma i Upphärad. Hon laddar upp med en massa godis, chips och dricka till oss. Snacka om livet! Väntar bara på Ida som kommer om en stund och hämtar upp mig, åker dit med henne för att jag inte hann ta bussen dit.

Hoppas ni andra får en bra kväll, för det ska vi ha en fredag som denna! ♥

In school with tha girls, Emma fotograf. Går inte att vända bilden

Haha, något fula


Sötisar på bowlingen

Ville laddat upp fler bilder men mitt jävla internet cpar så det går inte just nu..

Redovisning

Godmorgon bloggen!

Sitter nu på svenskan och lyssnar på redovisningar. Själv har min grupp redan gjort så behöver inte göra nåt denna lektionen, bara lyssna. Sen är det medicin, lunch, bowling, franska och sen hem. Fan vilken lång dag i skolan, orkar inte när jag är så förkyld också, MEN, det är bara att bita ihop.. Pizza i skolan idag i alla fall!




Jag och Lisa just nuuuwee

Torsdag

Gissa vad jag sitter o kollar på nu? Ingen skräll direkt haha, BB såklart.

Fyfan vad underbart vädret har varit idag alltså! Man blir så mycket piggare och gladare alltså. Var ute och sprang en sväng, sen fixade jag lite grejer och sen till Jätten med Jenny som åker till Stockholm över helgen. Bästa bruttan! Efter Jätten pluggade jag lite och efter BB blir det sängen. Har inte sovmorgon imorgon som jag haft de flesta andra morgnarna, men det är bara att ta sig upp! Bowling står på schemat på idrotten imorgon i alla fall, så det blir kul. Är förkyld nu också, hoppas verkligen inte jag blir sämre. Händer en del denna helgen och självklart ska man börja bli dålig då. Jaja, hoppas som sagt det blir bättre!

Godnatt så länge!


Åt ananas häromdagen, riktigt gott och fräscht, men man får dock världens sveda när man har ätit för mycket av det, haha.

Vädret ♥

HEJ!

Sitter i skolan och har precis haft lunch. Nu börjar VO2-kursen och sen har jag psykologi. Slutar fyra idag, fyfan.. Men det är i alla fall så jäkla underbart väder idag och det tackar vi för!

Hörs sen, PUSS!

Mina girls ute på rasten nyss

U MAD BRO?

Kollade för en gångs skull Sveriges Mästerkock ikväll. Följde det hela tiden i början men har missat massa avsnitt nu, men nästa gång är det final så måste se det!! Gick även en liten promme förut med Emelie, Polley och Sofia också. Nu är det nåt annat roligt program på tvn som vi kollar på och sen blir det.......... BB! Ingen skräll, haha.
Haha, asså älskar Trollgubbarna så sjukt! Har en bra app på mobilen med en massa såna som man kan skicka i sms, haha, SÅ JÄVLA SKÖNA!

In school

TJENNA!

Sitter i skolan nu och jobbar inte mycket. Har bara haft två lektioner idag, inne på sista. Räknade på bra på mattelektionen men nu sitter vi bara och skrattar. Btw, fan vad god soppa det var i skolan idag!!!!!!111 Efter skolan blir det gymmet med Evelina.

Åååh vad sugen jag är på jordgubbar nu!!

Snart BB!

Blev en bra bit med Eve, oväntat långt, och så träffade vi lite folk ute också. Alltid gött!

Nu blir det kvällsmat och sen BB. Har sovmorgon imorgon, behövs verkligen nu så trött som jag har vart. Säger godnatt med detta inlägget! 

På bion med Danni i söndags. Haha, söta vi är i 3D-glasögon

Vanlig vardag

Hallå där hörrni!

Har vart i skolan som vanligt idag och hade redovisning och sånt där, det gick i alla fall bra! Hade språkämnen hela dagen. Har dock varit väldigt trött igår och idag som resulterar i att jag blir lättirriterad, inte så kul. Men blir alltid piggare med god mat i magen. Hade solosång igår och mycket mer speciellt hände inte.

Har gjort lite matte nu som skulle vara klart tills imorgon, och nu drar jag ut på promenad med Eve. Så skönt att bara få komma ut och få lite luft. Senare blir det Big Brother såklart!

Kolla vad fin himmel det var förut! Dock inte rättvis bild

Glass

Sugna på glass?

Här är en länk där ni kan få en gratis glass genom att bjuda in vänner:

<a href="http://se.mrdeal.com/glass/blog/lxfswv">Gratis glass! Först till kvarn gäller!</a>



John Carter

Hallå!

Jag var på bio igårkväll med Danni, John Carter blev det. Riktigt bra film, så den var värd att se!

Nu blir det iväg till skolan, börjar tio över tio idag. Gött på en måndag!




John Carter är så jäkla snygg och Deja, tjejen i filmen år så jäkla fiiin

SWEDISH GIRLS

Hemma hos Miss Ev' nu och snart drar vi ut en sväng. PUSS OCH KRAM!




På bryggan med Eve och Josse i höstas

BÄSTA JENNY!

TACK, och äntligen! Säger jag till bästa Jenny som fixade felet på min blogg. Nu kan jag göra tjock, sne och understruken text och nya rader osv igen, HÄRLIGT! Mycket roligare att blogga då!

Igår blev en ganska go kväll, dock så dök lite oplanerade grejer upp. Var hos Jenny en stund först och sen drog vi ut med Ida, Sofia och Erika. Träffade en del folk och så och så mötte vi upp Josefine och Josefin, haha. Vi var ute ett bra tag och det blev en massa krångel men sen drog vi i alla fall hem till Jenny igen och hade girltalk, så goa tjejer alltså!
Blev ganska sent igår så är en aning trött idag, trots att jag sov ut. Har i alla fall tagit det lugnt hela förmiddagen. Snart blir det ut för en promenix med Evelina och ikväll var det prat om bio med Danni också, får se hur det blir med det.


Zumbaaa

Så jävla bra! Tjeeenare! Berättar lite om senaste: På min studiedag i torsdags sov jag först ut, och sen blev det Överby med Maria. Vi var där i flera timmar, så länge har jag inte vart där på ett tag kan jag säga. Men vi käka osv och hittade så mycket jag vill haaa. Efter Överby följde jag med mami och handlade och sen fixade jag lite annat. På kvällen blev det först plugg och sen BB. I fredags, igår, så var det skola som vanligt. Ganska lång skoldag men det gick bra, vad ska man göra? Efter skolan fick jag dra hem en snabbis, för sen skulle jag på Zumba med Maria. Har velat testa Zumba jättelänge, och gud vad kul det var! Det rekommenderas starkt, man har verkligen roligt under hela träningen, samtidigt som man tar ut sig. Efter Zumban blev det käk och sen hem till Sara L för klassträff. Det var nästan hela min gamla klass som träffades, så det var kul att träffa alla igen. Härligt fredag i alla fall! Idag fick jag dra mig upp lite tidigare än vanligt på helgen, för ett pass på Älvhögsborg med Maria igen. Åter igen ett jätteroligt pass, perfekt sätt att starta morgonen på! Efter det blev det Överby, och jag fick äntligen köpt en skinnväst som jag har kollat på. Gud vad jag gillar den! Käkade för ett tag sen och snart drar jag till Jenny dit Eve, Sofia och Ida kommer sen också. Har saknat våran lilla Gundis så ska bli kul att träffa henne! Ha en bra lördagkväll!

Solig dag

Hallå hallå! Haade en go kväll på gymmet igår. Drog dit med Eve och träffade även Hanna och Vilma där, så blev att man var där länge. Idag hade jag sovmorgon och bara en lektion, riktigt skönt, och det har varit så underbart väder också så efter skolan fixa jag en grej på stan, sen hem för att sola lite lätt. Inte i bikini alltså. Sen drog jag vidare till stan med Jenny. Vi köpte med oss dricka och satte oss på bryggan. Perfekt i detta vädret, kändes verkligen som vår, till och med sommar faktiskt. Sen gick vi i stan och kollade lite och på vägen hem mötte vi Eve. Jag tog sedan en promenad med Eve, riktigt gött, och nu ikväll har jag umgåtts med Jenny igen, riktigt go dag med dom bästa vännerna man kan få! Love u girls! Har verkligen varit ute hela dagen, man får ju passa på! Nu blir det fan snart sängen för mig. Har studiedag imorgon så har ingen brådska direkt men. Godnatt! =)

LÄNGSTA TEXTEN NÅGONSIN. Läs inte!

Åt jordgubbar igår, sååå jävla underbart! Hej bloggen! Som vanligt börjar jag med att skriva allt jag har gjort eftersom att det var en vecka sen jag bloggade nu. Ni ba: neeeeej! Haha, men jo, det tänker jag. Ska dock försöka blogga oftare så att det slipper bli så mycket på en gång, tycker det är jobbigt själv. I tisdags för en vecka sedan träffade jag ju luciagänget. Jättekul med en återträff och fick ett grymt roligt häfte med mig hem, haha. Efter fikan gick jag lite på stan med Kim. Köpte nya örhängen osv. Sedan blev det hem och ut i det fina vädret igen, grymt väder denna veckan som var! Förutom att snön kom igen, men bara för en dag. I onsdags hade jag sovmorgon, sjukt gött. Och så hade jag mycket plugg så det blev det mest av. Tror även att jag gick en promenad med antingen Evelina eller mamma då, minns inte haha. I torsdags hade jag matteprov, vågar inte säga hur det gick, och på kvällen blev det fotbollsträning efter ett långt uppehåll + lite plugg. I fredags var det dags för frisören för mig. Hade inte klippt mig på jättelänge så det var på tiden. Hade en grym frisör så hon klippte varken för långt eller för kort. Gick länge på stan också och köpte ett par nya byxor, men ska lämna tillbaka dom, vill nog vänta lite. Åt också god mat som alltid på fredagar och på kvällen kom Daniella hit. Vi tittade på Herkules, haha bästa, och BB såklaaaart! I lördags tog jag mig en lång och härlig löptur i det sköna vädret. Det var ju strålande sol och jätteskönt! Sen blev det en sväng till stan där jag fick köpt lite grejer, bl.a. till Maria. På kvällen hade hon nämligen en tjejfest eftersom hon fyllde år igår. Det kom massa härliga tjejer dit och vi åt god mat och kollade finalen på Melodifestivalen. Det var en riktigt bra kväll och den blev ju inte sämre av att: LOREEN VANN!! Fan vad vi skreeeek alltså, haha. Shit vad glad man blev. Så himla mäktig låt och jag tror att den kan gå långt utomlands också! Kom hem väldigt sent därifrån och på söndagen var det dags för match, fick dock sova ut först som tur var. Det blev 2-2 mot Grohed-Ljungskile och återigen var det grymt väder. Perfekt fotbollsväder! När jag kom hem stod maten framme och sen drog jag ut med bäste Eveeee, ett bra tag. Klockan nio satt jag spikad framför tvn, Big Brother live, Hanna W lämnar och Rodney kommer in. HAHA, kunde fan inte ha blivit mer förvånad. Men riktigt kul att Rodney är inne i huset nu, dock lite orättvist för dom andra kanske. Han har väl typ fått sin chans.. Men jaja, kul ändå!! Igår var jag så jävla trött, men igår slog ju vädret alla rekord. Det var årets varmaste dag, och det kändes! Jävlar vad gött vädret var, helt klarblå himmel, sol då såklart och vaarmt. Gick ut och sprang i bara shorts, härlig känsla! Senare blev det solosång och handling med mami. Idag hade jag bara franska i skolan, dom två andra lektionerna blev inställda för att läraren blev sjuk, så jobbade lite i skolan men drog sedan hem. Gjorde mat osv och nu har jag pluggat huuur länge som helst, haha, känns det som.. Hade en del och göra, har haft det nu det senaste så skönt att ha fått gjort mycket. Nu blir det snart gymmet med Eve, precis nu då så ska solen komma fram när det har vart mulet typ hela dagen. Hörs imorgon kanske, puss!

RODNEY DA SILVA

Bloggar mer nästa vecka om vad som hänt osv, men slänger in ett inlägg på att ni måååste rösta så att BB's mästare Rodneeeey, får stanna kvar i huset. Haha, Sveriges mindfucker. Grym är han, så RÖSTA! Länken är nedan, ni får kopiera den, orkade inte göra så man kan trycka på den! Ska lägga mig nu efter en go Big Brother kväll, godnatt! http://www.bigbrother.se/1.2568125/2012/03/11/du_bestammer_om_han_stannar#pd_a_6027727

Tisdag

Hallå! Sitter i skolan och har engelska. Snart är det lunch, är skit hungrig så låt tiden gå snabbt! I fredags hade jag prov i skolan men annars var dagen ganska chill.Vi åkte skridskor på idrotten också, haha, älska! Senare hemma blev det god mat och på kvällen drog jag till Jenny med Evelina också där kvällen tillbringades. I lördags tog jag en härligt löprunda i solen och drog sedan till stan med Maria. Vi köpte med oss en latte och satte oss ute i vårsolen, hur skönt som helst! Sen kom det en inte så nykter man och pratade med oss, haha. Go! På kvällen blev det Melodifestivalen - Andra chansen, hos Rebecca med Maria också. Fyfan vilken rolig kväll alltså, HAHA, så jävla cp var vi. Och sen i söndags då, så blev det att hjälpa till på Bingo Båberg med Sara och Elise, det var helt okej faktiskt. Sen när jag kom hem blev det god mat och sen drog jag till gymmet med Eve. På kvällen blev det såklart Big Brother live och GÖTT att Jessica åkte! Igår, måndag, så var det skolan som vanligt och när jag kom hem blev det ut i solen, även fast det var kallt, sen lite plugg, sen solo, och sen ännu mera plugg. Till sist, Big Brother! Fyfan vad det har blivit porrigt alltså, visst var det det förr med men inte såhär illa. Förra året var nog mest normala folket. Idag hade jag sovmorgon, eftersom franskan är inställd hela denna veckan. Nu har jag snart lunch och sen är det bara svenskan kvar. Efter skolan blir det till stan och träffa luciagänget. Vi ska få en bok med massa bilder från luciatiden och fika, MYS ASSÅÅÅÅÅ!

Plugg och sååååååå

Söta flickz i zkolan idAAg! xD :P ;PpPpppP Hallå blogga! Det har vart väldigt lugna dagar i skolan hittills, men det kommer ändras framöver. I tisdags var det ju i alla fall badhuset och det var faktiskt riktigt kul! Sen blev det semla i skolan och bara en lektion till, så slutade vi två. När jag kom hem tog jag mig en springtur i det fina vädret och sen fick jag plugga, eftersom jag har prov imorgon. Igår slutade vi också två, och direkt efter skolan drog jag, Lisa, Danni och Eve till gymmet. Hanna var även där och det blev ett ganska hårt pass, härligt det! När jag kom hem blev det mat och plugg igen och sen kom min kära moster hit och underhöll mig lite. Senare på kvällen blev det, självklart, Big Brother, och innan det, Sveriges Mästerkock. Idag hade vi sovmorgon till kvart över tio, behövde verkligen det. Vi hade bara matte och sen mer än 2 timmars håltimma så jag och Emma drog till hennes farmor och käkade, grymt god mat! Sen drog vi till psykologilektionen och jag fick världens lust att gå hem när vi slutade, för att det var så fint väder, så det gjorde jag! Nu har jag druckit smoothie och ska senare plugga, som min vecka har bestått av typ. Hinner varken med kören eller fotbollsträning idag för det, eftersom det är så mycket att plugga. Synd, men vad gör man?! Ha en bra torsdag. Fredag imorgon, GRYMT!

RSS 2.0