öland

här kommer lite bilder från öland!


påväg till fyren långe erik


långe eriklite bilder från öland! har massa mer men dom här får räcka ;)

har nyss varit ute och joggat, skulle jogga 2 km men vände för jag var nära på att möta en skum gubbe, haha. sprang igår och i förrgår med för vill gärna komma igång lite nu när fotbollsträningarna snart börjar igen.

har inte bloggat på några dagar men kan berätta lite:
tisdag: var med becca. vi stack till överby, köpte inget. sen drog vi hem till henne och åkte goped. sviiiin kul var det. som en moped fast man står på den, man bara gasar och kör bara, haha :p på kvällen sen kollade vi på film, barbapapa, HAHA! men vi kände för att vara lite barnsliga så det fick bli den. sen sov jag hos henne till onsdag.

onsdag: vi gick upp, tog på oss, käka och sen sprang jag ut på spåret och hon cyklade, 2 km. sen på dagen var jag med daniella och vilma. vi drog till jätten och köpte gott och sen på kvällen så tittade vi på film och myste hos vilma. sen cyklade jag och danni hem vid typ kvart i elva.

idag ska jag vara med danni, vilma och jenny. får se vad vi hittar på, det regnar ju så inne är vi nog!
men nu ska jag duscha, så hörs vi kanske imorrn, pussss!

light it up, everybody


kusten

jag är sjukt dålig på att blogga, jag vet, men efter sommarlovet ska jag nog komma igång igen.
inatt sov jag i alla fall hos hampus med andreas, längesen man var med dom nu, var med dom, erik och max igår. förra natten sov jag i hafsten, i tält med min syster och hennes kompis, gryyymt varmt säger jag bara, och trångt, i ett två-manna tält för oss tre ungdomar, haha. på dagen där var jag med vilma på överby en snabbis. skulle följt med henne och hanna på fjordfestivalen i uddevalla efteråt men var tvungen att följa med till kusten. idag har jag bara spelat sims typ, sims 2 nattliv. det är as kul ju, blir helt beroende av det varje gång :p men nu ska jag fortsätta och spela sims så vi hörs nog mer imorron hoppas jag.

ha det bra så länge, puss!

arab money

haha, så sjukt grym och rolig låt, såg den på kenzas blogg, just love it!vad tycker ni om denna låten?

bring it onigår kväll, eller rättare sagt natt, så kollade jag och min syster på bring it on och där är ju eliza dushku (bilden) med, tycker hon är så otroligt fin! annars igår så var jag ju med vilma och vi var hemma hos henne och bara tog det lugnt, kollade film, åt glass, satt vid datorn, gjorde olika frisyrer och sminkade varandra, haha, så fult.

idag vaknade jag typ ett, vilket jag har gjort nästan varenda dag på sommarlovet, men får man sova så får man. ska vara med vilma idag igen och det blir la en rätt chill dag idag med, film och sånt. hörs ikväll, pusss.

everybody feel the same


ciara är så sjuuukt fin alltså!

nu är jag tillbaka, har inte orkat blogga nu på sommaren, har haft annat för mig. men nu är jag här och igår så var jag på harry potter och halvblodsprinsen med becca, vilma och danni (daniella). den var typ sorglig/konstig i slutet men annars så var den bra. annars på sommarlovet så har jag vart med massa och vart på öland, böda sand i två veckor, kusten två veckor och här i trollhättan har det ju varit fallens dagar förra helgen, sjukt kul. fyrverkerierna som avslutade fallens dagar i söndags var grymt, ska ladda upp bilder från fallens nån dag. idag ska jag iaf vara med vilma och kanske danni, hon fick feber imorse så hon kanske är med senare. bloggar mer sen eller imorrn, pusss.


RSS 2.0