HALLO DI

HEJ BLOGGEN! ÄR I SKOLAN PUSS.

The way you turn me on

Hej bloggen!

Var ju på badhuset idag, och det var faktiskt kul. Vi fick ju världens snyggaste badvakt också, det gjorde inte saken sämre! Efter badhuset åt några tjejer i klassen buffé på Shanghai, så sjukt gott är det. Sen drog vi till skolan igen och sjöng lite lucialåtar, vi som ska vara med i luciatåget. Idag måste jag nog plugga lite, men det får bli senare för nu ska jag träffa Maria en stund.


Jag <3


Badhuset

HEJ!

Jag vet att jag suger på att blogga just nu, men jag orkar verkligen inte, har ingen lust. Men jag ska försöka bli bättre på det! Idag har jag knappt gjort ett skit, jag har bara läst bloggar i flera timmar typ. Men snart ska jag nog dra till Hampus. Imorrn ska vi till badhuset med skolan, inte kul.. Men ha det gött!


Tar nog moppen till badhuset imorrn om det inte är för halt. Hade lätt velat ha denna moppen, förra året på Öland!


Party like a rockstar

Hej!

Har inte orkat blogga det senaste verkligen. Men jag har varit med en massa, jag har haft as kul! Igår var jag med Sara och vi var på Överby och kollade lite, sen kollade vi på Scream 2 på kvällen. Idag vaknade jag rätt sent, har bara varit inne hela dagen. Måste nog ta tummen ur röven och gå ut i det här soliga vädret. Ha en bra dag!


Btw; var i stan i torsdags och köpte Daniel-Adams Ray's nya skiva, sjukt grym är den!


Hej bloggen!

Har inte bloggat dom senaste dagarna för har knappt varit inne på datorn. Jag har kollat på Höstlovscupen i Älvhögsborg med en massa i måndags och igår och så har jag gjort något hela tiden så har inte haft tid. Sen har en tråkig grej hänt också, min ena katt har dött, hon blev inte alls gammal, knappt två år, så jag har varit skit ledsen för det. Mer behöver jag inte säga, tur att det är höstlov i alla fall.

Idag har jag äntligen sovit ut och har bara chillat och kollat på tv på morgonen. Nu ska jag ta en dusch och senare kanske träffa Veronica och Evelina och fler.
Missy ♥

RSS 2.0