I'm there again


Kort från Svennis cup i somras. Jag är tredje från vänster längst upp ;)

Har inte bloggat alls mycket nu det sista, men ska försöka bli bättre. Har i alla fall hänt rätt mycket. Jag har bowlat med Sara, Daniella och Linnea, jag har spelat cup förra helgen och en massa annat. Vi hade två lag i cupen och vårat gick inte vidare men det gjorde det andra, som spelade semi i helgen. Dom vann inte den matchen så dom fick spela om tredjepris mot några andra och då vann vårat andra lag. Så vårat andra lag kom trea, och det är ju bra, medalj och grejer. Nu ska jag snart på träning och kan meddela att jag var på Friskis&Svettis igår med Rebecca och Therese så har väääärldens träningsverk efter det. Det var ett hårt pass kan man säga. Blir nog mer bloggning imorrn får vi hoppas, puss!

Cause you look so goodNån mer än jag som har sett Twilight? Oh, shit, så bra är den! Lätt en av dom bästa filmerna jag sett. Och han som spelar en av huvudrollerna, Robert Pattinson, han är ju bara sååååå snygg. Jag döööööör.

Aja, jag såg den i alla fall i lördags med Jenny, Sara och Sara. Tänkte bara berätta att jag såg Yes man med Jim Carrey på lovet nån gång också. Den var allt rolig.

Idag är det jogging med fotbollen och min kondition har nog gått ner rätt mycket under lovet, så världens bästa kondis kan man ju inte säga att jag har nu. Men måste få upp den lite för i helgen har vi cup i Vänersborg, Intersport cup. Jag hoppas verkligen att det går bättre än den andra Intersport cupen i Alingsås. Vi hade två lag då och nu med, men då så skadade sig nästan alla i vårat andra lag så det gick ju inte så bra. Bloggar kanske mer ikväll, puss.

Lär känna mig innan du dömer migOm ni kollar på tredje inlägget här nedanför så höll jag visst inte mitt ord, men det har vart mycket den här och förra veckan, och det menar jag verkligen.


Just nu så är jag så förkyld och jag hatar det. Inte kul, inte kul alltså. I tisdags fyllde min syster 16 år och på kvällen var det filmkväll som gällde med Sara, Daniella, Julia och Jenny hemma hos Jenny. Har bilder därifrån men dom gick inte att ladda upp? Kul var det i alla fall! Vi kollade på Another cinderella story och Sex And The City-filmen. Har inte sett SATC filmen innan men den var ju riktigt bra. Sen hade jag filmkväll med Maria och Rebecca någon dag förra veckan också. Då kollade vi på BATMAN-The dark knight och Narnia-Prins Caspian. Jag ääääääääälskar verkligen den "nya" Batman-filmen och jokern (Heath Ledger) spelar ju den rollen så bra och allt.

Idag började ju skolan också, det hurrar vi INTE för, verkligen inte. Men jag ska i alla fall vara med Sara snart och kanske Jenny. Får se vad vi hittar på. Nu: kääääk.

GOTT NYTT ÅR!


Har inte laddat in nyårsbilderna från kameran än så här har ni en bild på vårat pepparkakshus.

Skit rolig kväll igår verkligen. Smällde raketer, åt mat, tog kort, lyssna på musik och allt möjligt. Sen träffade jag Linnea lite också. Ja, det var en skit kul kväll i alla fall. Nu är det ju nytt år, med nya möjligheter och jag hoppas att 2009 blir ännu bättre än 2008. 2008 hade både bra och dåliga stunder. Men GOTT NYTT ÅR!

Laddar upp nyårsbilderna senare eller imorgon.

RSS 2.0