BATMAN!

Var nyss på bio med Jenny och såg världen bästa film - Batman - The Dark Knight Rises. Jag förväntade mig att den skulle vara grym, men inte såhär jävla grym?!?! Haha okej, låter överdriven men är ett sånt stort Batmanfan så överdriver fan inte. Det är den bästa filmen jag sett i alla fall, helt SJUK!

Eftersom vädret var gudomligt igår och idag så har jag såklart badat och solat. ÄNTLIGEN får vi lite riktig sommar här, i alla fall i några dagar. Igår efter jobbet drog jag till Garddis där jag mötte upp Jenny. Vi träffade även Donia där och några fler. Det var inte varmt i vattnet kan jag säga, men vi badade ändå! På kvällen blev det att träffa Sara B som jag inte träffat på länge. Blev en lång efterlängtad catch up med henne med mys på bryggan hela kvällen.

Idag har det vart skit bra väder igen så efter jobbet blev det badhuset (som jag för övrigt inte vart på på flera år haha) med min saknade Vilma. Blev en del sol och bad så fick stressa hem sen för att fixa mig till bion.

Blev även en bra dag i tisdags i bästa Göteborg med Linnea. Åt god mat, kollade i affärer och njöt av det fina vädret som kom även då. Köpte med oss massa godis hem från en as stor godisbutik där också, hur gött?! Träffade Maria och Mikaela där också helt random, ALLTID KUL!

Nu blir det fan sängen. Upp tidigt för jobb imorgon och efter jobbet blir det att bada. Blir troligtvis Nordkroken med min kära papi. Lite far och dotter tid, hehe. ♥


Christian Bale är så fruktansvärt HET!


Och även denna polisen som är med i filmen!!

Här kommer lite bilder från Götet också:

Min söta Linnea



Helt underbart!

Fallens dagar!

Heeeej!

Har vart full rulle hela helgen. Det har ju varit Fallens dagar här i Trollhättan så jag har varit i stan och strosat runt hela helgen.

Först i torsdags drog jag till Göteborg efter jobbet med Josse för att kolla Gothia Cup. Träffade några jag kände, kollade fotboll och åt god mat!
I fredags började fallens som mest så var på förfest hos Ida först innan vi drog och kollade på Loreen. Riktigt grym var hon, så himla bra live, och sjukt mycket folk var det! Efter det drog vi till Ida igen och sen till stan igen. Man träffar ju så mycket folk man känner så man kan gå där i timmar. Sov hos Josse den natten också.
I lördags blev det lite fix hemma osv innan jag drog till Josse på kvällen. Vi käkade på O'Learys (så god mat!) och sen blev det Timbuktu. ÅÅH, vad bra han är!!! Blev riktigt sent den kvällen, kom hem runt fyra eller nåt.
Så då var jag trött igår, söndag, så tog det ganska lugnt. Blev en sväng till stan på dagen med Linnea och fler för att käka langos och kolla lite. Hade aldrig smakat langos men det var fan jävligt gott! Sen drog jag hem ett tag och återigen till stan med Josse för att se Robert Wells spela och avslutningen med fyrverkerierna. Grymma raketer var det, som alltid!

Blev så sent inatt också så är riktigt trött idag, men jag har i alla fall jobbat och efter jobbet blev det stan med Emma. Blev käk och kik i affärer, fick köpt mig en ny ring!

Imorgon blir det upp tidigt för jobb och direkt efter jobbet drar jag till Götet igen med Linnea för lite shopping och annat. Ha det gött så längee, pussss!

Lite bilder från Grebbestad i onsdags:


Det var sjukt bra väder!


Linnea sötnos!


Min rinniga glass, ni skulle sett innan..


Stackars Linnea haha



Grebbestad

Kom hem nio ikväll efter en riktigt härlig dag i Grebbestad, där jag mötte upp Linnea som har stuga där. Åkte dit direkt efter jobbet. Det var så bra väder där idag också, sol och knappt nåt moln på himlen, så himla gött eftersom man knappt fått nån sol här hemma. Har ätit massa god mat, glass, gånt runt i affärer osv. En riktigt härlig sommardag helt enkelt! Dock är jag och Linnea som småbarn när vi äter glassar så hela jag blev nedkladdad av min chokladsås och Linnea tappade sin glass, lyckat.. Kommer nog bilder!

Nu ska jag duscha och sen blir det sängen. Imorrn blir det jobb igen och efter det drar jag till Göteborg för att kolla Gothia Cup med Josse K. GÖTT!


Hos Virre en kväll. Bästa Ceasar slickar på min kind haha


Så söööt


Tjena!


Plockade lite blommor med min söta mamma en dag


Fail bild

Strandgatan

Nemen hej!

Efter en ganska så okej jobbdag blev det en pw hem från jobbet och fixade lite grejer i stan. Har ätit och lite såna små stuffs och snart drar jag mig till Strandgatan där det blir en fika med goa Josefine Rynvall, saknat den tjejen!

Ha en bra tisdag alla!

Göteborg med Mary:


On the boat


Så jävla glada, haha!



Fick världens minsta kopp med macchiato där vi fikade, haha, skrattretande. Ser större ut på bilden men ni skulle sett i verkligheten.. Annars åt vi världens godaste fika!


Fin solnedgång på kvälla!



Sommarhelg

Hallå hallå!

Har haft en sån grym helg alltså, det har verkligen varit en helg med sommarkänslor. Orkar inte berätta i detalj om allt men i lördags var jag i alla fall i Smögen med Jenny hela dagen. Vi gick runt på Smögenbryggan, åt god mat och glass såklart, och tittade på en massa roligt folk. Det var hyffsat väder också, sol största delen av dagen. Vi träffade även Sofia som har stuga där!

Igår drog jag och Maria till Göteborg. Inte för shopping utan mer för att se staden, så vi gick lite längs Avenyn där vi åt sjuuukt god mat på en grym restaurang, sen drog vi till Saltholmen där vi åkte båt och så gjorde vi massa mer, orkar inte berätta allt. Det var en så sjukt bra dag i alla fall, vi var med om så mycket haha. Det var bra väder också och så såg vi brottaren Martin Lidberg på Arkaden, inte helt fel.

Idag är det måndag igen, denna helgen gick riktigt snabbt, så nu taggar vi jobb fram till fredag och sen helg, då det är Fallens dagar här i Trollhättan. Har lite planer inför veckan också, så får se hur mycket jag bloggar. =)

Idag har jag jobbat i alla fall och även varit ute och sprungit. Har inte kunnat träna på flera veckor för att jag har varit förkyld och hostat as länge, så det var riktigt gött! Åt mycket utsökt mat för en stund sedan (haha) och ikväll blir det att träffa Rebecca som kom hem från Turkiet i lördags. GÖTTT MANNEN!

Här kommer lite bilder från fredag och lördag, eller snarare många bilder:



Vinbärsplock med Hampeee, så himla gott med mjölk och socker till! Typisk sommargrej


Mys med bestie!


Smögen bitches!


Haha, ganska så ful


Glaaass, kan va det bästa som finns på sommaren ♥


Sofia sötis


Damp på bussen hem. Kommer sakna denna pricken, imorgon åker du till Stockholm i en vecka!

Efterlängtad helg

Hello!

Äntligen fredag, eller egentligen lördag nu eftersom klockan är över tolv, men det känns underbart i alla fall. Efter en trött vecka för mig tar jag nu helg och ska sova uuut. Men det får jag inte göra imorgon riktigt, för då ska jag och Jenny åka till Smögen, men det är det värt! Får sova på söndag istället. Annars har jag jobbat idag, och efter jobbet tjötade jag och chillade med Sofia, Daniel och Martina lite grann. Kvällen har spenderats här hemma med film och mys med världens bästa Emma, med hela huset för oss själva, skönt det.

Btw, igår kväll gick jag och Hampus och plockade maaassor med vinbär, haha, en hel bunke full. Tro fan vi åt tills vi spydde! Efter det blev det även lite filmkik, Unfaithful. En av mina favoritfilmer!

Vi hinner nog inte höras imorgon innan jag åker till Smögen så vi hörs imorrn kväll eller söndag antar jag. Godnatt! ♥

Eftersom jag inte bloggar från min dator laddar jag upp lite bra quotes:



This week

Hej hej!

Det har vart trögt att jobba denna veckan, i alla fall i början av veckan, men efter ett tag har det allt flytit på. Nu är det jobb imorgon också och sen får man äntligen lite helg. Det behöver jag verkligen, har knappt sovit ut något från Cypern-resan.. Annars då. I måndags efter jag träffade Linnea, drog jag och Jenny ut helt spontant till kullen och åt massa vinbär. Enligt mig är det det bästa bäret och det är så sjukt sommar med vinbär. När jag väl börjat äta det så går det fan inte o sluta heller, haha..

I tisdags var det först jobb och efter det en ordentlig powernap. Senare blev det en efterlängtad fika på Strandgatan med min Josse Kkkk. Riktigt mysig och lång catch up!

Igår, onsdag då, så vart det jobb och efter det drog jag och Jenny en sväng till Vänersborg. Vi ville bara komma en kortis från Trollhättan och göra nåt så vi drog dit och strosade runt lite, köpte glass och jordgubbar och sånt där!

Idag efter jobbet drog jag till stan med Emma en sväng. Det blev käk och kik i affärer, hittade äntligen min svarta tröja som jag tappade på Cypern, eller Emma hittade den, hehe. Så sjukt glad blev jag, har letat som fan efter den! Asså för att köpa en ny, hittade inte originalet alltså haha, den är i Cypern nånstans..

Nu kikar solen fram och det är varmt ute = glad tjej! Ska gå ut på altanen och vara lite social med min kusin.


Var tvungen att fota min rand, så himla fult egentligen, men tänker då fan inte sola topless


Haha, så busiiig


Josse min fina!


Ego at work


In VBG, haha gud...


Glass!


Jenny gömmer sig den jäveln


Outfit yesterdayyy


Åt detta goda igår, en av de bästa grejerna med sommaren är alla frukter!


Lilla gose Emma ♥

Slussarna

Hallå hallå!

Det blev sjukt härligt väder igår på kvällen så efter att jag hade ätit grillad mat och jordgubbar med grädde hemma drog jag en sväng till Strandgatan med Jenny, riktigt gött! Satt där i flera timmar, hade sjukt mycket att prata om.

Idag har jag börjat jobba. Jag ska jobba måndag till fredag i fyra veckor, dock bara i fyra timmar, så det är helt okej. Jag jobbar på ett äldreboende som jag varit på praktik på förut. För övrigt idag har det varit väldigt bra väder, så efter jobbet drog jag med mamma och pappa till slusscaféet och käka god mat, och till sist en riktigt god glass såklart och kollade runt lite. Härligt! Och ikväll ska jag träffa Linnea Andersson som jag inte träffat på, aa jag vet inte hur länge.. Ska bli mysigt!


Work!



Jag tog en glass med pepparkakssmak, aldrig smakat förut men den var fan as god. Rekommenderas!


No sleep

Tjenareeeeeee!

Jävlar vad trött jag är idag igen. Blev inte mycket sömn inatt, la mig sent osv. Igår träffade jag i alla fall Evelina en sista gång innan hon drog till Miami idag, i tre fucking veckor! Fan vad jag kommer sakna henne alltså! Senare mot kvällen träffade jag Veronica också, spenderade hela kvällen hos henne.

Idag har jag hunnit åka till Överby med Sofia och Daniel en sväng för att se om en tröja jag köpte där fanns kvar, jag tappade nämligen bort den jag köpte i Aiya Napa, haha.. Men nej, den fanns inte kvar, ska kolla i stan nån dag. Senare blir det grillad mat här hemma och så ska jag träffa min saknade Linnea.

Ha en go söndag alla!

Kommer ladda upp bilder lite hur som helst från Cypern:


Hemma

Vill inte, vill inte, vill inteeeeeeeeeeee! Vill inte vara hemma redan. Men tyvärr så går tiden så jäkla snabbt så man fattar ingenting.

I alla fall, kom hem igår kväll från Aiya Napa, och jag kan fan inte beskriva hur jävla grym vecka jag har haft där! Helt sjuk vecka med massaaa party och galenskaper, sol och bad och riktigt god mat. Vill redan tillbaka och man blir så nere när man kommer hem till gamla tråkiga Trollhättan och det ösregnar. Skillnad mot när det har varit minst 35 grader varje dag och helt klarblå himmel och sol på Cypern.. Jaja, det är ingen ide och sura för det, man får göra det bästa av the situation.

Kommer säkert ladda upp en del bilder framöver, beroende på hur mycket jag bloggar också. Är så himla trött nu efter resan så idag blir det att ta det jävligt lugnt, ska träffa Evelina också som åker till Miami imorgon, lyckos henne!

Här kommer lite smakprov från resan i alla fall ;):




RSS 2.0