Sovmorgon

Hej bloggen!

Har inte bloggat på tre dagar nu men har inte hunnit. Har knappt varit inne på datorn. Men ska lägga mig nu, är sjukt trött. Har faktiskt sovmorgon till fem i halv ett imorgon så det känns bara underbart! Orkar inte skriva vad jag har gjort de senaste dagarna nu så det bloggar jag om imorgon. Godnatt! ♥


Köpte Veckorevyn häromdagen om ni ville veta, haha. Bara för att ha någon bild att visa så länge =)


VM i friidrott

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

FUCK ALLTSÅ, DET ÄR INTE SANT. Sitter helt spänd och är nästan helt säker på att Usain Bolt ska vinna VM i 100-metersloppet. MEN, så tjuvstartar någon. Jag tänkte bara: Det får inte va Bolt, det får inte va Bolt.. Men det var det. FAN säger jag bara. Han är fan den bästa och förtjänar att vinna, så tjuvstartar han, och då blir man ju diskad. Hatar den regeln! Blev så jävla arg. Haha, ni ska bara veta hur jag levde mig in i det.

Har haft en riktigt go dag än så länge förutom detta då. Nu blir det i alla fall Överby med mamma och sen ska jag träffa Becca. Ha en bra söndag!


Man hade gärna sett honom såhär glad idag


och se han göra sina gester




Men nej, han blev diskad och Johan Blake vann istället, men som tur är är han också jamaican så det var bra. Nu får vi hoppas att Bolt vinner 200-metersloppet istället!


Junkfest

Hejsaaan!

Vaknade värsta tidigt idag, tjugo över nio?! Fett jobbigt när man vill sova längre.. Jaja, låg där ett tag och gick upp och åt frukost. Nu kom jag ganska nyss hem från Överby där jag har varit hela dagen med Jenny. Vi drog till Junkfest först och kollade läget men det regnade så mycket så efter ett tag drog vi in till Överby då och kollade lite. Fick köpt ett par jeans och så käkade vi på bästa Briggen också, sjuuukt god mat där!

Nu taggar jag för ingenting med hög, grym musik, men ikväll blir det lugnt. Ska nämligen ha myskväll med Maria. Perfekt i detta regniga väder vi har här Trollhättan idag!

Förresten, kom på att jag drog till gymmet med Hanna efter skolan igår. Seeen pallade jag plommon med Jenny, bara så ni vet, haha.


Tatuerade mig idag =) haha, ne, men fick sån här låtsatstatuering på Junkfest, hahaha. Cooling! Var bara tvungen att ta en


Massa klistermärken, haha vad fult när jag kollar upp där


Och så gratis Monster på det!


Palla plommon

Heeej bloggen!

Var i skolan idag som vanligt och hade inget språk (vet dock inte om jag ska ha det än) så jag slutade fem i två istället för kvart över tre. Sjukt skönt! Vädret blev helt plötsligt skit bra när vi skulle hem så det var gött, drog hem och solade lite då, fast i typ tio minuter bara, haha. Sen drog jag ut med Jenny och pallade plommon, skräll, och sen drog jag till Sofia där Eve var. Vi chillade först och drog sedan till Jätten. Sen kom Virre, Andreas, Max och Anders också så vi blev en del.

Nu är jag hemma och har nyss sett klart en skit hemsk film på ettan. Ingen skräck utan drama, helt sjuk film?! Jaja, ska nog lägga mig nu. Vi hörs imorgon! ♥


Max pussar Virres doggy, för några veckor sen


bristpårubrik

Hade ju träning förut och det var första efter uppehållet för mig, men det gick la hyffsat ändå. Go träning i alla fall. Efter träningen duschade jag och så har jag kollat på True Talent och Fångarna på fortet igen, hehe. Nu ska jag lägga mig, kommer nog inte somna så här tidigt så kollar väl lite till på tvn i sängen. Puss! ♥


I brist på bilder så får ni en bild på den grymma tacosen vi åt förra veckan, heheee


Intressant

He heeej!

Har varit i skolan idag som vanligt och gjorde lite grejer efter skolan. Snart blir det träning!


Igår med Jenny. Haha, håller upp mitt äpple som vi plockade och Jenny satt och gjorde en krans..


Sommarens alla goda frukter

Blev inget DH-tittande förut. Istället gick jag ut med Jenny och plockade plommon och äpplen, haha, skräll! Men gött var det i alla fall. Älskar sommarens alla frukter och bär, haha, äter alltid som fan av det på sommaren!

Har kollat på True Talent och Fångarna på fortet ikväll. Det börjar bli väldigt många bra program på tv nu, i höst kommer det ännu mer, awesome!

Nu är jag trött så ska faktiskt lägga mig. Godnatt! ♥


Haha, Jenny och jag i helgen när jag sov hos henne


Det ekar över hela staden

Tjenare bloggeeen!

Skola som vanligt idag och den var chill igen. På morgonen lekte vi bara lekar och sånt där, sen lunch och efter lunch började vi köra enligt schemat. Självklart börjar vi med matte, fyfan.. Men det var en chill lektion. Vi pratade mest och plastade böcker. Slutade tio i två idag!

Nu blir det mat och sen kolla lite DH tror jag. Har lite ont i magen fortfarande så får väl chilla lite (undrar hur många gånger jag ska skriva "chill" och "lite").




Jenny och jag i måndags när vi plockade plommon, haha


Sjukt

Kollade på ett jättebra program förut, på tvåan. Jag levde mig in i det så mycket så jag började lipa, haha. Men det var så sjukt intressant. Kan inte fatta att sånt händer.

Kollade nyss DH också, och nu blir det läggdags. Puss! ♥


Igår när jag och Jenny plockade plommon xD :P


It got me thinking

Nemen hej!

Andra dagen i skolan idag, och det gick bra det med. De visade oss runt på skolan, pratade och så fikade vi. Det var väl ungefär det. Kvart över ett slutade vi, riktigt gött! När jag väl kom hem blev det mat och sen kollade jag DH. Har kommit in i en sån period nu igen, illa. Efter det gick jag ut en sväng med Becca och plockade vinbär, igen, haha. Måste plocka bort dom sista innan dom ruttnar ju!

Nu har vi egentligen träning men jag skippar den idag på grund av fucking magont. Perfekt väder att träna i idag och det är första träningen efter uppehållet, magontet kommer ju verkligen lägligt, typiskt.. Så jag får väl ta det rätt lugnt, ska väl kolla DH igen, hehe.

Hörs sen!


In school today! Haha, vi har redan gjort oss hemmastadda


Danni och Lisaa


Ida och Emelie


Första skoldagen

Hellooo!

Första skoldagen idag. Det gick bra men när jag såg min klass tänkte jag bara: vafaaan är det här? Haha, fast det var i början, den känns lite mer okej nu. Men börjar tvivla på om jag har valt rätt linje o.s.v. Men det tror jag att jag har gjort, har ju alltid velat gå omvårdnad och det är den rätta utbildningen för vad jag vill bli så det är fan rätt det här! Bara det att jag funderar på att bli något annat än vad jag tänkt när jag blir stor, haha, nemen jag tänker för mycket.. Det här blir bra!

Vi började ju kvart över två då det var upprop, sen gick vi till klassrummet och pratade. Vi slutade halv fyra. Efter skolan handlade jag med m&p lite och sen åt mat. Träffade Jenny efter det och vi åt plommon och äpple från den fina naturen. Hahaaaaaaaa. Sen var jag med Becca en stund och vi plockade vinbär och åt det med mjölk. Samtidigt kollade vi på Svenska Hollywoodfruar, haha bästa! Såg nåt annat program med fotbollskillar också. Fick smaka på rabarberkräm som Becca har gjort också, sjuuukt god! Åh herre vad jag har käkat frukt idag, men det är göööött!

Nu säger jag godnatt, börjar kvart över åtta imorgon.. Puss! ♥


En av alla dagar jag och Rebecca har ätit vinbär, haha


Back to business

Hejsan!

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, grym kräftskiva! Kvällen slutade med att jag sov hos Rebecca.

Idag har jag varit rätt sliten så har bara tagit det lugnt. Plockade bland annat vinbär med Becca och Hampus, och åt det med mjölk och socker, godaste som finns typ! Sen drog jag med Jenny till Jätten en sväng och köpte lite gott och sen tillbaka till Hampus där Beccis var. Då kollade vi på I am number 4 och sånt där. Nu ikväll har jag duschat och kollat på DH.

Imorgon börjar skolan igen.. Kan inte fatta att sommarlovet är slut? Det känns som att vi nyss fick sommarlov, det går så sjukt snabbt? Så himla synd är det.. Fast faaan vad nöjd jag är med det här lovet alltså, detta är nog mitt bästa sommarlov nånsin! Har gjort mycket grejer och allt som jag har velat så det har vart grymt! Tack alla som har gjort detta lovet till det bästa! ♥

Men nu blir det back to business imorgon. Nu börjar jag gymnasiet och det är lite spänt men inte så faktiskt. Det ska bli kul i alla fall! Är verkligen glad att slippa gamla Lyr nu. Jag börjar kvart över två imorgon, då är det upprop, så jag har en rejäl sovmorgon. Gött det! Men nu är jag jäkligt trött så det blir sovdags. Godnatt! ♥

Några bilder från sommarlovet (faaan, kan inte fatta att det redan är slut, börjar fan lipa snart):






















Kräftskiva

Heej bloggen!

Sitter här och har ganska nyss ätit tacos igen. Var på Överby förut och köpte lite grejer till skolan som börjar på måndag.. Vaknade ju hos Jenny imorses också. Kvällen igår blev skit rolig men sorglig mot slutet. Faaan vad Ida kommer vara saknad!! Vi drog runt tolv hem till Jenny sen och var uppe ett tag till. Idag fick jag plocka massa plommon hos Jenny också, de har hur många som helst så jag plockade en hel påse!

Ikväll är det kräftskiva som gäller. NU KÖR VI!

Här kommer tre bilder från Liseberg:


Jag och Jenny i Sagoslottet, haha


Alla girlsen som var med


Jag och Vilma på Lisseee. Hon fyllde år i förrgår också, grattis baaabe! ♥

Tacos

Åt as god tacos förut bara så ni vet, hej då.

Haha ne skoja, men kan berätta att jag gjorde skit god tacos förut i alla fall. Nu väntar jag på Jenny och sen drar vi till Ida där resten är. Sover hos Jenny inatt också! Btw så kommer brorsan, hans tjej och deras nyfödda barn hit snart också, kul!


Eve och jag i måndags på tjejkvällen. Bästa ♥


Såvert är det

Planen för dagen var att åka till Strandgatan med Jenny och Eve men alla är typ panka och det är ändå skitväder så vi struntar i det, haha. Nu ska jag snart iväg och handla lite med pappsen istället och ikväll blir det tjejkväll hos Ida med brudarna. Ida flyttar imorrn så kommer bli sorgligt :( Hörs senare!


Har en stor gosig tröja på mig idag!


Pictures!

Här kommer lite bilder från förr förra helgen hos Sara. En sjukt rolig kväll och natt med klassen och fler!


Hanna, Danni och Linnea vid matbordet. Vi grillade innan alla kom =)


Brudarna i soffan, det blev film i början av kvällen. Scream 4!




Hanni och jag


Mayo lillen


Hanna och Elias


Vilma, Jenny och Lunkiii


Coola!






Haha, vafan gör dom?


Sleepover


Sara och Lajsie

Taaake on meeee

Sitter och kollar och lyssnar på VH1 nu, skiiit bra musik, massa gamla godingar och klassiker!

Update: ÅÅÅH SPICE GIRLS WANNABE NUU!!!


Rainy day

Godmorgon!

Eller vaknade tolv.. Äter fukost nu och kollar på nåt program på tvn. Idag är det riktigt skitväder. Jävligt tråkigt, men ska i alla fall till Strandgatan senare tror jag. Nu får jag fortsätta att äta lite hääär, puss!


En solig dag på Smögen!


Skön kväll

Kom hem från Överby för ett tag sedan. Vi var där ett tag och kollade lite grejer till skolan och så. Nu har jag precis ätit och senare ska jag träffa Saraaa. Riktigt gött väder ikväll också, en riktig sommarkväll, så ute ska vi nog vara. Ha en go kväll då så hörs vi nog senare!


Haha, så ful

Överby

HEJ!

Kom nyss hem från Maria. Efter stan igår drog vi hem till henne och kollade film med gott och det blev så sent så jag sov där. Mysigt! Vi ska träffas snart igen för att dra till Överby.


Jag och Becca på väg till Lotta på Liseberg förra måndagen


M.J ♥


Sara, John och Emelie


Och lille Albert får vara med på bild också

Stan

Dra mig nu mot stan och möter upp Maria. Det blir la lite kik i affärerna och så blir det käk!




So many boys in here, where do I begin

Godmorgon!

Vaknade fan ett idag, men inte så konstigt för jag var sjukt trött igårkväll och har lagt mig sent varje dag, och gick ju upp tidigt igår också, så det var skönt. Nu tänkte jag äta en god frukost och sen ska jag träffa Maria. Ha en bra dag! ♥

Tre bilder från Smögen med Jenniiepenniie:






Bästa Lisseeee ♥

Hallå bloggen!

Hemma från Liseberg nu, eller har varit det ett tag. Åkte halv elva imorse och tog bussen hem kvart i elva, så har varit där hela dagen med dom bästa. Fan vilken bra dag det har varit, vi hade verkligen skit kul och åkte det mesta! Vi var så feeeett taggade på Atmosfear men sjääälvklart är det något tekniskt fel på den just IDAG, så den var avstängd för dagen, typiskt.. Det var ju den man såg fram emot mest, men aja, vi åkte massa annat roligt i alla fall! Bästa dagen alltså, älska Liseberg!

Bilder kommer nog imorgon, nu ska jag lägga mig. Godnatt ♥


Jenny och jag i början av dagen


Liseberg

Blev en gööör rolig kväll hos Linnea! Vi bakade, spelade spel, kollade massa klipp på Kissie och skrattade sönder. Haha, go kväll!

Imorgon, eller idag, så blir det som sagt Liseberg med en massa homies. Vi drar rätt tidigt och kommer komma hem sent så jag hinner nog inte blogga något imorgon. Hoppas vi får en bra dag där i alla fall!


Tjejkväll

Kom hem från Jenny för ett tag sedan och har ätit nu. Snart kommer Evelina hit och då drar vi till Linnea där det blir tjejkväll med dom goaste. Ha en bra kväll! ♥


Helgen

Hellooo!

Hemma från bästa Halmstad nu. Åkte ju som sagt hem klockan sju igår och min lilla Julia grät för att jag åkte, så då blev det ännu svårare att lämna. Alltid svårt att lämna den staden alltså.. När jag hade kommit till Göteborg missade jag precis bussen hem till Trollhättan, så fick vänta i en timma och en kvart på nästa buss, kul.. Men jag har i alla fall haft en riktigt bra helg där med mina bröder som jag inte träffar så ofta, riktigt bra helg! ♥

Idag är det inte alls fint väder, helt mulet, så det är lite tråkigt. Men jag ska träffa Jenny i alla fall och plocka plommon, hehe. Sen ikväll blir det tydligen inte träning, inte på hela veckan, så då blir det tjejkväll med mitt Stavregäng och Jenny. Imorgon är det LISEBERG som gäller. Fyfan vad jag längtar!!


Resan dit


Filmkväll med bror och Dan


Det var någon Beach Summer grej där som jag kollade lite på


På väg till stranden




Biotimeee


Timy


Haha, sött syskonbarn man har


Faster änglar ♥


Bästa


Bästa staden! ♥

Hejsan!

Har spenderat hela dagen i Halmstad igen men ska åka hem med tåget klockan sju. Hade kunnat stanna tills imorgon men känner att det är skönt och komma hem innan träningen börjar imorgon och så.

Idag har jag i alla fall varit med Timy och resten och kollat i lite affärer och så. Sen drog jag med bröderna, Sara, Julia och Mille och åt pizza. Sjukt god var den! Sen blev det glass till efterrätt också, njuter som bare den här! Men det är så det ska va!

Nu ska jag umgås lite den sista halvtimmen med dom andra. Hare gött, haaaj!

Vill fan inte hem egentligen, haha, vill bo här!!


Jag och Timy på bion igår. Haha, snyggt


Jag och Julia för någon timma sen. Min fina lilla ängel! ♥


Halmstad

Hallå bloggen!

Är faktiskt i Halmstad nu. Kom hit igår, fredag runt sextiden. Är här för att hälsa på mina två bröder som bor här. Fredagkvällen spenderades med Andreas och hans kompis Dan hemma hos Dan. Där gjorde brodern gööör go mat och sen drog vi till Hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Skyline hyrde vi, och den var bra tycker jag. Världens snyggaste kille med också!! Sen drog vi hem och sov i Andreas stora lägenhet, sjukt stor är den så det är ballt. Btw, så ääälskar jag verkligen Halmstad. Staden är så sjukt fin på sommaren också, vill fan flytta hit!

Idag jobbade Andreas så jag gick på stan själv och kollade i några timmar. Híttade en skjorta, köpte glass och kollade på någon Beach Summer grej som höll på där. Trevligt! Sen blev det lite party för att Andreas kompis fyller år, så vi drog till stranden och grillade och sånt med några fler och sen hem till Olleee och chillade. Sen skulle Andreas och hans kompisar ut på krogen så då träffade jag min andra broder Timy, haha, och kollade bio, Captain America 3D. Den var inte jätte bra, men bra var den, helt okej liksom.

Så inatt sover jag hos Timy och imorgon blir det troligtvis hemfärd, kaaanske stannar till måndag =) Nu blir det sovdags, puss! ♥


Biokväll

Det blev bio ikväll, Bridesmaids. Fyfaaan vad den var bra, haha! Så himla rolig och klockren film, riktigt värd att se! Innan jag och Danni drog till bion tog vi en lyxshake på Max också, dom är ju så goda!! Var lite med Becca tidigare på dagen också och plockade vinbär, hehe.

Nu har jag kollat på Desperate Housewives och Big Brother och är trött nu så blir det sängen. Puss! ♥




Torsdag

Hellooo!

Vaknade rätt sent idag, typ halv ett, av att Emelie ringde. Gick ut och pratade med henne lite och sen tog jag en löprunda. Har inte sprungit alls mycket i sommar alltså, måste komma igång lite nu känner jag. Efter det gjorde jag en fräsch sallad och åt. Riktigt god var den faktiskt!

Nu ska jag snart till bästa Jätten och handla med mami och ikväll blir det bio med Danni, om det blir som planerat =)


Just nu


Det senaste

Hej min kära blogg!

Skulle ju berätta lite om vad jag gjorde i helgen.

I fredags spenderade jag min dag med Vilma. En riktigt go dag! Rocky var på tvn på kvällen och vi åt gött till. Rocky har vart hela helgen ju, mina favoritfilmer! Rebecca sov hos mig den natten också eftersom jag var själv hemma hela helgen, hehe.
I lördags kollade jag en spännande match, FCT - IF Elfsborg, med Jenny. Det blev 2-3 till Elfsborg (intresseklubben antecknar). Efter matchen, runt fem, drog vi till Sara L där vi skulle ha klassträff. De flesta i klassen plus fler kom dit och det var en riktigt rolig kväll! Det slutade med att tjejerna i klassen sov hos Sara, mys!
I söndags kollade jag och tjejerna på killarnas match mot Skene. Senare träffades jag och Jenny och gick runt ute i det fina vädret och chillade med godis och grejer! Ännu senare drog jag till Strandgatan med Mirna och Evelina, som jag har saknat såå, hon har vart in Croatia bitch! Riktigt skön kväll!

I måndags då var det ju Lotta på Liseberg som jag har berättat om. Bästa dagen och kvällen på länge! =)

I tisdags, igår drog jag och Jenny som sagt till Smögen tidigt, och var där över dagen. Här hemma spöregnade det men i Smögen var det varmt och sol! Så vi badade, solade, gick på Smögenbryggan, åt god mat och såklart glass! Kusten är det bästa som finns på sommaren! När vi kom hem kollade vi killarnas match igen, DM-match, som dom vann. Grattis killar, semi nästa!

Idag har jag vart i stan med Sara och Sara. Vi åt thaimat och sen skulle Sara L dra så då kollade jag och andra Sara vidare på stan i affärer och så. Hittade en skit fin transperent skjorta som jag la undan också. Mer mot kvällen drog jag och Sara hem till mig och chillade och sen var vi ute, gick till Jätten som vanligt, träffade på goa pojkar och kollade American Pie på tvn, haha. Låter som en rätt go kväll vaaa!

Fan vad lång text det blev då, men ni behöver inte läsa, gör det för min egen skull sååå. Ska nog sova snart, godnatt! ♥

Bilder från i söndags:


Jenny och Lajsie på matchen








Chillin' with ma homie


Mirna och Eve


Eves tattoo


En heldag i Göteborg/Lotta på Liseberg

Hemma nu efter en hel dag på Liseberg, eller aa, nästan. Vi tog halv två bussen och direkt när vi kom dit köpte vi Subway och tog med oss till kön på Liseberg. Vi stod rätt länge och trodde inte vi skulle få alls bra platser för det var sån kö, men bästa Emelie, Sara och John höll platser åt mig, Rebecca och Albert så vi satt as långt fram! Lotta på Liseberg var så sjukt bra ikväll ju? Inte bara för att jag var där men det var ju sista programmet för säsongen och grymma artister med så det var bäst! Riktigt glad att vi drog dit. Vi tänkte inte det först men vi körde på! Har haft en as grym dag i Göteborg med goa människor i alla fall!

Nu måste jag sova, ska upp åtta imorgon för att åka till Smögen med Jenny, så vi hörs nog inte förrän imorrn kväll. Godnatt! ♥


Lägger bara upp en bild nu, måste sova så resten kommer kanske imorgon eller nåt. Vi ville verkligen få en bild med Tomas Ledin, så efter Lotta på Liseberg ställde vi oss bakom scenen där alla artister går ut efteråt (alla i gänget stod och väntade på Tomas men jag stod och väntade på Eric Saade, haha) och väntade i typ en timme. Sen säger en funktionär att Tomas har gått för ett tag sen till sitt hotell, vi ba åååh nej, haha. Men trogna fans som vi var så gick vi till hotellet. Där fick vi inte heller tag på honom men precis när vi tänkte gå så kom han ut ur hissen och jag ba: Tooomas, kan vi få ta en bild med dig. Haha, så vi fick våran bild vi kämpade för!! ;)


Lotta på Liseberg

Nu drar jag på Lotta på Liseberg med Rebecca! Fan vad grymt, har velat gå på det i flera år, haha, så det blir kuuul. Berättar mer om dagarna som gått när jag kommer hem. Ha en bra dag, puss! ♥




RHODOS ♥

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, fan vad jag saknar Rhodos! Det var helt seriöst den bästa veckan i mitt liv, vill bara uppleva den igen! Träffade ju Jean-Pierre från PH och Rodney, Sonia och två av hunkarna från Big Brother där. Så jävla sköna var dom, önska jag tog bilder med dom, men det kanske inte var så tillgängligt just i stunden, haha, men har träffat dom i alla fall. Jävligt grymt! Vill bara tillbaka till älskade Rhodooooos!


Första dagen, underbar känsla!




Papi och mami


Häng vid poolen








En go kväll




Stranden


Redbull blev det en del av!




Souvlaki, så sjukt gott är det! Går ju bara att älska den grekiska maten








Faliraki, Rhodos finaste strand. Tyckte inte det stämde dock




Åt melon nästan varje dag. Det behövdes i värmen kan jag säga!








Hamnen






Solnedgång sista kvällen

Sommarkvällar som denna

Hejsan!

Blev en mysig kväll igår med Becca och Hampeee. Vi kollade på film, 13 snart 30. Har sett den as många gånger men tröttnar aldrig!

Idag vaknade jag upp till strålande sol igen, så jag och Jenny drog till kanalen och badade och solade där. Där låg vi i några timmar, fyfan vad gött det var! Senare blev det tacos till middag och mer mot kvällen träffade jag Jenny och Virre. Vi mötte upp Max och David också och chillade. Blev en riktigt go sommarkväll, har saknat detta!

Nu sitter jag här vid datorn och äter nötter, kom nyss hem. Ska nog kolla på en serie på fyran med Joel Kinnaman nu, den verkar rätt bra faktiskt. Älskar ju han som skådespelare så det blir nog inget annat än grymt!

Har förresten fått tillbaks min mobil från lagning nu, så jäkla gött!

Lite randombilder från måndag och tisdag:


Jag ser ut att ha kul i alla fall, haha






Jordgubbar på bryggan










Haha, snacka om fetto!


Vinbääär

Åt för ett tag sen med Beccis och nu sitter vi hos Hampus. Snart drar vi ut till kullen och äter vinbär, hehe. BÄSTA! ♥


HAHA, hitta en gammal bild på Becca bak i arkivet

Nordkroken

Hej bloggen!

Kom hem från Nordkroken för ett tag sen. Det var fint väder idag igen så jag åkte dit med Rebecca och hennes mamma och det var riktigt skönt! Nu börjar det åska så det var tur att vi åkte hem. Ska med mamma till jätten snart och sen käka och ikväll blir det mys med Becca med baguette, aoli och kräftor. Riktigt somrigt!


Rebecca och jag ♥






Härlig dag!

Fan vad jag är trött!

Har vart trött sen klockan tolv men går fan inte och lägger mig, haha.. Dagen har spenderats på Garddis med Jenny, Sara och Sara i alla fall. Solen försvann efter ett tag så vi var inte där så länge, men en del bad och sol blev det ändå. Efter stranden kollade jag och Jenny match och sen drog jag hem och tittade på Allsång på Skansen med mami. Det är allt mysigt det programmet, eller vad säger ni? ;) haha, äkta sommar! Sen kom Daniella hit och vi hade en mysig kväll med film och gott till.

NU ska jag lägga mig. Godnatt! ♥






Hahaha, Danni skickade dom ikväll. Detta var innan sommarlovet någon gång, haha, så fula!


Garddis

Det blir bad med Jenny på Gardesanna, hoppas solen håller sig framme hela dagen!


Sol och bad!

Hallå bloggen!

Vaknade för en liten stund sen. Idag är det jätte fint väder så det blir nog bad idag igen.

Igår var aldrig jag och Jenny på badhuset för det var rätt mycket folk och så, så vi drog till kanalen och badade istället, och lade oss på gräset och solade lite. Efter det gick vi in till stan och köpte jordgubbar och satte oss och åt på bryggan. Mysigt! Mot kvällen drog vi till Sara där en massa andra tjejer i klassen var. Hela kvällen var vi där och snackade och sånt, fick hamburgare också, haha. Gott!

Nu ska jag fixa mig lite. Ha en bra dag! ♥


Jag och Rebecca i Stockholm. Ska ladda upp bilder från där någon dag, har en del därifrån, men så länge så kommer dom lite då och då


Badhuset

Godmorgon!

Vaknade för typ en timme sen men ändå.. Nu ska jag ut och luncha med mami och sen blir det badhuset med Jenny. Det är väldigt varmt idag och fint väder så klaaart man ska bada då!


Haha, lite perverst smile


RSS 2.0