Middag med en goding!

Hemma från Överby nu. Köpte faktiskt ett par färgade byxor, riktigt vårigt!

Nu sitter jag och lyssnar på en massa gammal 80-talsmusik, haha. Musiken förr är fan oslagbar, fan vad grym den var. Det är verkligen en helt annan stil på låtar idag, självklart är dom också bra.

Snart ska jag i alla fall till stan för att äta med Daniella. Ska bli riktigt mysigt och kommer tillbringa hela kvällen med henne!

Nu ska jag fortsätta att vara social med mami. Hoppas ni får en bra lördag! =)♥


Tar en några veckor gammal bild på mig

Överby

Godmorgon!

Vaknade ganska tidigt idag. Tycker det är så jobbigt när man verkligen vill sova mer. Men det var i alla fall strålande sol när jag vaknade och det är det fortfarande så det får man fan tacka för. Äntligen lite sol och inget regn som det har varit varje dag hela veckan. =D 

Jag har i alla fall ätit frukost nu, en väldigt annorlunda sådan haha, och snart blir det Överby med Evelina!


Kolla vad god frukost jag åt förra helgen. Älskar frukostar och allt vad man kan göra med dem. Havregrynsgröt har jag ätit i flera år och tröttnar aldrig, en stor favorit!

Långhelg!

Hej heeeej!

Finally friday!! Och den här veckan har varit fullspäckad med plugg, men nu är det gjort i alla fall. Det var ju som sagt svenska nationella igår och så hade jag ett hemprov att lämna in också. Sen gick jag ut och gick med min Eve också.
Idag hade jag sovmorgon till tio, då det var föreläsning på Hebeteatern om Anabola Steroider. Var nära att inte kunna kolla på den för att det var fullt men jag lyckades komma in, hehe. Sen åt jag lunch på stan med Eve, Maria och Mikaela och sen fick jag vänta ett tag tills franskan började då det var nationellt prov igen, hörförståelse. Vågar inte säga hur det gick riktigt, vi får se.
När jag kom hem blev det i alla fall kinamat till middag, åååh vad gott det är! Och nu ska jag dra till Evelina för att tillbringa min kväll där. Yeah, härlig start på långhelgen som nu är kommen! :D

Så himla fin vän, bästa Maria!!


Eve Lillyyy


Maria&Mikaela. Kör på en mindre storlek på bilderna ibland eftersom dom skärs av annars

Somebody that I used to know

Sitter och nynnar på Somebody that I used to know nu, ifall ni ville veta, haha.. Älskar den låten, kan vara bland de bästa just nu! Är verkligen allätare när det gäller musik. Jag gillar pop, rock, hårdrock, RnB, hiphop, techno, house osv.. Vissa genrer mer i olika perioder! Jag älskar musik helt enkelt!

Idag är det i alla fall onsdag. Var ju som sagt ledig i måndags och då sov jag för det första ut och sedan blev det solosång, tidigare än vanligt. På kvällen blev det även ett Dans Fuego-pass med Danni, roligt pass, man blev dock inte så trött.
Igår, tisdag, hade vi nationellt prov i svenska i skolan, läsförståelsen. Efter den slutade vi så slutade runt kvart över elva. Senare blev det övning med bandet jag skulle sjunga med på kvällen, och sen var det solokonsert! Jag sjöng Mercy med Duffy och det gick bra. Det var framförallt roligt och många bra solosångare!

Idag hade jag sovmorgon och slutade också lite tidigare, så blev ingen lång skoldag. Sitter här och dricker kaffe och måste sätta igång med plugget. Har en inlämning imorgon som jag inte fattar något på och har inte ens börjat, så det är bara att köra igång!

Imorgon är det nationellt prov i svenska, uppsats, som gäller, i tre fucking timmar!! Men det ska man nog klara av, gäller bara att ladda upp ordentligt med energi! Slutar tidigare imorgon också.

Hoppas ni har en bra onsdag!


Yesterday


Kolla min katt förut, vad söööt


Lillen ♥

Ledig imorgon

Hej bloggen!

Åt en mysig frukost med mamma imorses och lite senare blev det att träffa Maria. Blev mycket snack, och snart ska jag till Lisa där Danni och Emma också kommer befinna sig ikväll. Vi är lediga imorgon från skolan för att lärarna är i Stockholm så vi ska ha myskväll med godis och sånt däraaa. Riktigt mysigt!

Ha en bra söndagskväll ni med! =)




Yayyy

Kvällen

Godkväller!

Linnea gick hem för ett tag sedan. Hon har vart här ikväll och vi kollade film och lite annat. Mys! Jag ska nog faktiskt snart lägga mig, börjar bli lite trött. Imorgon har jag också lite trevliga planer!

Godnatt ♥


Jag och Eve igår. Haha cp

Härliga lördagar!

Hallå där!

Idag är det en riktigt härlig dag! Kan man inte alltid tänka så, haha. Man borde verkligen uppskatta varje dag och att man faktiskt lever. Känns som jag ska dö nu bara för jag skrev det men det är faktiskt så.

Började dagen med en ordentlig löptur, på 1 mil! Tänkte inte alls springa så långt först men det kändes så bra så jag fortsatte. Så himla skönt och efter det blev det en stor och god frukost!
Nu har jag kommit hem från stan för en stund sedan också. Var där med Evelina och vi gick runt lite i Oden och satte oss på Bryggan i det fina vädret. Vi gick också in i en butik där de säljer jättebilliga grejer, 10 kronor styck för en film, så självklart köpte jag, två stycken. =)

Nu ska jag äta mat och ikväll ska jag troligtvis umgås med Linnea. Ha en bra lördag hörrni! =) ♥


Min fina vän, love u!

Helg!!

Heeeej!

Kom hem från Evelina för ett tag sedan där jag spenderade min kväll med henne och Jenny. Hade tänkt och lägga mig nu för att jag är trött men då sätter mamma och min kusin på massa hög musik, haha, så jag lär ju inte kunna sova..

Förövrigt idag så hade jag ju svenska nationella muntligt prov i skolan som gick helt okej och sen var det ridning på eftermiddagen. Det var fan sjukt kul, det var as längesedan jag red, haha. Har bara ridit två gånger innan så det var riktigt kul!

Måste bara säga att det är otroligt skönt med fredag idag också! Är även ledig på måndag så det blir lite långhelg för mig, grymt!


På väg till ridningen idag, haha, Emelie asså


Lajzie och Hanni


Blev tacos till middag idag. Kan vara bland det godaste!!


Finaste vännerna man kan få ♥


Ååååh vad jobbigt när jag inte kan fixa vändningen på bilderna. Tro mig, jag har testat på alla sätt, är inte dum, haha :) Vad bitchigt det lät, men måste ju förklara mig, haha!

Spikön

Hejsan bloggen!

Blev som sagt spinning i tisdags med Danni och lite matteplugg. Igår, onsdag, blev det också matteplugg eftersom vi hade matteprov idag. Var även ute och sprang och var med Evelina efter plugget. Slutade tidigt för hade ingen svenska, så hann med en del!

Idag har det vart skola och då blev det då matteprov och en föreläsning om sex och förhållanden osv. Riktigt intressant faktiskt! :D Har förberett mig inför svenska nationella muntligt prov imorgon men förutom det så tog jag en promenad runt Spikön förut med goa Linnea. Riktigt skönt!

Nu ska jag lägga mig och titta på BB. Imorgon ska vi rida med skolan på idrottslektionen, haha, undrar hur det kommer gå.. Kul ska det bli i alla fall!

UPDATE: Måste ju även gratta Brynäs till 13:e SM-guldet ikväll, grattis grattis! Även fast jag är ett troget Frölunda-fan ;)


Lilla ankorna jadaaa


Haha, Linnea höll på med sina egna grejer..


Love u girl!


Solo

Hellooo!

Jäklar vilken regn/snöskur det kom helt plötsligt, sjukt.. Idag började skolan igen och det var väl ganska lugnt där. Skulle egentligen spunnit med Daniella idag men det blir solosång istället, blir spinning imorgon med henne!


Det funkar inte att vända mina iPhonebilder så dom blir på snedden ibland tyvärr. Åt chokladpåskkanin på lovet, hehe

Tired, going to sleep

Ååh, synd att Joe åkte ut ur BB ikväll. Han är så söööt, haha, men jaja, det är ju ett spel. Har i alla fall pluggat lite ikväll men blev inte helt klar, får nog fixa det imorgon lite grann. Jag är ganska så trött nu så det blir att lägga sig snart. Har sovmorgon imorgon också, känns riktigt skönt en måndag efter ett lov!

Godnatt ♥


Käk med bästa på Grillhouse igår!

Söndag

Hallå hallå!

Söndag idag då.. Har varit så trött idag men för övrigt har jag träffa Eve och Jenny en stund. Vi tog en liten promenad och sen gick vi in på Jätten. Väl där välte vi ner några chokladhyllor så att alla kollade på oss, hahaha, det är fan bara vi som lyckas. Fan vad vi skämdes men fan vad kul det var, haha!

Nu väntar jag på Eve som ska lämna en sak och sen är det dags att börja plugga lite för mig. Ikväll blir det Big Brother live som jag ser fram emot, eftersom jag inte sett BB så mycket denna veckan. Hörs nog sen, ha en bra dag! =)


Fruktsallad ♥

Pirateees

Hemma nu efter en mysig kväll hos Maria. Det blev Pirates of the Carribean-tittande och sen fick vi se att den tredje av de filmerna gick på tv, haha.. Så vi hade nog hellre velat se den men det sket ju sig. Blev en mysig och sen kväll i alla fall! Älskar ju Pirates filmerna och Johnny Depp slår ju allt och alla!

Nu ska jag gå och lägga mig. Sista dagen på lovet imorgon, ångest, ångest, ÅNGEST! Måste plugga och skit, fuck it. Jaja, man kan ju inte bara leva loppan ;) GODNATT! ♣ ♥ ♦


Jag häromdagen

Brist på rubrik jaoooo

Hejhej!

Vaknade sent idag för att det blev så sent inatt. Rensade bilder i mobilen och det var ju över 1000 bilder så hade en del att göra, haha. Blev i alla fall en dusch direkt när jag vaknade och sedan drog jag en sväng till stan med Evelina. Vi kikade runt lite och sedan blev det käk på Grillhouse. Huuur gott som helst!

Nu är jag hemma och ikväll ska jag nog träffa Maria och kanske Eve. Vi får se vad vi hittar på!


Fick Converse och jättegott amerikanskt godis av Eve när hon kom hem från England. Fick bli marinblå denna gång. Världens bästa vän!

Härliga Göteborg!

Heeej bloggen. Vilken underbar dag va? :D

Haha, fuck it. Nej skoja. Men det är ju fredag den 13:e idag och jag hade en del otur imorses kan jag säga. Allt från sega vänner till sega bilar i trafiken när man har bråttom, haha, vilken morgon alltså. Men allt ordnade sig tillslut, jag behövde nämligen åka till Göteborg för att byta tillbaka en jeansväst jag inte var riktigt nöjd med. Så med mig följde bästa Daniella och väl där kikade vi runt lite och åt god mat! Väldigt mysig dag med henne och både jag och Danni hittade en skit snygg blommig kavaj som vi köpte, twins, haha. Nej men båda gillade den verkligen så det blev så.

Direkt efter Göteborg blev det till Strandgatan för en fika med några tjejer i klassen. Det blev fint väder senare så vi satt på uteserveringen, riktigt härligt! Efteråt drog jag till Evelina. Hade lite andra planer men min mobil dog så mitt enda val var att dra dit eller hem så drog ju självklart dit. Har haft en skön kväll med henne i alla fall och imorgon blir det nog till stan en sväng med henne också.

Nu börjar jag bli trött så ska faktiskt snart lägga mig. Puss och godnatt!


Innan all stress satte igång, haha


Buffé i Göteborg!


Strandgatan - fikaaa






Giiirls

...

Vill bara skriva av mig lite!

Förstår inte varför vissa ljuger om varför de inte kan göra vissa saker, följa med till vissa ställen osv, eller varför folk ljuger över huvudtaget. Visst, vita lögner kan man ta, men att ljuga om småsaker är det värsta jag vet folk gör. Säg bara som det är istället, det är fan bättre än att ljuga om det. Ni förstår nog inte ett skit vad jag pratar om men jag själv fattar och det är det som är grejen. Jag hatar helt enkelt när folk ljuger om saker, både stora och små saker. Det är dock inte jag som förlorar på det, utan det är de personerna. Det är jag som får uppleva desto mer och göra saker i mitt liv, så jag borde fan inte bry mig egentligen. Ville bara få skrivet detta, och ni behöver inte fatta!

Tack för mig, kommer ett gladare inlägg snart.



Hemma från bion för ett tag sedan, och fan vad jag lipade! Om man lipar i vanliga fall till den så tro fan man lipar på en storbildsskärm i 3D med högt ljud. Det är den finaste och bästa filmen som gjorts alltså, helt oslagbar!

Får bli samma bild Jenny la upp på sin blogg och en till:





TITANIC ♥

Blev lite fix i stan förut, behövde fixa med banken och lite sånt så nu är det fixat. HAHA, fan vad mycket fixande jag har med i texten då.

Har ganska nyss ätit och snart blir det bussen till stan igen, eftersom det blir bio ikväll. TITANIC MED JENNY BABE! ♥


Måste säga att jag ser fruktansvärt sur ut. Det var jag inte dock, haha, skulle precis åka till Halmstad här.

Titanic i 3D ikväll!

Godmorgon!

Vaknade runt tolv idag och gick ganska snabbt upp för frukost. Snart blir det en promenad till stan med Jenny för att hämta ut biobiljetter. Ikväll ska vi se Titanic på bio, underbart! Kan ju vara världens bästa film enligt mig, och tänk att se den på bio! 3h och 15min är den och med 3D, helt awesome! Så jag lägntar tills ikväll kan jag säga ;) Skulle egentligen träffat Emma på stan också men det kom upp lite annat i vägen så det får bli en annan dag.

Nu ska jag börja fixa mig!




Fika med min goding igår

Påskhelgen!

Hej min kära blogg!

Hade en grymt bra helg i Halmstad. Det blev att jag stannade till måndag istället för lördag, eftersom att jag hade det så kul, för att det är lov, jag älskar att vara där och jag ville inte hem. I fredags, långfredagen kom vi ju och då blev det pizzakäk, umgås med min ena bror och Let's Dance på kvällen. På lördagen, påskafton, så blev det först påsklunch hos Timy, och efter det drog jag hem till Andreas där det blev lite festligheter som började tidigt på dagen och slutade sent på natten, riktigt rolig kväll kan jag säga! I söndags, påskdagen, drog jag till badhuset med lilla Julia, det var skit längesen jag var där, haha, så det var roligt! Senare grillade vi alla hemma hos Timy, för då tittade solen fram. Sen på måndagen, annandag påsk, blev det tidig hemfärd och jag ville verkligen inte hem men hade andra planer så var tvungen. Det blev lång väntetid i Göteborg så det blev en liten shoppingrunda där då också.

När jag kom hem träffade jag Rebecca en stund och sen på kvällen träffade jag Julia och Maria. Sov sedan hos Maria.
I tisdags, igår då, så var jag med Maria på dagen och på kvällen drog jag hem till Linnea där vi självklart kollade DH och myste.
Idag har jag varit en sväng på stan med Daniella för lite kik i affärer och fika. Sen senare och hela kvällen har jag träffat Evelina, som äntligeeeeen kommit hem från England nu!! Med oss var också Mikaela, Maria, Jenny, Sofia och Josse så vi var några stycken, alltid roligt! Eve hade köpt ett par Converse till mig också och jättegott godis så blev skitglad, hihi, bästa!

Och måste bara säga att jävlar vad jag har ätit godis under påskhelgen alltså, haha. Men det är så det ska vara, LOVE IT! Btw, GLAD PÅSK har jag glömt att säga! ♥

Nu blir det snart sängen, godnatt och sovgott! ♥

Bildbomb från de senaste dagarna, mest från Halmstad:





Pizzatimeee


Haha, så ful


Haha, skelögd Timy? Sara är fin i alla fall :)


Påskmat ♥



Dessert!


Däckar runt femtiden, good work!




Söta Julia på väg till badhuset




Lilla Mille och Sofia







I väntan på att tåget från Göteborg ska åka




Haha, var as svårt att hitta påskägget i år alltså. Vissa har ju vuxit ifrån detta men fan inte jag, det är ju en tradition att leta påskägg!


Linneas söta hund igår, lilla Greta då

En solig söndag med D!

Träffade också Daniella förra söndagen då jag grillade. Ville skriva det separat i ett inlägg eftersom jag ska lägga upp några bilder från det, och det blev så många bilder på förra inlägget så får änna dela upp det lite! :)

Det var en jättemysig dag med henne på bryggan i perfekt vårväder, där vi satt med varsin lyxshake! Vi gick också runt spikön och kollade lite.














Våffla från samma dag, våffeldagen, också!

Bildbomb

Helgen som var har jag ju redan skrivit om, förutom fredag då det blev en hemmakväll hos min lilla sjukling. Let's dance började ju då så det kollade vi på och så gick även American Pie på tvn, bästa! Träffade även Ida, Eve, Linnea och Erika en stund på dagen för att säga hejdå till Ida som åker hem igen.
Förra torsdagen (pratar alltså inte om denna veckan, utan förra veckan) var det långöppet på Överby, till klockan tio, så dit drog jag nästan direkt efter skolan med mamma. Fick köpt lite fina grejer faktiskt och det blev att vi var hemma halv tio, så det blev ett tag där, fast vi handlade mat osv också.
I onsdags träffade jag min going Linnea igen för en fika på Strandgatan. Satt där ett långt tag och när jag kom hem blev det att kolla Sveriges Mästerkock-final. Tycker att Sigrid var en värdig vinnare, hejade på henne!
På förra tisdagen träffade jag Vilma en stund och vi gick till vårat gamla vanliga ställe och käkade jordgubbar in tha awesome weather. Hade också nationellt prov muntligt i engelska.
Förra måndagen var det solosång som vanligt och jag började äntligen tillfriskna från min jäkla förkylning.
På söndagen innan där, 25/3, var det årets första grillning på schemat, lax blev det, eftersom det var så fint väder då. Sjukt underbart! Och eftersom att det var våffeldagen blev det ju självklart våfflor också. Sen på kvällen kollade jag när TFK spelade match, med Virre och Ida.
På lördagen hade min kusin konfirmation så då blev det kyrkan, det var riktigt fint väder då också! Mot kvällen träffade jag Eve och Maria för pizzakäk och andra roligheter.

Bildbomb från det senaste:



Jordgubbar med en saknad Vilma






Fika med Linnea





Tjejkväll hos Emma, haha kolla Lizzie





Massa mer godsaker än detta var det, tro mig!


Haha, bästa Fatlume!


Girlsen, inte riktigt alla




Dudesen

Konfirmationsbarnet


Goa Åsa och mami


Haha, asså vafan

Maria och jag på pizzerian, Eve fotar


Ananas i solen!

Yeah!

Tjockaste kvällen på länge ikväll! Köpte massa med Linnea och bara tryckte i oss, men det är man fan värd efter ett par hårda veckor i skolan och för att fira in påsklovet! Imorgon blir det som sagt Halmstad, antingen bara till lördag eller så får jag välja att stanna till söndag, får se hur jag gör. Blir i alla fall att gå upp lite tidigare imorgon då.

Efter detta inlägget tänkte jag skriva vad jag gjorde förra veckan, för min egen skull, så igga bara om i vill :) Med detta inlägg säger jag godnatt, sitter själv och kollar tv och Linnea har nyss gått hem. Puss! ♥


LIKEA A BOSS KVÄLL!

Skärtorsdag + Påsklov!

Tjenare!

Nu är det ÄNTLIGEN PÅSKLOV!! Fyfan vad underbart, som jag har längtat alltså! Hade dock prov idag i skolan och gick till klockan fyra, så det var lite segare men nu är det ju gjort. Igår bestod dagen av att plugga inför provet idag och så fyllde även min goa pappa år så det blev att fira honom, med en jättegod kladdkaka med chokladfudge jag gjorde, kan visa bild imorgon eller något, hehe.

Nu har jag precis skrivit klart en engelskauppgift som skulle skickas in idag så NU kan jag ta lov påriktigt! Nu ska jag möta upp Linnea N och fixa inför kvällen. Blir mys med henne ikväll, en bra start på lovet tycker jag, för imorgon bär det av till Halmstad!


Såhär känner jag just nu!




Lite härliga vårbilder

Håltimma

Hallå!

Sitter i skolan och ska plugga lite, medan några andra har nationellt prov i svenska, muntligt. Hade som sagt franska imorses och sen håltimma, och sedan lunch (sprödbakad fisk idag, mums), och efter denna lektion slutar jag. Ska med Emma hem direkt efter skolan och vi ska plugga, undrar hur det kommer gå? Men måste verkligen det så vi får fan inte hitta på annat att göra alltså, haha.. Nu får jag återgå till arbetet, eller kanske skriver ett till inlägg om vad som hände förra veckan och förra helgen och så? Jag får se!


Mmm, godaste melonen i söndags!

Mondayyy

Godkväll bloggen!

Har nyss kollat på Big Brother och fan vad extremt det har blivit, cp barn hela högen, men gillar vissa av dom ändå, hihi!

Förövrigt så har dagen spenderats av skola, en joggingtur och en massa plugg. Har prov på 50 sidor i medicin på torsdag så måste plugga sönder denna veckan, orkaaaar inte. Det tar fan upp min fritid, skulle egentligen till n3 idag och kolla på några vänner som uppträdde, med Virre, men fan heller, det gick inte..

Jaja, nu blir det sängen. Taggar att gå upp tidigt för att ha franska imorgon medan nästan resten av klassen börjar halv ett, yey!


Säger bara: Beat it! Snyggaste tishan på länge!

Dagen efter

Hej bloggen!

Tänkte bara säga hej och att jag inte mår så bra, haha. Eller mår bättre nu än förut men fyfan alltså. Men det är smällar man får ta efter en toppenkväll med härligt folk. Jag, Josse Kallunki och Paulina drog alltså till weedtorp för lite parteyyy hos Myggan. Blev att jag sov hos Josse också, orkade inte ta mig hem. Annars idag har jag bara gått hem från Josse för lite luft, käkat, chillat och sovit. Har inte orkat göra nånting typ och var så sjukt trött efter natten. Tog en dusch förut i alla fall som behövdes och nu kollar jag Big Brother. Sen blir det sängen. Godnatt så länge ♥

UPDATE: Fan vad tråkigt att Jimmy åkte ut. Gillar både han och Amandus but still.. Riktigt jävla tråkigt!

Lite bilder från kvällen:












Kolla vad sötaaa, imorses

RSS 2.0