Ute med Jenny

Kom nyss in efter att ha varit ute en stund med Jenny. Snart blir det käk och vi ska nog vara sen igen. Sitter och käkar chips nu och åt godis förut, skit bra innan jag ska äta mat, haha. Får fan lägga av nu!


Blev sjukt sugen på jordgubbar när jag såg denna bilden!


Mission Impossible

Haaaj!

Var rätt mysigt igår kväll faktiskt, jag kollade på Mission Impossible 2 med mamma ♥ Bra film det där, alla dom filmerna är det tycker jag! Idag går väl nog trean också, och i förrgår gick ju ettan, hehe, på tv4+ om någon undrar. Idag ska jag träffa Jenny, var ju ett tag sen nu eftersom båda har varit borta. Nu ska jag hitta nåt att ta på mig, kram! ♥


För några dagar sedan


WESC

Hejsan!

Är hemma från Haverdal nu, har varit det ett tag. Vi åkte hem idag istället eftersom att det är så dåligt väder, blåsigt och regnigt, usch. Men man får göra det bästa av det, ska väl titta på film ikväll, äkta filmväder nu!

I onsdags när vi kom till Haverdal var vi i Beccas kusiners stuga själva. Det var fint väder då så vi drog till den underbara stranden och badade, där vi brände oss på brännmaneter, haha. Resten av dagen chillade vi. På vägen till Haverdal samma dag så åkte vi till Freeport på vägen. Sjukt grymt där, massa märkesaffärer med rea och allt, köpte en tröja där som jag visar där nere. 

Igår, torsdag, så kom hennes kusiner och vi var med dom. Vi hade det sjukt kul och på kvällen blev det pizza!

Idag har vi spelat kort och åkt till ett fikaställe och sånt mysigt. Efter fikan åkte vi hem och på vägen åt vi på donken. Känner mig jävligt nyttig alltså. Onsdag: donken, torsdag: pizza, fredag: donken, haha.

Blir nog film snart då, puss! ♥


Tröjan jag köpte!


Halmstad igen

Hej!

Idag har jag solat och badat nästan hela dagen med Linnea. Sjukt gött var det! Senare på kvällen kollade vi på film, Obsessed där Beyonce är med, älskar den filmen, har sett den förut. Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, imorgon ska jag upp typ kvart i nio för att följa med Rebecca och hennes family till Haverdal, det ligger i Halmstad. Vi ska vara där tills på lördag eller söndag så det blir nog ingen bloggning förens då. Vi hörs då då, för jag tror inte jag hinner blogga imorgon. Puss och godnatt! ♥


Haha, lilla Beccis


Sol + bad

Hallå bloggen!

Idag ska jag vara med Linnea och eftersom att det är grymt väder, sol och varmt, så ska vi ju såklart bada och sola. Ska snart åka till henne så ska vi nog bada i hennes pool eller på Garddis!

Ha en bra dag! ♥


Stan

Hallå där!

Igår var jag med Hampus och Andreas en stund och sen hade jag filmkväll med Becca. Idag har jag varit hela dagen med Maria, det var jätte längesen, så det var skit kul! Vi var i stan och fikade och gick runt och sånt där. Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska nog kolla lite tv och så. Godnatt! ♥


Min söta lilla katt, som heter Katt, haha. Vilken fantasi alltså!


I guess I don't know my own strenght

Hej bloggen!

Kom nyss ut ur duschen. Idag är jag sjukt trött, vaknade tjugo över sju imorse av något flygplan och efter det kunde jag inte somna om på ett långt tag. När jag väl somnade så drömde jag en mardröm och vaknade igen o.s.v. Jaja, tur att det är sommarlov! Det har regnat hela dagen idag så det är ju inte så kul att gå ut nu men blir väl mest film idag och kanske träffa någon. Ha det gött, haaaj!


Haha, hittade en gammal bild på mig. Tror det är från 2008 eller nåt ;) Likt?


I can only tell you what it feels like

Hallå där!

Idag har jag tagit det jävligt lugnt, jag har varit med lite vänner och så men mest suttit inne på grund av att det har varit mulet idag. Men nu ikväll är det as gött väder, solen skiner och så. Nu sitter jag och lyssnar på musik och sen får vi se vad som händer, kram!


Haha så fail.............


Nyvaken

Godmorgon!

För mig är det i alla fall morgon, jag vaknade nu, haha. Så blir det när man lägger sig sent varje kväll på typ hela sommarlovet. Nu vet jag inte om jag ska äta frukost eller vänta tills det blir mat, hehe. Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar.


Hittade jordgubbar i min trädgård igår :D


Och sen åt jag sjukt mycket vinbär hos Eve


Virre och Eve

Baby, we can do it. We can do it all night

Ikväll har jag gått runt och chillat lite med Evelina, Veronica och Linnea. Kom hem typ runt halv tolv och satte mig och kollade på Alien som gick på 6:an med mamma. Nu lyssnar jag på musik och grejer, och som alla nog vet så är den senaste bästa låten den här, helt underbart grym:


Eminems rap i denna låten är fan helt amazing!


I can't tell you what it really is

Haaaj!

Idag har jag inte gjort något speciellt, har typ varit med Hampus, Rebecca, Andreas och Erik en stund. Blir väl dom nu igen förutom Becca som är på väg till Skåne nu. Imorse joggade jag med Becca också, det behövdes! Drar nog ut nu, puss!


Har skjortan på mig idag




Some pictures

Jag har ju inte lagt upp så mycket bilder från dagarna nu på det senaste för att det inte har funkat men nu funkar det så här har ni några bilder!


Badhuset med Jenny, Sara, Sara och Julia




Trampbåt i Hafsten med Rebecca, Hampus, Gabriel och Marcus














Underbara Hafsten!




Färjan till Lysekil


Sofia och Johanna påväg upp till Hafstenstoppen


Rebecca on the top!


Världens utsikt


Mötte en orm på vägen ner


On the beach in Halmstad, Tylösand!


Andreas, bror!






Härligt vatten!




Någon såg ju SuperSnällaSilverSara och StålHenrik på fallens ;)


Adept!




Fotboll på kullen med vänner plus katten, hehe


Satt och chillade på bryggan på Fallens dagar!


Med Jenny och Vilma


Vilma skämde ut sig genom att springa i en boll på vatten, haha. Fyfan vad jag skrattade!


Fallens avlustades med fyrverkerier






Den sista raketen var awsomeee!


Vinbär har man ju inte ätit lite av i sommar


Härlig kväll med Evelina och Sofia..


och Veronica och Jenny såklart ;)




Tog lite randompics hos Becca igår






Läppstiftet som jag kallar det, i Göteborg idag!


Jag och Jenny på väg hem i bussen. Haha, fan vad galet det blev, jag tror alla på
bussen tyckte vi var as störande.

Sådär, här var det en del bilder ja, men det är sånt man får räkna med ;)




Göteborg

Hallå där!

Igår skulle jag ha åkt ut till Saxenhov (ett badställe) med Jenny och hennes familj men vädret gav inte riktigt med sig i början av dagen i alla fall så det blev inget. Men sen sprack det upp och det blev rätt så grymt väder så jag drog till Nordkroken med Rebecca och hennes mamma. Så jäkla gött var det, svalkande vatten, stekande sol och iskall glass! På kvällen fick jag jäkligt god mat hemma hos henne, grillat kött och sånt där.

Idag har jag och Jenny varit i bästa Göteborg! Gothia cup håller ju på där nu så vi drog dit för att se på det men också såklart för att shoppa ;) Det blev ju mest titt i affärer och sånt, vi kollade inte så länge på Gothia. Fick köpt ett par shorts och en skjorta:

Bilderna är tagna med mobilen så det är dålig kvalite, kameran är ju sönder


Skjorta från Rut m. fl.


Shorts från Kappahl




Out with some idiots

Hallååå där!

Inatt sov jag hos Rebecca och var med henne hela dagen så det blev inte mycket bloggning då. Idag har jag varit i stan med Jenny. Vi satte oss på bryggan nere vid kanalen och åt Max hamburgare och drack lyxshake därifrån, gott! Nu ska jag ut med henne igen och Evelina och Veronica på det, detta känns fan inte bra, haha jodå.

Puss ♥


It's over

Godmorgon!

Vaknade runt ett och har suttit här ett tag nu. Ska snart äta frukost, men funderar på att jogga innan. Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med Rebecca, vi får se. Tycker det är tråkigt att fallens dagar är slut i alla fall..


Mjölkchoklad

Hejsan hejsan!

Nyss hemkommen ifrån stan där fyrverkerierna höll på och fallen släpptes. Skit coola raketer som vanligt, det kommer nog bilder på dom och kanske någon video. Ville bara säga att jag kom inte hem själv, utan jag fick jäkligt gott sällskap hem:


Stjärnvinst vare ja!

The City

Drar mig nu ner till stan med Jenny och Vilma för att kika lite. Blir nog käk och annat där och ikväll blir det ju som sagt fyrverkerier!


I can really use a wish right now

Godmorgon!

Jag vaknade typ kvart i ett idag, som jag har gjort typ alla andra dagar, haha. Har nyss ätit frukost och sånt. Idag blir det fallens dagar med Jenny och Vilma igen, sista dagen idag. Så ikväll blir det lite fyrverkerier och fallen släpps och grejer. Synd att inte min kamera funkar för vill så gärna ta massa bilder på allt jag gör och fina grejer men men.. Får ta med mobilen så länge. Kan nog låna min systers kamera också ;)


Just nu med pyjamaströja

You only hear what you want to hear

Hallå dääär!

Jag kom hem runt typ tolv ikväll efter en dag på stan med Vilma och Jenny igen. Det är ju som sagt fallens dagar så dom flesta är typ där hela dagen. Nu ikväll spelade ju Adept och tror ni dom var grymma eller? ASSÅÅÅH HERREGUUUD, FAN VAD DOM ÄR GRYMMA!!! FAN VAD JAG ÄLSKAR DOM!!!!!!!! Haha, var bara tvungen att skriva av mig. Alltså dom är så jäkla grymma och även live var dom hur bra som helst. Jag tog på en av gitarristerna, hehe. Han stod precis framför mig! Sitter och lyssnar på deras grymma musik nu, här kommer några fler låtar än den jag la upp igår:




Fallens dagar

Hej bloggen!

Jag gick ju upp kvart över sju imorse för att köra moppe och det gick bra. Snart kan jag ta körkortet! Resten av dagen har för det mesta tillbringats i stan med Vilma och Jenny. Det är ju fallens dagar här i Trollhättan nu så det kan man inte missa. Det är grymt där eftersom att man träffar en massa folk och kan gå runt och kolla och så, mycket mer gör man inte, haha. Men imorgon ska en massa band spela och bl.a. Adept ska spela så då måste jag se! Jag älskar Adept, så jävla grymma!

Här kommer en låt med dom:


I början kanske den inte låter så bra men lyssna på hela. Jag gillar nästan verkligen all musik, nu på senare så har jag börjat gilla låtar i denna stilen!

Remember me

Hallå!

Idag har jag varit med Jenny, Vilma och Sara. Vi var ute en stund och gick sedan in och sjöng singstar, hehe. Sen efter ett tag var jag tvungen att dra till min moppekörskola. Skulle köra runt i stan för att visa hur bra jag kör. Ska dit imorrn och köra också, klockan åtta på morgonen. Seriöst, orkar inte. Nu ikväll har jag kollat på film med Vilma. Remember me med Robert Pattinson blev det. Fyfan vad bra den var, men så sorglig. Jaja, måste lägga mig, ska ju upp runt sju så här kan jag inte sitta länge till. Puss & kram ♥


Dom här är bland annat med!




Snyggingen


Kameran = Off

Ikväll blev det att vara med några vänner och äta vinbär med mjölk och socker, så gott! Har kollat på tv ett tag nu och ska fixa mig inför sängen, är sjukt trött. Vi hörs imorgon, godnatt! ♥

Jag skulle jätte gärna vilja ta bilder på vad jag gör på dagarna men min kamera har det blivit något fel på så det går inte att ta bilder nu, så ni får nöja er med mobil eller cam bilder så länge. Bättre än inget! Men tycker det är så tråkigt när jag inte har bilder från dagarna och det tycker väl säkert ni med så ville bara säga att min kamera är sönder.




Haha, har det rätt kul med dessa roliga effekter ;)

Hemma

Hellooo!

Jag är hemma från Halmstad nu, rätt gött ändå. Det är inte kul att åka därifrån för jag älskar verkligen den underbara staden, men att komma hem. Har varit borta i några veckor nu och har bara varit hemma typ en dag och sen dratt nånstans igen, men nu har jag vart på alla ställen vi brukar åka till på sommaren så nu kan jag planera nya grejer.

Nu ska jag nog ta en dusch, eller kanske en joggingtur innan. Det var as längesen jag tränade!


Min bror som vi hälsade på och mamma! Han ser typ liten och rädd ut där, haha.

Just nu

Hallå där!

Idag var vi ju som sagt i en kyrka, hehe, och annars så har vi bara chillat och ätit typ, haha. Sjukt härligt! Klockan är fan mycket nu och jag ska upp rätt tidigt för hemfärd imorgon så måste sova nu, godnatt! ♥


Jag just nu

Åska

Hej bloggen!

Det blir ju som sagt dålig uppdatering nu när jag är i Halmstad hos min bror.

I söndags var det jätte varmt som alla andra dagar och en del sol så vi drog till stranden, Tylösand och badade och solade, härligt! Vi var där nästan hela dagen och sen på kvällen var det ju dags för fotbolls-VM, Holland - Spanien. Och Spanien vann ju, som jag ville, shit vad glad jag blev alltså. Jag skrek som fan av glädje, haha. Sen gick jag och lade mig. Det är svårt att sova här för det är så himla varmt så man svettas vad man än har på sig.

Igår var det finaste dagen så vi drog till stranden igen. Där var vi hela dagen och kom hem rätt sent. Vi gjorde mat och åt den halv tio på kvällen, haha. Sen var det en bra film på tvn som jag såg också. Inatt har det åskat en del, världens blixtrar också så det blev inte mycket sömn inatt alltså. Vaknade hela tiden typ.

Men idag är det mulet så vi ska bara ta det lugnt. Mamma vill till någon kyrka så vi ska dit nu. Sen får vi se vad som händer. Nu blev det mycket här, puss! ♥

Det är jätte tråkigt att jag inte har några bilder här men det är ju roligare med någon bild i alla fall:


"Det kan hända dig" hette filmen jag såg igår, någon mer som såg den på trean? Bl.a. Nicolas Cage var med, bra film tycker jag!

Brad Pitt

Igår kollade vi på en film med Brad Pitt, Fight Club, på kvällen med marängswiss, gott! Idag har vi varit på Tylösand här i Halmstad och badat och solat, men vi kom dock dit lite sent så fick inte så mycket färg på kroppen. Men imorgon blir det nog stranden igen och då jäklar! Nu ikväll var vi på en uteservering och åt mat och kollade på Tyskland - Uruguay. Tyskland vann, fan vad bra! Tycker dom är värda den vinsten, dom har varit så grymma nu i VM. Vi kom hem runt tolv eller nåt och satte på ytterligare en film med Brad Pitt, Kalifornia heter den, som tog slut nu. Nu är klockan fan mycket så jag ska lägga mig och läsa lite i Hänt Bild tror jag. Den är enligt mig den bästa skvallertidningen. Godnatt! ♥
Blir ju inte så mycket bilder nu när jag inte har med mig USB-sladden hit.


Sjukt snygga Brad!


Gammalt omslag

Stan

Hej bloggen!

Nu är jag i Halmstad. Kom hit igår kväll efter sju någon gång. Idag ska vi nog till stan och kika lite. Älskar stan här, så himla mysig! Drar dit nu tror jag. Ha en bra dag ♥

Tycker denna är väldigt bra. Har haft den i huvet ett tag nu!

Halmstad

Hejsan!

Igårkväll råkade jag somna hos Hampus så jag sov där inatt, haha. Vaknade typ runt elva och åt frukost och sen drog jag hem. Nu har jag packat lite och sånt för snart drar jag till Halmstad för att hälsa på min bror där, ska bli gött! Så det blir nog dålig uppdatering, som det senaste, men ska försöka slänga in något inlägg. Nu ska jag dra, vi hörs. Puss! ♥

Gammal bild

Ute

Hallå där!

Igår kom ju Becca och Johanna ut till Hafsten och vi åt på restaurangen, gick till hafstenstoppen och annat kul. Sen följde jag och min syster med dom hem och sov här hemma inatt. Idag vaknade jag runt halv elva och gick upp och kolla tv och sånt där. Kom nyss hem efter att ha varit med Evelina idag. Är verkligen skit trött nu, vet inte varför, kanske för lite sömn. Ska dra ut en stund nu med Becca och Hampus och några tror jag, puss ♥

Härlig bild från förra sommaren!

Frukost

Godmorgon!

Jag vaknade runt nio idag för att jag var tvungen att gå upp då, haha. Rebecca och Johanna ska komma ut hit till Hafsten idag över dagen, kul! Vi kommer nog åka trampbåt och äta på restaurangen som vi brukar. Nu blir det frukost!


Haha, skit söt bild på Jenny och mig på Skadevi

Lysekil

Hej bloggen!

Det var en grym kväll igår med Rebecca och några fler, skit kul. Idag har jag dratt till kusten igen och ska vara här tills på onsdag. Jag är på en camping som heter Hafsten, älskar't! Idag tog vi färjan över till Lysekil, jag och min familj. Där åt vi mat, gick runt lite och köpte glass. Mysigt! Imorgon kommer Becca och hennes syster kanske hit över dagen. Nu ska jag titta på tv, puss! ♥

Blir inte några nya bilder när jag bloggar härifrån!


Haha, en random bild. Har inga bilder på den här datorn!

Skadevi Cup

Hemma från Skadevi nu. Det gick sådär men vi kom till b-slutspel och kom fram till semifinal där vi förlorade på straffar, sån jäkla otur. Jaja, så blev det men vi hade det jävligt kul i alla fall. Nu ikväll ska jag vara med Rebecca. Puss ♥
Rebecca och Sofia. Haha, vad går ni på?

Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher

Bästa låten alltså, så jäkla härlig!



Make us feel proud

Hallå där!

Jag sov ju hos Danni inatt så jag vaknade hos henne och åt sedan frukost o.s.v. Sen drog jag hem och har nyss dushcat och har vart hemma idag för att bara slappa lite. Imorgon är det ju Skadevi Cup. Men måste börja packa nu tills imorrn och sen drar jag till Danni för att sova hos henne inatt igen. Om vi inte hörs mer ikväll så hörs vi nog på söndag skulle jag tro, när jag har kommit hem från Skadevi. Puss o kram! ♥


Jag i fredags på midsommar, mitt hår har bleknat jätte mycket nu i sommar

RSS 2.0