Kläder

Jag har en del t-shirtar men den mesta delen av dom är t-shirtar från Ginatricot. Dom är enkla och lagom snygga så jag gillar dom. Älskar texterna på också. Vad tycker ni? Hade den blå/gröna på mig idag!





Kom på att jag hade en till sedan, haha, så den fick bli tagen ensam. Har kanske någon mer men orkar inte riva ur hela garderoben! ;)

Two plus two, I'm gon' undress you

Sitter nu hemma hos Sara L (Lunkan) med Jenny och är inne på datan. Blir jävligt sura på oss själva när vi sitter inne i det här fina vädret, haha. Men vi drar nog ut snart. Här får ni Hotel room service med Pitbull, tycker den är grymt go, äkta partylåt! ;)


Måndag

Hallå där!
 
Nu är det måndag igen, ny vecka och nya tag. Nu är det fan näst sista veckan innan sommarlovet. Fyfan vad gött! Kom nyss hem från skolan och ska snart göra mat. Senare drar jag nog ut med någon eller joggar eller nåt sånt. Det är bra väder idag, sol och varmt så vill ju passa på att vara ute då. Nu är kycklingen tinad, dags o steka!


Tårta

Hemma efter match för ett tag sedan. Vi spelade mot Hjärtum/Lilla Edet och vann med 4-2, fan vad gött! Har ätit tårta och myst med familjen lite nu också, eftersom att det är mors-dag idag. Ska kolla dom sista tio minutrarna av Parlamentet nu, puss! ♥
Haha, jag på en Malmö-Halmia match med min bror

Grymt!

Hej bloggen!

As grym kväll igår. Jag, Jenny, Julia, Sara, Hanna, Elin och Agnes gick runt och kolla bilarna på cruisigen ett långt tag. Efter några timmar blev det kallt och då drog vi in och käka korv med bröd som Julias pappa grillade till oss. Älskar nattkäk! Så snackade vi och myste. Kom hem någon gång efter tolv. Såklart så träffade vi ju massa annat folk på stan, alla var där typ.
Idag är det ju mors-dag, så grattis mamma, jag älskar dig! ♥ Jag har match idag mot hjärtum borta, har fan inte lust med det idag egentligen. Är så trött efter gårdagen och vaknade först runt tio kanske, fast somnade om sen som tur var, till tolv.

Förresten, Tyskland vann ju Eurovision Song Contest igår, vad tycker ni om det? Om låten och henne? Jag gillade inte alls låten först när jag hörde den i tisdags men sen har jag hört den mer och mer och började faktiskt gilla den så jag är glad över att Lena vann!


Yeee

Snart drar jag till stan med Jenny. Vi kommer dra till Julia och grilla med massa först och sen drar alla ut och kollar på bilarna. Ha en bra kväll för det ska jag ha, KRAM! ♥
Såhär ser jag ut nu! Blev några snabba bilder för nu ska jag snart dra.

Cruising

Hej bloggen!
Vaknade rätt tidigt idag, halv tio, tidigt för mig i alla fall. Har inte tagit på mig eller sminkat mig eller nåt än, har bara suttit vid datorn hela förmiddagen. Men ska fixa mig nu, för ikväll blir det cruisingen i stan med massa folk. Det är massa raggarbilar som kör runt i stan och sånt, det är rätt kul och se på. Först drar vi till Julia och grillar och sen ut. Vi hörs nog innan jag åker, puss! ♥
Innan träningen i torsdags

Hos Jenny

Har inte orkat blogga idag så bloggar först nu, har inte ens varit inne på datorn sen nu.
Sitter hos Jenny och käkar godis. Först idag var det skola som vanligt och sen drog jag hem och kollade på tv. Åt sedan pizza och drog till jätten med Jenny. Sen drog vi hem till henne och nu har jag varit här hela kvällen ;) Fan vad tråkigt inlägg det blev, haha. Men ska dra mig hemåt nu, sedan ska jag sova. Puss&kram! ♥
Bilden är inte från idag ;)

Meet me at the hotelroom

Hemma från träningen nu! Ska snart kolla på tv, en Eurovision-deltvävling. Anna Bergendahl är ju med idag för att kvala sig in i tävlingen som är på lördag. Tror ni att hon går vidare?

Nu till något helt annat. Här kommer några bilder från min konfirmation och födelsedag:

Haha, ser lite ledsen ut men var helt tvärtom


I kyrkan när vi gick in


Här sjunger vi


Julia och jag läser en bibeltext


Här spelar vi en pjäs, som var en del av våran "predikan"






Jag tänder mitt dopljus




Hela konfirmationsgruppen


Här hade vi varit ute i regnet ;)




Julia och jag


Jenny och jag


Alla flickor


Hampus och Rebecca hemma hos mig








Testar lite nytt


Mamma och Julia, min brors barn


Lite grejer jag fick


Jag blåser ut ljusen


Cheesecake, så sjukt god!


Min bror Timy ringde och gratta mig, han kunde inte komma


Lite släkt


Jag försöker starta moppen, haha


Sofia skjutsar mig, haha kolla minen på mig


Kör lite själv i klänning och allt ;)

Jajemen, det blev en hel del bilder hörrni, haha, men här har ni och kolla på lite. Nu ska jag snart lägga mig, det tog ett tag att ladda upp bilderna så jag har kollat på tv och ätit och allt redan, hehe. Vi hörs imorrn, godnatt! ♥

Dåligt bloggande

Hej bloggen!
Förlåt för dåligt bloggande, bloggade aldrig igår. Men igår så hade jag sovmorgon, as gött, för vi hade friluftsdag. Vi gick runt i skogen till en massa stationer och sånt där, 6 km gick vi. På kvällen sedan så skulle jag och mitt fotbollslag tillbaka dit för att springa en mara. Marathonstafetten heter det loppet som vi skulle springa. Då skulle man springa 18 varv sammanlagt och alla tjejer i laget sprang ett varv var förutom vissa som sprang två varv. Det var kul i alla fall! Men var väldigt trött idag efter det.
Idag har jag haft skola och snart ska jag göra mat. Ikväll blir det träning, bloggar nog innan den börjar. Kram!
Jag, Jenny och Sara L gjorde raggmunkar och stekte bacon i tisdags på hemkunskapen ;)
På en station igår på friluftsdagen så kastade vi stövel, så här bra kastade Ludvig :)




Jag och Jenny i skolan
Lisa och Hanna, snyggingar
Dålig bild, tagen med Sara Ls mobil. Jag och Jenny igår på friluftsdagen!

I follow you until you love me

Hej bloggen!
Hemma från skolan för typ några timmar sen och har bara suttit och kollat på tv ett tag. Har träning senare och efter blir det Desperate Housewives ikväll och ska försöka lägga mig efter det. Hörs nog senare, kram!
Den här tröjan har jag på mig idag!

Nu kör vi!

Rubriken har inget med texten att göra ;)

Hallå där!
Tog en liten joggingrunda med min syster som sagt förut och efteråt stack jag till stip och kollade på killarna i våran ålders match, med Jenny, Evelina, Veronica och Sofia. Drog hem efter matchen och åt och nu sitter jag här. Ska lägga mig typ snart, är trött assåååh. Vi hörs imorrn, puss! ♥
Gammal bild på mig och Jenny, gööör söta! Inte så stor skillnad ändå, haha

Nothin' on you

Tycker denna låten är sjukt härlig, har lyssnat på den ett bra tag nu!
Nu drar jag ut på en joggingrunda med min syster.


Complicated

Hej bloggen!
Bloggade aldrig igår eftersom att det var jäkligt bra väder och så hade vi match mot Vänersborg. Det blev 2-2, vi tar dom nästa gång!
Idag var det back to school igen efter två veckors prao. Fyfan, det suger, men nu är det inte långt kvar, bara tre veckor som vi hoppas går snabbt. Nu ska jag äta och senare får vi se vad som händer. Kram!
Denna filmen såg jag i helgen, bra film!

Sommar

Hej bloggen!
Har inte orkat eller kunnat blogga idag. Har varit på klassbollen och skött om chokladhjulet från elva till ett och stannade kvar och tittade en stund sen. Drog hem sen och kollade lite på hockey-VM, Sverige mot Tjeckien. FAAAN! Sverige var så jävla nära på att vinna, men nej, det gjorde ju Tjeckien, blir så fucking arg. Haha, jaja. Solade lite också och handlade med mamma. Sedan åt jag tacos och drog till jätten igen med Jenny och Linnea. Nu är jag hemma och ska snart mysa framför tvn. Idag har det varit sjukt fint väder, stark sol och så varmt, så jävla gött, så har inte orkat vara inne på datorn över huvudtaget. Kanske slänger in något mer inlägg sen. Puss ♥



Härliga bilder från förra året i början av åttan. Har kunnat gå runt i shorts idag så varmt det var, äkta sommarväder! ♥

Trött

Tror ni jag är trött eller? Är så sjukt trött, ska fan lägga mig snart. Ska upp liiite tidigare imorgon, jag ska sköta något chokladhjul med några andra på klassbollen. Klassbollen är en fotbollstävling som en massa klasser upp till 6an i Trollhättan får vara med på. Orkar fan inte.
Ikväll har jag gått en promenad med Danni och kollat tv, släkten är värst var det på femman, och en annan bra med Tom Cruise var det på ettan. Ska som sagt lägga mig snart, känner mig nästan som att jag börjar bli sjuk, fan, det är inte läge för det just nu. Vi får hoppas på att jag inte blir det. Godnatt! ♥

Freeedag!

ÄNTLIGEN FREDAG!
Fan vad gött. Sista dagen på praon idag och idag var vi på Gräsviken med de gamla. Jag var på samma ställe när vi hade konfirmationsläger. Det var faktiskt kul, vi sjöng, hade tipspromenad och åt värsta mycket, haha, höll på och spy efteråt. När jag kom hem stack jag till stan med Jenny. Vi kollade runt lite och jag åt där och köpte ny foundation. Ikväll får vi se vad som händer, blir väl fredagsmys som vanligt. Kram!
Bilder från förra året. Blir många gamla fina vår/sommarbilder nu!

Vädret ♥

Hej bloggen!

Bloggar aldrig på morgonen eftersom att jag inte hinner så första inlägget blir alltid på eftermiddagen. Kom på att jag lovade ju att ladda upp bilder från konfirmationen och min födelsedag i lördags men det har jag inte gjort, förlåt mig, har bara inte orkat ladda upp dem än.

Idag har jag som vanligt varit på prao och där bjöd jag ju på kladdkaka. De tyckte den var jätte god som tur var! När jag kom hem åt jag spaghetti och köttfärssås och resten av kladdkakan till efterrätt. Ska snart på träning. Idag är det sjukt varmt, som igår, så himla skönt!

Två bilder från Gran Canaria i februari
P.S Detta inlägg skrev jag tidigare idag men datorn cpade så fick ladda upp det nu istället.

Kladdkaka

Denna sköna varma kväll har jag spenderat med först Jenny en stund och sedan Rebecca. Jag och Jenny åkte moppe och jag och Becca köpte glass, så gott! Nu på kvällen har jag gjort en kladdkaka tills imorgon. Jag ska bjuda personalen där jag praoar på det, som tack typ, hehe. Nu ska jag lägga mig, är så himla trött på morgonen för att jag lägger mig så sent så nu måste jag sova. Sov gott ♥

Från träningslägret i Landskrona

Hot

Hallå!

Idag är det sjuuukt grymt väder, det är sol och jäkligt varmt ute, äntligen! Har ju varit på prao som vanligt idag och efter praon fick jag hämta min syster i stan och sen joggade jag en liten runda med pappa. För en stund sedan åt jag mat och nu ska jag ut med Jenny. Får se vad vi hittar på, kanske köper glass och åker moppe eller nåt. Inne ska vi fan inte vara i alla fall.

Ha en fin kväll, kram! ♥




Härliga sommarbilder från förra året!

Desperate Housewives

Efter träningen fixade jag kvällsmat och satte mig och tittade på Desperate Housewives, så sjukt spännande är det nu! Ska lägga mig typ nu, är inte lite trött. Imorgon blir det en ny praodag och efter praon har jag inget planerat, gött. Hörs imorrn, godnatt! ♥




Fergalicious

Snart ska jag på träning och här får ni en till låt med Fergie så länge!


Don't call my name

Hej bloggen!
Hemma från praon för mer än en timma sen och har ätit. Senare blir det träningen, orkar fan inte idag, är helt slut i benen och hela kroppen. Har låtarna Alejandro och Paparazzi med Lady GaGa på hjärnan nu, älskar dom, så jäkla bra! ♥


You know that I love you boy

Blev väldigt tråkigt bloggande idag tyvärr. Har inte haft någon lust att blogga och har inte haft nåt att skriva. Men nu ska jag ut med Becca en stund i alla fall. Tyvärr kommer inte bilderna från i lördags idag heller, pallar inte, haha, sorry. Men imorgon eller onsdag i alla fall, lovar! Detta blir nog det sista inlägget för ikväll tror jag, så vi hörs imorrn! ♥
Frapino från Espresso house, har inga speciella bilder att visa nu så lägger upp lite gamla random bilder

And they might say: Hey!

Hej bloggen!
Är hemma från praon nu. Ska snart äta och senare kanske det blir en joggingrunda eller något. Idag ska jag fan ta det rätt lugnt, är sjukt trött.
Förra året

Lunch

Godmorgon!
Gick upp halv åtta idag för att dra på prao. Jag är ju på ett ålderdomshem, dom gamla är så söta. Nu har jag lunch så jag drog hem och ska käka nu, sen drar jag tillbaka till "jobbet". Bilder från i lördags kommer senare ikväll skulle jag tro.
Ha en bra dag! ♥
Är inne på min systers dator så har knappt några bilder här. En bild på snygga Victoria Beckham kan ni få!

Moppeee

Har varit ute en sväng på moppen nu, fick inte igång den först så stod där som värsta fånet, haha. Men nu ska jag sova, är rätt så trött och måste ha sööömn efter denna sjuka helg. Godnatt&sovgott! ♥
Äter kebab i vintras, haha

Förlust

Hemma från matchen nu, vi förlorade tyvärr med 3-0. Jag åt när jag kom hem och ska snart äta lite cheesecake från igår. Imorrn är det måndag igen och en ny praovecka väntar.

Här är några bilder från min förra födelsedag, när jag fyllde 14!
Min tårta
Jag och tårtan
Fina rosor
Vi hade tjejkväll förra året på min födelsedag så då gjorde tjejerna tårta och paj för mig och Lisa som fyllde år 3 maj
Alla tjejer, några fattas

Födelsedag och konfirmation!

Hej bloggen!
Igår fyllde jag ju som sagt år och hade konifirmation, så blev därför inget bloggande. Jag fyllde 15! Eftersom att jag hade konfirmation också så fick min familj komma upp runt halv åtta och gratta mig med frukost och presenter. Sedan gick jag upp och fixade håret, sminkade mig och tog på mig min klänning. Sen bar det av till kyrkan där vi skulle öva lite innan konfirmationen började klockan elva. Man såg hur släkten och alla folk började komma in och jag var så himla nervös när vi skulle gå in. Men det gick jätte bra och hela gudstjänsten gick bra och det var fan roligt!
När gudstjänsten var slut fick alla ta kort på en och sen drog vi hem för att välkomna gästerna och för att äta. Vi hade jätte god mat, kallskuret heter det. Det var potatissallad, skinka, rostbiff, fläskfilé och en massa frukter och grönsaker som tomat, gurka, melon, vindruvor, ananas m.m. Till efterrätt blev det cheesecake, som var jätte god. När vi åt sjöng alla för mig och jag öppnade mina presenter som jag hade fått. Sen gick alla gäster hem och kvällen fortsatte att bli bra, jag och Becca stack till jätten och köpte gott och kollade sedan på tv och myste. Jag fick faktiskt en moppe i födelsedagspresent (:D) så vi körde runt på den typ hela kvällen också. Sen gick vi hem till mig där vi åt nattkäk, det kallskurna fanns det massa kvar av så det åt vi. Jag lade mig ungefär vid två.
Den här dagen var absolut min bästa födelsedag någonsin, tror jag, haha, nemen det var den nog! Att alla gäster kom, att jag konfirmerade mig samma dag, jag fick moppe och en massa pengar. Så jäkla grym dag! ♥
I födelsedagspresent fick jag:
En ring
ett korshalsband
pengar
Grey's Anatomy säsong 3 (har säsong 1&2)
en moppe (röd)
Avatar (från Danni dagen innan)
blommor
I konfirmationspresent fick jag:
Pengar! (av dom flesta)
en jätte söt rosa tavla
ett halsband
ett par örhängen
flera armband
en godisskål
blommor
Bilder från dagen kommer imorgon. Detta blev ett väldigt långt inlägg men hoppas ni orkar läsa! ;)

Gårdagen

Hej bloggen!
Hann aldrig blogga igår för att jag fyllde år och konfirmerade mig, på samma dag. Bloggar mer om det sen för nu ska jag på match i Wargön. Hörs sen, kram!

Snart är det jag som är kung

Har bara chillat ikväll. Chattat, lyssnat på musik och käkat! Nu ska jag lägga mig så att jag orkar upp imorgon, ska upp rätt tidigt. Godnatt! ♥


Städar

Hjälper till och städar här hemma nu inför imorrn, eller jag har bara strukit ett par gardiner, haha. Sitter och äter melon just nu, så gott! Daniella kom hit för en stund sen och gav mig en present i förskott för vi träffas inte imorrn, så gulligt. Fan vad glad jag blev! Fick Avatar, ett kort och jätte fina rosor, tack så jätte mycket babe! Nu ska jag nog sätta på någon film och mysa lite, kanske blir att jag ser Avatar? Vi får se!
Presenten från Danni ♥
Efter att jag och Becca hade joggat föurt plockade vi lite vitsippor

Joggat

Efter att jag hade varit på stan med Danni drog jag till Hampus där Becca var, för att ge henne hennes present. Hon fick ett presentkort på Ginatricot på 100kr + ett kort. Därefter hängde hon med mig på en joggintur, och nu har jag duschat.
Imorgon väntar en grym dag, jag fyller nämligen år och har konfirmation. Är värsta spänd inför konfirmationen alltså. Ni får veta mer imorrn. Nu ska jag hjälpa till att städa här hemma, måla naglarna och testa det jag ska ha på mig imorgon. Hörs senare, kram!
Har ju redan lagt upp den här bilden på klänningen men det är i alla fall denna jag ska ha på konfirmationen imorgon!

Stan

Shooo!

Hade skrivit ett inlägg men så kraschade mitt jävla internet så får skriva om det nu, åååh. I alla fall, jag vaknade runt tio och kollade på MTV. Åt sedan frukost och fixade mig. Snart drar jag till jätten och stan med Danni för att köpa present till Becca som fyllde år förra torsdagen, haha, har inte hunnit köpa nåt än. Ska köpa typ strumpbyxor också. Senare får vi se vad som händer.
Ha en bra dag! ♥
Btw: Jag lovade ju att ladda upp bilder från Gran Canaria när jag hade vart där, men har glömt det så här kommer två i alla fall ;)
Milkshake
Sex on the beach

Not myself tonight

Sitter och lyssnar på Not myself tonight med Christina Aguilera just nu, den är fan bra. Hon är bra, hennes bästa är typ dirty. Eller jag vet inte, hon har många bra låtar! Haha, i alla fall. Var ute en stund med Danni förut, as gött, det är så himla bra att det är ljusare på kvällarna nu. Ska snart lägga mig, är så sjuuukt trött alltså. Hörs mer imorgon, sov gott! ♥
Fina Christina!

Mys

Hellooo bloggen!
Imorse klockan elva hade jag ju match. Vi spela skit bra och skulle ha vunnit matchen, men istället blev det 3-3. Aja, bättre än att förlora. Efter matchen drog jag och Daniella till jätten och köpte gott, och hyrde filmen 2012. Fan vad grym den var, så himla värd att se. Har ni sett den? När vi hade kollat på den och myst chillade vi en stund och jag kom hem nyss för att äta. Ska äta nu och sen drar jag till Danni igen. Vi är ju lediga idag och imorgon, sooo damn good! Hörs senare, kraaam!
Danni och jag, love u! ♥

Paparazzi

Har varit hos Jenny hela kvällen och ska hem nu. Är sjukt trött och har match imorgon klockan elva, tagga! Vi har suttit och nördat paparazzi med grymmaste Lady GaGa. När jag kommer hem så kommer jag fan lägga mig med en gång så det här blir sista inlägget för idag. Godnatt! ♥
Jag påväg till Ullevi med skolan ;)

Heeelg

Hej bloggen!
Har praoat idag och efter praon tog jag en väldigt kort joggingrunda i ösregnet. Nu håller jag på att göra mat och snart ska jag vara med Jenny. Imorrn är det Kristihimmelfärdsdagen (stavning) och på fredag är det ju klämdag så blir värsta långhelgen, så jäkla gött!! Nu måste jag gå och kolla till kycklingen. Hörs sen, puss!
Haha, sweet bild, menar det!

Grattis!

Hejhej!
Har knappt bloggat idag, har haft fullt upp. Först prao från halv nio till kvart i tre. Sen hade vi en sista konfirmationsträff innan själva konfirmationen på lördag, vi fotograferades, övade, fikade och sånt där. Direkt efter det hade jag fotbollsträning, och efter den så stack jag ut en stund med Evelina, Veronica och Sofia. Nu har jag suttit här i typ två timmar och måste lägga mig nu, blir nog mer bloggande imorgon. Puss&kram! ♥
Grattis till Johanna som fyller 17 idag! ♥ Hon och jag på kusten i somras.

She got it all

Hola!

Jag tog en joggintur förut och Jenny kunde följa med mig, fast på cykel, haha. Resten av kvällen har jag bara kollat på tv, och ska snart lägga mig, har lagt mig sent varje kväll nu det sista, så orkar knappt gå upp på morgonen. Men nu jävlar blir det nya tag, haha, nemen måste lägga mig tidigare än vanligt i alla fall. Godnatt! ♥
Mycket gammal bild ;)

Bilder

Några bilder från konfirmationen och när vi grattade Emelie igår kväll! ;)


In the curch












Alla konfirmander






Maria och Julia, jätte fina var ni! Var egentligen där för att titta på mitt kusinbarn Daniel men då visade det sig att dom här tjejerna gick i samma konfirmationsgrupp som honom. Jag och Maria är gamla kompisar =)




Fina Maria


På väg till Emelie. Becca langar minen




Johanna var på G


There's so many ways to love ya

Hej!
Idag har jag ju praoat på ett ålderdomshem. Det var fan kul! Dom gamla är så jäkla söta, fick spela boule med dom och allt, haha. Jag åt nudlar när jag kom hem och nu tänkte jag dra ut och jogga en kort bit, bilder från konfirmationen igår kommer senare. Kram!
Idag har jag på mig den här t-shirten. Bilden är tagen när den var nyköpt

Prao

Hellooo!
Idag har jag varit på en släktings konfirmation och haft match så har inte kunnat blogga mycket. Konfirmationen var helt okej, eller rolig eller vad man ska säga, haha. Efteråt var det direkt till Sollebrunn för match. Dom brukar typ alltid vinna över oss, men idag så vann vi med 5-3, fan vad gött!
När jag kom hem åt jag kvällsmat tills Becca och Johanna kom för att hämta mig och min syster. Dom ville ta med oss till Emelie som fyller 17 år idag, GRATTIS! ♥ Vi kom med en paj, glass och presenter till Emelie och hon blev as glad. Där stannade vi i någon timma och nu måste jag verkligen lägga mig, är trött och ska upp på PRAO imorgon! :D Sjukt gött att slippa skolan i två veckor. Jag ska praoa på ett ålderdomshem som min mamma har jobbat på.
Nu måste jag sova. Några bilder från konfirmationen kommer upp imorrn. Godnatt! ♥
Lägret i Lanskrona när vi badade i det kalla vattnet

Dusch

Good morning!
Jag vaknade nyss och nu måste jag duscha, ska ju på konfirmation snart. Efter det blir det match i Sollebrunn, tagga! Vi hörs senare, puss!

Nothing on you

Hej bloggen!
Kom hem från Becca för en stund sen. Mysig kväll, med komedifilmer, tårta, godis, chips och driiicka! Nu måste jag lägga mig, ska upp och kolla på min släktings konfirmation klockan tolv imorgon. Godnatt! ♥
Seriös Becciiis

Boring

Jag har tänkt på att min blogg är väldigt tråkig egentligen. Jag skriver liksom bara vad jag gör på dagarna, och inget annat. Jag kanske skulle börja med dagens outfit eller nåt sånt? Jag ska i alla fall ladda upp bilder på nyinköpta grejer och ladda upp mer musik och så, och snart vill jag byta header. Får se när det blir.
Nu ska jag i alla fall till Rebecca!
Min söta lilla katt som sov i mitt knä förut

Teen mom

Hallå!
Inatt somnade jag runt halv tre, tre någon gång så jag sov till typ halv ett idag. Gött att sova ut! Åt frukost när jag kom upp och satte mig vid tvn och kollade Teen mom på MTV. Har kollat på det hela morgonen. Såg i tidningen också att Lady GaGa hade varit grym igår när hon uppträdde i Stockholm. Bad romance och Poker face fick 5+, Telephone var strålande och stenhård, Just dance var ett blixtrande shownummer och basen var tung, haha. Grymt, vill se henneee irl!
Senare ska jag till Rebecca där Hampus också ska vara. Vi ska ha filmkväll för att Rebecca fyllde år i torsdags. Nu ska jag kolla tv igen.
Ha en bra dag. Kram!
Maci, Ryan och Bentley i Teen mom. Ryan är så sjukt snygg!

Lady GaGa - So awesome

Nu är jag jätte trött. Har varit det hela dagen, och ändå hade jag sovmorgon idag. Konstigt det där. Har i alla fall kollat på Lejonkungen ikväll med Ben&Jerry's, sjukt gott, fast var faktiskt inte så sugen på det ikväll.
Imorgon ska ju Lady GaGa uppträda i Stockholm. Egentligen hade jag kanske fått åka och se henne som jag verkligen verkligen vill men så blev det inte, ångrar verkligen det nu. Hon är så sjukt grym. Hennes stil och utseende och röst och ALLT. Allt är så grymt med henne, jag älskar henne!

Ska snart lägga mig, så godnatt! ♥




OMG

Sitter och nördar OMG med Usher lite, hehe. Var nyss på jätten med Jenny och köpte lite gott. Snart kommer mamma och pappa hem med mat till mig, fan vad hungrig jag är!

Tänkte ladda upp en video från youtube med OMG men det är ju lite nytt där så hur kopierar man länken till videon nu? Hittar den inte! Okej den där förklaringen fattade jag knappt själv, haha.
Jenny förut

Hey soul sister

Hallå bloggen!
Har inte kunnat blogga för att mitt internet har inte funkat men nu är det äntligen fixat!
Hade prov i kemi idag och det gick väl sådär, eller jag vet inte hur det gick, vågar inte säga att det gick bra. Jaja, hoppas på typ VG i alla fall. Idag ska jag nog käka pizza med några, senare ikväll vet jag inte vad som händer. Vi hörs nog senare, kram! ♥
Haha, sweet bild på mig och Jenny i typ somras eller nåt

Baby

Hallå!
Har knappt hunnit blogga idag. Jag vaknade kvart över sju av väckarklockan och kände mig rätt pigg, helt sjukt efter denna helgen som varit med knappt någon sömn. Men det var ju bra. Drog till skolan som slutade tre, sen drog jag ;PpPpPPp, HAHA, skoja. Älskar dom grupperna på facebook men börjar tröttna lite. Haha, vadå byta samtalsämne? Efter skolan i alla fall så gjorde jag plättar och sprang sedan ut med Daniella på sandhemsspåret en kortis. När vi hade joggat stack jag hem och drog till överby med mamma för att hitta skor till konfirmationen och skolavslutningen. Jag hittade några fina men ska till stan och kika lite först innan jag bestämmer mig. Provade några klänningar också eftersom jag ångrade mig lite med den klänningen jag har köpt men det blir nog den jag tar, jag byter inte nu. Den är skit fin! Ska lägga mig nu, är sjukt trött, men vi hörs imorrn. Sov gott! ♥
P.S Kan bli dåligt bloggande imorgon med för direkt efter skolan ska jag till någon sak med konfirmationen och efter det är det träning så efter åtta någon gång blir det bloggning!

Lite bilder från Landskrona!







Vi stökade till i rummet med en gång ;)


Grilltimeee


Framsidan


Påväg hem!



Grym resa!

Hej bloggen!
Är hemma från träningslägret som var i Landskrona nu, det var skit kul. Först när vi kom dit såg det läskigt ut, det huset vi skulle sova i och vi trivdes inte riktigt, men efter ett tag vänjde vi oss och det var jätte mysigt. Vi har såklart tränat, ätit, BADAT (det var skit kallt), grillat korv och mashmallows, haft tävling (som mitt lag vann), sovit och bara myst. Det har varit sjukt kul och jag längtar fan tillbaka, detta måste vi göra om alltså. När jag kom hem träffade jag några vänner en stund och nu ska jag lägga mig, är så himla trött efter den här helgen, har inte sovit så mycket. Men det är ju så det blir när man har ett fotbollslag fullt med galna tjejer ;) hehe. Godnatt! ♥
P.S Det kommer nog en del bilder från lägret imorgon!
Det var en jättefin solnedgång igår kväll! Har fler finare bilder som kommer imorrn.

RSS 2.0