Grym kväll!

Hallå bloggen!

Hade en sjukt rolig kväll igår med tjejerna i klassen! Dom flesta var utklädda och hade sjukt bra klädsel. Vi åt pizza, gick ut och sa bus eller godis, haha, och så kollade vi på Fredag den 13:e. Jag trodde den skulle vara läskigare än vad den var, den var mest läskig i slutet. Efter filmen blev vi jagade av Julia och Daniella i hela huset, haha. Alla drog hem rätt sent.

Idag fick jag gå upp tidigare, för jag och några fler skulle ta hand om tipspromenaden som var på Stip. Jag vann faktiskt en chokladask där, hehe. Jag ställde klockan på fem i halv nio, men då kom jag på att inatt så ställdes ju klockan bak en timma, så fick sova en timma extra, sjukt skönt. Vet inte vad jag ska hitta på idag riktigt men ikväll är det Beck på tvn som gäller!

Jag hittar inte min USB-sladd så kan inte lägga in bilderna jag tog igår än, men ska leta!


Scream

Hej!

Hade en mysig kväll igår med Sara. Efter att vi hade kollat på Everybody's fine så såg vi att Scream var på tvn. Det finns ju tre stycken av dom och jag har alla tre. Det ska komma en fyra på bio snart också tror jag, den måste jag se! Gillar dom filmerna starkt. Jag kanske tar med mig dom filmerna ikväll till Daniella där alla tjejer i klassen ska ha en "halloween-kväll" ikväll. Vi ska käka pizza, kolla på skräckfilm och klä ut oss. Det kommer bli sjukt kul tror jag! Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask jag har i ansiktet. Ha det gött!


Skeet Ulrich liknar Johnny Depp värsta mycket. Han är så sjukt snygg!
Det är väldigt bra skådisar med i filmerna

HÖSTLOV!!!

Hallå dääär!

Bloggade aldrig igår för då pluggade jag till mitt hemkunskapsprov som jag hade idag, hade franska läxa också. Sen var jag på Överby igår också. Hittade lite grejer, ett par jeans, en t-shirt, en sminkväska och ett nagellack, rött. Kan visa senare eller i helgen! Men nu till det bästa: ÄNTLIGEN HÖSTLOOOOOOOOOOOOOV! Fyfan vad gött det är, har haft två prov i veckan dom senaste tre veckorna, det har varit plugg hela tiden, och nu är det äntligen lov. Så sjukt skööönt!

Ikväll kommer Sara hit och vi ska se en film vi hyrde förra veckan, Everybody's Fine med bl.a. Drew Barrymore. Nu är jag as hungrig, det blir kinamat snart, HÄRLIGT! ♥


Jag och Sara i sjuan. Haha, söta ju?!


Lovekiller

Här är en länk till Darins nya video till hans låt Lovekiller! Tycker ni den är bra? Låten är ju sjukt mäktig, riktigt grym och videon är också bra.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article8020652.ab


Hejhejhejhejhej

Hej!

Hade ju prov i fysik idag och det gick som det gick, jag hoppas att det gick bra i alla fall! Jag skulle egentligen dra till Överby idag med mamma men det blir imorgon istället, så helt plötsligt har jag en ledig dag, förutom lite plugg…, prov på fredag igen ju. Nu måste jag ta mig nåt att äta i alla fall!


Bild från stavre. Det snöade ju häromdagen!

SNYGGASTE!




Pluggar


Sitter och pluggar med en Mer. Var ute och träffade Becca en stund förut också. Klockan nio blir det Desperate Housewives!


Modellab

För ungefär två veckor sen var jag på Modellab i Göteborg med Daniella. Vi tog en massa bilder och Daniellas bilder blev skit bra! Mina blev dock inte så himla bra, jag blev inte så nöjd, men köpte fyra stycken i alla fall, och jag tänkte visa två:




Prov, prov, prov

Hallå där!

Hemma från skolan nu. Har varit det ett tag och har ätit också. Idag fick jag reda på två prov och jag fick MVG på båda, sjuuukt kul! Jag som inte brukar få det blev ju grymt glad. Idag måste jag plugga det sista till fysikprovet som är imorgon, fan, hatar prov, och särskilt fysik. Har på känn att detta inte kommer gå så bra, men jag hoppas att det går bra!! Har prov i hemkunskap på fredag också, herregud..


Fan vad sugen jag är på vattenmelon nu!!

Tidigt

Hejsan!

Pluggade med Becca förut ju och har pluggat en del nu hemma också, men nu räcker det nog för idag. Jag ska faktiskt snart lägga mig, lade mig tidigare förra veckan och då var jag ju såklart mycket piggare, haha, och det var riktigt skönt!

Godnatt ♥






Hittade några bilder från när jag sov hos Jenny förr förra helgen. Fan vilken galen kväll morgon det var, haha.
Ni ser ju själva..


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.



För dig har jag låtsats, och dolt mina tårar


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbax. För dig ska jag göra det tusen gånger om

Världens finaste låt, helt seriöst. Eller finns ju finare men fan vad bra den är! Lyssna bara på texten, finns ingen mer underbar ♥♥♥

Ashton Kutcher

I helgen hyrde jag och Sara två filmer. En av de var Killers där Ashton Kutcher och Katherine Heigl är med i. Ashton Kutcher har jag gillat länge, men faaan vad jag gillar honom mer efter den här filmen. Hans kropp och hela han är underbar ju! FAN VAD JAG ÄLSKAR HONOM! ♥♥♥


Så sjukt snygg! ♥

















Synd nog så har han ju en fru, Demi Moore. Fan, tänkte ju gifta mig med honom!

Några bilder från filmen:









LOVE till honom och filmen ♥



Snart lov

Hallå bloggen!

Har inte bloggat på några dagar, har inte haft tid eller ork till det. Men i onsdags så var det ju avslutning med fotbollen och det var gokart som var överraskningen. Fyfan vad kul det var! Mitt lag vann hela skiten också, haha. Guldmedalj och grejer. Denna helgen har vart as grym, orkar inte berätta allt :) Men nu är det ny vecka, sista veckan innan höstlovet, sjukt skönt. Behöver verkligen den veckan efter alla prov det sista, har två prov denna veckan också…. Hoppas det går bra på dom! Nu ska jag plugga lite med Rebecca, vi hörs snart!


Virre, Jenny och jag ♥


Avslutning

Hej!

Bloggade aldrig igår för jag hann verkligen inte, var inte inne på datorn över huvudtaget. Jag pluggade till mitt historiaprov som jag hade idag, vet inte riktigt hur det gick.. Men nu ska jag snart till STIP. Vi ska ha avslutning med fotbollen idag och vi ska göra något som vi inte vet om, en överraskning. Är lite nervös faktiskt, hehe, men det ska bli kul. Efteråt så är det prisutdelning och mat och annat. Vi kanske hörs ikväll men annars imorgon :) Puss ♥


Jenny och jag, haha


Kvällsmat

Har pluggat hela kvällen nu verkligen, fyfan.. Men nu är det gjort och nu ska jag äta kvällsmat och sen lägga mig. Godnatt! ♥


Fan vad sugen jag blev på pizza nu! Åt det igår kväll med Eve och Virre btw ;)


Handla

Tar en paus från pluggandet och drar och handlar med mamma nu!


Haha, vad rolig hon ser ut. Mamma another day in the store!


Mycket plugg

Hallå där!

Har varit i skolan som vanligt idag, måndag och ny vecka, segt.. Har två prov den här veckan, ett i historia på onsdag och ett i franska på fredag. Så måste plugga till historian idag en del, och läsa lite i fysikboken också. Gud vad tråkigt det låter, men måste man så måste man. Man vill ju få någorlunda bra betyg Det är så mycket med skolan nu, prov varje vecka och läxor på det. Men just nu har vi uppehåll från fotbollsträningarna och det känns bra för då får man mer tid. Gud vad jag tjatar här nu men så är läget i alla fall. Nu måste jag plugga!

 




Kanske tillbaka!

Hej bloggen!

Har haft en paus ett tag nu och hade väl tänkt och börja lite smått igen, men vi får se hur det går. Har mycket plugg och annat nu så är lite upptagen, men ska göra mitt bästa.

Det har hänt rätt mycket sen jag bloggade sist. Jag har fått tillbaka min kamera, köpt ny mobil, en ny snygg vinterjacka, haft moppeprov som jag misslyckades på första gången men klarade det andra gången, haft matteprov som inte gick alls bra och mycket annat.

I fredags slutade jag en timma tidigare i skolan så det var sjukt skönt! På kvällen drog jag till Ida där Evelina, Sofia och Veronica också var. Vi myste framför Idol, en väldigt lugn kväll. Och självklart tog jag moppen dit eftersom jag har fått körkortet nu som jag hämtade ut i fredags, hur grymt?! Igår, lördag, så var jag på Model Lab i Göteborg med Daniella (mamma och pappa var med också ;)). Det var sjukt kul! Först blev man sminkad väldigt bra och sen fotades man och fick sedan välja ut några foton man ville köpa. Jag köpte fyra stycken, blev väl inte så jätte nöjd med bilderna men tog dom bästa. Kan nog visa någon dag. Vi var i Göteborg hela dagen och på kvällen drog jag till Jenny för att sova där. Hide and seek gick på tvn på kvällen så den tittade vi på, och Paradise Hotel. Skön kväll och natt och idag vaknade vi runt halv elva och chillade bara. Nu är jag hemma och ska snart baka tror jag, har inget annat för mig, haha. Och så måste jag nog plugga lite också, fyfan vad tråkigt.

Men den här helgen har bara vart grym så lite tråkigt måste man väl också ha ;) Ha en bra dag ♥

Lite bilder från senaste:

Trolldagar


Evelina och Veronica


Jenny på slöjden i skolan


Daniella. Haha, fan vad goa vänner man har!


Min lilla Julia


Fasters ängel


RSS 2.0