Sommarhelg

Hallå hallå!

Har haft en sån grym helg alltså, det har verkligen varit en helg med sommarkänslor. Orkar inte berätta i detalj om allt men i lördags var jag i alla fall i Smögen med Jenny hela dagen. Vi gick runt på Smögenbryggan, åt god mat och glass såklart, och tittade på en massa roligt folk. Det var hyffsat väder också, sol största delen av dagen. Vi träffade även Sofia som har stuga där!

Igår drog jag och Maria till Göteborg. Inte för shopping utan mer för att se staden, så vi gick lite längs Avenyn där vi åt sjuuukt god mat på en grym restaurang, sen drog vi till Saltholmen där vi åkte båt och så gjorde vi massa mer, orkar inte berätta allt. Det var en så sjukt bra dag i alla fall, vi var med om så mycket haha. Det var bra väder också och så såg vi brottaren Martin Lidberg på Arkaden, inte helt fel.

Idag är det måndag igen, denna helgen gick riktigt snabbt, så nu taggar vi jobb fram till fredag och sen helg, då det är Fallens dagar här i Trollhättan. Har lite planer inför veckan också, så får se hur mycket jag bloggar. =)

Idag har jag jobbat i alla fall och även varit ute och sprungit. Har inte kunnat träna på flera veckor för att jag har varit förkyld och hostat as länge, så det var riktigt gött! Åt mycket utsökt mat för en stund sedan (haha) och ikväll blir det att träffa Rebecca som kom hem från Turkiet i lördags. GÖTTT MANNEN!

Här kommer lite bilder från fredag och lördag, eller snarare många bilder:



Vinbärsplock med Hampeee, så himla gott med mjölk och socker till! Typisk sommargrej


Mys med bestie!


Smögen bitches!


Haha, ganska så ful


Glaaass, kan va det bästa som finns på sommaren ♥


Sofia sötis


Damp på bussen hem. Kommer sakna denna pricken, imorgon åker du till Stockholm i en vecka!

Kommentarer
Postat av: världens bästa

hahahahh söta bilder..
kommer sakna dig med!!

Svar: hahaha MENART!bästaaaa <3
jennnyys.blogg.se

2012-07-16 @ 18:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0