Full rulle

Hallå bloggen!

Sitter i skolan redan nu. Blev körd av mamma för jag hade så myckt packning, så det är gött. Har idrott nu och efter skolan har jag en del luciauppträdanden, så har med mig grejer till det och så. Det är nu alla uppträdanden börjar på riktigt, har något varje dag fram till 14 december nu, förutom en söndag då det bara är genrep, helt sjukt? Men jaja, bara att köra! Nu drar jag mig mot idrottssalen, kram!

Btw; har en del inlämningar och prov och skit nu, har prov imorgon till exempel, så är inte så flitig på bloggen som ni märker, men nu vet nu varför :)


Haha, provade en massa hattar med mamma och Sofia när vi var i Göteborg. Denna fastnade jag särskilt för!!

1a advent

Hello!

Jag har knappt sovit inatt på grund av den här jäkla stormen? Kunde knappt somna igårkväll och så vaknade jag hela tiden inatt för att blåsten hördes så mycket. Jobbigt.. Det blåser ju lika mycket idag, kaos.

Men idag har jag i alla fall uppträtt med luciagruppen, vårat första uppträdande! Vi sjöng först på torget utomhus, i en vagn så att inte blåsten skulle komma mot oss, och sen uppträdde vi på Oden. Det gick väldigt bra för oss och jag hoppas vi gav en fin stämning såhär på första advent och skyltsöndagen! ;) När vi hade sjungt fick vi gå runt och dela ut röstsedlar, pepparkakor och godis. När vi var klara gick jag runt lite på stan med mamma och pappa som var där och så fick man även provsmaka lite risgrynsgröt, skinka, korv, glögg och pepparkakor och allt vad det var. Allt sånt som tillhör julen!

Nu blir det snart mat, moussaka, och idag lär jag äta en del pepparkakor och lussebullar och sånt gott också, eftersom vi har massor av det hemma nu och det är ju 1a advent, hihi. Puss och kram! ♥


Har ingen fin adventsbild just nu men så länge får ni en bild jag tog förra veckan tror jag. Ser inte ut som att det snart är vinter direkt, haha, ser mer ut som vår?!


So I made up my mind, it must come to an end

Hallå där folket!

Igår när jag kom hem från en jättemysig kväll med bästa Daniella, så drog jag till Rebecca och sov där. Vi kollade på Sunes jul när vi la oss också, haha, bästa! Vaknade då upp där idag och kollade ännu mer Sune. Sen drog jag hem den korta biten som är mellan oss och duschade. Efter det bar det ut till Överby med Soffe och Polle och där ute mötte jag även upp Beccis. Käkade på Briggen med min kära familj och Polley också, gott var det!

Nu har jag suttit och kollat i skolkatalogen ett bra tag med mami, och snart bär det av mot stan. Det blir bio ikväll med Jenny, Breaking Dawn igen, haha. MEN, den var ju så otroligt jävla grym så jag måste bara se den igen! Ha en bra kväll, puss och kram på er! ♥


Från en riktigt go kväll med Eve och Jenny. Det blev inte lite godsaker igår med Danni, haha, men det är så det ska va!

Fyfan..

Hej hej!

Har inte haft en alltför bra dag kan man säga. FYFAN VILKEN DAG, HATAR DENNA DAGEN! Men var nästan ledig idag i alla fall, hade bara franska, så det är ju nåt positivt. Och nu ska jag dra till Daniella, där det blir Twilight-marathon. Lär bli en mysig kväll, behöver verkligen detta!

Hoppas ni får en bra fredagskväll! ♥




This week

Hejsan bloggen!

Ledsen för dålig uppdatering denna veckan men har verkligen haft fullt upp.

I måndags hade jag ju som sagt praktisk prov så pluggade lite till det då, och sen gjorde jag provet och det gick väl hyffsat. Efteråt drog jag hemåt och minns inte riktigt vad jag gjorde, jo jag pluggade i alla fall till mitt franskaprov som var i tisdags. Jag pluggade inte så mycket till det provet, för jag hann verkligen inte, så vet inte riktigt hur det gick.. Men men, vi får se! Sen fick jag plugga på tisdagen också eftersom att jag hade idrottsprov i onsdags, och det hann jag inte heller plugga mycket till för jag hade lucaträning då, haha.. Senare i onsdags blev det ytterligare en luciaträning och lite annat gjort.

Idag har det vart en bra dag! Det var ganska lugnt i skolan och efter skolan var jag lite på stan med mamma, fick lite grejer köpt och sen handlade vi lite mat. Klockan åtta var det dags för fotbollsträning och den kändes riktigt bra idag! Efteråt fick vi julmust, pepparkakor och skumtomtar, muuums! Och när jag kom hem höll mamma på att tvätta fönstren inför julen och julmusik var på, så denna kväll har jag verkligen fått julkänsla! Kollade lite på jättegamla julkalendrar på youtube och läste julbloggar också, haha, besatt? Finns nog ingen som älskar julen som jag gör! Haha, jo det finns det säkert men faaan vad jag älskar julen!

Nu är det så att jag är ledig imorgon, förutom en franskalektion klockan två, så det är därför jag är uppe vid denna tiden och skriver. Är också ledig på måndag så nu blir det långhelg, helt underbaaart! ♥


Ååh, Trolltider kan vara en av de bästa julkalendrarna som gjorts! Var ju inte född när den höll på, 1979, men har självklart sett den i efterhand. Den uppskattades ju så mycket så den gick i repris år 1985 ;) Haha, här har vi någon som pluggat på julkalendrar..


Lasse "Kurtan" Brandeby

Idag gick tyvärr Lasse Brandeby bort. Riktigt sorgligt och jag skulle vilja skänka en tanke till honom! Han var bland de roligaste och skönaste svenskarna, och en riktig ikon i Sverige. Kommer ihåg när han var med i julkalendern "Dieselråttor och sjömansmöss". Älskade den julkalendern, det gör jag nu med. Och så var han ju med i Let's Dance för fem år sedan, där han kom väldigt långt! Känns som det var ett år sedan? Tiden går fort. Och i Fångarna på fortet i år var han ju med, då trodde man verkligen inte att han skulle avlida några månader senare. Han dog ju i en sjukdom och blev bara 66 år, han borde ha levt längre! Jaja, nu ska jag inte skriva en hel uppsats om hans liv. Ville bara skänka en tanke och hoppas att han nu vilar i frid! ♥




Bästa Kurtan, haha!


I Dieselråttor och sjömansmöss


Julkänslor

Godkväll bloggen!

Denna helgen har varit skön. I fredags var jag ju som sagt hos Sofia med folk. Igår, lördag, åt jag en stor god frukost. Sen blev det Överby med mamma, och gud vad mysigt det börjar bli nu såhär innan julen! När vi var inne på Lindex var det en massa julgrejer framme och så spelades "Last Christmas" upp, vilken julkänsla jag fick alltså! Senare blev det tacos till middag och mot kvällskvisten drog jag till Vänersborg med Jenny för att kolla på lite fotboll, Rasta Cup. Där var vi i flera timmar och när jag kom hem la jag mig efter att ha varit inne på datorn en stund.

Idag har jag mest vart med Rebecca. Vi tog en fika på Mejeriet på dagen, och senare mot kvällen kollade vi julkalendern, bästa "Sunes jul!", med pepparkaksflarn. Mysigt och juligt, det är så det ska vi, hihi! Sen var det ett nytt program på trean också, Copy Cat, som vi kollade på. Rätt checkt program, haha. Sen har jag pluggat lite också, och nu sitter jag och kollar på "The Holiday" på trean. Gillar den filmen! Mamma och pappa tog fram ljusstakarna idag också, såhär tidiga brukar vi inte vara men det är bara mysigt!

Jag har praktiskt prov i Vård och omsorg imorgon så jag börjar kvart i tre och slutar tio i fyra, haha. Gött som fan, kan sova hur länge jag vill då! Ska nog kolla klart filmen nu och sen lägga mig, är väldigt trött såhär på söndag kväll. Godnatt på er! ♥






Fredagkväll

Denna fredagskväll har spenderats hemma hos Sofia men en maaaassa gött folk. Först med de bästa och sen med de lite mindre bra. Haha, ne skoja, goa hela högen! Jag är trött nu så det blir fan sängen. Gött för mig, puss och godnatt! ♥


Söta mamma idag när vi lunchade, med kniven i högsta hugg, haha


Sluta tidigt

Tjenare bloggen!

Igår hade jag skola och fotbollsträning, inget speciellt liksom. Och idag är det äntligen fredag igen!! Och jag slutade halv tolv, gött som fan, så då blev det att luncha med mamma. Sen följde jag med henne till jobbet och nu har vi handlat.

Var med om en jävligt feg och patetisk grej nyss också, HAHAHA, så jävla omanligt! Jaja, orka bry sig om sånt folk.


Här har vi i alla fall manliga killar, bland de snyggaste killarna som finns!!

Breaking Dawn

SHIT! Kom hem från bion för ett tag sen. Jag såg Breaking Dawn med Daniella och jag skojar inte, det var fan den bästa film jag sett! Alltså, fyfaaaaaan vad grym den var. Spännande, romantisk, helt enkelt bäst, helt otroligt bra! Älskar de filmerna alltså, blir nog Twilight-marathon till helgen.

Resten av dagen har jag vart i skolan, läst lite Zlatan, haft luciaträning och sedan blev det då bio. Nu äter jag lite mer godis sen bion och ska snart lägga mig. Tur att jag har sovmorgon imorgon. Godnatt på er! ♥






Desperate Housewives

Hejsan!

Har idag efter skolan kollat OC, gymmat, pluggat med Jenny och gick nyss ut en stund med Evelina också. Det är sviiin kallt ute, men har hört att det ska snöa imorgon, så kanske därför. Kollar Desperate Housewives nu, men det är reklam så passade på att uppdatera bloggen :) Efter DH blir det sängen, är riktigt trött! Puss och kram ♥


Nästan ledig

Tjennaa!!!

Sitter på MÅG just nu med Jenny. Hade bara franska idag och kunde dratt hem och sovit sen men jag stannade på MÅG eftersom att Jenny och Virre hade håltimma. Så jag käkade här osv. Nu ska jag nog snart dra hem, när Jenny börjar igen. Då blir det nog att sova lite kanske, och kolla OC tror jag.


Grattis! ♥

Har denna kväll, efter solosången, suttit och ätit melon. Så jädra underbart, älskar ju det! Imorgon har jag bara franska och sen slutar jag, hade dock velat ha sovmorgon som typ resten av klassen har, men jag får fan dra mig upp imorgon alltså. Det klarar jag! Kan gå hem och sova sen.

Nu blir det snart sängen, ska lägga mig och läsa Zlatan! Puss på er ♥

Och så vill jag bara nämna att världens bästa vän fyller år idag. GRATTIS, MIN BABE JENNY! Du är guld värd! ♥


ZLATAN ♥

TROR NI, jag blev glad igårkväll när mamma kom hem eller? Hon hade köpt med sig "Jag är Zlatan Ibrahimovic"-boken till mig. Ååååh vad glad jag blev, jag som älskar Zlataaaaan och ville verkligen ha den boken! Jag la mig typ halv två men kunde inte motstå att läsa boken så jag la mig och läste den, haha, ett kapitel klart. Kunde verkligen inte sluta läsa, så himla bra bok!

Idag har det varit skola som vanligt i alla fall, och snart drar jag till stan för att hämta ut och köpa lite grejer, och sen blir det solosång. Ganska så okej måndag!





Kladdkaka

Har haft en jättemysig dag med pappsen. Har vart med han hela dagen verkligen, haha, men det är ju Fars dag så klart man vill umgås med honom då. Min lilla gosi pappa, älskar han! ♥ Nu blir det lite mer kladdkaka att smaska på som jag gjorde till honom förut, och sen blir det sängen. Det lär dröja ett tag men.. Godnatt alla! ♥


Här är en bild från förra helgen när jag var på kyrkogården. Det var så fint där då, alla ljusen var tända för de döda


Fars Dag!

Godmorgon bloggen!

Idag är det ju Fars Dag och eftersom mamma och syster inte är hemma fick jag fixa frukost på sängen och ge presenter till pappa. Vad gör man inte för världens bästa pappa liksom? Han är verkligen för bra!

Så idag blir det att umgås med honom en del. Vi ska kolla på Snowroller (han älskar Sällskapsresan-filmerna, haha) laga god mat och så ska jag göra en kladdkaka till honom sen också som han gillar så mycket. Denna dagen är hans! Du är bäst, älskar dig pappa! ♥














Hahaha, världens bästa pappa ♥


Hos Evelina

Hallå dääär!

Sitter och kollar EMA på MTV hemma hos Evelina nu. Har spenderat kvällen här med henne, lite gott och bra film på tvn. Riktigt go kväll! Nu blir det snart att dra sig hemåt för att sedan lägga sig så man kan gå upp tidigt imorgon för att ge frukost på sängen till goa pappsen på Fars dag, hihi =) Godnatt och sovgott! ♥

Haha, just nu.. Man ser mig lite svagt i bakgrunden, haha vad fult

I'm bulletproof

Åååh, vad gott det var med mat! Åt lite rester från maten som jag åt igårkväll. Mamma, syster och Polley åkte iväg till Halmstad för ett tag sen, till min bror, av en anledning. Jag kunde följt med om jag ville men valde att stanna hemma med pappa så han slipper vara ensam hemma imorgon på Fars dag, hihi =) Var ute och gick med han förut och så åt vi nyss. Snart blir det nog att träffa Evelina om jag får tag på henne, kvällen tillbringas nog med henne skulle jag tro. Ha en bra lördag! ♥


Haha, det var så kul igårkväll. Vi stannade på flera ställen på hemvägen men inte ett enda var öppet, haha, så vi fick vänta tills vi kom hem till Trollhättan. Fyfan vad hungrig man var då! Här är stoppet i Lilla Edet ungefär


Godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade kvart över tio idag och låg och drog mig lite. Sen fick jag världens lust att kolla på gamla bilder så satte mig vid min gamla dator och kolla massa, haha. Nu ska jag dra till Jätten med min mami för att handla lite. Vi har inte så mycket mat här hemma kan jag säga efter att ha varit hemma själva en hel vecka, jag och syrran, haha, och sen blir det frukost!


Ååh, blev skit sugen på lussebullar nu. Åt det förra veckan hos Beccis, så goda!

11-11-11

Juuuste! Glömde säga att idag är det ju 11-11-11. Tänkte göra ett inlägg klockan 11.11 också men var två minuter försen, haha. Lite speciellt sådär, det händer ju bara en gång i livet liksom!


Göteborg Landvetter Airport

Hejsan bloggen!

Kom hem för ett tag sen från Göteborg, Landvetter. Var och hämtade mamma och pappa där med Sofia och Polley, som har kommit hem från Gran Canaria nu. Har allt saknat dom! På hemvägen blev det käk på Tre luckor som jag nyss har ätit här hemma, gött som fan!
Efter skolan drog jag hem och chillade lite och sen åkte vi direkt till Göteborg typ så har knappt vart hemma sen dess. Nu är jag faktiskt ganska trött, blev inte mycket sömn inatt, så jag ska nog lägga mig snart. Puss och godnatt! ♥


Just nu


Lunch

HALLÅ!

Sitter i skolan och redovisade för en stund sen. Slutar egentligen nu men bara för jag har franska så slutar jag kvart över tre.. Jaja, nu blir det käk. PUSS! ÄNTLIGEN FREDAG! ♥


Emmas hår och jag, hehe

Svenskars hemliga liv

Btw: Kollar Svenskar hemliga liv på trean nu. Det handlar om en kille som ska byta kön och en tjej som också ska byta kön. Haha, okej, det låter helt fuckat men det är fan bra!!

Förkyld

Hejsan bloggen!

Igår började ju skolan igen och den var rätt chill. Det är oftast chill på måndagar. Vi matade varandra, haha. Blev hämtad av moster efter skolan och så följde hon med hem en stund. Sen somnade jag lite i soffan, var så trött, och gjorde lite andra grejer. Började känna mig lite sleten igår, som att jag är på väg att bli sjuk, förkyld. Har ont i halsen och har nyst idag, och så känns det som att jag snart kommer få feber, så det är inte så kul.

Idag har jag varit i skolan och efter skolan fixade jag lite grejer och sen drog jag till gymmet. Det var ett tag sen kan jag säga! Inte så smart att träna när jag mår som jag gör egentligen, lär ju bli sämre nu, haha. Men gött var det i alla fall! Nu ikväll har jag tittat på Top Model, lite av Värsta pojkvänsakademien men eftersom det gick samtidigt som Desperate Housewives kollade jag såklart på bäst DH, som jag har missat två gånger. Nu blir det sängen, hoppas jag mår bättre imorgon! Godnatt ♥

Just det ja! Kollade på fotbollsgalan igår också, och tror ni jag skrek högt när Zlatan fick Guldbollen för sjätte gången eller? Haha, fan vad glad jag blev!! Zlatan min babe ♥


Ronaldo och Zlatan, heta pöjkar!


Alla Helgona

Hello!

Jenny sov ju som sagt här inatt och jag vaknade runt halv ett. Haha, stackarn fick ligga och vänta tills jag vaknade.. Men då drog vi upp och käkade frukost och spelade barbiespel och sånt där, hahaha, bästa! Senare blev det häng vid tvn med syster och Polley och sen drog jag ut med Evelina till Jätten och så gick vi till kyrkogården. Det är ju Alla Helgonahelgen ju, så ville till mormors och farmor och farfars gravar. Nu ikväll har jag kollat lite film med paret igen och gjort lite tråkiga läxor som var tvungna att göras, har skjutit fram det hela lovet, men vem orkar plugga på lovet liksom? Inte jag i alla fall.. Har man lov så har man!

Nu drar jag och lägger mig. Börjar nio imorgon så lite sovmorgon får man i alla fall! Är dock så jävla depp över att lovet redan är över, men har haft ett riktigt grymt lov så det kan jag vara glad över!! Godnatt och sovgott! ♥


Våran pumpa som har varit tänd hela veckan!

Ooooooooooh, sometimes, I have a good feeling, yeah





Jag och mina tjejer denna kväll. Har haft en grym kväll med dom med hög musik, roliga videos och bilder, tv och masssaaaa käkande. Det är så det ska vara!!! Jenny sover här inatt, och båda är rätt trötta så vi ska nog lägga oss snart. Godnatt på er ♥

Flippad kväll!

HALLÅ BLOGGEN!

Det är lördagkväll och jag är så jäääävla taggad. Synd att jag inte ska på fest ikväll då.. Nej, istället blir det typ "halloweenkväll" med lite tjejer. Det blir skräckfilm och en massa gott till! Dunkar musik som fan nu, så gött är det!!!!

Igår hade jag sjukt kul by the way. Drog till Vara på kvällskvisten och släppte loss där. Gööör rolig och flippad kväll med mycket underbart folk!
Jag gick ju upp så jävla tidigt igår, halv fyra typ, och efter att ha åkt till Göteborg, vinkat av mamma och pappa, tappat bort oss i Göteborg osv. så kom jag, Sofia och Polley äntligen hem och fick sova igen. Vaknade runt två sen om jag minns rätt. Sen var det lite småärenden som gjordes, gjorde god mat och började sen tagga till kvällen. Det blev sent inatt också, la mig typ halv fyra, så idag vaknade jag kvart i ett typ. Gött det!!

Nu drar jag till jätten med Jenny och köper lite grejer tills ikväll. Ha det götttt!






Just nu


The bountyhunter

Hejsan!

Har haft en gör härlig torsdag! Sov ju som sagt väldigt länge då, sen drog jag till stan och mötte upp Emma. Vi käkade och gick runt lite. Vi köpte faktiskt en film som vi gick hem och tittade på sen, mys (filmen är rubriken). Sen följde jag med henne till stan där hon skulle ta bussen hem. Efter det drog jag hem snabbt och sen ut med Eve en stund. Vi drog sen till Ida där Kantola och Josse var och sen kom Roll. Go kväll säger jag bara!

Nu måste jag nog lägga mig, ska upp typ halv fyra inatt för att följa med till Landvetter. Fy helvete asså, haha, men det blir la gött! ;) Det var nog bra att jag fick tolv timmars sömn inatt, haha.


Ida när hon var liten :)


Stan

Godmorgon bloggen!

Haha, vaknade helt seriöst kvart i två idag, och somnade typ runt två inatt. Tolv timmar sömn!!!! Fyfan, haha, har inte sovit såhär länge på, aa jag vet inte när. Men det är gött i alla fall!

Bara att jag måste skynda mig som fan nu. Ska träffa Emma i stan snart och är långt ifrån klar. Jaja, får skynda mig. Det blir käk och lite kik i affärer skulle jag tro. Ha en bra torsdag allihop, puss! ♥


Kinamat häromdagen, gött som fan!


Grym!

Hemma från bion nu, eller har varit det ett tag. Filmen var så sjuuuukt jävla bra!! Lätt en av de bästa filmerna jag sett, riktigt värd att se kan jag säga! Och Justin var grymt snygg i denna också, gillar han mer nu när jag har sett filmen, hehe. Själva biografen var mindre än vad jag trodde, men vi var säkert i den minsta salongen, haha. Det var riktigt fräscht i alla fall! Blev sen hämtad av Emelie och åkte runt lite i bilen. Nu ska jag snart lägga mig, så godnatt people! ♥




In time

Tjena!

Sitter här och äter vindruvor och chillar. Väntar tills klockan blir åtta så att jag kan ta bussen till stan. Ikväll blir det bio, In time, med Jenny. Den verkar sjukt bra, och Justin Timberlake och Amanda Seyfried är ju med, så det kan inte bli annat än bra! Det är ju en nybyggd biograf här nu också, så det ska bli kul att inviga den!

Imorses vaknade jag runt kvart i elva och direkt när jag kom upp fick jag se i tidningen att jag var med där, jag är ju luciakandidat här i Trollhättan, så det var lite kul. Sen drog jag till stan, mötte upp en vän och käkade kinamat. Riktigt gott var det! Sen gjorde vi lite annat och sen tog jag bussen hem med Jenny som också var i stan. Klockan fyra var det dags för möte med luciagruppen. Idag bestämde vi vilka låtar vi ska sjunga på uppträdena och lite annat. Fick reda på att vi ska uppträda minst 25 gånger, haha, så det blir storsatsning på detta. Det ska bli en rolig resa!


Bilden i tidningen


Härlig dag!

Hallå där!

Har haft en jättebra dag! Det började med att jag vaknade tjugo i ett hos Maria, haha.. Vi somnade rätt sent så. Vi hade en go och seg morgon och sen drog vi till stan och tog en fika med Hanna och Vilma, riktigt mysigt. Där satt vi i några timmar och pratade och träffade en massa folk som var i stan. När jag kom hem drog jag nästan med en gång till Rebecca. Vi gjorde lite olika, vi bakade bland annat, hehe. Gott som fan! Sen dök det upp andra planer runt halv elva, så då drog jag till några på fest, men ikväll blev det inget drickande. Känns bra!!

Nu äter jag lite gött och sen blir det läggdags! Pussar och kramar!!




Goa tjejer och goa bilder, haha. Har sämsta mobilkameran just nu!


RSS 2.0