Halmstad!

Tjena!

Idag har det vart full rulle hela tiden. Först blev det Överby med Josefin, sen hem en snabbis innan jag drog till Linnea. Den tjejen har ju fyllt år så hon fick sig en välförtjänt present den tjejen! Sen blev det direkt till Målarboden för att kolla tapeter till mitt rum och sen hem då Vilma kom till mig en stund. Och trots att jag är sjukt trött nu, blir det ut på ännu mera äventyr denna kväll. Inte ens allt jag skrev var hela min dag...... Lite privat får man allt vara.

Imorgon bär det av till Halmstad för att hälsa på mina kära bröder. Stannar där tills på fredag så blir nog inte så aktivt här.

Just det, var ju på Ikea igår också. Fick köpt lite smågrejer osv men blir en sväng dit snart igen för att få hem the big stuffs. Älskar Ikea, särskilt deras goda mat hihi!

Ha det bra ni andra så hörs vi, puss och kram! ♥


Jag och min pluttegulll, imorgon ses vi ♥

Cheers to the freakin weekend!

Hej hej hej!

Har nästan precis ätit as god mat och nu kollar jag Inception med family hihi. Ska snart dra till Jenny där det blir att kolla Beck med henne och Evelina! För övrigt har jag mått skit idag, haha.. Mår som man förtjänar efter en grymt rolig kväll! Igårkväll var det nämligen festligheter som gällde, craaaazy night! Igårmorses fick jag gå upp lite tidigare också för att hjälpa till med "höststädning" på området.... Helt okej sätt att få pengar på ;) efter det blev det höstmarknaden i Vänersborg, mysigt! Fick köpt lite småsaker där, och sen blev det käk på Koppargrillen. Fyfasen vad god mat dom har där, helt sjukt!!
Annars idag har jag sovit, sov till två haha, sen kom Maria hit en sväng för att lämna min mobil och sen drog jag en stund till Rebecca som drar till Spanien imorgon, hur skönt?!?!

Ha en bra kväll då folks, imorgon blir det Ikea för min del!


James Bond baby

Hej bloggen!

En vecka sedan jag bloggade nu så tänkte catcha upp lite.

Förra veckan träffade jag bland annat Linnea N som jag saknat så, på torsdagen tror jag. Sen på fredagen blev det ju Göteborg med Maria. Blev lite saker köpt och på kvällen blev det bio på Bergakungen - Hypnotisören. Helt sjukt bra, en av de bästa svenska filmerna som gjorts enligt mig! Mikael Persbrandt är alltid grym och sen var Lena Ohlin riktigt bra i rollen också. Rekommenderas starkt!!
I lördags var jag med Jenny och i söndags minns jag inte så mycket. På kvällen blev det i alla fall Beck, älskar den serien!

Denna veckan har bestått av en del plugg. Fick världens uppgift i måndags som skulle vara klar idag, så då blev det mycket att göra.. Var i alla fall på ett Mary Kary-möte med Jospehine i måndags. Skitkul och givande möte, får se vart detta leder! Innan det blev det en sväng till Överby med Sofia och Emelie för att kolla lite grejer och luncha!

Onsdag och torsdag har jag vart på handledarkurs, så nu är det äntligen gjort. Hade solosång igår också istället för idag, så idag blev det hem direkt efter skolan istället för till n3. Hade bara två lektioner idag, riktigt skönt!!

Och nu, nu är det fanimej HÖSTLOV!!! Äntligen, så himla skönt det ska bli! Det har dock gått jädrigt snabbt till lovet så har inte gått runt och längtat efter det så jävla mycket faktiskt haha, har knappt hunnit tänka på det. MEN DET ÄR JU UNDERBART! Har lite roligheter planerat så det ska nog bli bra!

Oj nu blev det jättemycket text, men här har alla stalkers massa information om min vardag så ni har koll på vad jag gör och så vidare. :):):):):)

Ikväll blir det i alla fall bio, premiären på nya James Bond-filmen, Skyfall. Jag älskar James Bond filmerna grovt och denna ska tydligen vara väldigt bra! Det blir tydligen lite mingel och grejer innan bion också, såja!!


It's friday!

Hej bloggen!

Äntligen är det fredag igen, underbar känsla! :D Hade sovmorgon idag till tio, sen hade jag bara en lektion och sen solosång. Hur skönt?!?

Resten av fredagen ska spenderas med Maria i Göteborg för först shopping och sedan bio! Hoppas det blir bra detta!!

PUSS! ♥


 

OAVGJORT!!

OMGGGGGGGG SÅ JÄVLA GRYMMA!!! FRÅN 4-0 TILL 4-4, NI ÄR AMAZING SVERIGE. Detta blir historia, HELT OTROLIGT!!!!! ♥♥♥♥

Målgörare: Zlatan, Rasmus Elm, Elmander och Lustig, THANK GOD!








Sverige - Tyskland

Tjo bloggsan!

Har varit ledig idag så sov verkligen ut, himla skönt! Dock blir det nog svårt att somna ikväll.. Har gjort lite smågrejer idag och lite senare träffade jag Jenny den bäste!
Igår var det ju skolan igen och den gick bra, slutade ju halv tolv så det var gött. Gick sedan hem från skolan med Eve som också skulle hem. Sen blev det gymmet som jag inte vart på på jättelänge, skönt att få ta i lite. På kvällen  blev det ut en sväng med Maria.

Nu kollar jag Tyskland-Sverige och jävlar vad Sverige har kommit igång nu i andra halvleken. Från 4-0 till 4-3, GRYMT!! Hoppas det fortsätter så. Snart blir det sängen, godnatt!!!!!!!1


Förra veckan nån dag

Sverige

Chill zöndag

Hej!

Sov ut riktigt ordentligt idag, skönt det! Åt världens godaste frukost och träffade sedan Vilma. Annars har jag ätit god mat idag och kollat på Snövit med Sofia och Daniel, bästa filmen! Sen blev det mys framför tvn med dom, Sanna, Joel, Emelie och Johanna, alltid roligt med fullt hus!

Har precis kollat ett avsnitt av The Hills och ska försöka sova nu, ska kanske läsa lite. Upp tidigt för skola imorgon igen efter fyra veckors praktik.. Sov gott! =)


Åt denna nya Ben&Jerry'sen i helgen och jäääkel vad god den var! Det blir nog nya favoriten alltså, rekommenderas starkt!!


Fina höst ♥


Haha, fick bli en fyllebild från Nyår på oss tre med, fräscha osvvvvv

Star for life!

Heeej!

Har hela dagen varit i Uddevalla för att repa inför konserten som var ikväll - Star for life! Det är en konsert där en stor kör sjunger med sydafrikaner, så jäkla mäktigt och gud vad jag älskar låtarna! Man gör konserterna bland annat för att samla in pengar för att motverka aids i Afrika. Konserterna fortsätter i andra städer också men just jag var med i Uddevallis. The Moniker var även med på konserten, han är riktigt bra live!

Direkt efter skulle det blivit lite party men blev ändrade planer så drog hem till Josefin för mys istället. Grym lördag! Även fredagen igår blev bra, gjorde massa grejer på dagen och på kvällen blev det X-factor och annat med Maria.

Nu ska jag snart lägga mig, ska försöka somna lite tidigare nu när det är skola på måndag igen.. Godnatt! ♥


Har glömt att nämna: Drack mitt första glas julmust för i år häromdagen, om man inte räknar med att man drack i januari osv. Julen är inte långt borta! ;)

The concert:





Mys hos bästa!

Solig höstdag!

Tjena!

Idag har det vart riktigt underbart väder ute! Äkta höstväder med sol, lite kyla med ändå lite värme, haha. Lunchade med Daniella på Strandgatan som sagt, alltid lika mysigt att träffa den tjejen! Sen blev det hem en snabbis, ut för lite grejer och ner till stan igen för en fika med min Josse. Sen lämnade vi busskort hos Maria och sen blev det hem för att kolla på alla matprogram denna kväll bjuder på - Kockarnas kamp, Hela Sverige bakar, Gordon's kitchen nightmares och Masterchef USA, haha. Gotta love it!

Efter en jobbig natt med för lite sömn säger jag godnatt och hoppas kunna somna snabbare ikväll. Imorgon börjas dagen med solosång! ¤


Härlig ledighet

Bion var riktigt bra får jag säga, det tyckte både jag och Hampus!

Resten av kvällen har jag myst med mamma framför Bonde söker fru och lite annat. Ska snart sova nu! Har slutat min praktik för denna gången nu och det är lite synd. Trivdes så bra där och har ingen lust att komma tillbaka till skolan.. Men jaja, that's life :) Ska i alla fall njuta av min ledighet fram till måndag nu.

Imorgon blir det att luncha med Daniella på Strandgatan, det ser jag fram emot! Godnatt ♥

Tre randombilder:


Överby med min fina förra veckan


Dagens outfit, haha. Hade dock andra kläder på bion :)


Tog denna bilden häromdagen. Härlig bild tycker jag!

Hamilton 2!

Nu blir det bio med Hampelainen - Hamilton 2! Hoppas på att den är lika bra, om inte bättre, än ettan!


Weekends ♥

Heeej!

Har inte blivit mycket bloggande det senaste, har vart mycket jobb och lite tid vid datorn..

Har i alla fall haft en bra vecka både hemma och på jobbet. I fredags blev det först jobb, promenad i det fina vädret och solosång och sen lunchade jag med min syster. På kvällen blev det mys framför X-Factor med de bästa, Evelina och Jenny!
I lördags, igår då, så var det Göteborg hela dagen för shopping, med Eve. En riktigt bra dag blev det med ett bra avslut på kvällen, då vi spenderade kvällen med våran saknade Sofia.

Idag har varit en lugn dag med god mat och bra på tvn, ikväll i alla fall. Solsidan och Hellenius hörna, och nu är Zlatan på tv, kan inte bli bättre! Imorgon är det jobb igen, på kvällen, så får i alla fall sova ut. Nu ska jag snart lägga mig och kolla The Hills, är faktiskt trött.. Godnatt! ♣

Här kommer lite randombilder från de två senaste veckorna typ:


Rekommenderas, jättegoda nötter med ny smak!!


Söta mamma när vi åt på O'lerrrre förra fredagen, älskar dig så ♥



Gott snacks på Mary Kay


Bästa hudvårdskonsulten, Josephine!


Taggade för skolkort i skolan


Thumb up! =D

Sommarbilder 2011

Hejsan!

Sitter och chillar lite vid datorn, snart ska jag nog lägga mig och kolla på The Hills, bästa serien! Annars har jag varit ledig idag, riktigt jäkla skönt! Började dagen med en löptur, kunde äntligen springa då jag knappt har velat gå utanför dörren det senaste för att det regnar hela tiden.. Men idag var det stundtals soligt och varmt ute, så det var gött! Sen blev det en sväng till Överby med Evelina för shopping och fika, blev att vi var där ganska länge.

Annars har jag kollat X-Factor ikväll också, och fyfaaan vad dåligt juryn valde ut sina favoriter, helt sjukt. Vissa val var bra men vissa val var heeelt fuckade och dåliga alltså!! Grymma Simon Issa från min lilla stad skulle verkligen ha gått vidare, han har typ Sveriges bästa röst?! Jaja, fuck den juryn.

Nu blir det snart sängen som sagt, imorgon kan jag i alla fall sova ut men ska sedan jobba eftermiddag/kväll. Godnatt!

Ååh, är inne på en annan dator nu där jag har massa bilder från sommaren 2011. Gud vilken bra sommar det var, bästa någonsin! Längtar tillbaka så mycket så här får ni en bildbomb från förra sommaren, dock är det mest bilder på mig och vänner, bara för jag älskar dom så mycket! =) Har sjukt mycket mer bilder men orkar inte ladda upp fler nu, gör nog det en annan dag!


 

Tidig morgon

Godmorgon bloggen!

Eller jag var uppe kvart i sex imorses.. Har jobbat i tre timmar nu bara, skönt med såna dagar! På väg hem nu och ska då äta mer frukost och lite annat. Kanske sover lite också. Senare blir det att träffa Evelina som vart i Stockholm i helgen!

Denna helgen har mest bestått av jobb, långa jobbpass.. I fredags var jag iaf ledig och gick då ut och åt på O'Learys med mami, och sen blev det filmmys hemma. Jättemysig kväll med världens bästa mamma och bra uppladdning inför jobbhelgen! På dagen hade jag solosång och shoppade lite granna. Jobbade hela lördagen och mycket igår också, sen igårkväll blev det att kolla på X-Factor med min goa Maria! Orkar inte berätta mer om vad jag gjorde förra veckan, men detta var iaf helgen :)


RSS 2.0