Take a brakeJag är nog dåligast på att blogga alltså, men jag ska skärpa mig. Måste bara ta en bloggpaus först. Efter det är jag tillbaka med inlägg varje dag tror jag, haha. Men kan berätta lite vad jag har gjort på senaste.

I söndags var jag på bio med Rebecca, på Wildchild. Den var väl bra och värsta snygga killen är ju med där, Alexander Pettyfer. Igår (onsdag) så hade vi friluftsdag i skolan, så man får välja vad man ska göra under dagen av t.ex. spela fotboll, bowla, spela pingis, spela squash m.m. Jag valde att gå en promenad på förmiddagen, eller, alla i min klass valde det och på eftermiddagen valde jag och Daniella att spela fotboll + alla killar i klassen. Jag går ju i en fotbollsklass så. Men resten av tjejerna bowlade eller spelade pingis. Det var kul med fotboll i alla fall och rätt skönt med promenad, men långt. Vi skulle ju äta mellan förmiddagen och eftermiddagen också så dom flesta tjejerna åt på Shanghai, en kinarestaurang. Gott var det, men jag och Daniella hade minst tid på oss att äta så vi fick stressa i oss maten, haha, så hade ju änna lite ont i magen sen när vi skulle spela.

En sak till bara. Till helgen ska jag kanske se I taket lyser stjärnorna med Rebecca igen och så vill jag så gärna se Benjamin Buttons otroliga liv också. Får väl bli nån gång. Plus att Melodifestivalen börjar ju till helgen, så ska kanske se det med Rebecca. Men ha det bra tills jag kommer tillbaka. Pussar J.

RSS 2.0