Never felt like this before

Kom hem for ett tag sedan fran att ha atit. Satte oss pa en uteservering efterat i solen. Det gjorde vi igar ocksa, kopte as god glass igar ocksa, efter maten. At vaaarldens godaste pizza igar, MMMMMMMM!! At nyss massa jordgubbar, det ar ocksa javligt gott, haha. ALLT ar sa jakla gott har! Har solat idag och brande mig som fan. Vadret har varit grymt idag och igar! Uppdatera bara lite kort harifran, har det baaast. Tiden gar sa snabbt har, har redan varit har i en vecka. Helt sjukt! Vill vara har langre!

Nu ska jag umgas lite med dom andra. Imorgon blir det att kolla baseball live, coolt! PUSS! ♥


Varldens sotaste, Tiana ♥


Tha sisteeers. Kopte en I ♥ NY t-shirt som sagt


At the diner dar Tirana jobbar. At american pancakes har


Drack en smoothie i varmen i forrgar


Haha, mitt huvud ser fuckat ut


TT-BOOM

TJAAAA!

At frukost for ett tag sedan har i New York. Mar sa javla bra har! Tirana jobbar just nu och pappa joggar sa Sofia och jag far passa barnen, hehe. Ikvall blir det nog bio, Scream 4. Alskar alla Screamfilmer sa den lar ju vara bra. Sofia har redan sett den. Just det, de amerikanska pannkakorna var fan det godaste jag atit, sjukt gott var det!

Finns inget mer att saga an att: JAG ALSKAR NEW YORK! ♥






Paskafton

HELLO!

Har det underbart har i New York. Har vart uppe i Empire State Building, gatt runt och akt hast och vagn i Central Park, vart inne i en massa kanda hotell, sett Frihetsgudinnan och saaa mycket mer! Det ar sjukt bra har! Idag ar det ju paskafton och den borjar bra med en riktig amerikansk frukost snart. Senare idag far vi se vad vi hittar pa!


Hahaha go bild uppe i ESB!


In NY

Nemen tjenare xD (riktat till Virregiiirl)

Klockan ar tjugo i elva har i New York och jag ska snart ga och lagga mig. Ar skit trott sen resan igar fortfarande. Det tar ett tag att stalla om sig. Idag i NY har vi akt runt och tittat lite har i Nyack dar min syster bor. Vi at pa ett jattegott stalle och gick runt och tittade i ett kopcenter. Igar hann vi inte gora sa mycket. Vi akte forst en lang bit fran flygplatsen och man sag med en gang att massa grejer var annorlunda har i NY an i Sverige, saklart! Vi var i lagenheten runt sju eller nagot sa vi bara at lite mat och lade oss tidigt eftersom att vi var trotta efter resan. Vi sov i tolv timmar inatt, haha, och jag ar fortfarande trott.

Nu ska jag i alla fall lagga mig. Det har varit skit bra an sa lange! Imorgon vantar american pancakes till frukost och Manhattan hela dagen! Puuuuss! ♥


Varldens sotaste, Tiana!


Tiana och Marcus i bilen


Sleeping beauty!


Marcus och jag


Jag, Tiana och Tirana




Sa himla gott var det!

New York!

Godmorgon bloggen!

Igår var det ännu bättre väder än i lördags, det blåste inte lika mycket, så det var skit skönt! Började dagen med en frukost och gymmet och senare träffade jag Veronica och Evelina. Vi mötte även Daniella och Linnea som vi stannade med en stund och spelade lite fotboll, hehe. Senare grillade vi kött och lax och grejer och efter det drog jag till stan med Maria för en fika. Vi satt där med filtar och bara snackade, jättemysigt! Klockan var ungefär halv elva när jag kom hem men jag träffade Rebecca och Hampus en stund också och började typ packa, haha. Alltid i sista sekund!

Vi ska åka runt fem till landvetter snart och jag är långt ifrån klar. Men ville bara säga att jag drar snart då och hoppas att alla har det bra här hemma så länge medan jag drar till underbara NEW YORK i två veckor!!! Har inte fattat det än, att jag ska dit. Det är fan min drömstad alltså! ♥

HA DET GÖTT HÄR HEMMA. NEW YORK, NU KÖÖÖR VI!!!


Bästa vädret ♥

JÄVLAR, vad härligt väder det är ute just nu. Klarblå himmel, soligt, varmt och så fläktar det lite också. Helt jävla underbart!!! Träffade Vilma en stund förut och nu väntar jag på maten som ska bli klar. Det är grillning på G, kött och bakad potatis. Fyfan så gött! Denna dagen känns så underbar, mest på grund av detta grymma vädret! Senare ikväll blir det bio med Daniella. Vet inte vilken film det blir än, vill ju se Scream 4 men tror jag ska vänta med att se den tills USA faktiskt. Det lär bli en bra kväll i alla fall hoppas vi!

Nu är maten klar! Ha en riktigt bra kväll! ♥


God frukost imorse


Dricker just nu denna i solen. Sommarkänsla!


Everything I do, I do it big

Godmorgon!

Vaknade typ kvart över nio idag. Det gjorde jag igår också, vilket är helt jävla sjukt! Jag sover alltid längre än tio när jag väl får? Konstigt. Pigg är jag i alla fall! :)

I fredags tillbringade jag kvällen med Jenny och en film med Johnny Depp, Don Juan Demarco. Bra film och den blir ju inte sämre för att han är sååå sjukt snygg i den!
Igår var det städdagar här på området och idag med så funderar på att gå ut och hjälpa till lite så jag kan få in lite cash! Vi hade match i Ljungskile också och vi förlorade tyvärr med 4-3. Synd för de var inte bättre än oss! På kvällen var jag med Veronica och sen kom Max en stund också.
Jag åker ju till New York på tisdag men vill ändå ha ett roligt lov fram tills dess och det har jag haft men det är så synd att vissa grejer jag bestämt inte blev av. Då hade lovet vart perfekt från hela början! Men nu blev det inte så så skitsaaaaam.

Nu blir det en stooor, god frukost!


Får ju inte glömma och säga att jag käkade pizza igår också. Så jäkla gött!


PÅSKLOV!

Heeej bloggen!

Återigen blir det nu ett långt inlägg skulle jag tro.

I tisdags var det en vanlig skoldag och på kvällen var det träning, DH och BB.
I onsdags var det engelska nationellt prov. Då skulle man skriva en uppsats om något på engelska. Efter skolan var jag tvungen att plugga lite teknik och lite alla möjliga läxor. Sen drog jag på spinning med Danni och Elin.
I torsdags, igår, så pluggade jag en del och gjorde klart vissa grejer. Jag ska ju till New York på tisdag (!!!) så var tvungen att göra klart en del. Jenny kom till mig sen och vi drog ut med Virre och träffade några fler. Sen var det bara att dra hem och plugga igen..
Idag hade jag teknikprov och fan vad svårt det var. Jag gissade på en massa frågor och kändes som jag knappt kunde något, men aja. Gött att det är gjort i alla fall! Fick stå ute och frysa innan provet också för att ingen kom och öppnade, haha. Resten av dagen i skolan var chill! Nu har jag precis ätit skit god mat och senare blir det träning. Efter den får vi se vad som händer. Något måste jag ju göra för att fira in att det är PÅSKLOOOOOV! Ledig i mer än två veckor från och med nu eftersom jag ska till USA också. HELT SJUKT UNDERBART!


Vårtecken!


Var med Beccis nån dag


Hade glömt tröja till fotbollsträningen i skolan igår så fick låna Tims. Haha, rätt storlek och så


Letar efter lite papper i skolan. Dagens outfit dåååee tiiieep!



Mmmmmmmmmmmmm

Hello!

Hade en skön dag igår. Bakade och var med en massa goa folk på kvällen. Det bästa av allt är att man kan gå i bara tröja ute nu, istället för vinterjacka!

Idag har det varit skola som vanligt och efter skolan följde jag med mamma och handlade lite. Sen drog jag till gymmet med Hanna. Riktigt gött! Nu har jag ätit kvällsmat och ska faktiskt snart lägga mig. Är sjukt trött nu ännaaa. Så vi säger så då, godnatt! ♥


Vilma, jag och Hanna på Hannas "kalas" i lördags


Bra helg!

Hallå där!

Vilket jävla härligt väder det har varit de senaste dagarna. Soligt och varmt, klarblå himmel! Helt underbart! Dock blåste det en del i fredags och igår men vafan, nu är våren verkligen här!! Älskar verkligen känslan man får när våren och sommaren kommer, det känns fan i hela kroppen! ♥

Igår var det ju som sagt sång på invigningen av n3 som gällde. Det var mycket folk där och det var skit fint verkligen. Såg det ju dock i torsdags. På kvällen tog jag och Jenny moppen till Hanna Nordh där det var tjejfest/kalas. Det blev en sjukt lyckad kväll! Jätte god mat och grymt folk, kan inte bli bättre! vi drog hem runt kvart över ett från henne, så vi var där ett tag kan man säga. Sov hos Jenny också så det blev rätt sent inatt, men vaknade runt tio idag och var ändå pigg. Gött!

Jenny kom på att hon hade glömt sin mobilladdare hos Hanna imorse så det var bara att hämta den hos henne. Vi tog moppen dit och sen körde vi runt i mer än en timma lite överallt, haha. Efter det träffade jag Vilma en stund och nu ska jag ta mig lite käk. Senare ska jag nog vara med Rebecca och tror Hampus och några mer ska vara med också. Social dag idag! ;)

Ha en bra söndag!

Ville bara säga att detta har nog varit den bästa helgen på länge! Här kommer några bilder (dock as dålig kvalité, men har fler på kameran. Har inte lagt in de bilderna än): 


Den goda maten. Kyckling och potatisgratäng med någon god sås (liknar bearniese-sås) + sallad


Jenny, Vilma och Lisa


Hanna, Elin och Daniella


Sara och Julia som skrattar som fan, haha


Efterrätten, chokladmousse med grädde och hallon. Delicious!


Mmmm


Candy


Nyvaken unge


Ute med Vilma. Vågar inte visa mitt fula ansikte på denna bild! Har i alla fall såklart på mig vårjackan!


Godnatt!

Godkvällen!

Kom hem från Sofia för ett tag sen. Tillbringade kvällen där med en massa roligt folk. Imorgon är det sång på invigninen av n3 som gäller, blir nog kul! Nu ska jag ta några nötter till och sen lägga mig. Finns det något godare än chilinötter? Haha, aa faktiskt men you get iiiit!

Godnatt ♥


Haha, fan vad fult

Vattenmelon

Kom hem från träningen för ett tag sen och ska snart hoppa in i duschen. Ska kanske träffa Virre, Eve, Ida och Sofia sen, om jag orkar, för har väldigt ont i magen. Har haft det hela dagen.. Men lite vattenmelon piggar nog upp mig!


Jag just nu


FREDAG!

Hallå bloggen!

Har haft fullt upp det senaste så har inte hunnit eller orkat blogga tyvärr. Nu lär det bli ett långt inlägg igen om vad jag har gjort, haha.

I söndags hade jag fotbollsmatch mot Rössö och vi vann med 4-0, härligt tjejer! Efter matchen var det kalas hemma som väntade. Pappa fyllde år i måndags så vi firade honom i söndags, för då kom ma brothas, Sara och Julia hit för att fira. Hade en rolig dag!
I måndags så firade vi pappa lite igen genom att göra en kladdkaka. När den var uppäten, hehe, så drog jag och Jenny ut och sprang. Brukar ju dra till gymmet på måndagar men hann inte det så det fick bli en springtur.
I tisdags efter skolan var jag skit trött så jag lade mig och sov i en timma. Sen var det träning och plugg som gällde, och självklart Desperate Housewives.
I onsdags var det mest plugg som gällde och träffade Rebecca lite innan det.
Igår var det matteprov i skolan, och det gick skit. Det kändes verkligen inte bra i alla fall och jag och många fler var så sjukt stressade! Stressigaste matteprovet någonsin i alla fall. Det var sprödbakad fisk i skolan också, älskar det! Efter skolan drog jag till stan med några tjejer i klassen för att köpa present till Hanna Nordh som fyller år nästa vecka, men hon ska ha ett typ kalas, eller en tjejkväll, imorgon. Sedan var det dags för sångträning på n3. Ska uppträda där med fler på invigningen på lördag. Hade egentligen inte kunnat det för vi skulle haft match mot Ljungskile då men den blev inställd så nu blir det av ändå, kul!

Idag har det vart en rätt tuff dag i skolan. Först var det nationellt prov i engelska, läs- och hörförståelse, som gick sådär. Sen på franskan var det läxförhör men resten av lektionen var rätt chill och sen på matten fick vi reda på matteprovet och fick träna på gamla nationella prov i matte. Kom hem för inte så länge sen och snart blir det mat, antingen pizza eller kebab, eller kinamat, hehe. Svårt att välja, älskar ju allt! Så himla nyttigt och bra!!! Senare blir det i alla fall träning och efteråt ska jag träffa Veronica.

Det är otroligt gött med fredag så: Ha en grym fredag för det ska jag fan ha! ♥

Lite bilder från veckan:


Fika med Maria på Strandgatan (i lördags)


Hos Max med homiiies (i lördags)


Virre och Mashalla gosisar


Älska Max mikro! Jag och Linnea


Haha, skönaste Vidal!


Sötaste katten alltså!!


Glass någon dag i veckan. Skrällll


Mayo gjorde en jävligt grym fläta på mig i onsdags!


Väntar på Julia för att dra till stan. Hanna, Jenny och Elin


I am number four

NEMEN HEJ!

Åt nyss mammas goa moussaka och fan vad gott det var. Min nya favoritätt typ! Igår var det träning på kvällen och direkt efter träningen drog jag och Daniella till Vänersborg för att kolla på bio, I am number four med bl.a. Alex Pettyfer. Riktigt bra film, värd att se. Och fan vad snygg han är, och tjejen då, som också är med i Glee. Så sjukt fin är hon! Sen sov jag hos Danni. Vi kollade på Glee på kvällen och vaknade runt elva idag. Åt skit god frukost och så kollade vi på Honey. Gick hem sen och mötte Maria för att ta en fika på stan.

Jag åt ju som sagt nyss och nu drar jag till Max med Jenny, Eve, Virre, Linnea, Simon och några fler tror jag. Ha en go lördag! ♥


RSS 2.0