Banken

Cha cha bloggen!

Sitter i skolan på medicinlektionen och har nyss haft redovisning. Det gick faktiskt ganska bra! Snart blir det lunch och efter det har jag två lektioner till, sen slutar jag kvart över tre. Direkt efter skolan blir det banken med mamma för att aktivera mitt bankkort. Och idag kommer ju studiebidraget, GRYMT!


Jag just nu, mår bra


Vinst!

Hej igen!

Vi vann matchen!! Fyfaaan vad underbart alltså, sista seriematchen för i år och allt, då är det så jävla värt och vinna alltså. Riktig glädje!

Kom ju hem runt halv tio så missade Idol idag :( men kollade på utröstningen i alla fall, eller aa, vilka som gick vidare.

Nu är jag trött så nu blir det sängen. Godnatt ♥


Kolla regnbågen som var på himlen innan IFK Göteborg - BK Häcken matchen, fiiiint!


Match

Hallå!

Idag skulle jag egentligen slutat klockan fyra men vi hade ingen psykologi så jag slutade fem i två istället. Sjukt skönt! Jag har match lite senare mot Vänersborg också, så känns bra att komma hem några timmar innan samlingen. Det är sista seriematchen för i år och nu ska vi fan ta dom!!


Bästa laget!


Idol

Nu ikväll har jag kollat på Idol såklart. Faaan vad bra André var eller? Älskar ju Olle och Tony också, men Tony var ju sådär ikväll. Han måste fan gå vidare ändå, annars vet jag inte vaaad.

Har inte pluggat alls mycket idag som jag tänkte. Efter jag hade ätit förut följde jag med mamma till stan och shoppade en del. Gött!

Snart börjar Idol igen, utröstningen, så ska förbereda mig och sen lägga mig efteråt. Har sovmorgon imorrn, underbart!


Bästa Olle ♥


Mat

Hejsan bloggen!

Bara för att göra ett inlägg så vill jag berätta att jag lagar mat nu, haha. Senare blir det lite plugg och annat. Skulle egentligen träffat Evelina men det blev inte av, så vi får se vad som händer. Puss!


Bara för att jag lagar mat så får ni en bild, på just maaat. Mammas GRYMT underbara köttbullar!


We just wanna make the world dance

Har som sagt tränat ikväll och det var en chill träning. Vi pratade mest om lite grejer och spelade lite. När jag kom hem var det raka vägen till tvn för att kolla Idol. Fan vad bra deltagare det är med i år alltså!

Har precis duschat och så och ikväll ska jag försöka lägga mig tidigare än vanligt, så jag inte är så jäkla trött på morgonen. Puss! ♥

Några bilder från IFK Göteborg - BK Häcken matchen. Har fler bilder med bättre kvalité på kameran men laddar upp de här så länge!








Jaaaaarå

Hallå bloggen!

Bloggade aldrig igår, hann typ inte och orkade inte. Efter skolan följde jag i alla fall med Rebecca till stan. Hon skulle ta hål i öronen och så gjorde vi lite annat där också. Hemma käkade jag och sen var det dags för solosång! På kvällen kolla jag på Idol och en massa annat.

Idag har jag vart i skolan som vanligt och direkt efter skolan mötte jag mamma på stan och kollade lite. Nu är jag hemma och har precis ätit. Snart blir det träning!


Dawina och jag på franskan imorses, hihi

Jobba, jobba, joooobba


Hanna och jag i skolan just nu. Har Vård och Omsorg nu, vi jobbar iiingenting kan jag säga, känns bra!

Typiskt mig..

Blir så trött på mig själv. Skulle gått in i duschen klockan nio och lägga mig tidigt, men kvar sitter jag här vid datorn kvart över tio och har inte rört mig. Ååååh, är så trött också. Men nu ska jag fan duscha, sen blir det sängen. Godnatt ♥


Törstig som bögen är jag också


Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray på ettan på Moraeus med mera, sjungandes med låten Lilla Lady. Han kan vara bland det bästa som finns. Så glad att jag har hans skiva, hans musik och texter är gudomliga! ♥


Rhodos ♥

Idag blev det kinamat till middag, helt awesome! Innan det var jag på Överby, IGEN, haha, bor typ där. Var där en snabbis med mamma för att fixa en grej.

Nu har jag precis bakat en kladdkaka och sitter och kolla på Kenzas blogg. Ser bara hur härligt hon har det i Turkiet, på sin balkong och bara har det allmänt gött. Påminner mig så jäkla mycket om Rhodos i somras, roligaste veckan i mitt liv, helt seriöst! Har aldrig haft så kul som jag hade det där, saknar det otrooooligt mycket!! ♥






Har laddat upp alla bilder från Rhodos tror jag, så det blir några samma igen =)


Have you ever done something you can't change?

Hejsan!

Kom hem från Överby ganska nyss. Åkte dit idag igen med Rebecca för att se Ulrik Munther, haha. Vi åkte ut ganska sent så vi hann bara se honom, inte när han sjöng, men vi var inte så noga med att se honom sjunga så det var lugnt, hehe. Var där ute ett tag, kollade runt, fikade o.s.v. Härligt!

Vaknade senare än vanligt idag, lite över elva. Jäkligt skönt att sova ut för en gångs skull, kan knappt sova längre än till tio längre? Gjorde en ansiktsmask typ direkt också, haha. Riktigt skönt!

Nu blir det nog käk snart och sen får vi se vad som händer!




Trolldagar

Hallå där bloggen!

Efter Överby var jag hemma ett tag, ute lite i solen, käka o.s.v. Sen drog jag ner till stan med Jenny, Eve och Josse och vi gick runt och kollade in Trolldagar lite grann. Träffade en massa härligt folk också! Runt halv nio drog jag och Eve till Jätten först och sen hem till henne och kollade bra filmer som gick på tvn ikväll och lite annat. Kom hem för ett tag sen och är sjukt trött så ska nog lägga mig snart, men är hemma själv nu så har ingen lust direkt, hehe. Men nu gör jag det, godnatt! ♥




Trött liten tjej


Överby

Haaaj!

Drog till Eve en stund igår också, där Josse var, och vi kollade på film och sånt där. Sen drog jag hem till Becca igen för att sova där. Go fredag!

Idag drog jag och Rebecca tidigt till Överby för hon ska iväg snart. Vi drog runt elva och var där och kollade runt lite. Jag köpte fan en sån där önskepåse på Glitter som man gjorde när man var yngre, HAHA, fick en del bra grejer i alla fall ;) Senare blir det en sväng ner till stan med Eve och kanske fler, för att kolla Trolldagar och annat.

Ha en bra lördag! =)


Emelie och jag i skolan i veckan, haha.. Har inga andra bilder än cambilder på den nya datorn så får bli en del av de som sagt

The scars of your love, reminds me of us

Sitter hos Becca nu och har kollat Idol ikväll. Nu kollar vi på Skavlan också, myyys! Skulle kanske dratt på bio ikväll egentligen men det gick ingen vi ville se så vi struntade i det. Nu ska jag hjälpa Beccis med en grej. Puss!


Hittade en bild på Johannas dator från Rebeccas konfirmation. Känns som det var nyss men det var flera månader sen!

Tacos

Hej!

Har ätit tacos från igår för ett tag sedan. Gööör gött! Var på banken förut också och fixa lite grejer och nu ska jag till Becca en sväng. Skulle egentligen till Överby med henne men banken tog för lång tid så det blir en sväng imorgon istället. Har en känsla av att inte så mycket händer ikväll, tråkigt nog. Är fan pigg så vill göra något. Vi får se vad jag hittar på. Ha en grym fredag! ♥




Kul jag har


FREDAG

Hello!

Sitter som vanlig i skolan vid den här tiden. Igår kunde jag inte blogga resten av dagen för att efter skolan drog jag med fotbollslaget ner till Göteborg och kollade på IFK Göteborg - BK Häcken. Rätt kul faktiskt, och det blev 2-2. Spännande match! Kom hem runt halv elva.

Idag är det äntligen freeeeedag. Fan vad gött!! Har medicinlektion just nu, idag ska vi redovisa. Kommer nog gå sådär, har inte läst på något så, aa. Vi får se hur det går.

Nu ska jag jobba lite här. Slutar tio i två idag, gööööt!


Hanna och jag just nu


Pancakes

Godmorgon bloggen!

Sitter i skolan just nu och räknar matte. Nu är vi klara så ska gå och käka snart. Pannkakor i skolan idag, GÖTT!!

NU KOM IVANA HIT, FAN VAD JAG HAR SAKNAT HENNE!


And if I had the choice, ye I'd always wanna be there

Repningen gick bra förut! Det var mycket svårare att sjunga med ett band, men sjukt kul var det! Det blir liksom mer äkta med ett band, såklart!

Har kollat på Bonde söker fru ikväll som sagt, och ska ta en dusch nu. Sen blir det nog läggdags. Har sovmorgon till kvart över tio imorgon också, för att lärarna är på möte. Sjukt skönt!

Nu ska jag fortsätta spela The Sims på facebook. Skaffade det idag och är redan beroende..


Har ingen roligare bild att visa tyvärr, haha


Sång på sång

Slutade skolan klockan två idag. Rätt gött, och sen köpte jag månadskort också. Äntligen! Har tänkt att köpa det länge men har glömt det hela tiden så nu blev det av. Åt för en stund sen och nu surfar jag runt lite. Senare skulle jag egentligen haft match men jag kan inte vara med eftersom jag ska ha "rep" med ett band. Ska sjunga på en konsert om två veckor och det enda tillfället de kunde träna var idag, så jag hade inget val. Ikväll blir det nog en liten kik av Bonde söker fru, hehe, bästa! =)


Jag och Madde i skolan idag, haha. Kommer bli en del cambilder nu eftersom att jag inte har några andra bilder på den nya datorn


In school

HEJ BLOGGEN!

Sitter i skolan och jobbar med grupparbete nu, om cancersjukdomar. Ska gå ner och kopiera lite papper, sen sätta mig vid datorn igen. Kommer hålla på med den hela tiden nu, som alla andra gör, haha. Snart blir det lunch!


Sen träning

Hallå!

Har suttit här vid datorn ett tag och kom hem från träningen typ halv tio. Hade träning senare än vanligt idag, så missade tyvärr Idol ikväll. Det som var så spännande idag.. Men ska se reprisen imorgon så det är lugnt! Resten av dagen har jag varit i skolan, gjort lite matte och vart med Becca. Nu ska jag lägga mig, godnatt! ♥


En söt bild på Jovana, just för att hon har börjat läsa min blogg idag. Vet att du älskar mig ♥♥♥


NY DATOR!!

TJA BLOGGEN!

Sitter just nu i skolan och grejar med min nya dator jag har fått här. Hela klassen sitter och nördar, hahaha. Nu har vi svenska så ska tyda några förkortningar? Jaaa, vi får se hur det går.


Idol

Tjena!

Sitter och kollar på Idol nu men passar på att blogga i pausen.

Igår blev det ingen bio ändå, efetrsom det inte gick någon förrän klockan nio, och det blev lite tight för både mig och Danni. Så jag var hela dagen med Maria istället, och vi var på Strandgatan först. Senare mot kvällen var vi hemma hos henne och kollade Idol och myste. Go dag!

Idag har jag vart i skolan, och så har jag mest pluggat, hade lite saker att göra klart och så gjorde jag lite andra grejer. Nu börjar Idol igen!


Jag och Hanna förra veckan i skolan, haha


Söndag

Hej bloggen!

För det första vill jag bara tacka min bästa vän Jenny för den fina headern, awesome! ♥

Igår var jag på Överby igen, med mamma, för att hämta jackan jag lade undan i fredags. Tycker den är riktigt snygg! Sen kollade vi runt lite på andra grejer och sen åkte vi till Vänersborg för att käka pizzaaa. Sjukt gott var det! Dock fick jag riktigt ont i magen efteråt? Men det gick bra sen och senare mot kvällen var jag med Vilma först en stund och sen drog vi till Evelina där Maria också var, så kollade vi på Miss Universe och lite annat. Angola vann, som vi ville, heheee!

Idag blir det att träffa Maria en stund först, kanske blir en fika eller något, och klockan sex ska jag se på bio, Apornas planet, med Daniella. Härlig söndag!


Hade på mig den tröjan på Insparken, haha, passar ju bra!


bloggändring

Nu har jag fixat jennys header här på bloggen.
Hoppas verkligen att hon blir nöjd och vill ha kvar den.
Gå gärna in på min och kolla ; http://jennysareborn.blogg.se/


kram ♥

In the morning after dark

Godmorgon!

Vaknade för typ en timma sen. Har suttit ute och läst tidningen i solen, HAHA, fyfan vad vuxet. Nu blir det en stooor frukost så hörs vi lite senare!


En god och nyttig frukost jag gjorde för typ ett år sen, hehee

Studiedag

Nemen hej bloggen!

Har inte hunnit eller orkat blogga denna veckan på grund av lite läxor och plugg till prov och skit.

Meeen:

I måndags var det solosång, i tisdags var det träning, inomhus för det var så blött och regnade ute, i onsdags var det prov i skolan, inte alls kul.. och så var det match på eftermiddagen som vi vann med 4-0 tror jag, och igår, torsdag, så var det träning på Friskis&Svettis igen med laget. På kvällen kom Jenny till mig och vi chillade järnet, kollade Robinson, Parlamentet o.s.v.

Idag hade vi studiedag, sjuuukt underbart att få sova ut! På dagen var jag på Överby med Jenny. Hittade en skit snygg jacka som jag la undan, ska hämta den imorgon. Efter Överby drog jag till Eve där Sofia också var. Sen drog vi till Strandgatan med Linnea, Virre och Jenny också och träffade massa andra där. Sen drog vi hem till Virre en stund. Riktigt go kväll!

Sitter och kollar på en bra film på tv nu. Snart blir det fan läggdags, är sjukt trött!


Jenny på overbaj




Hahaha, cpbilder på mina brudaaar på Srandiiis


11 september

Idag går mina tankar till USA och alla drabbade av den hemska olyckan som skedde för tio år sedan, när terrorplanen krashade in i World Trade Center. Det var så hemskt och även fast jag inte var alls gammal minns jag det så väl. Känns som det var igår.. ♥






Hovs Hallar

Heeej bloggen!

Är hemma från Halmstad nu, eller själva dopet var egentligen i Hovs Hallar i Båstad. Dopet var jätte fint och lilla Mille var så söt i sin klänning. Efter dopet åkte vi hem till Saras föräldrars hus och åt verkligen jättegod mat, goda efterrätter och en massa annat. Det var underbart väder hela dagen, soligt och varmt. Kunde verkligen inte bli bättre! Sen mot kvällen drog vi ner till stranden och grabbarna hoppade från skit höga klippor i vattnet och badade. Julia var den enda tjejen som vågade bada, haha. Sen drog vi tillbaka till huset och då väntades korvgrillning och bad i jacuzzin, hur mysigt?? Deras hus är ju hur stort som helst också så där sov jättemånga inatt. Dagen var så jävla grym, en riktigt minnesvärd helg!

Idag åkte vi då hem från Hovs Hallar och det är så tråkigt och vara hemma igen nu känner jag. Jag är så trött på Trollhättan just nu, och jag älskar Halmstad så har verkligen ingen lust att vara här.. Men det är bara att live with it liksom, nu blir det att träffa Becca och kolla Idol tillsammans ikväll!









Halmstad - Dop

Hallå bloggen!

Har anlänt till Halmstad nu. Drog hit ikväll och ska vara här hela helgen, för imorgon har nämligen min bror Timy dop för sitt minsta barn. Mille ska han heta!

Varför jag drog hit så sent och inte med resten av familjen tidigare var för att ikväll, eller mer efter skolan, var det Insparken. Alla ettor på Nisse blir nollade och får göra en massa olika, roliga och äckliga grejer. Haha, det värsta var när jag doppade huvudet i surströmming blandat med kaviar, tomatpuré, bönor, kattmat och lite mer sånt där. Jag luktade värre än skit när jag kom hem och ni skulle sett hur man såg ut! Det var bara att skynda sig in i duschen för att sedan åka med kvart över nio tåget. Riktigt minnesvärd kväll, skit kul verkligen!

Nu är jag riktigt trött. Ska upp rätt så tidigt imorgon också så nu lägger jag mig. Natti ♥


Sååå fin bild på lilla Mille! ♥


Some serious shit

Hej hej!

Har inte vart inne på datorn idag förrän nu. Slutade lite tidigare än fyra eftersom att det blev lite komplikationer i klassrummet sista lektionen, helt galet var det! Hade lite läxor att göra efter skolan, sen blev det käk och sen var det träning med laget på Friskis&Svettis. Ett roligt jympa/flex pass! Nu ikväll tränade jag lite mer på min franskaläxa och kollade på Robinson. Smakade på en gööör god drink Sofia gjorde också. Hon hade lärt sig den idag i skolan, haha, /care på den. Duschade nyss och nu blir det sängen. Lite senare idag, inte bra.. Godnatt! ♥




Coolingar i skolan, förra veckan!


Bra på tvn

Hejsan bloggen!

Har inte gjort så mycket idag. Har som vanligt vart i skolan och så har jag pluggat, fixat lite andra grejer och nu ikväll har jag vart med Rebecca. Vi plockade plommon (skräll) och sen när klockan blev åtta kollade vi True Talent, och Bonde söker fru som började idag, bästa! Mycket bra på tvn nu! Skulle repat med ett band idag egentligen men det blev framflyttat.

Lade mig ju väääldigt tidigt igår, runt tio någon gång och jag somnade med en gång. Konstigt nog var jag trött idag i skolan, men så kan det väl också vara. Ska i alla fall lägga mig tidigt idag igen, så ha en bra kväll! Puss ♥


Plommonen jag plockade idag, haha. Har dock ätit en del här. Undrar från hur många olika träd jag har ätit plommon från den här sommaren?


Sängen

Heeej!

Hade träning som sagt ikväll. Det regnade hela tiden så blev sjukt blöt och lerig, men det var lite kul, haha. Har duschat och så för ett tag sen, och kollat Idol, och nu blir det faktiskt sängen. Rekordtidigt eller vad säger ni? Lär ju inte somna med en gång i alla fall..

Godnatt! ♥


I brist på bilder lägger jag upp en bild på en vaniljmunk, haha. Josse hade köpt med sig det till oss när vi hade tjejkväll hos Ida. Sjukt god!


blööö

Hej!

Jag kom precis hem från skolan. Mamma hämtade upp mig så slapp ta bussen. Ska käka nu och senare blir det träning. Det är så min dag ser ut. Har inte mycket mer att säga. Blir Idol ikväll som vanligt, kanske kollar på det med Becca som jag gjorde igår och i söndags. =)


Försenat inlägg

Tjena!

Kom nyss hem från skolan. Nu ska jag göra mat och sen blir det träning och solosång.

Igår vaknade jag fan tjugo över åtta. Fattar inte hur det är möjligt? Kunde ju inte somna om heller och ville verkligen sova.. Men piggnade till sen och drog till Strandgatan med Daniella för en fika, fast det var runt ett då, haha. Skit mysigt var det! Sen drog vi oss till Edsborg där vi skulle sälja lotter på matchen, FCT - Lund. Det var ju förresten sjukt bra väder igår också, soligt och jättevarmt! Heeelt amazing. Sen på kvällen bakade jag och kollade på Idol som drog igång igen, med Becca och Johanna. Hatar Alexander Bard för tillfället, han är ju förfan helt sjuk? Så jävla hård som han behöver man ju inte vara. Lite efter Idol drog jag hem och kollade James Bond som gick på tvn. Blev rätt sent igårkväll så är trött idag.

Nu: Maaat!


Rebecca och jag i Stockholm på väg över till Grönan. Fan vad jag saknar Stockholm, och sommaren över huvudtaget. Vill också nämna att jag älskar min lilla Beccis ♥

Det här inlägget skulle jag uppdaterat runt tre idag men internet har cpat så får ladda upp det nu. Orkar inte skriva om allt nu heller, det stämmer ju inte direkt att jag nyss kom hem från skolan, klockan fem över tio liksom, haha. Btw så var träningen inställd idag eftersom det är så blött ute. Nu ska jag lägga mig, puss! ♥


Trött

Kom hem från Jenny för ett tag sen. Spenderade kvällen där med American Pie och lite gott till! Jag kom hem tidigt ikväll asså, men jag är så sjukt trött så ska faktiskt lägga mig nu. Verkligen inte likt mig, haha, men gick ju upp tidigt imorse så.. Jaja, då säger jag godnatt! ♥


När jag sov hos Jenny för typ två veckor sen. Haha, snygga...


På Liseberg också, i flumride. Ååh saknar Liseberg som fan! Hade skit kul där i år med tjejerna!


Oavgjord match

Hallå där!

Gick ju som sagt upp tidigt idag, eller aa, åtta. Var faktiskt inte så trött, så det var skönt! Drog mig iväg till Stip och där väntades fotografering. Blev verkligen inte nöjd med bilderna, men nu är det som det är. Kunde ju liksom inte bett om att få ta nya bilder hela tiden, haha. Sen var det dags för match och vi spelade skit bra verkligen! Vi kämpade på hela matchen och vi gjorde två mål, så vi ledde först, men sen när vi blev lite tröttare fick Gauthiod också in två mål.. Så det var lite surt, men vi spelade grymt bra tycker jag i alla fall!

Sen har jag kollat lite på Friidrotts-VM (gött att Bolt vann 200-metersloppet, men det var väl självklart ;)), vart med när systern övningskört och vart på Jätten med Evelina. Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det blir hemmagjord pizza, underbaaart!


Mysig kväll

Kom hem för ett tag sen från Strandgatan. Har spenderat kvällen där med tjejerna, mycket prat och skratt! Nu ska jag faktiskt lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för match mot Gauthiod. Samling kvart i nio.. Fyfan säger jag bara. Aja, bara att bita ihop. Vi ska ta lagfoto och ensamfoto också, därav så tidigt, heheee.

Godnatt! ♥


Eve, Josse och Jenny hemma hos Ida, lördagen innan skolan började igen


Fredag!

Heeej bloggen!

Äntligen fredag och det har varit en helt okej dag i skolan. Förutom sista lektionen som var rätt seg.. Men blev hämtad av mamma efter skolan i alla fall och åkte och handlade. Sen käka jag och nu chillar jag lite. Är så himla trött nu, vet inte varför? Somnade rätt sent igår i för sig. Senare blir det Strandgatan med Eve, Josse och Jenny! Ha en riktigt bra fredag! ♥


Jenny och jag på Liseberg, fan vad vi har växt ändå?


As usual

Hello!

Har varit i skolan idag, började ju senare och efter skolan käka jag o.s.v. Sen var det dags för träning, och det var sjukt lerigt, men jävligt kul, haha. Har kollat på Robinson ikväll också. Nu ska jag lägga mig, är redigt trött! Godnatt =)








Eftersom jag blev jäääkligt sugen på melon nu så får ni ett par bilder på det. Har en i kylen nu som jag ska äta imorgon, hehe. Seriöst, varför fotar jag varenda gång jag äter melon? Hahaha, men det blir rätt kul och räkna alla kort i slutändan, och det här är bara denna veckan och helgen.. Finns bara en sak och säga: Jag älskar melon! (och frukt över huvudtaget märker man ju eftersom jag lägger upp massa bilder på det och går ut och pallar plommon, vinbär och äpplen typ varje dag, haha. Så jävla körd!


Torsdag morgon

Godmorgon! ♥

Gick precis upp ur sängen. Sjukt skönt med sovmorgon idag alltså! Det är fint väder ute nu också, hoppas det håller i sig hela dagen. Jag ska surfa runt lite på internet nu och sen börja fixa mig lite. Vi åker lite tidigare till skolan idag för att äta lunchen, det är ju chicken mc'nuggets, och det ääälskar vi, så det kan man bara inte missa!

Vad jag har gjort i veckan:

På kvällen i söndags plockade jag och Becca maaasssa, massa plommon, eller jag gjorde i all fall, haha. Sen gjorde vi en as god kladdkaka också!

I måndags åkte jag till skolan som vanligt. Efter skolan fixade jag lite grejer och senare var det solosång. Nu har den också börjat :)

I tisdags var det skola och go träning!

Och igår, onsdag, så slutade jag halv ett i skolan, så då drog jag till stan med en gång och fixade en kalender. Tänkte köpa det första veckan men trodde inte jag skulle använda den, men jag behöver verkligen en sån nu för att komma ihåg allt, läxor och sånt. Så det blev en vanlig svart. Sen mötte jag mamma på stan så istället för att dra hem följde jag med henne till hennes jobb. Gjorde lite läxor och sånt där medan hon jobbade, hehe, duktig tjej! Sen blev det hem en stund och sen drog vi till min kära moster! Hon fyllde år förra veckan så vi skulle fira henne. Vi blev bjudna på grymt god tacos och bullar! Där var vi rätt länge, var hemma runt tio på kvällen.


Massa plommon, var dock mer i påsen i verkligheten ;)


RSS 2.0