Some pictures


Elin och Jennys öga som kommer med på ett hörn där, haha


Haha, fan vad man bjuder. Världens fulaste bild


Julia leker med Elins kryckor

Lite bilder från skolan idag! Var på jätten med mamma för ett tag sen och nu kollar jag på tv och fixar mig inför kvällen. Big Brother sen!

Grym helg!

Heeeej!

Har haft en riktigt bra helg! I fredags sov jag ju hos Virre. Vi var som vanligt uppe väldigt sent så snacka om att jag var trött på lördagen. På lördagen så skulle jag sova hos Maria men innan vi träffades gjorde jag våfflor till min sjuka familj, snäll som jag är, hehe. Sen träffade jag Maria och vi hade en jätte mysig kväll med film, massa gott och tända ljus! Vi la oss också väldigt sent så jag var återigen väldigt trött igår (men värt!). Igår pluggade jag lite och hade träning. På kvällen efter träningen blev det Big Brother!

Nu är lovet slut och det är bara och ta nya tag och köra på tills nästa lov! Det var en riktig pina och gå upp imorse kan jag lova.. Men skoldagen gick bra och nu är jag hemma. Ska dra till gymmet med Vilma nu, efter det käka och sen måste jag nog plugga lite. Puss ♥


Våfflor made by; me. Haha, så fult!






Hemma hos Maria. Man ser inte så bra men..


Pizza


Hungrig som jag var blev det pizza till middag. Gött så här på en fredag! (världens dåligaste bild, haha)


Fredag!

Godmorgon!

Idag och igår har jag mått mycket bättre, eller idag mår jag bättre än igår, haha. Det har känts bättre för varje dag i förkylningen fast mår fortfarande inte helt bra.
Igår var jag med Veronica hela dagen. Mayo fyllde år igår så då drog vi och käka pizza med han och Max. Sen kom Jenny också.

Idag vet jag inte vad som händer på dagen men ikväll ska nog jag, Jenny och Evelina till fritidsgården. Efter det ska jag sova hos Virre!

Ha en grym fredag! ♥


Haha, ma girls


Scary Movie 2

Hej hej!

Kom nyss hem från Rasmus. Var där med Sara och några fler och vi kollade på Scary Movie 2 som gick på femman, haha, alltså dom filmerna är ju bara för roliga! Tidigare på dagen var ju jag och Sara på Överby och vi kollade mest runt, köpte inget. Och så käkade vi på donken, ett måste!
Mina ögon har runnit helt sjukt mycket idag, så jobbigt, men nu ikväll verkar det ha lugnat ner sig. Hoppas jag är på bättringsvägen i alla fall, vet inte vad jag gör om det blir värre. Ska snart gå och lägga mig så jag får bra med sömn. Godnatt! ♥




Haha, Shorty är ju bara skönast!

Överby

Godmorgon!

Vaknade runt tolv idag eftersom det blev så sent inatt. Snart ska jag dra till Överby med Sara, även ifall jag är sjukt förkyld, mår nog bättre av att komma ut lite. Nu ska jag börja göra mig iordning. Hoppas alla andra mår bra så här på lovet i alla fall. Ha en bra dag! ♥


Mr & Mrs. Smith

Sitter här klockan tre mitt i natten och gör ingenting, eller jo, jag chattar med Virre, det är hon som håller mig uppe! Måste nog sova snart, är skit förkyld så behöver sömn. Kvällen spenderades med Daniella med Ben&Jerry's framför Mr & Mrs. Smith, mysigt!

Imorgon ska jag till Överby med Sara om min förkylning tillåter. Hoppas jag mår bättre imorgon, vill inte ligga inne hela lovet p.g.a. förkylning!

Godnatt ♥


Virre och jag ♥

Sportlovscupen

Hallå bloggen!

Igår kom Sara hit och vi kollade på Snabba Cash. Sen lade jag mig rätt tidigt, tidigt för mig i alla fall.

Idag skulle jag på Sportlovscupen med Evelina och Jenny så det var bara att gå upp runt tio. Jag vaknade och mådde skit. Min näsa var helt igentäppt och jag är lika snuvig nu med. Har åkt på en rejäl förkylning alltså! Hoppas inte jag har feber bara, så att jag kan göra allt jag har planerat på lovet. Kom nyss hem från stan nu och ska nog lägga mig och vila lite, det behövs. Hoppas jag blir bättre snart! Puss ♥


Jenny och Eve en kväll hos Virre


Förkyld

Hola!

Är hemma från Ikea nu. Köpte en del grejer där fast inte möbler idag, kollade mest. Maten där är i alla fall riktigt god, det är därför man drar dit, haha, nej då ;) På tal om ingenting har jag åkt på en förkylning också, fan! Typiskt nu på lovet..

Nu kom Sara!




Ikea

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sedan typ, av att jag hade så sjukt ont i ena stortån. På träningen igår blev jag ordenligt stämplad så idag har jag världens blåmärke på tån och kan knappt gå, haha. Runt tolv ska vi ju till Ikea också, undrar hur det kommer gå. Men det ska gå bra, får väl lägga mig i en säng medan de andra går runt och tittar, haha. Hoppas tån blir bättre!

Nu ska jag göra mig iordning och äta frukost. Vi hörs efter Ikea!

Lite bilder från spinningen:








99 cyklar i samma rum i full rulle, det är coolt!




Agnes kämpar på och Jenny står bredvid


Nice boys

BB fick en bra början enligt mig i alla fall. Kunde dock haft mer snygga killar med ;) Eftersom jag gick upp så tidigt idag så ska jag bara ta en dusch nu och sen lägga mig. Imorgon blir det Ikea med familjen! Godnatt ♥

Bilder från igår:


Efter att vi hade kommit hem från stan frös vi som as så Sara Ls mamma gjorde i ordning varm choklad åt oss. Så gott! 


Sara L


Andra Sara, tummen upp!


Kladdkaka + Big Brother

Kom hem från träningen för ett tag sen och snart blir det kladdkaka till Big Brother. Härlig söndag!


Kladdkakan blev dock lite bränd, haha





Grattis mamma! ♥

Hallå där!

Idag fyller mamma år och imorse gick vi upp tidigt för att ta hand om tipspromenaden på stip, så har haft fullt upp hela dagen. Men i alla fall, grattis mamma! ♥
Slängde in en kladdkaka i ugnen nyss, det ska bli efterrätten idag. Ingen vidare speciell bakelse för en födelsedag men imorgon blir det mer firande av hennes födelsedag så gjorde något lättare idag. Men kladdkakan får jag äta om några timmar för klockan sju till halv nio är det träning. Ikväll blir det att kolla på Big Brother som börjar igen efter flera års uppehåll. Haha, jag bara älskar det!

Igår var jag ju med "Sarorna" på stan och vi gick runt och kollade lite och så. Efter det drog vi hem till Sara L och chillade och sen skulle jag iväg till fritidsgården med Jenny och Evelina. Kom hem runt tio och lade mig nästan med en gång eftersom att jag skulle upp kvart över åtta idag.

Nu måste jag byta om! Puss ♥


Stan!

Drar till stan med Sara och Sara nu. Ska kolla runt lite bara och kanske ta någon fika?! Måste skynda mig till bussen nu i alla fall. Puss ♥
 
Sara jobbar på i skolan, heheeeee

Veckan som gått

Hej!

Oj, har inte bloggat på snart en vecka. Men har varit rätt upptagen med skolan och så. I måndags och i tisdags pluggade jag mest till ett prov på onsdagen. I onsdags var jag med Virre, Eve, Jenny och Sofia och vi hade det bara allmänt kul! I torsdags drog jag till en fritidsgård med Jenny och Eve och igår var jag hela kvällen med Virre. Haha, intressant läsning men vill skriva vad jag har gjort så att jag kan kolla tillbaka i bloggen om några år och se vad jag gjorde.

Och just det ja, det är ju förfan SPORTLOOOOOOOV NU! Så himla obeskrivligt skönt är det, det kunde inte kommit lägligare. Igår hade vi tre muntliga nationella prov i skolan och inga andra lektioner, så vi fick sluta tidigare, typ runt kvart i ett. På lunchen mellan proven drog jag, Jenny, Linnea och Rasmus och käkade kebabtallrik och annat. Riktigt gott! Drog till stan en sväng med pappa igår också för att köpa presenter till mamma som fyller år imorgon!

Idag vaknade jag upp runt tio, av att solen sken och klarblå himmel! Underbart att vakna till det. Snart ska jag nog ut och gå med mamma och sen blir det frukost. Ha en bra dag! ♥

Btw; Måste bara länka denna http://video.se.msn.com/watch/video/ulrik-munther-born-this-way/6f6vj9tq. Ulrik Munther sjunger Lady Gaga's nya "Born this way". Hur grym är han inte?!?!?!


Jenny förra lördagen på väg till spinningen. Eftersom att vädret var lika fint där som idag så tog jag denna, hehe




Det var ju Alla ♥ Dag i måndags också! Då gjorde vi tacos OCH våfflor här hemma, haha. Bra dag! Rosor och kort från mamma! ♥


Gamla tider

Hellooo!

Idag har jag varit riktigt trött efter helgen, har gjort något hela tiden. Men det var som vanligt träning idag och jag drog mig dit. Vi fick sluta lite tidigare eftersom att det var så halt så man halkade hela tiden. Jenny ska vi ju inte snacka om, haha. Efter träningen hittade jag en massa gamla skolkataloger från när jag var liten. Hur fan såg man ut, i typ 4an?! Haha. Snart ska jag duscha och ikväll blir det Solsidan. Har sett det typ två gånger lite grann bara men ska väl börja kolla flitigt på det för att alla andra gör det, hehe.

Har tyvärr inte orkat lägga in bilderna från spinningen än, men de kommer nästa vecka någon gång!


I see you looking, yeah you looking over my way

NEMEN HEJ!

Igår var det ju 24 timmarsspinningen och det var sjukt kul! Först spann jag sex till sju, sen drog jag på Club Turbin med en massa och sen skulle jag ha ett till spinningpass 2-3 på natten, så det blev ingen sömn däremellan. Fan vad kul det var på Turbin och fan vad kul det var att spinna! Mitt sista spinningpass hade världens snyggaste DJ som bara spelade grymma, nya och populära låtar. När det är bra musik till blir man ju extra peppad och med en snygg DJ man kan kolla på!

Idag gick jag och Jenny och kollade de två sista passen på spinningen och det sista passet var så kul att se på. Alla var så peppade och alla ledarna sprang runt och taggade alla och ja, det var bara allmänt coolt! Sen var jag med Jenny och några fler och vi drog till en fritidsgård. Haha, vi hörde verkligen inte hemma där först kände vi, men sen blev det chill och då kom Evelina också. Nu är jag sjukt trött, la mig ju runt fyra efter spinningen igår så inte så konstigt. Godnatt babes! ♥

Bilder från spinningen kommer imorgon!


Rolig bild, men det fanns i alla fall DJ Hero att testa på på Friskis&Svettis. Jag ägde men Jenny däremot var lite mindre erfaren.. Haha, nej skoja!

FREDAG!

HALLÅ DÄR!

Äntligen fredag! Gud vad man längtar till denna dagen varenda vecka. Idag är det 24 timmarsspinningen som gäller här i Trollhättan. Mitt fotbollslag är med och spinner och jag ska spinna 6 till 7 senare ikväll och 2 till 3 inatt. Vi var med förra året också och det var as kul då. Man blir sjukt peppad, så nu kör vi igen! Ska äta snart och sen bär det av till spinningen. Efter spinningen vet jag inte vad jag ska göra. Massa grejer som händer men vet inte vad jag ska välja, haha.

På tal om att välja, nu har jag valt vilken linje jag vill gå på gymnasiet. 1:a val: Omvårdnad, 2:a val: Natur, 3:e val: Estet och 4:e val: Hotell och Tursim. Haha, onödigt att välja så många egentligen men jag gör det för säkerhets skull ;)

Bloggade aldrig igår, men då gjorde jag inget speciellt. Det var ju nationellt prov i svenska igen, uppsats, och självklart försover jag mig just då. Jag vaknade tjugo i nio och vi började tio över nio, haha. Jag skulle gått upp klockan åtta på morgonen och hade ställt klockan på 20.00 då, hahaha, någon är ju borta! Som tur var så hann jag, men fick stressa som en.. aa jag vet inte vad!




Förra året på spinningen

Kul inlägg

Hejsan!

Idag har det vart riktigt chill i skolan i alla fall. Det var god mat i lunchen, inte soppan men allt annat, och sen på tekniken fick vi fika och grejer, inte så dumt! Nu har jag precis ätit och ska snart till gymmet med Jenny. Sen ska jag handla lite med mamsen. Hare gött, puss! ♥


Johnny Depp ♥ (helt random, haha, men har inga nya bilder just nu)

Nationella prov

Hellooo!

Denna dagen har bara varit skit, haha. Vet inte varför men den har bara inte kännts bra. Idag var det ju nationellt prov i svenska, och vi får se hur det gick. Det känns inte så bra nu när jag tänker efter, hade lite mer att skriva på sista frågan men hann inte. Hoppas det gick bra i alla fall.. Vi fick sluta direkt efter svenskan så då drog jag hem och åt nudlar och senare ikväll är det träning. På torsdag är det nationellt prov i svenska igen, får hoppas det går bättre!

Igår var jag med Becca och gjorde pannkakor och annat. Senare på kvällen pluggade jag lite och drog till jätten med Virre. Till sist blev det såklart Jersey Shore!


Rebecca på Espresso House, Överby för några veckor sedan


Tråkiga söndag

Hallå!

Vaknade kvart i tio idag, det är tidigt mot vad jag brukar vakna. Gick upp och åt en stor god frukost och nu sitter jag här. Klockan fyra är det träning och efter det måste jag nog kolla lite på engelskaglosor som jag har tills imorgon. Nu ska jag ta på mig, hoppas att man kan göra något mer roligt av denna söndag!

Hade förresten en skit bra kväll igår med Veronica och Evelina. Vi kollade på Melodifestivalen, dunkade musik och hade det bara allmänt grymt! Gött att Danny och han där rapparen gick vidare. Dannys låt var ju riktigt bra, värsta partylåten, och den andra låten som gick vidare, där var ju Christoffer Hiding med och sjöng. Han var min favorit i Idol, så blev as glad när han kom fram där och sjöng, haha!




Pizza

TJAAAA!

Sitter hemma hos Jenny nu och kom hit nyss. Vi lyssnar på musik och kollar lite på vart vi ska åka på klassresa. Ikväll är det ju melodifestivalen, det ska väl bli trevligt! Nu ska vi fortsätta med våra business här. Sen blir det pizza, gött!


Jag och Jenny i sjuan när vi skulle på Sand, hahaha!


Friluftsdag

Nemen hej!

Kom hem från älvhögsborg i stan för en stund sedan. Idag hade vi ju friluftsdag i skolan och jag åkte skridskor på morgonen, efter det käkade jag med några på Max och sen körde vi fotboll. Mitt lag kom tvåa i turneringen, och jag var kapten, haha! Det var en kul dag i alla fall! Nu ska jag ta en dusch och ikväll har jag en del planerat men vet inte riktigt vad jag ska göra än. Ha en grym fredag i alla fall! ♥


Sara, Ivana, Hanna och Julia on tha ice


Daniella och Hanna, haha sjuka barn!






Jag och Ivana, fan vad vi åkte alltså ;)


Mötte lilla Rebecca på isen också


Fika

Hejsan!

Kom hem för ett tag sen från stan där jag har suttit och fikat sen kvart i fyra med Maria! Vi satt där skit länge, haha, men det blir alltid så med henne. Det är så mysigt där och vi har nånting att prata om hela tiden. Nu är jag hemma i alla fall och ska kolla på Jersey Shore. Fan vad jag älskar det programmet alltså! Så sköna är dom, haha. Imorgon har vi friluftsdag också, så jag får lite sovmorgon i alla fall. Det blir en chill dag! Måste sticka, säger godnatt då för sen blir det att sova! ♥

Haha, kom på nu att jag ska åka skridskor imorgon på förmiddagen, och jag har inga skridskor och ingen hjälm. Haha, hoppas verkligen man kan låna både ock där! Ska ta med mig lite varm oboy och sånt också ;)


Tidigare idag


Maaat

Hallå där!

Jag hade ingen teknik idag som var sista timmen, så jag slutade typ en och en halvtimma tidigare. Riktigt gött! När jag kom hem skulle jag bara upp på mitt rum och hämta ett kort, och så kom jag på att jag har alla mina julsaker kvar, hahaha. Så jag tog bort dom och började städa och rensa en massa. Får alltid såna ryck när jag bara ska göra något litet. Nu är jag väldigt hungrig i alla fall så jag ska fixa nåt att äta. Ha en bra dag! ♥


Oh drop it to the floor, yeah you can shake some more


http://www.youtube.com/embed/LefQdEMJP1I

Pitbull feat. T-Pain - Hey baby

Är inte bara denna låten för bra? Bästa partylåten! Förövrigt är Pitbull en sjukt bra artist. Han gör alltid låtar som är grymma, och alla blir riktiga hits!

(Videon gick inte att ladda upp? Så därför får ni bara en länk, det är bara att klicka på den.)

Let's have some fun

HEJ BLOGGEN!

Det var ett tag sen sist. Har haft väldigt kul de senaste veckorna i alla fall. Har bland annat vart en del på Överby och nu har ju en massa vårplagg kommit in. Jäklar vad mycket jag har hittat som jag vill ha eller?!?!?! Det finns allt ute i butik som jag vill ha just nu! Tyvärr har jag ju inte pengar till allt, men fick i alla fall köpt ett par tights med nitar på och en vit, härlig slapp t-shirt igår. Skulle köpt ett par jeans också men fick beslutsångest så väntar ett tag till. Har också haft fotbollscup, Intersport Cup, förr förra helgen, och vi gick tyvärr inte vidare, men det var kul att spela i alla fall! Har gjort en massa mer roligt men orkar inte berätta allt.

Idag har jag i alla fall vart i skolan och jag har egentligen träning ikväll men ska inte gå på den. Jag har varit skit förkyld i helgen och trodde att jag var helt bra nu men idag efter träningen i skolan kände jag mig sämre igen, så vilar ikväll istället. Nu blir det duschen!

Haha, damn vad söt bild alltså! Hos Veronica med en massa andra girls i helgen.

RSS 2.0