Välkommen höst!

Hallå bloggen!

Är trött idag, började sju så fick gå upp tidigt. Men slutade tidigt också så har haft hela dagen på mig att göra vad jag vill. Jag dör åt mig själv lite, har plockat svamp i skogen, haha.. Vet inte ens om det är kantareller heller, tror jag har plockat fel haha! Har gjort lite andra ärenden också och ikväll blir det Mary Kay-visning igen, och det är jag som är värd. Så ska fixa lite inför det ikväll och snart blir det käk också.


Igår sov jag ut riktigt ordenligt, fixade lite smågrejer och sen vankades det kvällsjobb.


Goood mat i helgen!


Mammas goda paj, oslagbar!


Fick världens höstkänsla när jag var ute idag. Hösten är verkligen här nu! Förr hatade jag hösten men nu gillar jag den starkt! Tycker det är så mysigt när det börjar bli mörkare och kyligare (hatar dock att frysa), då får man tända mycket ljus och mysa, hihi.

Sexparteeeey

Lite randombilder såhär innan läggdags också!


Godaste fruktsalladen som gjordes förra helgen!!


Någon outfit


Här kommer bilder från Sexpartyt också:

Haha, hoppas det gick bra att lägga upp det här Lisa.. Och även bilden på Hanna där uppe, haha! Goingar


Musik hela dagen

Tjeeeeenare!

Har varit typ hela dagen på n3, från klockan tio till halv sex typ, men roligt har det varit! Det blev en hel dag med sång och scenteknik där med en massa härligt folk och masterclass, så jäkla givande lektioner för sången alltså! Alexander som höll i det hela var riktigt grym också! Efter det blev det en gose middag här hemma, jättegod mat, och sen har jag spenderat resten av kvällen med mys hos min Josse. Riktigt mysigt och har nästan precis kommit hem nu. Ska snart lägga mig, ska bara bli lite tröttare först ;)

Och med det säger vi, GODNATT!


Haha, sweet girls på Lisse

Musicday

Hej!

Har haft en rolig och härlig fredagkväll med bästa tjejerna. Annars idag har jag haft solosång, lunchat med mamma och hjälpt henne lite på jobbet osv. En go fredag i alla fall.

Imorgon ska jag upp ganska tidigt. Ska till n3 för en sångdag i flera timmar, hoppas det blir roligt! Så nu ska jag sova, godnatt!

Tja snygga flickz på bilden!


Överby

Tjenixen! Haha, vad fult..

Efter en tidig morgon med praktik och annat fix efter det drar jag mig snart till Överby med Rebecca. Nu tar jag helgledigt, underbart!

Ha en bra torsdag!


Bilder från någon dag med Emma


Så himla snyggt armband jag fått från Daniella, love it!

Praktik

Hej bloggen!

Bloggade senast i lördags och då skulle jag sova hos Maria. Hade ett mysigt dygn med henne och senare på söndagen träffade jag Josse en sväng också. På kvällen blev det god mat, lite jobb på en uppgift och X-Factor tittande.

I måndags var det första dagen på praktiken som ska vara i fyra veckor. Började 7 men jobbade dock bara till 10, så det var gött. Efter jobbet blev det en välbehövlig powernap, sen lite umgänge med moster och sen träffade jag min saknade Eve.
I tisdags, igår då, var det också jobb, men hade sovmorgon då så åt en stor, god frukost med bästa mami. Sen var det jobb hela kvällen.
Idag har jag jobbat delad tur, så full rulle idag. Emellanåt träffade jag Jenny också!

Imorgon blir det jobb igen och sen får vi se vad som händer. Har lite planer men får se hur det blir, det återstår att seee.

Ska snart lägga mig i alla fall, upp tidigt imorgon, så godnatt! ♥

Lite bilder från det senaste:


Godaste Lisebergsklubban ♥



Haha, på Liseberg..






Älskar ju jackan alltså, går inte att undvika då jag typ har den på alla bilder, haha

Siiiickt god smoothie jag gjorde en dag!

Mys

Myser lite med Beccisen framför TVn nu, det går massa bra på tv ikväll! Men nu ska jag faktiskt dra mig vidare till Maria, blir att sova där inatt.

Hoppas ni har en bra lördagkväll, puss! <3


Alingsås

Hello!

Sitter på bussen nu på väg hem från Alingsås. Har spenderat dagen här med Maria, ätit god mat, kollat i affärer, fikat och sånt där. Sån himla mysig stad och Sveriges mysigaste caféer, garanterat!


Fredag och helg!

Hej bloggen!

Har vart lite oflyt här det senaste, men jag skriver när jag hinner och känner för det. Har vart mycket i skolan nu innan vi går ut på praktik nästa vecka, men nu är det ÄNTLIGEN fredag och HELG! Skönt det. Hade förövrigt svenskaprov idag, sen en lektion till, slutade halv tolv som vanligt på fredagar, därefter solosång och efter det följde jag med papi och handlade och efter DET, hälsade jag på min praktikplats. Full rulle!

Snart ska jag fixa mig lite, för runt fem-tiden bär det av mot Sexparty! Hell yeah. Ska bli roligt detta! :D

Annars då, förra fredagen efter skolan käkade jag godaste buffén på Ät&Bar med Emma och Mika och på kvällen blev det mys med min saknade Maria. Det var även första sånglektionen för säsongen. Lördag och söndag berättade jag ju om och denna veckan har mest bestått av plugg. Har haft några inlämningsuppgifter och prov, så har haft fullt upp med det. Nu blir det paus från plugget ett tag i alla fall! Fyra veckors praktik väntar.


Plockade plommon med Jenny en dag, GODAST är det!


Fin klänning


Peace!


Uppochner, Emmis och jag




Sonday

Tjaaa bloggen!

Är så jäkla trött idag, det är la från igår antar jag. Ska i alla fall lägga mig redan NU, ska nog kolla fortsättningen av Aristocats som jag satte på förut haha. Sen går ju Yes man på tvn nu också, med Jim Carrey, rolig film! X-factor premiären kollade jag såklart också på ikväll, riktigt bra start. Ska bli kul att följa det!

Nej, vi hörs nog mer imorrn eller senare i veckan. Imorgon är det en ny vecka med nya tag, sista skolveckan innan praktik. Bara att köra på! Godnatt ♥

Lite bilder från Liseberget:


Bästa Sagoslott!

Taggade innan Uppswinget!!

Haha, avlångespegelnnnn

Liseberg!

Hallå!

Ville bara kika in och skriva att jag nu är på väg hem från Göteborg. Har varit på Liseberg hela dagen med Josse, hur grym dag som helst! Liseberg är BÄST!

Blir sängen dirr när jag kommer hem, imorrn blir det nog en lugn söndag. Kanske hörs imorrn, puss!


Mary Kay

Godkväll bloggen!

Har haft en väldigt bra kväll hos Emelie med goa tjejer. Det vankades nämligen Mary Kay-visning som Josephine höll i. Riktigt bra hudvårdsprodukter som jag garanterat kommer att köpa, och Josephine är världens bästa hudvårdskonsult! En jättemysig kväll med andra ord!

För övrigt har jag pluggat lite idag inför ett prov på torsdag och igår slutade jag ju halv tolv som vanligt på måndagar så då följde jag med Emma och fixade en grej först och sen blev det en fika i det soliga vädret, härligt! På kvällen träffade jag Evelina en stund.

Nu blir det bannemej sängen, är så trött. Godnatt!



Kvällens look







Tjejmilen 2012 - Done!

Åh herregud vilken helg! Det har varit en helt perfekt helg, förutom vädret. Grymt hotell, shopping, god mat och bra tid på milen. Fan vad lyckat detta blev, så himla roligt har vi haft det, vill redan tillbaka! Skulle bara säga detta och att vi nu är på väg hem från huvudstaden, vad snabbt denna helgen har gått, känns som vi precis åkte!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/808124/images/2012/pic_504360abddf2b356df003731.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/808124/images/2012/pic_504360abddf2b356df003731.jpg" class="image">


RSS 2.0