Uppesittarkväll!

Sitter framför Bingolottos uppesittarkväll just nu. Har spelat Bingolotto med päronen ikväll, haha, alltid mysigt, standard ju! Vann faktiskt en ny lott till nyår, yeah!

Har haft en stressig men mysig helg med mycket julstämning i alla fall! Har bytt julklapp med några vänner, handlat dom sista julklapparna, gjort massa julgodis och kollat julfilmer. Nu har vi lite fix till hemma och sen är jag redo för att vänta in - JULAFTON!! Imorgon. Längtaaar så, är som ett litet barn på julafton alltså, bästa som finns!!

Kikar kanske in imorgon om jag hinner, och önskar en god jul, annars får ni ha - En riktigt God jul allihopa! =)<3


Bio!

Efter en ganska så chill skoldag och en tur till Överby med mamma, blir det nu bio - Hobbit!
Har hört att den ska vara bra så det hoppas vi på, yayyyy


.

Sometimes the person you'd take a bullet for, is the person behind the trigger.

Man slutar aldrig förvånas.


Tredje advent ♥

Hejsan min kääära blogg!!!

Gud vad mycket det har varit i skolan nu det senaste alltså. Lärarna klämmer in allt i sista stunden.. Har haft mycket annat och göra utöver plugget också så har knappt hunnit gå in på datorn, som ni märker på bloggandet. Men man vill ju hinna njuta av julen också.

Denna veckan har  i alla fall mest bestått av plugg. Det var ju även Lucia i torsdags. Älskar Luciadagen, det är alltid så mycket julstämning då, hehe! Kollade lite av den fina Luciakonserten på svt på morgonen, resten kollade jag på reprisen på kvällen. Så himla fint! Annars kollade vi på luciauppträde i skolan och det bjöds på pepparkakor och glögg och sen var det risgrynsgröt såklart! Åt massa lussekatter den dagen också, standard! Senare var det uppträde på Snäckan med Trollhättans lucior, alltid lika fint det med! En riktigt bra luciadag helt enkelt. Min syster fyllde även år då, Grattis bästa syster på andra sidan jordklotet! ♥ Hade även ett luciauppträde med en barnkör på onsdagen, hur söta?!?!!?!

I fredags hade jag bara prov i skolan och sen blev det stan med Emma för att köpa julklappar. Skulle köpt klart dom förra helgen med Jenny egentligen men då fick jag bara köpt någon enstaka, haha. Så nu är nästan alla klara, bara en kvar! På kvällen kom Maria hit för julmys och så sov hon här!
Igår var jag med Evelina och vi käkade pizza och gjorde annat myyyys. Bra helg helt enkelt baaaaaarn.

Idag är det tredje advent, kan ni fatta hur snabbt det går eller? En vecka och en dag kvar till Julafton nu, vill inte att julen ska vara över snart hahaaa... Idag blir det i alla fall att fixa lite småsaker och baka julgodis. Ha en mysig tredje advent! ♥


Juste, förra söndagen var det ju invigning av den nya snabba järnvägen från Trollhättan till Göteborg. Lasse Kronér var där och Jessica Andersson uppträdde. Gick även lite på julmarknaden i stan med Beccis


Varm choklad på Strandgatan, också förra söndagen


Lussebaaaak


Haha, lite kul måste man ju också ha i skolan


Luciatåg


Godaste Glögg, har druckit sönder glögg den här vintern haha!


Snöööö ♥

Älskade julen ♥

Orkar inte gå och lägga mig...

Har i alla fall bakat lussekatter med mami och syster ikväll, måste ju göras innan Lucia som är på torsdag! Dom blev jättelyckade och grymt goda, kom och ta en smakbit vänner ;);););)


Haha, ful pepparkaksbild förra året. Standard! Hoppas Fatlume ser hahaahha
 

Jul, jul, stråååålande jul!

Hallå!

Det blir inte flitigt på bloggfronten just nu och en tid framöver, har så himla mycket plugg just nu så känns som man knappt hinner med något på vardagarna i alla fall. Men försöker prioritera så man hinner med annat också, måste ju hinna njuta av julen! ;) Har inte gjort mycket speciellt denna veckan förutom plugg då jag hade prov igår. Hade dock bara en lektion både igår och idag så det var skönt. Ska ha en lektion imorgon med, hihi, slutar alltså kvart i tio! Har även köpt en ny säng i veckan så nu är mitt rum i princip klart, äntligen!
Idag har jag haft solosång och kollat på massa Trolltider och druckit varm choklad.

Och just det, i söndags var det ju första advent och snön hade kommit lagom tills dess. Fyfan vad jag mår bra och blir glad av snö, det är verkligen det bästa jag vet!! Hela veckan har det snöat massor :):):)

Snart blir det julfilm med Sofia och Daniel. Hoppas vi hörs imorgon, annars får ni ha en grym helg och en mysig andra advent på söndag! =)♥

Bilder: Hade en väldigt mysig helg i alla fall. På fredagen var det ju som sagt Ikea och sen mys med Maria med julfilm och annat på kvällen. På lördagen var det Skandinavium som gällde för att se hockey, och Frölunda vann ju såklart ;) Grymt! På söndagen gick jag upp tidigt och fick världens godaste julfrukost av mami, risgrynsgröt ♥ Sen var jag söt och följde med mami på adventsgudstjänst haha, mysigt ändå. Sen blev det stan för julskyltningen och julshopping med mamma. Resten av dagen blev det massa adventsmys med pepparkakspannacotta som avslutning på kvälla! ;) Mycket utsökt! ◊♠√Ξ Som ni hör är jag helt galen i julen, den bästa tiden på åreeeet!! ♥♥ Mycket mys denna helg haha. Just det, julkalenderna har ju börjat också. Jag tycker den är as bra, jag gillar bannemej skådespelarna och det bästa är ju att det är samma slott, samma spöken och samma musik som i första Greveholm. Bäst!


Glad efter vinst!


X-factor var tydligen i femmanhuset i lördags så blev att lyssna på de medverkande där. Grymma JEM här, och kolla Oscar till vänster i hörnet, haha!


Godaste rocky-road kakan på Starbucks, fan vad god den var! Testa deras Gingerbread latte också, 5 av 5 toasts!


Sötan



 

1 december

Hej bloggen!

Var uppe tidigt idag, gissa varför????? För att se första avsnittet av julkalendern såklart! Det är ju en uppföljning av Mysteriet på Greveholm 1996. Vad tyckte ni om den? Jag gillar fan den skarpt alltså, redan genom första avsnittet! Äntligen är det 1:a december också. En av de bästa månaderna enligt mig! ♥

Igår var jag på Ikea hela dagen med pappa för att köpa möbler till mitt rum. Håller ju på att göra om det nu!

Idag blir det Göteborg igen för att kolla på hockeymatch med Rebecca i Skandinavium! Frölunda-Brynäs är det som gäller. Nu håller vi på Frölunda!!!



RSS 2.0