Tjejmilen - Stockholm!

Ojoj, har inte bloggat på hela veckan, shame on me! Nera, jag bloggar när jag vill. Men det har vart en ganska skön vecka, men har haft mycket att göra. Långa dagar i skolan förutom i måndags då vi slutade halv tolv. Efter skolan då drog jag till Överby med Daniella och shoppade lite och åt god mat. På kvällen blev det film med Sofia, Daniel, Malin och Johanna. Riktigt sevärd, minns dock inte vad den hette haha! Härlig dag i alla fall! Klarblå himmel och sol också.
I tisdags blev det gymmet lite senare efter skolan med Rebecca. Det är ju gratis träningsvecka denna veckan så man får passa på! Sen sov Rebecca hos mig så jag slapp sova ensam.
I onsdags, igår då, kom Eve hit på kvällen en sväng. Blev att jag la mig ganska sent också, men var dock inte trött idag, så det var gött :D
Idag fick jag sluta lite tidigare från skolan för att ta spruta. Det gjorde lite ont men annars gick det bra! Lite senare träffade jag Eve lite grann och annars ikväll har jag duschat och håller på att packar. Åker nämligen till Stockholm imorgon, kvart i åtta på morgonen, tills på söndag, för i helgen blir det TJEJMILEN! Det ska bli sjukt kul, har aldrig sprungit det loppet förut heller! Jag åker dit med Emelie och Sara och så sover vi på ett hotell där hela helgen med hotellfrukost och hela köret, blir grymt det här. Hoppas det går bra för oss!!

Nu måste jag fortsätta packa, önska mig lycka till på lördag. PUSS! ♥


Maaat på Överby med bästa!


Gårdagens outfit


Tummen upp!


"Jag tränar för tjejmilen 2012". Riktigt snygg träningströja man fick med!


Årets första plommon, så jäkla gott!


Lite smygkort på skoltoan ;);)




Good morning sunday!

Godmorgon bloggen!

Ligger i sängen nu och väntar på att Evelainen ska vakna. Vi la oss väldigt sent inatt, gick ju så mycket bra filmer på TVn igår! Hon sov här inatt, hade en jättemysig kväll igår med Eve och Josse hemma hos mig. Det blev pizzamys och annat, go lördag! Var även ute och sprang ett pass med Josse igår på morgonen, härligt!

I fredags hade jag filmmys med mina bästa tjejer hos Jenny också, mycket mys denna helgen hehe! Kärlek till dom! <3

I torsdags kom Jenny hit en sväng efter att jag hade fixat lite grejer efter skolan och i onsdags efter skolan, när det regnade så, drog jag till Maria för ännu mera mys i regnet. Perfekt en sån dag!

Det var lite om min vecka sen senast jag bloggade!


RIX FM-festival!

Här är lite kassa bilder från Rix FM-festival i söndags. Grym dag i Göteborg!


Käk med Josse innan festivalen


Dead by April, så grymma!


Bästa Roger, Titti och Ola Lustig


Lisa Miskovsky


Darin


Danny, han och Darin var bäst på scenen, så bra framträdanden!


Molly Sandén


Här är alla artisterna, alla var så bra! Molly Sandén, Darin, Danny, Sons of Midnight, Dead by April, Linnéa Henriksson, Loreen, Moa Lignell och Lisa Miskovsky var artisterna. Även underhållningen emellan artisternas framträdanden var riktgt bra, grymma dansare och grym musik!


Regn

Tjena!

Sitter i skolan nu och har precis slutat. Väntar på att det ska sluta regna med Emma, så att jag kan cykla hem..
Det har varit en chill vecka med aktiviteter i skolan än så länge, go start! Men imorgon börjar allvaret igen, läsning enligt schema!

I måndags började jag ju sent så fick sovmorgon då, sen efter skolan fixa jag lite saker i stan och senare blev det att kolla FCT-match med Jenny. Riktigt bra och underhållande match!!
Igår efter skolan, slutade typ halv två, drog jag hem ett tag och käka osv, sen träffade jag Linnea. Vi kollade på otecknade Peter Pan, var skit längesen jag såg den, så himla bra egentligen, haha :D mot kvällen träffade jag Eve också!

Idag blir det troligtvis en pw med Maria, om vädret tillåter. Annars får vi se!


Bra avslut!

Hejhejhej!

Sitter här hemma i soffan framför Sex and the city-filmen som går på tv11 nu, och kollar igenom bilder från sommaren + lyssnar på en massa sommarmusik, haha.  Försöker ladda lite inför skolan imorgon. Har alltid värsta ångest inför skolstarten men tycker inte det är så farligt att börja nu, lite ångest dock haha.. Har haft en riktigt bra sommar i alla fall, trots det dåliga vädret. Det blir vad man gör det till liksom, har gjort roliga saker ändå. Kanske kommer ett sommarinlägg någon dag med bilder från sommaren, får se på det. Denna sommaren har som sagt varit jävligt bra ändå, tack alla som har gjort den så grym!

För övrigt, igår blev det grillat och fest i Grästorp hos Danne med härligt folk. Blev dock en hyffsat tidig kväll igår eftersom jag skulle upp lite tidigare idag. Idag blev det Göteborg med Josse för att kolla in kulturkalaset lite och framförallt för att se RIX FM-festivalen. Den var riktigt jävla bra, så himla bra artister och bra uppträdanden. Underhållande till tusen! Det var perfekt väder också, så kunde inte avslutat detta sommarlovet på nåt bättre sätt!

Nu borde jag nog komma i säng eftersom det är skola imorgon. Dock börjar jag tjugo över ett så har ju sovmorgon, underbart!


Mmmm, svenska stora blåbär, HUR GOTT?!


Ny snygg ring jag köpte för ett tag sedan


PEACE


Jag igår

Internet cpar nu som vanligt så kan inte ladda upp fler bilder just nu, kommer nog imorrn från Rix FM-festivalen!

Godmorgon!

Godmorgon!

Vakna för mer än en timme sedan hör hemma hos Rebecca. Ska väcka henne nu för är hungrig, haha. I need breakfast! Vi var på bio igår med Evelina och Maria, Snabba Cash 2. Jag älskar ju ettan så förväntade mig mycket av tvåan, och den var fan bra, men kunde vart bättre dock. Det slutade sådär och det var så många som dog.. Efter bion drog jag och Maria med Rebecca hem i alla fall och så blev det en till film med snygga Ashton Kutscher på det med lite godsaker. Innan bion hängde jag i stan med Eve på bryggan då det var riktigt skönt väder, solen sken! Solade även på morgonen, man får ju passa på. Det har fan vart bra väder hela veckan förutom idag, det tackar vi för!!

Nu ska jag väcka jäveln, och käka frulle. Ikväll är jag bjuden till grästorp på middag hos the Poulsen family, så blir att träffa gött folk där och gå på grästorpsfestivalen.

Ha en go lördag, puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/808124/images/2012/pic_502f60bfddf2b337210025bd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/808124/images/2012/pic_502f60bfddf2b337210025bd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/808124/images/2012/pic_502f6113ddf2b3372b002896.jpg" class="image">


Sunny day!

Hej!

Har haft en bra dag i solen med underbara vänner! Drog först till Josse runt tolv och solade och snackade där i flera timmar, skönt! Senare blev det att träffa min saknade Daniella som jag inte träffat på sjukt länge, äntligen!! Vi hade en jättemysig sommarkväll på bryggan i solen med jordgubbar och annat gott till, livet!

När jag kom hem skulle jag leta efter gamla datorspel (haha), men hittade inte dom så blev att jag hittade massa andra gamla grejer, typ gamla dagböcker och bilder och skit haha, så himla kul att läsa och se. Nostalgisk kväll kan man säga!

Är riktigt trött nu så ska fasen sova, godnatt dudes!


Allmänt

Godkväll!

Sitter just nu och kollar på tv, Mona-Lisas leende var precis på nian, såg dock inte hela. Annars idag har jag vart ute och sprungit (riktigt långt så jag knappt kan gå, haha), fikat med Josse på Strandgatan och vart med min saknade Jenny som har vart på Gotland i en vecka, och Eve också. Vi åt massa vinbär i Eves trädgård haha, standard på sommaren! Det har varit en riktigt skön sommarkväll faktiskt, solen sken lite då och då och det har vart varmt ända in på senkvällen. Shorts hela kvälla vettu!

Några bilder från 20-årsfesten förra helgen:



 
Sen på söndagen, bakis som man var, fick jag spontaniden att dra till Halmstad och hälsa på mina bröder så jag tog första bästa tåg dit. Eller spontanide var det inte, skulle ändå åkt dit nån dag hade jag bestämt men visste inte när. Från söndag till onsdag stannade jag där! Vi badade på badhuset, åt god mat, gick på stan, grillade och lite andra grejer och bara hade det gött! Älskar den staden alltså, särskilt på sommaren!

Haha, så fula. Julia och jag


Världens sötaste Mille ♥


Kubb i det fina vädret. Sofia och Polley kom också ner en sväng! Här har vi Polley, bror and the kidzz


Fisketime i Nissan


Thailändsk buffe, UNDERBART GOTT!


Bror!

Smögen

Uppdaterar lite lätt från ett soligt Smögen med mycket bad. Finns bara ett ord: Underbart! Njuter så länge jag kan eftersom denna sommaren inte har erbjudit så mycket sol. Sen blir det Smögenbryggan och såklart gött käk där, love life för en dag i alla fall!


Inte flitig

Heeej! Orkar inte gå in på datorn längre, haha. Gör typ allt på mobilen just nu, därav inte mkt bloggande. Bloggar mer om veckan senare kanske, ville bara säga att jag lever i alla fall. Igår, fredag, var det i alla fall födelsedagsfest hos Max som gällde, riktigt kul var det. Drog vidare till en annan fest sen men drog sedan tillbaka till Max, haha.
Idag skiner solen så ligger och solar just nu. Senare ska jag träffa Evelina, och vi kanske drar till Göteborg en sväng för att träffa några goa, får se hur det blir! Ha en bra lördag i alla fall, puss!


Pitbull - Ooh baby it's da weekend! It's time 2 let loose!

Fett konstigt. Jag har gjort ett inlägg efter denna helgen men det har failat eller tagits bort? Jaja, denna helgen som var var så rolig och sjuk! Party både fredag och lördag med grymt folk och i söndags blev det en fika på Strandgatan med Josse och Göteborg en snabbis på kvällen.

I måndags taggade jag sista jobbveckan, jobbade 10-14. Senare träffade jag Ida och tog en fika med henne. Blev sedan filmmys med Ben&Jerry's, MYS!
I tisdags efter jobbet var jag på stan med mamma och fick äntligen träffa min saknade Evelina efter det. Gud, som jag saknat henne!! Vi käkade på Strandgatan, så god mat! Väl där mötte vi även Josefin och Josefine också. Senare på kvällen drog jag hem till Jenny för lite snack och glassmys!

I onsdags efter jobbet drog jag direkt till Lysekil med Maria. Riktigt mysig dag med den bästa. Strosade runt lite, åt god mat och jääättegod glass. Gillar verkligen Lysekil, en typisk sommarstad och grymt om man älskar kusten som jag!
I torsdags fyllde min gose Josefin år så efter jobbet blev det en fika på Strandgatan med en massa goa tjejer för att fira henne lite lätt. Det började ju åska som fan också när jag var på väg hem, hade paraplyt uppe också så blev skit rädd haha. Blev mys hemma sen med jättegod mat med Sofia och Polley.
Igår, fredag, var det äntligen dags för sista jobbdagen för den här sommaren. Kändes underbart att gå hem sen. Gick direkt till stan för att möta upp Eve och Ida och fixa lite grejer. På kvällen blev det födelsedagsfirande för Josse med goa tjejer, god mat, grymma presenter och mycket mer. Kvällen slutade med party hos Ida!

Idag har jag varit en sväng på stan med min Jenny och har precis ätit nu. Ikväll blir det party igen, WOOP WOOP! 20-årsfest, så det ska bli roligt hoppas vi. Joel har fyllt år så grattis till honom!

Nu måste jag fixa mig lite, ha en go lördag alla glada! :D

Lördags:


RSS 2.0