Studiedag

Hejsan!

Denna veckan praoar jag också, på Jätten. Och idag har vi studiedag egentligen i skolan men jag fick den lediga dagen för dom på Jätten ändå, sjukt gött! Så idag har jag sovit ut, men är ändå väldigt trött. Har gjort lite läxor också, och varit ute och joggat tidigare imorse. När mamma kommer hem ska vi dra till Vänersborg för att jag ska göra några sista moppetester innan provet. Efter det ska vi hämta min kamera på Överby, som äntligen är färdig. Men nu blir det kinamat! ♥


Timy och Julia förra helgen. Han fyllde år för ungefär två veckor sen och då firade vi honom med tårta och grejer förra helgen ;)




Lördag och höst

Hallå!

Spelade match igår med 94:orna och vi förlorade tyvärr, men spelade bra ändå. Otur hade vi. I torsdags spelade jag också match fast med mitt lag, och den förlorade vi också. Riktigt synd. Annars har jag varit på prao den här veckan på ett ålderdomshem och det går ju inte o säga annat än att dom gamla är så jäkla söta, haha. Det har vart skit bra där! Nästa vecka blir det prao på Jätten.

Jag vaknade typ nyss och nu blir det frukost. Senare kanske det blir stan med Veronica och några fler. Det är Trolldagar i helgen. Ha en bra dag och helg! ♥


Gjorde denna för längesen. Saknar den tiden. Hösten är i alla fall här!

Kort bloggpaus

HEJ!

Kom nyss hem från skolan och ska snart äta mat. Senare blir det träning och efter den är det Idol. Sjukt vanlig torsdag, samma sak varje gång typ. Funderar på att ta en liten bloggpaus, har inget intressant att skriva om, gör högst två till tre inlägg om dagen och skriver bara vad jag gör hela tiden. Det är inte alls kul att läsa. Jag skriver nog när jag känner för det. Ha det bra! ♥

Här är några bilder från förra fredagen. Jenny var med mig och käkade pizza!


Jenny på restaurangen


Så sjukt god!


Yeee man

Pizza

Hemma från skolan nu. Vi hade hemkunskap sista lektionen, potatisgratäng gjorde vi, så jag är inte så hungrig just nu. Men sen ville min moster äta pizza med mig så det ska jag göra med henne och min bror som är och hälsar på från Halmstad, himla mysigt vettö ;) Nu ska jag inte göra ett skit, haha. Jo men vet inte vad jag ska göra, kanske tar och kollar lite på tv.


Försökte och se proffsig ut, haha, bigfail!


Sen kväll

God morgon!

Jag sitter just nu i skolan och skriver en novell. Jag är sjukt trött, för gissa när jag la mig inatt? Klockan tre, alltså fattar ni? Klockan tre på en vardag, när jag ska upp halv åtta på morgonen. Min syster har ju studiedag idag så hon och hennes kompisar var ju uppe ett tag och jag var uppe med dom så det blev visst så sent. Härligt ändå, haha fyfan. Efter skolan blir det pizza med min moster och min brorsa. Tror ni jag har ätit onyttigt i snart en vecka eller? Haha, ni ska bara veta!


Snyggaste Johnny Depp ♥

Tacos

Hej bloggen!

Har varit i skolan idag som vanligt och ikväll blir det träning. Åt tacos nyss och nu ska jag nog chilla. Hare gött!


Danni i Jukebox på Liseberg, HAHAHA


En vanlig måndag

Hej!

Var ju i skolan idag och det är gött att den är gjord. Annars har jag inte gjort mer än joggat, men snart ska jag laga mat, tacos blir det. Ska nog göra lite läxa också, har läxförhör imorgon. Men nu: laga mat!


Såhär ser jag ut just nu, haha


Grym lördag!

Hej bloggen!

Igår var jag ju som sagt på Liseberg med tjejerna hela dagen. Vi hade sjukt kul, åkte massa karuseller, åt mat och köpte massa gott. Fyfan vad kul det var, älskar er tjejer! Vi kom hem runt halv tolv och då följde Daniella med mig hem och sov här. Nu har hon gått hem och jag har nyss duschat. Senare ska jag kolla på en fotbollsmatch, killarna spelar. Egentligen skulle mitt lag ha match idag men den blev inställd. Ha en skön söndag ♥

Här kommer några bilder från Lisberg:


Nästan framme vid Liseberg




Linnea och Jenny i Jukebox


Slänggungorna


Danni och Linnea




Balder


Spinrock


Kanonen, hann dock aldrig åka den


Colorado, fyfan vad blöta vi blev i den!


Älskade Sagoslottet




Fångade inte Jenny så bra på bild


Liseberg

Hejsan!

Danni drog hem för ett tag sen. Vi kollade på film ikväll med en massa gott, Farsan blev det. Innan hon kom käkade jag pizza också, det är grejer det. Sitter och lyssnar på musik nu, ska nog snart lägga mig. Imorgon blir det Lisberg med Daniella, Jenny och Linnea, så det blir nog ingen bloggning då. Men hare gött så hörs vi snart! ♥




Fredag

Hallå bloggen!

Äntligen fredag, så himla gött!! Slutade skolan runt halv fyra idag och när jag kom hem hade jag fått skolkorten. Jag blev väl rätt så nöjd, men ser värsta tjock ut, haha. Lägger kanske ut nån bild någon dag. Min moster var nyss här för att kolla till lite, mamma och pappa åkte till Mallorca innat. Ikväll ska jag nog vara med Danni, och imorgon blir det Liseberg! Ska bli skit kul. Ha en grym fredag! ♥


Just nu. Har ett par piece-örhängen på mig idag!


Tråkig och dålig uppdatering

Hejsan!

Igår efter skolan åkte jag direkt till min trafikskola för att öva på lite tester till moppeprovet. Sen när jag kom hem satt jag lite vid datorn men hann aldrig blogga. På kvällen gick jag ut lite med Rebecca och åt plommon, så himla gott! Sen var det Ídol. Det är så bra, kul att det har börjat igen!

Kom hem från skolan för ungefär en timma sen, ska snart äta och ikväll blir det träning. Har lite läxor att göra också.

Tänkte bara säga att min blogg är väldigt tråkig just nu, det har ni nog fattat, hehe. Men just nu hinner jag knappt blogga flitigt och min kamera är inne på lagning så det blir mest inlägg om vad jag har gjort under dagen och så blir det mobilbilder med dålig kvalité. Jag ska komma igång bättre med bloggningen detta året, eller nästa år, haha, det lovar jag! Inte för att så många läser den men..

Här kommer lite bilder från en tjejkväll hos Julia som vi hade för ett bra tag sen:










Plugg

Hej bloggen!

Var inte inne på datan över huvudtaget igår, för hade lite plugg. Läste fysik och moppeteori.. Idag har jag ingen träning för det är nåt typ informationsmöte i skolan för elever och föräldrar, så typ alla i laget ska på det.

Nu efter skolan har jag bara ätit och läst på lite på moppeprovet. Jag ska nog göra provet denna eller nästa vecka. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det ju mötet runt halv sju. Hare gött!


En härlig dag med Sara, Julia och Sara, för typ två veckor sedan. Glass och banan ♥


Sara och Sara


Julia








Sen kom det världens jävla båt förbi, haha


Skön helg

Hellooo!

Igår följde jag med min pappa och syster till Nossebro för att lämna våran husvagn där för vintern. Sen på kvällen blev det tjejkväll hos Elin, med en massa gott och film, remember me. Så himla sorglig men bra film!

Idag har jag spelat match mot Vänersborg, vi vann med 2-1. Så jäkla gött! Efter matchen åkte jag hem och åt och sen drog jag ut med Evelina. Vi gick runt en del och köpte lite godis också. Sen träffade vi Virre och Mayo. Jag äter lite kvällsmat nu men ska snart lägga mig, det är skola imorgon och jag är sjuk trött. Vi ska till kommunhuset imorrn och göra något. Jaja, godnatt ♥

Här kommer några bilder från Hannas kalas!



















Beyonce Knowles

Idag fyller vackra och grymma Beyonce 29 år! Grattis till henne ♥
Hon är min främsta idol, så himla bra på det hon gör och helt otroligt fin!

















Man får ju inte glömma hennes grymma tid med Destiny's child heller:






Hon har också bland annat vart med i dom här filmerna:





Breakfast

Hej bloggen!

Hann aldrig blogga igår, var inte inne på datorn nåt. Men igår éfter skolan så träffade jag Jenny en stund. Hon följde med mig och åt pizza, sen drog vi till Virre och sen till jätten. Efter det skulle hon hem så jag stack till Virre där Eve var och vi kollade film och åt godis. Göttttt! Och jag typ rev ner hela Virres systers rum, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra på dagen men ikväll så är det tjejkväll. Nu ska jag äta frukost, kram!






Ida och Virre var ju rätt söta när vi kollade match förra helgen


Överby igen

Hallå där!

Var ju ledig idag med så jag drog till Överby igen och frågade runt om prao. Jag fråga typ överallt och ingen tog emot praoelever eller så hade dom redan folk, fyfan. Får hoppas det fixar sig ändå! Jag köpte ett par peace-örhängen på JC också, kan visa en bild nån dag. Sen kom mamma och skulle hämta mig men då blev det att vi åt där idag igen, en kebabtallrik blev det och sen fick jag en lyxshake till efterrätt, haha. Tror ni jag var mätt sen eller? Då skulle jag ju träna sen också, men det gick bra. Nu måste jag kolla lite på mina engelska och franska glosor, kram!


Haha, en dag när jag och Jenny var på Överby med några fler


Stan och Överby

Hej!

Var i stan idag och hittade en kalender. Kollade lite praoplatser också. Sen blev det Överby med mamma där vi också kollade prao och fick köpt en jätte snygg ring också, fast kanske får byta den för den var lite stor. Sen fick jag lämna in min kamera som inte har funkat på typ halva sommaren. Det blev käk på donken sen också. När jag kom hem var det Fångarna på fortet som väntade och jag har kollat tv nästan hela kvällen. Ska snart lägga mig, är trött och lite deppig. Godnatt! ♥


Ringen jag köpte. Har tagit kort med mobilen så det är jätte dålig kvalité!


Ledig

Hej!

Jag är ju ledig idag så jag vaknade runt tio, halv elva idag, ovanligt för mig. Men det blir väl så när man har börjat gå upp tidigare på vardagarna. Tog en joggingrunda då och efter det gjorde jag en stooor, god frukost. Sen har jag gjort lite läxor också och kollat lite tv och snart ska jag till stan för att kolla lite praoplatser och sånt. Sen till Överby med mamma för att fixa lite grejer. Hare gött!


Min frukost


RSS 2.0