sweeeeet


detta är dom skorna som jag köpte i fredags. dom är smutsiga nu eftersom att jag har använt dom idag! dom här ska jag ha på skolavslutningen också. köpta på din sko. dålig bild btw.

mina linnen fick jag inget bra kort på när jag hade på mig dom så orkar inte ta nya nu. köpte ett av linnena på överby i fredags. men i alla fall. imorse så gick jag upp kvart över åtta för att fixa mig och halv tio skulle jag vara på oden för att jag, julia, sara och daniella skulle dela ut ballonger och en skulle gå runt med max (hamburgerrestaurangen) tigerdräkt och typ krama alla barn och allt. haha, fatta vad varmt det var med den dräkten eller, och i den här värmen? shiiiit, har vart underbart väder idag verkligen. skiiit varmt. efter det på oden så var jag på min kusinbarns konfirmation. trevligt var det! efter det så drog jag till julia där sara var och vi gick runt på stan och kollade på alla raggarbilar och grejer som kom från olika städer och allt, det är ju crusing (stavning) idag, eller idag och idag, klockan är ju 00.23 nu. men vi gick på den med andrea och så träffade vi massa folk och vi fick god mat hos julia och allt. så nu är jag hemma och ska nog snart lägga mig, är fan trött nu alltså. det var i alla fall kul på crusingen. vissa ville att vi skulle hoppa in i deras bilar, haha, men nej, det vågade vi inte. ska fixa mig inför kvällen nu så hörs vi imorgon.

pussss j.

äntligen heeeelg!

idag så var det först skolan och sen efter den så drog jag till överby med mamma. lägger in bilder från kameran imorgon på vad jag fick för nu orkar jag inte, haha. efter det så kom jenny till mig och då drog vi till stip och kollade på en fotbollsmatch. sen drog vi till jätten och jag köpte vindruvor, ramlösa kaktus och bigaråer, haha, nyttig som jag är, haha, nedå men det var gott. och sen drog jag hem och nu kollar jag på tv på en film som heter body guard på kanal 9 ;) whitney houston är ju med i den. men nu ska jag snart lägga mig för imorgon så ska jag på konfirmation till mitt kusinbarn jonathan och så ska jag till oden på morgonen med julia, daniella och sara och göra någon grej. kanske hinner skriva imorgon.

pussss j.

btw; sorry för ingen bild idag heller men det kommer imorgon.

what goes around, comes around

hej!

kom hem från skolan för nån timma sen och om typ en timma, kvart i fem, så ska jag spela match med 96:orna. jag, daniella, sara och hanna. det är nog det som händer idag. hade två prov i skolan idag också ju, matteprovet tror jag gick rätt bra och det gjorde väl biologiprovet med men det kom vissa grejer med där som vi inte hade snackat om i skolan så. inga bra bilder just nu så nu fick ni bara ett tråkigt inlägg på vad jag ska göra och har gjort. bloggar kanske ikväll eller imorgon. fredag imorrn då, WOHO!

pussss j.

everything i had.


 

här är två bilder på lite av vad jag fick på min födelsedag, 15 maj! haha, jag vet att det inte är alls bra bilder, men försökte inte med det heller, tänkte bara att ni skulle få se lite bilder på dom.

det här fick jag:
toblerone
en påse nappar
choklad
toffifee
en påse gräddkola (allt detta godis fick jag av becca, hampus, andreas och erik)
wesc-t-shirt
grey's anatomy säsong 1
beyonce's nyaste album i am sasha fierce (hon är helt klart bäst)
blå/turkos t-shirt från ginatricot
tights svarta
3 par pieces trosor
foundation och mascara

tror det var det jag fick, kanske har glömt något!

idag i skolan var det friluftsdag ju och då spelade vi ju fotboll på knorren. och jag går ju som sagt i fotbollsklass så vi vann alla matcher.  sen efter det så drog jag till stan med jenny. köpte ett rosa linnea på ginatricot och så köpte vi en glass var, det var fan längesen jag åt glass, haha, så det var riktigt gött. men nu måste jag plugga, har två prov imorgon. ett matteprov och ett biologiprov och jag haaatar verkligen matte. nu vet ni!

pusss j.

match!


david villa är ju föööör snygg assåh.

nu kom jag typ nyss hem från skolan och ska snart äta lite, kyckling tror jag. klockan sju har jag match mot åsaka, hemma match. hoppas  verkligen det går bra idag, vi har ju vunnit alla våra andra seriematcher än så länge så vi får la hoppas på det bästa, att vi vinner alltså! imorgon börjar jag 09.30 för att vi ska ha fotbollsturnering med alla sjuor, på knorren. jag går ju i fotbolssklass så blir änna lite pinsamt om vi förlorar, haha, men i alla fall, riktigt chill alltså, slutar ju klockan ett också, såå bra! men nu ska jag äta och bloggar nog mer imorgon igen, tror inte jag hinner idag.

pusss j.

now i'm start thinking


haha, en bild på hannah montana the movie, för att jag var på den igår xd men den var ju fan bra, haha :D

daniella sov hos mig från fredag till söndag och shiiit vad kul vi hade. vi var ju helt ensamma.

fredag: daniella kom typ runt två eller nåt och sen så drog vi till jätten och köpte godis och grejer till kvällen. sen åt vi pizza och efter det blev det film. först den bästa filmen, twilight och efter den satte vi på picture this, där ashley tisdale är med. och det blev väldigt sent kan jag säga, vi la oss typ runt tre (på natten ofc) men jag somnade inte förrän typ fem, sex. skit jobbigt.

lördag: vi vaknade typ runt tolv eller nåt, inte så sent ändå, haha, jag menar mot den tiden vi la oss ;) sen gick vi upp och åt pizzan från igår till frukost, haha, och sen fixa vi oss och satt vid datan och så. sen stack vi till jätten igen för att köpa red bull och massa andra energy drycker, haha. vi drack några igår med men vi ville ha några till idag också så. och sen stack vi hem och satte på typ as hög musik på datorn och sprang runt i hela huset och sjöng och allt, haha, as kul hade vi. sen beställde vi fetto mat igen, kebabtallrik, nyttigt? jao. sen på kvällen kollade vi på the fast and the furious med daniellas kille. sen följde vi han hem och efter det stack vi hem och la oss typ vid 2. då somnade jag i alla fall med en gång.

söndag: vi vaknade typ runt 12 idag igen och åt kebab från igår, haha, nyttiga som vi är. sen så fixa vi oss och sen stack danni hem och då drog jag ut till becca, hampus, erik och andy. sen gick vi in till hampus och kollade på disaster movie, haha, skön film säger jag bara. jag skrattade ihjäl mig i början, men inte sen när det roligaste kom, haha, dålig humor kanske. aja, sen halv sju började ju bion, som jag skulle gå på med becca. efter den fick jag hem och plugga för vi skulle haft prov idag, men det blev inget för vi hade vikarie. mamma och pappa kom ju hem idag också, mysigt har dom haft det.

nu så kommer sara snart och sen drar vi till edsborg för att sälja matchlotter, det är ju fct-assyriska så då ska vi i mitt fotbollslag sälja lotter och sånt ;)

ojoj, det här blev en lång text men det är detta som hänt i helgen i alla fall.

bloggar nog mer ikväll, pussar j.

snabbis

hallå där.

snart ska jag på bio med rebecca, hannah montana, haha, så just nu hinner jag inte att blogga om vad som har hänt i helgen. bloggar ikväll eller imorgon, har biologiprov imorgon så måste plugga till det ikväll efter bion med så det blir nog imorgon. aja, pussss j.

Give me a second chance


daniella -v- jenny

hej.

är ju hemma själv hela helgen så daniella ska ju sova här inatt, as kul ska det bli. vaknade runt halv tolv idag och nu ska jag snart äta frukost. kommer några dåliga bilder på vad jag fick när jag fyllde år lite senare tror jag. rätt mysigt nu, har katten liggandes i knät medans jag sitter här och skriver, men det är inte lika mysigt nu när den börjar bita mig, haha. men nu ska jag i alla fall äta frukost (12.52) så bloggar jag nog mer sen.

pussar j.

tillbaka!

hallå där!

nu är jag tillbaka efter en riktigt lååång bloggpaus. har hänt rätt mycket det senaste, händer ju mycket i maj så. men jag har i alla fall fyllt år, 15 maj i fredags. sen har en massa vänner fyllt år och sånt och så ska jag på konfirmation och så har det vart en massa ledigheter också, som det är idag och imorgon, fatta vad gött det är eller? värsta långhelgen nu då, och till helgen ska jag vara hemma själv med daniella för mamma och pappa ska fira deras bröllopsdag som är idag (grattis) och åka bort, till danmark och min syster är i halmstad så är helt själv, skööönt.

idag ska jag vara med sara och ikväll är det sand, kommer ni ihåg det, ett ungdomsdisco här i trollhättan, i stan, men vet inte om jag ska gå faktiskt. vad jag och sara hittar på får vi se, annars är allt bra med mig och jag hoppas att ni får en riktigt skön långhelg nu då, för det ska jag ha.

pussar j.

RSS 2.0