BÄSTA!


På Midsommarafton!

Tänkte bara säga att jag är på kusten och har det huuur bra som helst. Alla andra som var här i helgen åkte hem i söndags men idag kommer Jenny ut så det blir grymt! Tog nyss ett dopp i havet och nu blir det frukost. Hade verkligen världens bästa midsommarhelg!! Vill bara uppleva helgen igen, åååh! Jaja, livet går vidare. Frukost nu som sagt, hare gött haaaaj!

P.S. Sommarens låt, eller i alla fall en låt som kommer påminna mig om Midsommar är ju DANZA KUDURO, BÄSTA!!! ♥

I MAGALUF

DÄR MÅSARNA SKRATTAR SIG HESAAA. BÄSTA LÅTEN! SOMMARKÄNSLA PÅ HÖG NIVÅ!
♣♥♦

Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet

Är i Hafsten nu. Har varit här i några timmar men, haha. Åkte hit med Emelie och när vi var framme tog vi en runda på campingen som vanligt, och hittade ett fett smultronställe. Gött! Sitter och lyssnar på en massa goa gamla låtar, typ Ted Gärdestad låtar och andra gamla hits nu (haha, låter som typ 50 år), med Rebecca, bästaaa!

Nu har Rebecca och Johanna kommit också så vi har varit med dem i deras stuga lite och gått runt. Vi har så mycket minnen här som vi snackar om! Senare kommer min bror, min kusin Kim, hans tjej, hennes barn, Robin, hans mamma Maria, Apell, Sofia, Polley, min moster Linda och hennes man Tommy, och imorgon kommer min kusin Glenn och hans två barn + fru, kusinbarnen Gabriel, Jonathan och min kusin Åsa, Sara, Martina, Hampus, Carina och Frank. Hahaha, jag döör, vi blir bara fler och fler för varje år här! Så himla kul! På lördag kommer Johanna  Shaw också, som har kämpat och slitit på jobbet. Denna helgen ska bli så jävla grym! ♥

Hade tänkt att ladda upp några bilder nu men det funkar inte?! Tror det har något med det här internetet att göra, som vi har på campingen. Fan vad tråkigt med bara text, men jaja!


Kusten

Godmorgon!

Nu är jag uppe, redo för att åka till samma gamla Hafsten. Vi ska som sagt fira midsommar där som vi alltid gör och jag hoppas det blir lika kul som vanligt, eller roligare?! Hehe. Har saknat kusten! ♥

Min bror Andreas fyller år idag också, så GRATTIS världens bästa bror! ♥


Min bror och jag på Nyår ♥

Hafsten! ♥

Hej bloggen!

Ingen uppdatering idag. Har inte tänkt på det eller haft tid.

Vaknade typ halv tolv och började packa in kläder och sånt i husvagnen. Idag åkte mamma och pappa till Hafsten, kusten, och jag ska åka dit imorgon. Vi ska fira midsommar där med en massa andra också, som varje år. Skitkul! Så jag var tvungen och packa in grejer då och sen träffade jag Vilma och Jenny. Vi har varit hela dagen och kvällen och bara haft det allmänt kul! Älskar er tjejer! Åt upp en hel melon själv också, haha, så har kissat ett par gånger den senaste timmen kan jag säga.

Nu måste jag lägga mig. Ska åka kvart över tio till Hafsten imorgon, så det blir tidig uppgång.. Godnatt! ♥

Lite bilder på campingen:

Hafsten SweCamp Resort
Hafsten SweCamp Resort

Mamma Mia

Ikväll är jag för en gångs skull ensam, utan någon kompis (menar inte att det är skönt, haha), så nu blir det lite filmmys med mig själv. Mamma Mia!


Gottttt

Hemma från träningen nu. Den var riktigt soft och efter träningen fick vi kladdkaka med grädde och saft. Bästa tränarna som bjuder, hehe. Helt underbart! Nu blir det duschen.


Åt tårta efter maten förut också. Någon blir ju tjockare än vanligt i sommar ;););)

SATC

Hejsan!

Var nyss en stund med Rebecca. Nu blir det köttbullar, potatis och brunsås och sedan träning!

Igår var jag ju på Överby med Sara. Vi åt där och jag shoppade lite nya plagg. Bland annat en ny bikini som jag verkligen behövde. Vågade mig på en långklänning på rean också. Köpte även två skjortor, en vit och en jeansskjorta. Efter Överby drog vi till Julia där det bjöds på jättegoda muffins och saft! Senare mötte jag upp Maria vid jätten där vi köpte grejer att mysa med på kvällen. Jag sov där inatt och vi kollade på Sex and The City 2, som jag har velat se jättelänge. Riktigt bra och tjejig film!

Idag vaknade vi rätt sent och åt då frukost. Sen satte vi på första SATC-filmen. Hann dock inte se klart hela för jag var tvungen att dra hem. Men det var en go kväll/natt/morgon med Maria, hehe!


Så himla goda, Julia som bakat!




En normal bild på girlsen..


Maria igårkväll


Rebecca är ju normal i alla fall..

Fetaste helgen

Hallå där!

Var ju en stor del av dagen i kyrkan igår. Jättefina konfirmationer! Fick följa med både Rebecca och Hampus hem och äta mat och tårta och sånt, så det blev mycket god mat igår. På kvällen mötte jag upp Linnea och vi gick en sväng och drog sedan till jätten. Där var vi skit länge för att vi hade sån beslutsångest för vad vi skulle köpa, så vi köpte en massa olika istället, haha. Skräll! Fan vad vi åt alltså, men det är ju förfan sommarlov så vem bryr siiiig? Riktigt mysig kväll med henne i alla fall. Vi såg filmen The Holiday som jag har velat se väldigt länge. Den var faktiskt väldigt bra! Drog hem sent från Linnea och snälla Becca kom och mötte mig.

Idag vaknade jag runt tolv. Skönt att sova ut för en gångs skull! Började dagen med en springtur och nu har jag duschat och ska strax till Överby med Sara.

Ska fixa mig nu, puss! ♥

Min helg har i stort sett bestått av att äta. Hahaha, kolla bara:












Mitt och Linneas köp igår. Så jävla grymma!


Konfirmation

Godmorgon!

Hade en mysig kväll igår med film och en massa godis som jag åt tills jag typ spydde, haha, nemen fan vad jag mådde illa efter.

Jag är redan uppe och har duschat och allt, men det är för att nu ska jag på konfirmation. Rebecca, Hampus och Erik konfirmerar sig idag. Rebecca har klockan elva och Hampus och Erik klockan två, så idag blir det mycket tid i kyrkan i alla fall, haha.

Hörs senare, puss!


Hampee, Emil och Erik i maj nån gång


Lilla Becca


New Place


Godaste maten. Det blev käk på New Place!


Gose Jenny ♥

Nu drar jag till jätten med Linnea och köper godis. Senare ikväll blir det film med Jenny!

Käääk

Blev inte riktigt som planerat. Ska ut och äta med familjen på måndag istället så nu drar jag till stan med Jenny och äter. Hare gött!


Haha, fan vad töntig jag ser ut. Lilleeen


Lördag

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timma sen, och är sjukt trött idag. Jag kom hem rätt sent inatt från tjejkvällen. Vi satt hela kvällen hos Sara och åt en massa goda kakor/bakelser och bara pratade, riktigt mysigt!

Idag har jag inte mycket mer planerat än att familjen ska ut och äta för att fira att alla har semester nu. Vi får se vad dagen har att bjuda på! Nu ska jag i alla fall ut på en joggingtur.


Mmmmmmmmmmmm, så jävla gött!








Jag och Vilma bakade kolakakor tillsammans




Ha en bra fredagskväll!

Fan, kom på att det var Schools Out ikväll i Vänersborg. Jenny och Linnea ska gå på det vilket jag också egentligen vill, men det var jag som gav förslag på att vi skulle ha kakkväll så nu får jag ju vara med på det. Är på världens partyhumör nu! Men det blir säkert jätte mysigt och gott på kakkvällen ändå, så det är lugnt. Nu äter jag lite innan vi drar oss mot Sara.

HA EN GO FREDAGSKVÄLL!










Kakkväll

Hejsan!

Är hemma från Veronica nu. Vi la oss mycket tidigare igår än vad vi brukar när jag sover hos henne, så idag är jag lite piggare för en gångs skull, hehe. Vi chillade hela morgonen och nu är jag då hemma och har fått mina slutbetyg. Är riktigt jävla nöjd alltså, dock är det ett betyg jag stör mig på, satkärring.

Väntar på Vilma nu och vi ska träffas och baka lite innan vi ikväll ska till Sara L där det blir kakkväll med en massa goa tjejer. Det behövs i detta tråkiga vädret. Ha en bra dag, puss! ♥


Vilma, Hanna och jag hos Julia på cruisingen


Go kväll

Gokväll!

Sitter hos Virre och dricker Obo'y och kollar tv just nu. Jag ska sova här inatt! Förut var Max här också och vi var hos Ida där Eve också var, haha.

Nu ska vi chilla vidare här och så hörs vi imorgon. Har haft en go kväll i alla fall!


Världens goaste hund, Veronicas lilla Rockie

Dessa sköna sommardagar

Hemma från en heldag med bästa Linnea! Vi badade aldrig i kanalen för att det blev lite kallare och mer mulet senare på dagen. Vi gick ut med hennes hund först och sen drog vi till jätten och köpte glass, nämligen Ben&Jerry's. Så gott, perfekt när det är sol och varmt! Vi satt ett långt tag med glassen på en gräsmatta och bara snackade. Då fick jag riktiga sommarkänslor! Nu börjar jag verkligen fatta att det är sommarlov!

Kom hem och här väntade jordgubbar också. Har nästan ätit jordgubbar varje dag det senaste, haha, men det är så det ska vara på sommaren! Nu blir det träning.




Finaste Linnea


Fint väder

Godmorgon bloggen!

La mig sent inatt men vaknade ändå runt tio? Känner inte igen mig själv längre, brukar ju alltid sova skit länge?! Jaja, nu kan jag ta vara på dagen i alla fall. Vaknade upp till fint väder så snart drar jag till kanalen och badar med Linnea!

Lite bilder från igår:


Alla tjejer igår på Strandgatan


Hanna, Maria och jag






Söta Vilmiii


Köpte en varm choklad






På lekplatsen lite senare, haha


På väg hem inatt

Bästa 9af

Hemma nu efter världen goaste kväll med bästa folket! Jag älskar min klass sjukt mycket vissa gånger alltså, haha. En jätte mysig kväll med klassen, Maria, Ivana och Vilma. Kvällen började med att alla tjejer satt på Max och snackade. Sedan vidare till Strandgatan där vi hade bokat bord och killarna kom dit. Vi satt och fikade, köpte varm choklad och hade det allmänt mysigt. När det stängde drog de flesta vidare till en lekpark och fortsatte kvällen där. Vi hade sjukt kul! Låg tätt ihop med en massa filtar, lekte på lekplatsen, haha och körde Robinson. Haha, sjuk kväll! Nu är jag i alla fall hemma och ska lägga mig, är en aning trött nu kan man säga..

Godnatt! ♥


Hanna, Maria och jag på Strandgatan

Stan hela dagen

Kom hem från stan för en halvtimme sen. Drog dit efter löpningen med Maria och vi åt mat där. Vi var där i flera timmar och träffade en massa andra också, så det var mysigt. Nu blir det att ta på sig långbyxor och dra till stan igen med Maria för att fika med klassen på Strandgatan, kul!


Haha, bjuder på den




Fina Maria!


Löprunda

Drar mig nu ut på en löprunda. Hare gött!




SOMMARLOV! ♥

Hallå där!

Nu är det ju äntligen SOMMARLOV! Vi slutade i måndags kväll, då alla nior hade en show för föräldrarna, åt god mat i matsalen och hade disco efteråt. När det var slut drog de flesta i min klass vidare till en kulle och satte oss och pratade om kvällen. Mysigt! Vill bara säga att det var den bästa kvällen någonsin, och sista, med hela min goa klass, som en klass liksom, om ni fattar, haha. Vi kommer ju träffas mycket i sommar också, hoppas jag! Riktigt minnesvärd kväll och jag har inte fattat att det är slut nu? Kommer inte komma tillbaka till min skola där jag har gått i nio år och kommer inte gå i samma klass längre. Känns sjukt, och fan vad snabbt hela nian gick. Fattar ingenting just nu. Men det känns bara underbart att äntligen ha fått sommarlov, som man har längtat!

Jag hittade en fin klänning i lördags, och så köpte jag skor i måndags, som jag då hade på kvällen på måndagen. Alla var så fina! ♥

Här kommer några bilder från i måndags:


Jag och Arber var kvällens konferencierer. Skit kul!


Några tjejer inne i matsalen




Alex, Jag, David och Linnea vid matbordet




Jag och boysen






Woho, kör baaa!






Världens bästa klass! ♥ (några fattas dock) Ser ju lagom sur ut här, haha, men var svin glad hela kvällen!


Lördag

Goddag bloggen!

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Startade dagen där och snart drar jag och mamma till Överby. Måste hitta en klänning till skolavslutningen. Ikväll blir det förmodligen klassfest och sen sover jag hos Danni. Bloggar nog mer senare om jag hinner. =)

Ha en riktigt go lördag! ♥




Haha, någon checkar ju in sin bränna

Två bilder från lägret. La upp bilder från mobilen från lägret bara, har ju en massa kamerabilder också, men de laddar jag upp lite då och då

"Dagens outfit" hehe

Hemma från Ida nu! Spenderade helt oplanerat min kväll där med en massa andra goa och en skräckfilm. Haha, fyfan vad jag inte gillar skräckfilmer alltså, men kollade knappt så det är lugnt hoppas jag.

Kom och tänka på studenten idag. Har nästan vart i stan varje år för att se alla studenter åka runt och vara glada men i år åkte jag aldrig ner och tittade. Fan, ångrar det lite alltså, det är så himla kul och se ju! Men jag var ju på en studentmiddag så lite känsla fick man ju. :D

Tänkte slänga upp en dagens outfit som jag aldrig har gjort typ, haha:


Haha, usch, mitt ansikte ser sjukt runt ut, men det är dagens klädsel i alla fall




Ulvön 2-4 juni 2011


Tre goa grabbar, Alex, Elias och Mayo


Det var mulet först när vi kom dit men sen sprack det upp




Lajsen


Hanna, jag och Lisa


Julia tog första badinitiativet


Go macka till mellanmål. Spelade kort samtidigt i våran stuga




Körde poker, nybörjartur? Nej nej, bara skicklighet ;)


Baaaad


Alex och Linnea spelar fotboll


Så god mat fick vi, från Briggen




Gosi Rasse i Jennys keps


Tha gang


Haha, första kvällen var mycket händelserik


Poker på natten igen


Daväääd


Vi hade sån jäkla tur med vädret alltså! Solade och badade hela fredagen


Kör ba Hanna!


På väg till Shell för att köpa glass och annat


Stekare!








Hanna och jag på vägen, puta liiite mer


Tänkte hoppa på häst- och vagn på vägen men vi gick istället..


The place to be


Grillad korv med bröd på kvällen








Grillade marshmallows också. Gosi Danni ♥


Lite fotboll på fredagkvällen


Bästa Ulvön ♥


På väg hem efter en perfekt helg!


Haha, checka Julia längst bak, läskigt

Detta lägret med klassen på Ulvön var så sjukt kul! Mycket roligare än vad man trodde det skulle bli. Saknar redan lägret och kommer sakna min klass så himla mycket, men vi får hålla kontakten efter nian också. Det måste vi! Älskar min goa klass som inte alltid är så go, haha, men oftast. Love to you guys! ♥

Studenten

Haaaj!

Idag var vi på n3 med alla nior och kollade på en massa filmer som vi i nian har gjort själva. Dock var inte jag med i någon för att jag var i New York samtidigt som vi spelade in, typiskt.. Men i alla fall, det var sjukt roligt att se, vissa var så jävla klockrena, haha!

Slutade innan elva och väl hemma satte jag på mig min onepiece-dräkt för jag frös så och kollade på Grey's Anatomy, riktigt skönt! Idag tar ju alla studenten här i Trollhättan så vill bara säga grattis till alla de och klockan fem ska jag med familjen på studentmiddag till min kusin. =)


Från lägret med klassen


Jordgubbar

Hejsan!

Har vart en go dag i skolan idag. Sista riktiga skoldagen var det, och vi fick fika och grejer. Grymt! Efter skolan drog jag till stan och tog en fika med Maria, göör mysigt! Sedan var det träning som gällde och nu har jag duschat och sitter och äter jordgubbar. ÄLSKAR jordgubbar! ♥


Goa jordgubbar på nationaldagen i måndags


I lördags. Peace!


Onepiece

Hallå där!

Idag har jag nästan haft slöjd hela dagen i skolan för att bli klar med min onepiece, och jag blev klar! Så jävla gött. Hade en lektion där emellan där vi skulle dissikera grishjärtan.. Men det gick bra, vi skar i det för fullt, haha. Sitter och äter melon just nu och snart ska jag vara med Virre tror jag.

Igår hade vi klassens dag så då var vi på Öresjö i typ två timmar bara. Väl hemma drog jag och Linnea till fontana och käkade pizza, riktigt gott! Senare var det träning och efter träningen fick vi glass! Sen var det ju fotbollsmatch på tvn, Sverige - Finland, och Sverige vann ju med 5-0, WOHO! Sista avsnittet av Desperate Housewives också, så bra var det!

Nu får jag fortsätta med min melon här, puss!


På Öresjö igår. Badade, även fast det var mulet. Men varmt var det!


Julia mitt ute i vattnet




Haha, cool




Volleyboll


Ueew, haha ne skoja. Vi var helt blåa i ansiktet för att vi frös så


Grillning


Tipspromenad, gick dock inte klart den






Mmmmm, fan vad gott. Pizzan igår


Go vecka

Nemen hejsan bloggen!

Mer än en vecka sen jag skrev, men återigen så har veckan varit helt fullspäckad. Hade en massa inlämningsuppifter att ta tag i o.s.v.

I onsdags åkte jag och klassen till Ulvön på läger, till lördag. Fyfan vad kul det var!! Visst stör man sig på sin klass ibland.. rätt ofta då, haha, men efter den här helgen älskar man den på nytt. Så himla roligt har jag haft det! Vi åt god mat, spelade kubb, badade och solade en massor, tog nattdopp, spelade kort, sanning eller konka, flashade lite privata kroppsdelar (hahaha) och massa mer. Riktigt minnesvärd helg! ♥

I lördags när jag kom hem därifrån var jag så sjukt trött eftersom det inte blev alls mycket sömn där, såklart. Då drog jag till jätten med Jenny och köpte melon och på kvällen kom Virre, Jenny och Mayo hit en sväng. Senare när de hade dratt drog jag till Rebecca och sov där.
Igår vaknade jag då upp där och fick pannkakor till frukost, så gott! Senare åt jag på Subway med min mamma och min broder som är här och hälsar på från Halmstad. Mer mot kvällen blev det bio, Pirates of the Caribbean - On stranger tides, med Jenny, Daniella och Sara L. Riktigt bra film! Älskar ju alla Piratesfilmerna så denna var värd att se. Efter det var det ju Big Brother-finalen klockan nio, som jag kollade med Becca. Och jag säger bara: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!! Fan vad gött att Simon vann, han var så jävla värd den vinsten! Synd dock att Martin inte kom tvåa, men jaja.. Tro fan att jag och Becca skrek alltså, haha. Resten av kvällen satt vi i min husvagn och spelade kort, åt en massssaaaa mat (som jag har as ont i magen idag av + illamående. Haha, bra jobbat) och dunkade musik.

Nu blir det grillat! =)

Fler bilder från veckan som gått och lägret kommer!


Förra lördagen hos Julia


RSS 2.0