My week

Tjena bloggen!

Denna veckan har jag haft lite plugg osv att ta itu med så har väl inte gjort så mycket speciellt. I torsdags var jag i alla fall på Luciaträning med gamla luciagänget + nya luciagänget. Vi ska nämligen sjunga tillsammans på Snäckan den 13:e. Kul att göra en liten comeback som lucia/tärna, hehe. Hade även solosång i torsdag istället för i fredags och på onsdagen träffade jag Vilma och Emil. I måndags var jag på Överby med mami och fick köpt lite nytt som behövdes.
 
Annars, igår var jag på bio med Josse, Ted gick vi på! Den var väldigt bra som alla säger, inte överdrivet bra men bra och rolig och så där, haha. :) Idag har jag vart på Överby en sväng med Maria för att kolla lite grejer. Hände mycket där idag, Simon Issa sjöng, modevisning och andra smågrejer. Fick även köpt ett par snygga partyskor som blir bra till jul och nyår och sådär får vi hoppas.
 
Ikväll drar jag hem till Eve med Jenny för mys. Ha en bra lördag! :)
 
Mina pinglor. Var med dessa girls denna dagen för ett år sedan tror jag faktiskt, haha. Vi kör på samma ikväll igen!

Vi vet då allt hur man tjockar sig. Förra årets bravader! (hade såklart några gamla chipspåsar hemma, köpte inte alla på en gång, eller?!?!?!! ;))

Julstämningen på topp!

Hej bloggen!

Nu har jag inte bloggat på mer än en vecka, har verkligen inte orkat. Det har hänt en del i alla fall men orkar inte skriva allt. Idag hade jag i alla fall sovmorgon och bara en lektion så det var riktigt gött, särskilt på en måndag. Är så jäkla trött idag, även fast det inte blev så sent igår, vet inte vad det är..

Nu blir det i alla fall att dricka julte och kolla på Trolltider. Älskar gamla julkalendrar alltså, och älskar såklart att det börjar närma sig julen! =)♥

My mates: Jag älskar julen och allt dess innehåll! ♥ Haha, hoppas dom som minns detta läser :*


Hitta en webcambild från förra året när julpyntet hade dragit igång


På Juldagen förra året, om jag inte minns fel, gick Ensam hemma på tvn. Klassiker!


Min mysiga julmugg, hihi


Godaste julteerna. Massa olika goda smaker som smakar juligt. Allt från Classic till Lakrits till Jamaica-smak. Rekommenderas!

Fars Dag!

Efter en grym helg med party, tjejkväll, bio och bror på besök och en dag med Fars dag firande avslutar jag denna söndag med syster och Emelie framför Beck - Advokaten. Älskvärd helg! <3


Happy Halloween!

Hej!

Ville bara önska alla en glad Halloween! =)


RSS 2.0