ÄRE FREDAG ELLEEE? :D

hej!

sorry om det inte blir något inlägg vissa dagar men har fullt upp med prov o grejer nu, går ju i åttan och då är det mycket prov! men ska försöka göra så gott jag kan.

igår pluggade jag nästan bara fysik som vi hade prov i idag. hoppas det gick bra, kändes rätt så bra iaf. aja, idag i alla fall så är det ju fredag, så jäääkla gött! :D efter skolan var det hem o äta en snabbis och sen dra på träning, vi hade en extraträning idag inför inomhuscupen i alingsås i december, som vi kommer ha två gånger till. ikväll kollade jag idol först en stund här hemma och sen drog jag till becca och kolla eftersom hon var ensam hemma, haha, huset för oss själva ett tag dåraa. FAN ATT RABIH ÅKTE UT, assåh jag älskar han, det var jävligt synd, men ändå tur att inte mariette åkte för hon var ju grym idag, och det var ju erik med, erkänn?! nu är klockan 01.23 och jag måste fan gå o lägga mig nu, är sjukt trött, men det är ju helg så det är ju lugnt, LIVING THE DREAM!

puss, hörs imorrn (idag)!


bild från midsommar detta året, saknar! ♥ + saknar mitt hår, har ju klippt mig, men snart växer det ut igen hoppas vi! ;p

Kommentarer
Postat av: Terese

sv: jaaa, typ samma sak ;D Skolan och plugga ;)

2009-11-07 @ 09:42:41
URL: http://teresehh.blogg.se/
Postat av: Terese

sv: tack så jättemycket! :D

2009-11-07 @ 09:43:43
URL: http://teresehh.blogg.se/
Postat av: Terese

sv: tack så jättemycket, din var också jättefin ;)

2009-11-07 @ 11:59:20
URL: http://teresehh.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin jätte fin bild!

2009-11-09 @ 00:50:43
URL: http://www.improveme.se/carollin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0